iliana333 έγραψε:JohnyMnemonic έγραψε:geminimax έγραψε:Εγώ πάντως φωτογραφική, δεν θα την χαρακτήριζα. Στους συμβασιούχους πέταξε ένα κοκαλάκι για να λήξει η απεργία του καλοκαιριού.
Αυτοί που ωφελήθηκαν από την μοριοδότηση ήταν λίγοι σε σχέση με όλους αυτούς που έχουν εργαστεί την τελευταία δεκαετία στους δήμους.
Πιο πολύ κερδισμένοι βγήκαν οι ΑΜΕΑ και συγγενείς ΑΜΕΑ, κάποιοι από ορφανοτροφεία κλπ. Πολύτεκνοι Τρίτεκνοι, Πόντιοι κλπ. Πολλές, μα πάρα πολλές θέσεις πήγαν σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και στέρησαν πολλές θέσεις από συμβασιούχους. Μπήκε και ο κάθε άσχετος στους Δήμους και καλά έκανε... Τις θέσεις όλων αυτών δεν τις είδε κανένας??
Οι συμβασιούχοι ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ στα εξής:
1) με την μοριοδότηση της ανεργίας,
2) με την κατάργηση των ορίων ηλικίας,
3) με τις διάφορες καινούριες κατηγορίες ΑΜΕΑ που ''έκλεψαν θέσεις'',
4) με τις ανεξέλεγκτες και φουσκωμένες αιτήσεις διαφόρων άσχετων που το βρήκαν σαν ευκαιρία για προσωρινή δουλειά,
5) από τις αιτήσεις διαφόρων δημοσίων υπαλλήλων που θέλησαν να βρούνε ''καλύτερη'' δουλειά στο δημόσιο
Αν δεν αλλάξει ο ΑΣΕΠ τον τρόπο και τα κριτήρια πρόσληψης του προσωπικού, μια ζωή θα τρωγόμαστε μεταξύ μας.
ΥΓ1, Είμαι παρατασιούχος που δεν πέρασα κάπου.
ΥΓ2, Προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός σε αυτά που έγραψα.
Δυστυχώς δεν είστε αντικειμενικός. Συμβασιούχος θα πει σε παίρνει για 1 χρόνο πχ και ως εκεί. Δεν υπάρχει κανένας νόμος και κάποια υποχρέωση να σας διορίσουν κάπου επειδή δουλέψατε με κάποιες συμβάσεις κάπου.
Ίσες ευκαιρίες θα πει ίσα κριτήρια για όλους. Ουτε ειδικές εμπειρίες, ούτε μοριοδοτήσεις μέσω stage ούτε τίποτα.
Όλα τα άλλα ήτανε να λέγαμε....
Δηλαδή μπήκαν ο κάθε άσχετως στο δήμο και εσείς είσατε σχετικός; Μάλιστα..
Φυσικα και εχει δικαιωμα ο καθενας να μπαινει παντου, αλλα οταν υπαρχει κοσμος που προστατευτηκε απο το ιδιο το κρατος με παρατασεις εδω και πολλα χρονια και αφου ξεκινησε ετσι δεν μπορει να μενει τωρα ανεργος , ειδικα ενας παλιος που κοντευει ειτε να βγει συνταξη και στην παρουσα φαση δεν ειναι και το πιο ευκολο να βρει δουλεια! Υποτιθεται ο ασεπ βγηκε για τους συμβασιουχους.οποτε σωστο λαθος οταν λενε κατι να τηρειται
Τι θα πει οτι το ΑΣΕΠ βγήκε για τους συμβασιούχους; Δηλαδή οι προκηρύξεις πρέπει να βγαίνουν για κάποιους συγκεκριμένους;
Μάλλον και εσεις είστε της ειδικής εμπειρίας.Μάλιστα....