ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ATHAG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό ATHAG » Δευ Απρ 02, 2018 5:43 pm

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ακόμα το πρόβλημα μη λήψης του αρχείου συνολικής κατάταξης. Υπάρχει κάποιο site που προτείνεται προκειμένου να δω επιτέλους το αρχείο. Συγχαρητήρια στους επιτυχοντες

al606
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό al606 » Δευ Απρ 02, 2018 5:51 pm

Καλησπέρα. Έγραψα το πρωί για την επιπλέον μοριοδότηση που πήραν πολλοί, επιλέγοντας να "φουσκώσουν" συνειδητά τα προσόντα τους στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Επανέρχομαι να αναφέρω και μια δεύτερη διαδικασία που υπέπεσε στην αντίληψή μου, με την οποία είναι πιθανόν να αποκτήσαν μοριοδότηση ειδικής εμπειρίας, κάποιοι που δεν τη δικαιούντο...

Πιο συγκεκριμένα σε μεγάλο δήμο (δεν αναφέρω σε ποιον γιατί δε μπορώ να αποδείξω τα παρακάτω αλλά και γιατί πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να έχει συμβεί σε πάρα πολλούς δήμους) από μπέρδεμα των ατόμων που δούλευαν στο τμήμα προσωπικού που δίνει τις κρίσιμες βεβαιώσεις για την ειδική εμπειρία, έγινε αντιληπτό ότι πιθανώς να ακολουθήθηκαν δύο διαφορετικές διαδικασίες για τη χορήγηση των σχετικών βεβαιώσεων. Οι περισσότεροι για να πάρουν τη σχετική βεβαίωση διατύπωναν σχετικό αίτημα προς το τμήμα προσωπικού του δήμου, το οποίο και το διεκπεραίωνε δίνοντας τελικά ένα χαρτί υπογεγραμμένο από το γενικό γραμματέα του δήμου. Κάποιοι, όμως, φαίνεται να κατέθεταν στο τμήμα προσωπικού μια διαφορετικά διατυπωμένη αίτηση η οποία απευθυνόταν άμεσα στο γενικό γραμματέα, πιθανότατα χωρίς κανείς να κοιτάξει τα κιτάπια του τμήματος προσωπικού. Για να το κάνω λιανά, φαίνεται να υπήρχε διαδικασία για τη χορήγηση βεβαιώσεων ειδικής εμπειρίας σε άτομα τα οποία δεν τις δικαιούνταν αλλά ήταν αρεστά στο δήμαρχο. Δυστυχώς, αυτό έγινε αντιληπτό από μισόλογα που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι υπάλληλοι του τμήματος προσωπικού, οι οποίοι μόλις κατάλαβαν ότι το άτομο στο οποίο συνέβη αυτό δεν ήταν "του δημάρχου", το παρεπεμψαν αμέσως στην τυπική διαδικασία. Δηλαδή, δεν μπορεί να αποδειχθεί και δεν πιστεύω ότι θα φανεί κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών, καθώς, αν δεν κάνω λάθος, αυτός που θα ελέγξει τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά είναι ο ίδιος ο δήμος...

Καμία ιδέα κανείς για το πώς μπορεί να γίνει άλλος έλεγχος αυτών των πιστοποιητικών;

vagzaf
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vagzaf » Δευ Απρ 02, 2018 6:20 pm

DTINFINITY έγραψε:Πάντως για το αρχείο με τα Συνολικά αποτελέσματα, έχει δώσει δυο συνδέσμους ο ΑΣΕΠ, ο ένας που είναι εξωτερικός και πολύ πιο γρήγορος και ο άλλος μέσα από τη σελίδα του.

Στον εξωτερικό λοιπόν σύνδεσμο (link) για να μη σας βγάλει service unavailable, θα πρέπει να έχετε κάνει login(σύνδεση) με τα στοιχεία σας στη σελίδα του ΑΣΕΠ και μετά να δοκιμάσετε να το κατεβάσετε.
Κι εγώ δοκίμαζα πολλές φορές το ένα link όλο κόλλαγε και ήταν απελπιστικά αργό και το άλλο μου πέταγε μήνυμα λάθους, μέχρι που καταλαθος έκανα login και τελικά το κατέβασε πολύ γρήγορα.

Το δοκίμασα αλλα τίποτα... service unavailable
Θα σε παρακαλούσα αν σου είναι εύκολο να το ανεβάσεις σε κάποιο server και να βάλεις το link για να μπορέσουμε να το κατεβάσουμε κι εμείς.

fiwi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό fiwi » Δευ Απρ 02, 2018 6:47 pm

Δεν μπορώ να βρω το όνομα μου έχω ψάξει όλα τα αρχεία.

manospen
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manospen » Δευ Απρ 02, 2018 7:44 pm

Stavroula30 έγραψε:
Thanos92 έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Δεν είμαι ούτε στους Διοριστεους ούτε στους Απορριπτέους! Άρα είμαι στους επιλαχόντες!
Τι πιθανότητες έχω ρε παιδιά ?

Εαν δεν εισαι στους διοριστεους αρα εισαι στην καταταξη με ολους τους υπολοιπους, για να δεις τις πιθανοτητες πρεπει να δεις τον τελευταιο με τη μορια μπηκε σε σχεση με τα δικα σου.

Ναι αντε δες ποιος ειναι ο τελευταιος, ετσι οπως ειναι τα αρχεια που δεν βγαζεις ακρη,πρεπει να κατσεις μια μερα ολοκληρη και να ψαχνεις ποιος και τι...

manospen
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manospen » Δευ Απρ 02, 2018 8:02 pm

Παιδια καλη μ.εβδομαδα σε ολους....Βλεπω πολλοι γραφετε ,για καποιους που μπορει να βαλανε ψευδη στοιχεια στην ηλεκτρονικη αιτηση για να περασουν καπου,τα χαρτια που στειλαμε ταχυδρομικως, τωρα θα ελεχθουν,θα γινει ταυτοποιηση και τοτε θα ξεκαθαρισει το τοπιο,εκτος αν γινει μαγειρεμα με γνωστους και τετοια...εγω ειμαι διοριστεος Δ.Ε. και μου μετρησαν μονο την ειδικη εμπειρια(24 μηνες) και οχι την συνολικη με αποτελεσμα να ειμαι πολλα μορια κατω...οποτε θα παω για ενσταση...

kozuser
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kozuser » Δευ Απρ 02, 2018 8:09 pm

Έχω περασει αλλά δε θέλω να αφήσω την πόλη μου και να κατεβώ Αθήνα με προσωρινά. Θέλω να περιμένω τα οριστικά..γνωριζει κανεις τι κάνω??

Barbie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Barbie » Δευ Απρ 02, 2018 8:16 pm

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ: ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΕ? ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ 11/04 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ;;;

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!! ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Milos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Milos » Δευ Απρ 02, 2018 8:37 pm

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες.
Έκανα τα χαρτιά μου παίδες και δε μου έβαλαν κάποια μόρια.Συγκεκριμένα είχα 825 απ'το βαθμό +50 απο το TOEIC στ'αγγλικά + 50 ανεργία.Και βλέπω 55 μόρια λιγότερα.Δεν ξέρω αν παίρνει και κάτι το ECDL αλλά αυτό ας το αφήσω.Έστειλα το TOEIC μεταφρασμένο και επικυρωμένο απο δικηγόρο,τη βεβαίωση ανεργίας απ'το ΚΕΠ.Θα μου πεις δεν θα πέρναγα με 925 μόρια οκ αλλά γιατί να μη βάλουν όλα τα μόρια πρέπει να τρέχω να δίνω λεφτά για ενστάσεις?Μήπως δε μετράει ο χρόνος ανεργίας?Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Δευ Απρ 02, 2018 8:54 pm

από iliana333 » Δευ Απρ 02, 2018 3:43 pm

Φυσικα και εχει δικαιωμα ο καθενας να μπαινει παντου, αλλα οταν υπαρχει κοσμος που προστατευτηκε απο το ιδιο το κρατος με παρατασεις εδω και πολλα χρονια και αφου ξεκινησε ετσι δεν μπορει να μενει τωρα ανεργος , ειδικα ενας παλιος που κοντευει ειτε να βγει συνταξη και στην παρουσα φαση δεν ειναι και το πιο ευκολο να βρει δουλεια! Υποτιθεται ο ασεπ βγηκε για τους συμβασιουχους.οποτε σωστο λαθος οταν λενε κατι να τηρειται

ο ασεπ βγηκε για τους συμβασιουχους.Τ' ακουσαμε κι αυτο. Συγγνωμη ειλικρινά αλλα με τετοια επιχειρηματα προκαλείται το κοινό αίσθημα..Δηλαδή ο μισθωτος του ιδιωτικου τομεα ή ο ελεύθερος επαγγελματίας ή ο τεχνίτης, ο πωλητής που δεν προστατευοταν τοσα χρονια απο το κρατος και μπορει να απολυθηκε απ τη δουλεια του και να ειναι κι αυτος κοντα στη συνταξη , δεν εχει δικαιωματα? ο νεος με προσοντα, γλωσσες, πτυχια που δεν εχει προλαβει να αποκτησει εμπειρια και του παιρνουνε απο τα χερια τη θεση μετρωντας την εμπειρια και στις θεσεις χωρίς εμπειρια, κι απ ότι φαινεται σε αρκετες περιπτώσεις με μούφα βεβαιώσεις, ψυχή δεν έχει να τον προστατεύσει κι αυτον το κράτος? οχι, ο ασεπ δεν υποτιθεται αλλα πρεπει να ειναι για ολους μας, οχι για τους προστατευομενους της καθε κυβερνησης

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Δευ Απρ 02, 2018 9:17 pm

manospen έγραψε:Παιδια καλη μ.εβδομαδα σε ολους....Βλεπω πολλοι γραφετε ,για καποιους που μπορει να βαλανε ψευδη στοιχεια στην ηλεκτρονικη αιτηση για να περασουν καπου,τα χαρτια που στειλαμε ταχυδρομικως, τωρα θα ελεχθουν,θα γινει ταυτοποιηση και τοτε θα ξεκαθαρισει το τοπιο,εκτος αν γινει μαγειρεμα με γνωστους και τετοια...εγω ειμαι διοριστεος Δ.Ε. και μου μετρησαν μονο την ειδικη εμπειρια(24 μηνες) και οχι την συνολικη με αποτελεσμα να ειμαι πολλα μορια κατω...οποτε θα παω για ενσταση...

απ τους δημους θα ελεγχθούνε? ωραια, τωρα ησυχασα...οσο για τις ενστασεις εχε υπομονη για την εκβαση...εκτος κι αν νομιζεις οτι θ ασχοληθουν μ αυτες τωρα... :roll: μακαρι, αλλα χλωμο

maria82gr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maria82gr » Δευ Απρ 02, 2018 9:43 pm

Milos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες.
Έκανα τα χαρτιά μου παίδες και δε μου έβαλαν κάποια μόρια.Συγκεκριμένα είχα 825 απ'το βαθμό +50 απο το TOEIC στ'αγγλικά + 50 ανεργία.Και βλέπω 55 μόρια λιγότερα.Δεν ξέρω αν παίρνει και κάτι το ECDL αλλά αυτό ας το αφήσω.Έστειλα το TOEIC μεταφρασμένο και επικυρωμένο απο δικηγόρο,τη βεβαίωση ανεργίας απ'το ΚΕΠ.Θα μου πεις δεν θα πέρναγα με 925 μόρια οκ αλλά γιατί να μη βάλουν όλα τα μόρια πρέπει να τρέχω να δίνω λεφτά για ενστάσεις?Μήπως δε μετράει ο χρόνος ανεργίας?Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.

Δν έγινε καν ένας έλεγχος κανένα κόψιμο μορίων. .μάλλον κάτι έγραψες λαθος

Makis1981
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Makis1981 » Δευ Απρ 02, 2018 9:49 pm

Παιδιά γειά σας! Η αδερφή μου εχει για θέσεις ΔΕ χωρίς εμπειρία 1358.5 μόρια. Έχει δηλώσει αρκετές θέσεις. Αν, θεωρητικά, αφαιρέσουμε την ειδική εμπειρία των άλλων (η ίδια δεν έχει ειδική εμπειρία), σε άλλη θέση είναι τρίτη, σε άλλη έβδομη, σε άλλη δώδεκα τη, ενω για μια θέση είναι πρώτη. Τι θα κάνατε στη θέση της? Προσφυγή (και που)? Καταγγελία (και που) ή υπομονή για άλλες προκηρύξεις? Αλλά τι υπομονή, όταν είσαι 35 και τα προηγούμενα χρόνια έκανες γλώσσες και ξαναπηγες σχολείο για δεύτερο τίτλο και τώρα που ήρθε η ώρα με ένα τερτιπη εμεινες έξω? Αν κάποιος είναι σε παρόμοια θέση, παρακαλώ να συντονιστουμε.

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Δευ Απρ 02, 2018 10:15 pm

al606 έγραψε:Καλησπέρα. Έγραψα το πρωί για την επιπλέον μοριοδότηση που πήραν πολλοί, επιλέγοντας να "φουσκώσουν" συνειδητά τα προσόντα τους στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Επανέρχομαι να αναφέρω και μια δεύτερη διαδικασία που υπέπεσε στην αντίληψή μου, με την οποία είναι πιθανόν να αποκτήσαν μοριοδότηση ειδικής εμπειρίας, κάποιοι που δεν τη δικαιούντο...

Πιο συγκεκριμένα σε μεγάλο δήμο (δεν αναφέρω σε ποιον γιατί δε μπορώ να αποδείξω τα παρακάτω αλλά και γιατί πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να έχει συμβεί σε πάρα πολλούς δήμους) από μπέρδεμα των ατόμων που δούλευαν στο τμήμα προσωπικού που δίνει τις κρίσιμες βεβαιώσεις για την ειδική εμπειρία, έγινε αντιληπτό ότι πιθανώς να ακολουθήθηκαν δύο διαφορετικές διαδικασίες για τη χορήγηση των σχετικών βεβαιώσεων. Οι περισσότεροι για να πάρουν τη σχετική βεβαίωση διατύπωναν σχετικό αίτημα προς το τμήμα προσωπικού του δήμου, το οποίο και το διεκπεραίωνε δίνοντας τελικά ένα χαρτί υπογεγραμμένο από το γενικό γραμματέα του δήμου. Κάποιοι, όμως, φαίνεται να κατέθεταν στο τμήμα προσωπικού μια διαφορετικά διατυπωμένη αίτηση η οποία απευθυνόταν άμεσα στο γενικό γραμματέα, πιθανότατα χωρίς κανείς να κοιτάξει τα κιτάπια του τμήματος προσωπικού. Για να το κάνω λιανά, φαίνεται να υπήρχε διαδικασία για τη χορήγηση βεβαιώσεων ειδικής εμπειρίας σε άτομα τα οποία δεν τις δικαιούνταν αλλά ήταν αρεστά στο δήμαρχο. Δυστυχώς, αυτό έγινε αντιληπτό από μισόλογα που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι υπάλληλοι του τμήματος προσωπικού, οι οποίοι μόλις κατάλαβαν ότι το άτομο στο οποίο συνέβη αυτό δεν ήταν "του δημάρχου", το παρεπεμψαν αμέσως στην τυπική διαδικασία. Δηλαδή, δεν μπορεί να αποδειχθεί και δεν πιστεύω ότι θα φανεί κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών, καθώς, αν δεν κάνω λάθος, αυτός που θα ελέγξει τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά είναι ο ίδιος ο δήμος...

Καμία ιδέα κανείς για το πώς μπορεί να γίνει άλλος έλεγχος αυτών των πιστοποιητικών;

Μονο αν 1) μαζι με τις βεβαιωσεις γινοταν διασταυρωση και ενσημων, και 2) ελεγχθούν οι συμβασεις μεσω των οποιων απεκτησαν την εμπειρια...ψυλλοι στ αχυρα δηλ..οσοι καταφεραν και πηραν δυσκολο να βρεθει αν τη δικαιουνταν..μια δικλειδα ειναι τα ενσημα αλλα για δημοσιο τομεα εναλλακτικα αρκει η βεβαιωση απο το φορεα κι ο ασεπ δε ζηταει τα ενσημα κακως

greatgalaxy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό greatgalaxy » Δευ Απρ 02, 2018 10:34 pm

Αυτήν η προκήρυξη δείχνει ότι ακόμα και σήμερα εν έτη 2018,
Όποιος έχει βουλευτή η Δήμαρχο ή οτιδήποτε άλλο βολεύεται.
Π. Χ. Ειδικότητα Δ. Ε. Με απαίτηση Άδεια άσκησης επαγγέλματος αποκτήθηκε 6-3-2018,
Και η προκήρυξη έλειγε στις 7-3-2018 χωρίς την παράταση.
Από εκεί καταλαβαίνετε τι γίνεται.
Υ.Γ. Αυτό που αναφέρω είναι μετά από έρευνα στο ΔΙΑΎΓΕΙΑ.
ΑΞΙΟΚΡΑΤΊΑ ΜΗΔΈΝ ΤΕΛΟΣ

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες