ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
geminimax
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό geminimax » Δευ Απρ 02, 2018 2:26 pm

Εγώ πάντως φωτογραφική, δεν θα την χαρακτήριζα. Στους συμβασιούχους πέταξε ένα κοκαλάκι για να λήξει η απεργία του καλοκαιριού.
Αυτοί που ωφελήθηκαν από την μοριοδότηση ήταν λίγοι σε σχέση με όλους αυτούς που έχουν εργαστεί την τελευταία δεκαετία στους δήμους.
Πιο πολύ κερδισμένοι βγήκαν οι ΑΜΕΑ και συγγενείς ΑΜΕΑ, κάποιοι από ορφανοτροφεία κλπ. Πολύτεκνοι Τρίτεκνοι, Πόντιοι κλπ. Πολλές, μα πάρα πολλές θέσεις πήγαν σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και στέρησαν πολλές θέσεις από συμβασιούχους. Μπήκε και ο κάθε άσχετος στους Δήμους και καλά έκανε... Τις θέσεις όλων αυτών δεν τις είδε κανένας??
Οι συμβασιούχοι ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ στα εξής:
1) με την μοριοδότηση της ανεργίας,
2) με την κατάργηση των ορίων ηλικίας,
3) με τις διάφορες καινούριες κατηγορίες ΑΜΕΑ που ''έκλεψαν θέσεις'',
4) με τις ανεξέλεγκτες και φουσκωμένες αιτήσεις διαφόρων άσχετων που το βρήκαν σαν ευκαιρία για προσωρινή δουλειά,
5) από τις αιτήσεις διαφόρων δημοσίων υπαλλήλων που θέλησαν να βρούνε ''καλύτερη'' δουλειά στο δημόσιο

Αν δεν αλλάξει ο ΑΣΕΠ τον τρόπο και τα κριτήρια πρόσληψης του προσωπικού, μια ζωή θα τρωγόμαστε μεταξύ μας.
ΥΓ1, Είμαι παρατασιούχος που δεν πέρασα κάπου.
ΥΓ2, Προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός σε αυτά που έγραψα.

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Δευ Απρ 02, 2018 2:36 pm

sofkar έγραψε:καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Είμαι στους επιτυχόντες ΔΕ , θ ήθελα να πω σε όλους ότι δεν έχω δηλώσει ψευδή στοιχεία και ότι παρολο που δεν το περίμενα με πήραν μόνο με την εμειρία μου στον ιδιωτικό τομέα ως χειριστης και το απολυτήριο λυκείου. Επειδή βλέπω ότι γίνεται χαμός και όλα αυτά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα διαλεξαν στην τύχη και ότι είμαι απλά τυχερός. Αλλά τι γίνεται τώρα?να αφ΄ησω τη δουλειά μου και να παω σε ένα άλλο μέρος για τη θέση και αν μετά με πετάξουν έξω στα οριστικά;ξέρετε αν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ τη θέση με βάση τα προσωρινά χωρίς να η χάσω?καλύπτομαι νομικα?ευχαριστω

Καλό μήνα!Συγχαρητήρια!Δεν θα έχετε κάποιο θέμα αν αρνηθειτε τη θέση. Όταν λάβετε επιστολή με τα δικαιολογητικά, θα τα αποστείλετε ούτως ή άλλως για να γίνει έλεγχος γνησιότητας(αν είστε και στα οριστικά, θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διορισμού σας)και θα εσωκλείσετε υπεύθυνη δήλωση οτι δεν αποδέχεσθε τη θέση με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Δευ Απρ 02, 2018 2:40 pm

IANOS έγραψε:Παιδια κι οποιος εχει και αντεχει βγαλτε το θεμα εκτος ασεπ καλες οι ενστασεις αλλα ακομα καλυτερα η δικαιοσυνη ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ να μπλοκαρει η διαδικασια! :x

καταφερα και κατεβασα το αρχειο στο τηλεφωνο για δε διοικητικου με εμπειρια γενικες θεσεις...ενα θα σας πω...ατομο ψηλα στην καταταξη και φυσικα διοριστεο αθηνα δηλωνει βαθμο πρωτου τιτλου 20,αρα και 1100 μορια,και φυσικα φουλ ειδικη εμπειρια...στους πινακες της 5κ/2017, για την ιδια ειδικοτητα και κατα δικη του δηλωση καθως εικαζω πως δεν ελεγχθηκαν τα χαρτια του εφοσον μεχρι τα προσωρινα και προ ενστασεων φαινεται χαμηλα στην καταταξη, παιρνει 649 μορια για τον αποδεκτο τιτλο ,τουτεστιν 11,8 στην εικοσαβαθμη κλιμακα...επισης δηλωνει 28 μηνες εμπειρια...μαντεψτε ποσους δηλωνει στην 3κ...58 εκτος ειδικης και 24 ειδικη...και αν βγαλουμε τα ματια μας κανοντας τους πουαρω θα βρουμε κι αλλα.. εγω τελικα αν και θα μαζεψουν λεφτακια απ ολους μας θα την κανω την ενσταση...δεν τους το χαριζω...και συνιστω σε οποιους εχουν τον παραμικρο ενδοιασμο να πραξουν το ιδιο...αν δουν οτι δεν ασκουμε ουτε τα εννομα δικαιωματα μας οχι να την ακυρωσουν δεν προκειται, αλλα θα τους κανουν και αοριστου ετσι που το πανε..

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Δευ Απρ 02, 2018 2:58 pm

christos3k έγραψε:παιδιά το έγραψα και προχτές. Οι Αθηναίοι και αυτοί από κοντινές περιοχές ας οργανώσουν κάτι:

Σε πρώτη φάση μια διαμαρτυρία έξω από το ΑΣΕΠ και μια διαμαρτυρία έξω από Εσωτερικών!! Ψήφους δεν έχουν οι οικογένειες των 8000 αλλά έχουν και των υπολοίπων 80.000 υποψηφίων!! Πρέπει το ΑΣΕΠ να βομβαρδιστεί από email να βγάλει άμεσα αποτελέσματα με βάση τα δικαιολογητικά! Δεν μπορεί κάποιος να εισπράττει δημόσιο χρήμα με δήλωση μόνο ότι είμαι αυτός και έχω αυτά! Έλεος!!

να συμπληρωσω πως εχω υποβαλει αναφορα στον ασεπ καθ υποδειξη του ΣτΠ διαμαρτυρομενη για την τροποποιηση που εκαναν για τις θεσεις χωρις εμπειρια και για ολη εν γενει την ανισοτητα της διαδικασιας μεσω mail και φυσικα δεν εχω παρει απαντηση...αλλα και σε ερωτημα μου για βεβαιωσεις και αναγνωριση ξενογλωσσων τιτλων εντελως διαδικαστικο δηλαδη, ουτε κι εκει μου απαντησαν..εδω και ενα μηνα και υπο το βαρος των εξελιξεων ο ασεπ μας εχει συνδεσι με Κάιρο

aspalex
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό aspalex » Δευ Απρ 02, 2018 3:08 pm

Και ενώ περάσαμε ένα "μαρτυρικό" ΣΚ να περιμένουμε τα αποτελέσματα...

Και ενώ οι πίνακες κατάταξης ΔΕΝ ανοίγουν ή όταν καταφέρουν να "κατέβουν" ζιπαρισμένοι ΔΕΝ έχουν όλες τις ειδικότητες (π.χ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ)...

Εντελώς ΤΥΧΑΙΑ βλέπεις ότι σε θέση ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ διοριστέα είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.... (τη βρίσκει άνετα κανείς σε πίνακες παλιότερων διαγωνισμών ως ΠΕ...)

Για φτύσιμο είναι... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!! :evil: :evil: :evil:

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Δευ Απρ 02, 2018 3:14 pm

evi44 έγραψε:
christos3k έγραψε:παιδιά το έγραψα και προχτές. Οι Αθηναίοι και αυτοί από κοντινές περιοχές ας οργανώσουν κάτι:

Σε πρώτη φάση μια διαμαρτυρία έξω από το ΑΣΕΠ και μια διαμαρτυρία έξω από Εσωτερικών!! Ψήφους δεν έχουν οι οικογένειες των 8000 αλλά έχουν και των υπολοίπων 80.000 υποψηφίων!! Πρέπει το ΑΣΕΠ να βομβαρδιστεί από email να βγάλει άμεσα αποτελέσματα με βάση τα δικαιολογητικά! Δεν μπορεί κάποιος να εισπράττει δημόσιο χρήμα με δήλωση μόνο ότι είμαι αυτός και έχω αυτά! Έλεος!!

να συμπληρωσω πως εχω υποβαλει αναφορα στον ασεπ καθ υποδειξη του ΣτΠ διαμαρτυρομενη για την τροποποιηση που εκαναν για τις θεσεις χωρις εμπειρια και για ολη εν γενει την ανισοτητα της διαδικασιας μεσω mail και φυσικα δεν εχω παρει απαντηση...αλλα και σε ερωτημα μου για βεβαιωσεις και αναγνωριση ξενογλωσσων τιτλων εντελως διαδικαστικο δηλαδη, ουτε κι εκει μου απαντησαν..εδω και ενα μηνα και υπο το βαρος των εξελιξεων ο ασεπ μας εχει συνδεσι με Κάιρο
Οι απαντήσεις στα mail αυτή τη χρονιά μοιάζουν να έχουν καταργηθεί :x

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Δευ Απρ 02, 2018 3:21 pm

Πάντως για το αρχείο με τα Συνολικά αποτελέσματα, έχει δώσει δυο συνδέσμους ο ΑΣΕΠ, ο ένας που είναι εξωτερικός και πολύ πιο γρήγορος και ο άλλος μέσα από τη σελίδα του.

Στον εξωτερικό λοιπόν σύνδεσμο (link) για να μη σας βγάλει service unavailable, θα πρέπει να έχετε κάνει login(σύνδεση) με τα στοιχεία σας στη σελίδα του ΑΣΕΠ και μετά να δοκιμάσετε να το κατεβάσετε.
Κι εγώ δοκίμαζα πολλές φορές το ένα link όλο κόλλαγε και ήταν απελπιστικά αργό και το άλλο μου πέταγε μήνυμα λάθους, μέχρι που καταλαθος έκανα login και τελικά το κατέβασε πολύ γρήγορα.

pkout
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pkout » Δευ Απρ 02, 2018 3:23 pm

Πιστεύω τα οριστικά θα πετάξουν πολύ κόσμο εκτός.

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Δευ Απρ 02, 2018 3:38 pm

geminimax έγραψε:Εγώ πάντως φωτογραφική, δεν θα την χαρακτήριζα. Στους συμβασιούχους πέταξε ένα κοκαλάκι για να λήξει η απεργία του καλοκαιριού.
Αυτοί που ωφελήθηκαν από την μοριοδότηση ήταν λίγοι σε σχέση με όλους αυτούς που έχουν εργαστεί την τελευταία δεκαετία στους δήμους.
Πιο πολύ κερδισμένοι βγήκαν οι ΑΜΕΑ και συγγενείς ΑΜΕΑ, κάποιοι από ορφανοτροφεία κλπ. Πολύτεκνοι Τρίτεκνοι, Πόντιοι κλπ. Πολλές, μα πάρα πολλές θέσεις πήγαν σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και στέρησαν πολλές θέσεις από συμβασιούχους. Μπήκε και ο κάθε άσχετος στους Δήμους και καλά έκανε... Τις θέσεις όλων αυτών δεν τις είδε κανένας??
4) με τις ανεξέλεγκτες και φουσκωμένες αιτήσεις διαφόρων άσχετων που το βρήκαν σαν ευκαιρία για προσωρινή δουλειά,
5) από τις αιτήσεις διαφόρων δημοσίων υπαλλήλων που θέλησαν να βρούνε ''καλύτερη'' δουλειά στο δημόσιο

Αν δεν αλλάξει ο ΑΣΕΠ τον τρόπο και τα κριτήρια πρόσληψης του προσωπικού, μια ζωή θα τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Δυστυχώς δεν είστε αντικειμενικός. Συμβασιούχος θα πει σε παίρνει για 1 χρόνο πχ και ως εκεί. Δεν υπάρχει κανένας νόμος και κάποια υποχρέωση να σας διορίσουν κάπου επειδή δουλέψατε με κάποιες συμβάσεις κάπου.
Ίσες ευκαιρίες θα πει ίσα κριτήρια για όλους. Ουτε ειδικές εμπειρίες, ούτε μοριοδοτήσεις μέσω stage ούτε τίποτα.
Όλα τα άλλα ήτανε να λέγαμε....
Δηλαδή μπήκαν ο κάθε άσχετως στο δήμο και εσείς είσατε σχετικός; Μάλιστα..

georgiask
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό georgiask » Δευ Απρ 02, 2018 3:42 pm

vasilis_patra έγραψε:
georgiask έγραψε:Μία ερώτηση θέλω να κάνω για την κατηγορία Υ.Ε.. πως γίνεται άτομα που δήλωσαν εμπειρία, ειδική και μη ειδική, να διορίζονται ως άτομα χωρίς εμπειρία και στα μόρια τους να προσμετράται η ειδική εμπειρία; Αφού διεκδίκησαν ουσιαστικά θέση χωρίς εμπειρία πως γίνεται να τους προσμετρήσουν την ειδική εμπειρία;

Έχεις δίκιο που απορείς όμως όλα γίνονται! :lol:
Αυτή είναι πατέντα του ΑΣΕΠ, ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν τη λήξη της προκήρυξης, ότι η ειδική εμπειρία θα λαμβάνεται υπόψη και σε θέση που απευθύνεται σε υποψηφίους χωρίς εμπειρία!
Ναι, ξέρω, παράλογο, να ήταν το μόνο στην 3Κ... :evil:

Ειλικρινά, τέτοια ξεφτίλα, καλύτερα να έλεγαν κάνουμε μόνιμους αυτούς και αυτούς, έτσι επειδή γουστάρουμε, παρά αυτή η προκήρυξη παρωδία!
Τέλος, όταν με το καλό βγουν και τα οριστικά... Εκεί θα γίνει νέος χαμός!

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!! Ξέρεις που μπορώ ναβρω αυτή την απόφαση από του ΑΣΕΠ?. Επισης στην παρούσα φάση αν δεν κάνω λάθος μπορεί να γίνει ένσταση και προσφυγή.!

nik1982
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nik1982 » Δευ Απρ 02, 2018 3:50 pm

theod75 έγραψε:
nik1982 έγραψε:καλη τυχη σε ολους μας. μεχρι να βγουν τα οριστικα. υπομονη.
εχω δυο ερωτησεις. σαν ΔΕ λενε 859 ευρω.
αυτα τα λεφτα ειναι ομως μικτα.
ρωτώντας θελω να εξακριβωσω και απο εδω οτι ισχυει οτι η εμπειρεια ενσημα που εχεις εξω απο το δημοσιο μετραει. και για αρχη μετρανε 3 τριετιες.
εγω που εχω ενσημα ικα 7 χρονια και τεβε σημερινο οαεε αλλα 9+,χρονια στο ιδιο επαγγελμα ολη η εμπειρια μου θα προσμερτηθουν αρα να υπολογιζω γυρο στο 900αρι + οτι αργια δουλεψεις,που ανεβαινει ο μισθος.
δευτερον απο την στιγμη που οοοποτς βγουν οριστικα και ειμαι διοριστεος ποσο καιρο κανει μεχρι να σε φωναξουν να πας στον τοπο να υπογραψεις να,ξεκινησης εργασια?

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ.ΜΕΤΡΑΑΕΙ ΜΟΝΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ

φιλε τι να,πω εμαθα απο δευα οτι μετρανε 3 τριετιες.
αλλιος με 859 μικτα καθαρα κανα 650αρι αντε να πας επαρχια να νοικιαζεις σπιτι να φας να ζησης.

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Δευ Απρ 02, 2018 3:52 pm

geminimax έγραψε:Εγώ πάντως φωτογραφική, δεν θα την χαρακτήριζα. Στους συμβασιούχους πέταξε ένα κοκαλάκι για να λήξει η απεργία του καλοκαιριού.

Εκτός απο τα αντικειμενικα κριτηρια εχουν θεσπιστει και κοινωνικα κριτηρια για την ενισχυση αδυναμων ομαδων ή οικονομικα ασθενεστερων οικογενειων..Στο θέμα της ποσόστωσης θα συμφωνήσω μαζί σου..Αλλά από αυτό μέχρι να πάμε στο άλλο άκρο να διαμαρτυρόμαστε γιατί μια προκηρυξη δεν ειναι τελειως φωτογραφική κι αφήνει κι αλλους να συμμετεχουν, τι να πω? δηλαδη κατα τη γνωμη σου ποιά θα ήταν τα αντικειμενικά κριτήρια? να πουν ελατε εδω ολοι οι παρατασιουχοι να σας διορισουμε? Πού έγκειται η αντικειμενικότητα και γιατί αδικήθηκαν οι συμβασιουχοι και δεν αδικηθηκαν όλοι οι υπόλοιποι που προσπαθούν να καταλαβουν μια θέση στο δημόσιο χωρίς να εχουν απο πισω τους συνδικατα δημαρχους και τροπολογιες..θα μπορούσα ίσως να συμφωνησω για πριμοδοτηση πολυ εξειδικευμενων ειδικοτητων τεχνικης φυσεως όπου η εμπειρία έχει άλλη βαρυτητα..κι εκεί με επιφυλαξη, αν όντως τα συγκεκριμενα ποστα απαιτούν πολυμηνη πρακτικη ασκηση ή σχετιζονται με χειρισμο επικινδυνων μηχανηματων...οχι ομως και για εναν υπαλληλο γραφειου, ή εναν εργατη γενικων καθηκοντων..όλους μανουλα μας γεννησε, συγγνωμη αλλα δεν προκειται να κλαψω για την"αδικια" που υφιστανται οι συμβασιουχοι.τρωγομαστε μεταξυ μας γιατι αν τα κριτηρια με βαθμο αντικειμενικότητας είναι στο 80%, δημιουργουνται συνεχως παραθυράκια για να φτανουν να ειναι στο 30 και το 20. όσο δεν εννοουμε να το καταλαβουμε και προσπαθούμε όταν μας δοθει η ευκαιρια να επωφεληθουμε απ αυτό, και δεν το κοβουν κι οι κυβερνωντες αυτα και χειροτερα θα εχουμε

iliana333
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iliana333 » Δευ Απρ 02, 2018 4:43 pm

JohnyMnemonic έγραψε:

Δυστυχώς δεν είστε αντικειμενικός. Συμβασιούχος θα πει σε παίρνει για 1 χρόνο πχ και ως εκεί. Δεν υπάρχει κανένας νόμος και κάποια υποχρέωση να σας διορίσουν κάπου επειδή δουλέψατε με κάποιες συμβάσεις κάπου.
Ίσες ευκαιρίες θα πει ίσα κριτήρια για όλους. Ουτε ειδικές εμπειρίες, ούτε μοριοδοτήσεις μέσω stage ούτε τίποτα.
Όλα τα άλλα ήτανε να λέγαμε....
Δηλαδή μπήκαν ο κάθε άσχετως στο δήμο και εσείς είσατε σχετικός; Μάλιστα..

Φυσικα και εχει δικαιωμα ο καθενας να μπαινει παντου, αλλα οταν υπαρχει κοσμος που προστατευτηκε απο το ιδιο το κρατος με παρατασεις εδω και πολλα χρονια και αφου ξεκινησε ετσι δεν μπορει να μενει τωρα ανεργος , ειδικα ενας παλιος που κοντευει ειτε να βγει συνταξη και στην παρουσα φαση δεν ειναι και το πιο ευκολο να βρει δουλεια! Υποτιθεται ο ασεπ βγηκε για τους συμβασιουχους.οποτε σωστο λαθος οταν λενε κατι να τηρειται

Ma1981nto
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Ma1981nto » Δευ Απρ 02, 2018 4:53 pm

Γνωρίζετε την διαδικασία για συννηπηρετηση δημοτικη υπαλληλο με
ενστολο .

ATHAG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ATHAG » Δευ Απρ 02, 2018 5:33 pm

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ακόμα το πρόβλημα μη λήψης του αρχείου συνολικής κατάταξης. Υπάρχει κάποιο site που προτείνεται προκειμένου να δω επιτέλους το αρχείο. Συγχαρητήρια στους επιτυχοντες

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες