ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
Thanos92
- Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Δεν είμαι ούτε στους Διοριστεους ούτε στους Απορριπτέους! Άρα είμαι στους επιλαχόντες!
Τι πιθανότητες έχω ρε παιδιά ?
-
nik1982
- Μαθητευόμενος

θυμαμαι απο το 2008 που ηθελα να κανω σε διαγωνισμο αιτηση για την ευδαπ τοτε που επαιρνε ατομα ,εβγαινα και εγραφα οτι δεν θα παρουν κανεναν λογο οτι ειναι παρανομος ο διαγωνισμος και στην τελικη δεν εκανα καν αιτηση
και ετσι εγινε .σε αυτο εδω το χωρο τα εγραφα.
τωρα απο τοτε μεσολαβησαν πολλα χρονια μαζεψα ενσημα μαζεψα εμπειρια εργάστηκα και μεσω ασεπ διαγωνισμου σε δημοσιο νοσοκομιο με 8μηνη συμβαση πριν 5χρονια και πλεον σε αυτην ειμαι διοριστεος με τα προσωρινα αποτελεσματα.
εχουν αναγάγει σε επιστήμη καποιοι σωνει και καλα να μπουν στο δημοσιο και να κινήσουν γη και ουρανο μεσο δικηγορων καναλιων κτλ να ακυρωσουν και γω δεν ξερω τι αλλο αυτον τον διαγωνισμο.
αν εχουν τα φραγκα και τους ακατάλληλους δικηγορους και τρεξουν και καμια 10αρια χρονια μεχρι να δικαιωθουν εχει καλος.πλεον δεν ειναι οπως τα παλιοτερα χρονια που ηταν λιγο πιο οργανωμενα τα πραγματα και πηγαινανε μαζικα ο κοσμος σε δικαιωση.
ζουμε στην ελλαδα και γνωριζουμε το συστημα λειτουργιας οποτε αποδεχεσε τους ορους του παιχνιδιου θελεις δεν θελεις.
και εγω που υποθετικα εχω περασει αναθεμα και ποτε θα βγουν τα οριστικα και αν και τοτε θα διοριστω. καλα κρασια, οπου του χρονου θα εχουμε και εκλογες...
και ετσι εγινε .σε αυτο εδω το χωρο τα εγραφα.
τωρα απο τοτε μεσολαβησαν πολλα χρονια μαζεψα ενσημα μαζεψα εμπειρια εργάστηκα και μεσω ασεπ διαγωνισμου σε δημοσιο νοσοκομιο με 8μηνη συμβαση πριν 5χρονια και πλεον σε αυτην ειμαι διοριστεος με τα προσωρινα αποτελεσματα.
εχουν αναγάγει σε επιστήμη καποιοι σωνει και καλα να μπουν στο δημοσιο και να κινήσουν γη και ουρανο μεσο δικηγορων καναλιων κτλ να ακυρωσουν και γω δεν ξερω τι αλλο αυτον τον διαγωνισμο.
αν εχουν τα φραγκα και τους ακατάλληλους δικηγορους και τρεξουν και καμια 10αρια χρονια μεχρι να δικαιωθουν εχει καλος.πλεον δεν ειναι οπως τα παλιοτερα χρονια που ηταν λιγο πιο οργανωμενα τα πραγματα και πηγαινανε μαζικα ο κοσμος σε δικαιωση.
ζουμε στην ελλαδα και γνωριζουμε το συστημα λειτουργιας οποτε αποδεχεσε τους ορους του παιχνιδιου θελεις δεν θελεις.
και εγω που υποθετικα εχω περασει αναθεμα και ποτε θα βγουν τα οριστικα και αν και τοτε θα διοριστω. καλα κρασια, οπου του χρονου θα εχουμε και εκλογες...
-
Ioanna222
- Δόκιμος

al606 έγραψε:Επειδή η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό και όλα σιγά-σιγά μαθεύονται, ας μπω στον κόπο να λύσω τις απορίες πολλών για το πώς βρίσκεται τόσος κόσμος πάνω από αυτούς με άπειρα μόρια. Το έμαθα και εγώ από άτομο που το έζησε σε πρώτο πρόσωπο και το μεταφέρω...
Ως είναι αναμενόμενο, πολλοί πλήρωσαν ανθρώπους για να τους συμπληρώσουν την αίτηση. (Οι τιμές που άκουσα είναι από 30-100 ευρώ..., όλα μαύρα βέβαια). Άτομο, λοιπόν, που έκανε αυτήν την επικερδή δουλίτσα, "φούσκωνε" τη μοριοδότηση στην ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνοντας κατάλληλα διάφορα πεδία που δεν δικαιούτο ο αιτών. Όταν, δε, κάποιοι από τους αιτούντες εξέφρασαν τη σχετική απορία τους η απάντηση ήταν κάτι του στυλ: "Δεν υπάρχει πρόβλημα. Στη χειρότερη περίπτωση δεν θα πάρεις τις μονάδες που δεν δικαιούσαι και μπορεί να χάσεις τελικά τη θέση, όταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα, στο μεταξύ όμως θα έχεις δουλέψει μερικούς μήνες και θα έχεις πάρει κάποια λεφτά. Και αν τυχόν σου πουν τίποτα για το ότι έχεις υπογράψει υπεύθυνα ότι όσα δηλώνεις αληθεύουν, θα κάνεις το χαζό και θα πεις ότι απλώς έκανες λάθος, και δεν ήξερες πώς να συμπληρώσεις σωστά την αίτηση." Περιττό να πούμε ότι οι περισσότεροι πείστηκαν, γνωρίζοντας βέβαια και σε τι χώρα ζούνε. Θα σκέφτηκαν επίσης, ότι "ας μπω, να πάρω και τα λεφτά" και όταν έρθει η ώρα να με διώξουν για να μπει στη θέση κάποιος που τη δικαιούται, θα βγω στους δρόμους, θα αρχίζω να φωνάζω για την αδικία του συστήματος και ότι πρέπει να με λυπηθούν και δεν αποκλείεται να με κρατήσουν -με τη βοήθεια βέβαια των συνδικαλιστών και πολλών άλλων... Υποθέτω, τέλος, ότι αρκετοί είχαν την παραπάνω φαεινή ιδέα και "παραφούσκωσαν" τις αιτήσεις τους, χωρίς να τους το πει κάποιος άλλος...
Θα επανέλθω αργότερα, όταν βρω και άλλο χρόνο, και για άλλο σχετικό παρατράγουδο. Το βέβαιο, πάντως είναι ότι όποιος νομίζει ότι θα εξασφαλίσει μία θέση στη συγκεκριμένη προξήρυξη γιατί πράγματι τη δικαιούται, χωρίς να τρέξει για ενστάσεις ή δικηγόρους, μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό του. Αντίθετα, όσοι το κυνηγήσουν είναι πολύ πιθανόν να δικαιωθούν. Θα πρέπει επίσης κατά τη γνώμη μου να υπάρξει πολιτική πίεση -έστω και μέσω απλών γραμμάτων σε πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης- ώστε να γίνει πολύς ντόρος, για να εφαρμοστεί έστω και στοιχειωδώς ο νόμος σε όσους "μαγειρέψαν" τις αιτήσεις...
ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι εγινε κατι τετοιο...ποτε βεβαια δεν ειχα σκεφτει οτι θα γινοταν επι πληρωμή και ενορχηστρωμενα,γιατι αν εχεις ασχοληθει λιγο και θες να τα φουσκωσεις το κανεις μια χαρα και μονος σου...κι ευχαριστουμε που μας δειχνεις οτι οχι μονο ισχυουν ολα αυτα αλλα το πραγμα ειχε προχωρήσει σ αυτο το βαθμο...δε σκεφτηκαν ομως οτι αν, λεω αν, οταν τους καλεσουν για ιδοχ και δεν εχουν τα χαρτια οχι μονο δε θα παρουν το οκταμηνο αλλα μπορει και να τους αποκλεισουν τελειως...πραγματικα εγω αρχιζω ν αμφιβαλλω και για τις ενστασεις και γενικοτερα και για τον ασεπ..πως να κανει κανεις ενσταση οταν δεν εχουν ελεγχθει τα στοιχεια των φερομενων ως προσωρινα διοριστεων? εγω ειλικρινα μετα απο ψαξιμο των πρωτων ονοματων και συγκριση με τα μορια τους σε προσφατες προκηρυξεις θελω να κανω ενσταση για καμια πενηνταρια ατομα....τι νοημα εχει η ενσταση σ αυτη τη φαση?....και για να καταλαβω, οταν βγουν του αγιου ποτε τα οριστικα που ουσιαστικα μιλαμε για διαδικασιες που στις αλλες προκηρυξεις διενεργουνται στην αρχικη φαση προς εκδοση των προσωρινων, δεν μπορει κανεις ακομη κι αν εχει αντιρρησεις να διαμαρτυρηθει ζητωντας μια δευτερη συνολικη επανεξεταση σε συναρτηση με τις ενστασεις των υποψηφιων οπως γινεται σε νορμαλ συνθηκες.?αν αυτο διασφαλιζει τη διαφανεια και τη νομιμοτητα,τοτε ποιος ο λογος επανεξετασης των αποτελεσματων απο αρμοδια επιτροπη για εκδοση των οριστικων? θα καναμε ολοι τις ενστασεις κατα των αρχικως δηλωθεντων και γραμμη για την εκδοση οριστικων...στην 1κ γιατι δεν εγινε το ιδιο και τυραννανε τους ανθρωπους τοσο καιρο για να βγαλουν τα οριστικα? τραγελαφος, κοροιδια,για ποιό πραγμα πραγματικα να πρωτοκανω ενσταση, αναφορα ξερω γω τι..ο ασεπ που θεωρειται ανεξαρτητη αρχη γιατι δεχτηκε αυτα τα χαλια? δεν ηθελα να το πιστεψω αλλα πλεον δεν κρατα ουτε τα προσχηματα καμια εμπιστοσυνη
-
vagzaf
- Μαθητευόμενος

Thanos92 έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Δεν είμαι ούτε στους Διοριστεους ούτε στους Απορριπτέους! Άρα είμαι στους επιλαχόντες!
Καλημέρα, (τι καλό μήνα να πούμε τώρα, που μας μαύρισαν τον μήνα και την ψυχολογία μας μαζί...)
Ακόμα δε μπορούμε να δούμε τους επιλαχόντες γιατί το αρχείο με τους πίνακες δεν κατεβαίνει, λόγο 'φόρτου' του server... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ένσταση κατευθείαν, αλλα καλά θα ήταν να βλέπαμε τους επιλαχόντες πρώτα.
Τίποτα παιδιά... Το απόλυτο φιάσκο..!
Μόρια ότι να'ναι.., κριτήρια πρόσληψης ότι να'ναι..., εμπειρία οτι να'ναι..., εμπειρία σε θέσεις που είναι χωρίς εμπειρία..., και άλλα πολλά...
Φανταστείτε πόσα χρήματα θα μαζευτούν απο τις ενστάσεις... Ο νοων νοείτω...
Σα να μην έφταναν αυτά όλα, έχει πέσει και ο server για να κατεβάσουμε τον πίνακα με τους επιλαχόντες...
Εν έτη 2018, που έχουμε τέτοια τεχνολογία με Smartphone - 4G - VDSL και Server που μπορούν να φιλοξενήσουν τεράστιο όγκο δεδομένων, εμείς δεν μπορούμε να κατεβάσουμε ένα αρχείο 45mb...
Μπράβο σας ρε αλάνια, σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε αξιοπιστία, διαφάνεια, σεβασμό, αξιοπρέπεια.
Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους, τσακίστε μας τα όνειρα και πάλι.
-
Stavroula30
- Μαθητευόμενος

Thanos92 έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Δεν είμαι ούτε στους Διοριστεους ούτε στους Απορριπτέους! Άρα είμαι στους επιλαχόντες!
Εαν δεν εισαι στους διοριστεους αρα εισαι στην καταταξη με ολους τους υπολοιπους, για να δεις τις πιθανοτητες πρεπει να δεις τον τελευταιο με τη μορια μπηκε σε σχεση με τα δικα σου.
-
Thanos92
- Μαθητευόμενος

Stavroula30 έγραψε:Thanos92 έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Δεν είμαι ούτε στους Διοριστεους ούτε στους Απορριπτέους! Άρα είμαι στους επιλαχόντες!
Εαν δεν εισαι στους διοριστεους αρα εισαι στην καταταξη με ολους τους υπολοιπους, για να δεις τις πιθανοτητες πρεπει να δεις τον τελευταιο με τη μορια μπηκε σε σχεση με τα δικα σου.
Που μπορώ να το δω αυτό ?
vagzaf έγραψε:Thanos92 έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Δεν είμαι ούτε στους Διοριστεους ούτε στους Απορριπτέους! Άρα είμαι στους επιλαχόντες!
Καλημέρα, (τι καλό μήνα να πούμε τώρα, που μας μαύρισαν τον μήνα και την ψυχολογία μας μαζί...)
Ακόμα δε μπορούμε να δούμε τους επιλαχόντες γιατί το αρχείο με τους πίνακες δεν κατεβαίνει, λόγο 'φόρτου' του server... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ένσταση κατευθείαν, αλλα καλά θα ήταν να βλέπαμε τους επιλαχόντες πρώτα.
Μόρια ότι να'ναι.., κριτήρια πρόσληψης ότι να'ναι..., εμπειρία οτι να'ναι..., εμπειρία σε θέσεις που είναι χωρίς εμπειρία..., και άλλα πολλά...
Σα να μην έφταναν αυτά όλα, έχει πέσει και ο server για να κατεβάσουμε τον πίνακα με τους επιλαχόντες...
Εν έτη 2018, που έχουμε τέτοια τεχνολογία με Smartphone - 4G - VDSL και Server που μπορούν να φιλοξενήσουν τεράστιο όγκο δεδομένων, εμείς δεν μπορούμε να κατεβάσουμε ένα αρχείο 45mb...
Μπράβο σας ρε αλάνια, σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε αξιοπιστία, διαφάνεια, σεβασμό, αξιοπρέπεια.
Αξίζει να κάνουμε ένσταση ?
-
IANOS
- Δόκιμος

Παιδια ολοι ενστασεις... :evil:
-
IANOS
- Δόκιμος

Παιδια κι οποιος εχει και αντεχει βγαλτε το θεμα εκτος ασεπ καλες οι ενστασεις αλλα ακομα καλυτερα η δικαιοσυνη ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ να μπλοκαρει η διαδικασια! :x
-
Ioanna222
- Δόκιμος

Ελα ντε? Αρχιζω και το βλεπω αλλιως.... Το να κανω ενσταση φανταζει ξαφνικα σα να συμμετεχουμε εν γνωσει μας σ αυτη τη φαρσοκωμωδια.... Βασικα αυτο το εκτρωμα προκηρυξης πρεπει να ακυρωθει.. Ολα τ αλλα ειναι ημίμετρα
-
nik1982
- Μαθητευόμενος

καλη τυχη σε ολους μας. μεχρι να βγουν τα οριστικα. υπομονη.
εχω δυο ερωτησεις. σαν ΔΕ λενε 859 ευρω.
αυτα τα λεφτα ειναι ομως μικτα.
ρωτώντας θελω να εξακριβωσω και απο εδω οτι ισχυει οτι η εμπειρεια ενσημα που εχεις εξω απο το δημοσιο μετραει. και για αρχη μετρανε 3 τριετιες.
εγω που εχω ενσημα ικα 7 χρονια και τεβε σημερινο οαεε αλλα 9+,χρονια στο ιδιο επαγγελμα ολη η εμπειρια μου θα προσμερτηθουν αρα να υπολογιζω γυρο στο 900αρι + οτι αργια δουλεψεις,που ανεβαινει ο μισθος.
δευτερον απο την στιγμη που οοοποτς βγουν οριστικα και ειμαι διοριστεος ποσο καιρο κανει μεχρι να σε φωναξουν να πας στον τοπο να υπογραψεις να,ξεκινησης εργασια?
ρωτώντας θελω να εξακριβωσω και απο εδω οτι ισχυει οτι η εμπειρεια ενσημα που εχεις εξω απο το δημοσιο μετραει. και για αρχη μετρανε 3 τριετιες.
εγω που εχω ενσημα ικα 7 χρονια και τεβε σημερινο οαεε αλλα 9+,χρονια στο ιδιο επαγγελμα ολη η εμπειρια μου θα προσμερτηθουν αρα να υπολογιζω γυρο στο 900αρι + οτι αργια δουλεψεις,που ανεβαινει ο μισθος.
δευτερον απο την στιγμη που οοοποτς βγουν οριστικα και ειμαι διοριστεος ποσο καιρο κανει μεχρι να σε φωναξουν να πας στον τοπο να υπογραψεις να,ξεκινησης εργασια?
-
sofkar
- Μαθητευόμενος

καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Είμαι στους επιτυχόντες ΔΕ , θ ήθελα να πω σε όλους ότι δεν έχω δηλώσει ψευδή στοιχεία και ότι παρολο που δεν το περίμενα με πήραν μόνο με την εμειρία μου στον ιδιωτικό τομέα ως χειριστης και το απολυτήριο λυκείου. Επειδή βλέπω ότι γίνεται χαμός και όλα αυτά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα διαλεξαν στην τύχη και ότι είμαι απλά τυχερός. Αλλά τι γίνεται τώρα?να αφ΄ησω τη δουλειά μου και να παω σε ένα άλλο μέρος για τη θέση και αν μετά με πετάξουν έξω στα οριστικά;ξέρετε αν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ τη θέση με βάση τα προσωρινά χωρίς να η χάσω?καλύπτομαι νομικα?ευχαριστω
-
XRIAVA
- Μαθητευόμενος

Thanos92 έγραψε:Stavroula30 έγραψε:Thanos92 έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Δεν είμαι ούτε στους Διοριστεους ούτε στους Απορριπτέους! Άρα είμαι στους επιλαχόντες!
Που μπορώ να το δω αυτό ?vagzaf έγραψε:Thanos92 έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Δεν είμαι ούτε στους Διοριστεους ούτε στους Απορριπτέους! Άρα είμαι στους επιλαχόντες!
Αξίζει να κάνουμε ένσταση ?
Πόση αλήθεια!! Θέσεις χωρίς εμπειρία αλλά μετράει αυτή για συγκεκριμένους πολίτες μόνο. Νομίζω ότι θα καεί κ το μυαλό που μου έμεινε με τόση παραφροσύνη που κυκλοφορεί....
Και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι κ να αποδεχτούμε ότι η προκήρυξη δεν είναι φωτογραφική
Που να τσιρίξω που να κάνω εμετό σε ποιον να μιλήσω κ να μου πει ότι έχεις δίκιο..... :cry:
-
knts
- Προϊστάμενος

sofkar έγραψε:καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Είμαι στους επιτυχόντες ΔΕ , θ ήθελα να πω σε όλους ότι δεν έχω δηλώσει ψευδή στοιχεία και ότι παρολο που δεν το περίμενα με πήραν μόνο με την εμειρία μου στον ιδιωτικό τομέα ως χειριστης και το απολυτήριο λυκείου. Επειδή βλέπω ότι γίνεται χαμός και όλα αυτά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα διαλεξαν στην τύχη και ότι είμαι απλά τυχερός. Αλλά τι γίνεται τώρα?να αφ΄ησω τη δουλειά μου και να παω σε ένα άλλο μέρος για τη θέση και αν μετά με πετάξουν έξω στα οριστικά;ξέρετε αν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ τη θέση με βάση τα προσωρινά χωρίς να η χάσω?καλύπτομαι νομικα?ευχαριστω
Συγχαρητήρια!
Έχεις δικαίωμα να μην αποδεχθείς τη θέση βάση προσωρινών αποτελεσμάτων (στην ουσία να μην αποδεχθείς τη σύμβαση που θα κληθείς να υπογράψεις) και να ξεκινήσεις -με το καλό- βάσει των οριστικών πινάκων (όταν κληθείς, εφόσον συμπεριληφθείς στους οριστικούς).
Όταν σε καλέσουν για σύμβαση ορισμένου χρόνου (προσωρινοί πίνακες), στο έγγραφο θα αναφέρει τι πρέπει να γράψεις στην υπ. δήλωση που θα καταθέσεις ότι δεν αποδέχεσαι τη σύμβαση. Μη σε αγχώνει αυτό. Στο έγγραφο θα γράφει πώς πρέπει να κινηθείς σε κάθε περίπτωση (αποδοχή της σύμβασης βάσει προσωρινών αποτελεσμάτων ή αναμονή των οριστικών). Είσαι καλυμμένος και μην προβληματίζεσαι. Αρκεί να ακολουθήσεις όσα το έγγραφο θα αναφέρει. Θα μπορούσα πολύ απλά να σου αναφέρω τί πρέπει να γράψεις, μα δε σε καλώ εγώ και δε θα ήταν σωστό να ρισκάρεις και να ακολουθήσεις αυτά που θα σου αναφέρω εγώ. Το σωστό είναι να βασιστείς στο έγγραφο που θα σου κοινοποιήσουν.
Εφόσον έχεις δουλειά, η γνώμη μου είναι να μην την αφήσεις για μία 8μηνη σύμβαση. Ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται στην πορεία. Η τελική απόφαση σαφώς είναι δική σου.
-
christos3k
- Μαθητευόμενος

παιδιά το έγραψα και προχτές. Οι Αθηναίοι και αυτοί από κοντινές περιοχές ας οργανώσουν κάτι:
Σε πρώτη φάση μια διαμαρτυρία έξω από το ΑΣΕΠ και μια διαμαρτυρία έξω από Εσωτερικών!! Ψήφους δεν έχουν οι οικογένειες των 8000 αλλά έχουν και των υπολοίπων 80.000 υποψηφίων!! Πρέπει το ΑΣΕΠ να βομβαρδιστεί από email να βγάλει άμεσα αποτελέσματα με βάση τα δικαιολογητικά! Δεν μπορεί κάποιος να εισπράττει δημόσιο χρήμα με δήλωση μόνο ότι είμαι αυτός και έχω αυτά! Έλεος!!
Σε πρώτη φάση μια διαμαρτυρία έξω από το ΑΣΕΠ και μια διαμαρτυρία έξω από Εσωτερικών!! Ψήφους δεν έχουν οι οικογένειες των 8000 αλλά έχουν και των υπολοίπων 80.000 υποψηφίων!! Πρέπει το ΑΣΕΠ να βομβαρδιστεί από email να βγάλει άμεσα αποτελέσματα με βάση τα δικαιολογητικά! Δεν μπορεί κάποιος να εισπράττει δημόσιο χρήμα με δήλωση μόνο ότι είμαι αυτός και έχω αυτά! Έλεος!!
-
theod75
- Μόνιμος

nik1982 έγραψε:καλη τυχη σε ολους μας. μεχρι να βγουν τα οριστικα. υπομονη.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ.ΜΕΤΡΑΑΕΙ ΜΟΝΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες