ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
sofkar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό sofkar » Κυρ Απρ 01, 2018 8:14 pm

παιδιά ξέρει κανείς πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα; Και αν υπάρχει κάποια σελίδα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αμοιβαία μετάταξη;;;;ευχαριστω

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mylw » Κυρ Απρ 01, 2018 8:58 pm

Άμα δε βγει άκυρη ως απαράδεκτη σε όλα, αυτή η προκήρυξη, τότε ετοιμαστείτε για ακόμα χειρότερα.

christina1986
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christina1986 » Κυρ Απρ 01, 2018 9:55 pm

Δεν μπορώ να δώ την σειρά κατάταξης μου,για ΔΕ μπαίνω στο ασεπ και οταν βαζω τα στοιχεία μου και πατάω αναζήτηση δεν βγάζει τίποτα.... τι κανω?

manolisis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manolisis » Κυρ Απρ 01, 2018 10:15 pm

christina1986 έγραψε:Παιδιά όλοι έχουμε.θεμα.με αυτά τα προσωρινά....
Εγώ έκανα σαν ΔΕ και δεν βρίσκω το όνομα μου ούτε στους απορριπτέους ούτε στους διορισμένους και δεν ξέρω που να δω για τους επιλαχών που θα είμαι σιγουρα....Αν κάποιος γγνωρίζει να μου πει για να δω τη σειρά κατάταξης μου.

kai γω μια απο τα ιδια...παιδια οι περισσοτεροι που περασαν ειναι γατονια.....ψαχτηκαν πηραν αυτα που επρεπε να παρουν απο βεβαιωσεις κλπ κλπ και τσουπ μεσα...
το θεμα ειναι αποριφθηκαμε....οκ......δειξε μας τον πινακα με τα μορια αναλυτικα του καθενος......αλλα δεν ξερουμε και που ειμαστε......και εκει μαγειρεμα μποτρινι πεφτει.....

maria82gr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maria82gr » Κυρ Απρ 01, 2018 11:26 pm

εβγαλα τα ματια μου και βρηκα 303 ατομα πανω απο εμενα που ειμαι στα 1288 μορια (ΥΕ) οι οποιοι εχουν παρει μοριοδοτηση τριτεκνιας και ειναι με παιδια δικα τους ή δν εχουν μοριοδοτηση 50 μοριων στο κελι 8 που μπορει να ηταν κατω απο 23 ετων... και ειναι αυτοι απομ 1487 μορια και κατω!!Δηλαδη ....
Δν φταινε στον ασεπ αλλα η κυβερνηση που "αναγκασε" τον ασεπ να βγαλει τα αποτελεσματα της μεγαλυτερης προκυρηξης που εχει βγει ποτε σε 1 εβδομαδα!!!Προσωπικα πιστευω πρεπει να πεσουν κεφαλια για το θεμα αυτο ..δν μπορουν να παιζουν με τα νευρα μας και με την ζωη μας..

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Κυρ Απρ 01, 2018 11:27 pm

mylw έγραψε:Άμα δε βγει άκυρη ως απαράδεκτη σε όλα, αυτή η προκήρυξη, τότε ετοιμαστείτε για ακόμα χειρότερα.

Ό,τι πιο εύστοχο έχει γραφτεί σε αυτό το θέμα. Προκήρυξη-όνειδος!

Tzeni1987
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tzeni1987 » Δευ Απρ 02, 2018 12:34 am

manolisis έγραψε:
christina1986 έγραψε:Παιδιά όλοι έχουμε.θεμα.με αυτά τα προσωρινά....
Εγώ έκανα σαν ΔΕ και δεν βρίσκω το όνομα μου ούτε στους απορριπτέους ούτε στους διορισμένους και δεν ξέρω που να δω για τους επιλαχών που θα είμαι σιγουρα....Αν κάποιος γγνωρίζει να μου πει για να δω τη σειρά κατάταξης μου.

kai γω μια απο τα ιδια...παιδια οι περισσοτεροι που περασαν ειναι γατονια.....ψαχτηκαν πηραν αυτα που επρεπε να παρουν απο βεβαιωσεις κλπ κλπ και τσουπ μεσα...
το θεμα ειναι αποριφθηκαμε....οκ......δειξε μας τον πινακα με τα μορια αναλυτικα του καθενος......αλλα δεν ξερουμε και που ειμαστε......και εκει μαγειρεμα μποτρινι πεφτει.....

Πραγματικα ειναι δυνατον να μη ξερουμε στο πινακα καταταξης που ειμαστε;βλεπω ατομα με λιγοτερα μορια και αναρωτιεμαι πως μπηκαν και δεν εχω δυνατοτητα να δω εχουν εντοπιοτητα;;ειναι τριτεκνοι;;;τραγικος και ο πινακας διοριστεων ρε παιδια

georgiask
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό georgiask » Δευ Απρ 02, 2018 12:55 am

Μία ερώτηση θέλω να κάνω για την κατηγορία Υ.Ε.. πως γίνεται άτομα που δήλωσαν εμπειρία, ειδική και μη ειδική, να διορίζονται ως άτομα χωρίς εμπειρία και στα μόρια τους να προσμετράται η ειδική εμπειρία; Αφού διεκδίκησαν ουσιαστικά θέση χωρίς εμπειρία πως γίνεται να τους προσμετρήσουν την ειδική εμπειρία;

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Δευ Απρ 02, 2018 8:46 am

Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Δευ Απρ 02, 2018 9:34 am

vasilis_patra έγραψε:Από ότι διαβάζω ο ΑΣΕΠ για πρώτη φορά θα φτιάξει πίνακα προσωρινών χωρίς κανέναν έλεγχο, θεωρώντας ότι όλοι έχουν δηλώσει σωστά τα προσόντα τους. Στη συνέχεια, θα αρχίσει να τσεκάρει αυτούς που είναι στα προσωρινά για τον αν μπήκαν καλώς ή όχι ώστε να εκδώσει τα οριστικά (τα οποία άγνωστο πόσους μήνες θα κάνουν να βγουν με τόσες εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις)!
Επίσης, αν εγώ θέλω να κάνω ένσταση επί των μορίων που μου έβαλε τελικά ο ΑΣΕΠ, πότε θα το κάνω? Με την έκδοση των οριστικών και μετά θα έχουμε έκδοση οριστικών^2 :lol:

Τέλος, εγώ που έχω πολύ λίγα μόρια, μπορώ να επικαλεστώ ότι προσόντα γουστάρω στην αίτηση, να μπω στα προσωρινά, να τσιμπήσω καμιά σύμβαση ορισμένου χρόνου με βάση τα προσωρινά και μετά αν στα οριστικά τα οποία θα βγουν 32 Αυγούστου δεν είμαι μέσα, δεν πειράζει, θα έχω τσιμπήσει και μισθούς και προϋπηρεσία, χαχα :lol:

Τα παραπάνω τα έγραφα πριν αρκετές εβδομάδες... Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν έπεσα και πολύ έξω από το μπάχαλο! :?

Τι μπορεί να γίνει τώρα? Ιδέες:
- Μόνο με ασφαλιστικά μέτρα μπορεί κάποιος να παγώσει τη διαδικασία, αυτό απαιτεί χρόνο και χρήμα
- Όποιος βλέπει εξόφθαλμες αδικίες, να κάνει ένσταση στον ΑΣΕΠ!
- Αυτό που δεν απαιτεί χρήμα αλλά μόνο χρόνο είναι ο καθένας από εμάς να ενημερώσει σύντομα και περιεκτικά βουλευτές αντιπολίτευσης, μέσα ενημέρωσης και όποιον άλλον μπορεί για το χάλι της 3Κ!

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Δευ Απρ 02, 2018 9:39 am

georgiask έγραψε:Μία ερώτηση θέλω να κάνω για την κατηγορία Υ.Ε.. πως γίνεται άτομα που δήλωσαν εμπειρία, ειδική και μη ειδική, να διορίζονται ως άτομα χωρίς εμπειρία και στα μόρια τους να προσμετράται η ειδική εμπειρία; Αφού διεκδίκησαν ουσιαστικά θέση χωρίς εμπειρία πως γίνεται να τους προσμετρήσουν την ειδική εμπειρία;

Έχεις δίκιο που απορείς όμως όλα γίνονται! :lol:
Αυτή είναι πατέντα του ΑΣΕΠ, ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν τη λήξη της προκήρυξης, ότι η ειδική εμπειρία θα λαμβάνεται υπόψη και σε θέση που απευθύνεται σε υποψηφίους χωρίς εμπειρία!
Ναι, ξέρω, παράλογο, να ήταν το μόνο στην 3Κ... :evil:

Ειλικρινά, τέτοια ξεφτίλα, καλύτερα να έλεγαν κάνουμε μόνιμους αυτούς και αυτούς, έτσι επειδή γουστάρουμε, παρά αυτή η προκήρυξη παρωδία!
Τέλος, όταν με το καλό βγουν και τα οριστικά... Εκεί θα γίνει νέος χαμός!

maria82gr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maria82gr » Δευ Απρ 02, 2018 9:50 am

evi44 έγραψε:οπως λενε και twitter, αφηνω αυτο εδω: :lol:

ο κ. Σκουρλέτης με τις δημόσιες παρεμβάσεις του έχει ενοχλήσει εδώ και πολύ καιρό το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς όπως τονίζουν αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες «παρότι υπουργός κινείται με τη λογική της εσωκομματικής αντιπολίτευσης».

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι, αν και τελευταία έχει ρίξει τους τόνους, βρίσκεται σε διαρκή αντιπαράθεση με την πλειοψηφία των δημάρχων και ειδικά με την ΚΕΔΕ με την οποία παρά τις προσπάθειες ποτέ δεν βρήκε κοινό βηματισμό, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μέσα στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται, σύμφωνα με την έκφραση, υψηλού κυβερνητικού παράγοντα «με το ένα πόδι εκτός της κυβέρνησης».

Τι ξεχείλισε το ποτήρι

Η σταγόνα, όμως, που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι είναι οι λάθος χειρισμοί στην υπόθεση των συμβασιούχων τόσο αναφορικά με την μοριοδότησή τους όσο και με τους (οριακούς) χρόνους ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων που οδήγησαν εκ μέρους του, σε σπασμωδικές κινήσεις διόρθωσής τους.

Αποτέλεσμα, να δοθεί χώρος στη ΝΔ να καταγγείλει την κυβέρνηση για παρεμβάσεις στο ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα πολλοί φοβούνται ότι θα υπάρξουν προσφυγές στη Δικαιοσύνη για τον τρόπο που καταρτίσθηκε η Προκήρυξη 3Κ/2018 αλλά και διεξήχθη η σχετική διαδικασία, και άρα να δημιουργηθεί νέος θόρυβος για το συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Πάντως, το μέλλον του κ. Σκουρλέτη αναμένεται να κριθεί εν πολλοίς και από το αν οι επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 ΑΣΕΠ που έμαθαν μόλις χθες τα αποτελέσματα καταφέρουν να βρίσκονται στις θέσεις τους τις επόμενες ημέρες, ώστε οι δήμοι, οι συμβασιούχοι-«παρατασιούχοι» των οποίων απολύθηκαν στις 31 Μαρτίου, να έχουν το απαραίτητο προσωπικό και να μην κάνουμε Πάσχα με σκουπίδια. Ως προς αυτό, σύμφωνα με έκφραση παλαιού αιρετού της αυτοδιοίκησης, «οι προσωρινές διαταγές που εκδίδουν τα δικαστήρια υπέρ των συμβασιούχων με αποτέλεσμα να παραμένουν για μικρό διάστημα και μετά την 31η Μαρτίου, μπορεί να σώσουν’ τον υπουργό Εσωτερικών».

Η προκυρηξη βγηκε καταρχας για να μονιμοποιηθουν οι ηδη συμβασιουχοι,δινοντας 50 μορια επιπλεον για καθε προυπηρεσια 5 μηνων.Στις κατηγοριες ΠΕ-ΤΕ_ΔΕ αυτο ειναι αρκετο για να γινει αυτο.ΟΜΩΣ επειδη υπαρχει στην κατηγορια ΥΕ ο παραγοντας ανεργια που δινει μεχρι 400 μορια εκει εγινε σφαγη
Για να λεμε και του στραβου το δικαιο..
Το 2011 σε προκυρηξη της πυροσβεστικης μονιμοποιησης εποχικων μπηκαν 3400 ηδη συμβασιουχοι και μονο!! ηταν σε διαφορετικη κατηγορια απο τους "απεξω" που πηραν 600 ατομα.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΒΓΗΚΕ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ με οτι συνεπαγεται αυτο
Εγω δν ημουν πρωην συμβασιουχος στους δημους και ουτε ειχα ονειρο να γινω,αλλα στο ετος 2018 ενας μισθος 1000 ευρω ειναι οχι μονο μια χαρα....
Υπομονη για τα τελικα αποτελεσματα,κραταω μικρο καλαθι τους εχω ικανους να ακυρωσουν την προκυρηξη οι δημοι εξαιτιας του πρωτου λογου που ανεφερα

al606
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό al606 » Δευ Απρ 02, 2018 9:51 am

Επειδή η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό και όλα σιγά-σιγά μαθεύονται, ας μπω στον κόπο να λύσω τις απορίες πολλών για το πώς βρίσκεται τόσος κόσμος πάνω από αυτούς με άπειρα μόρια. Το έμαθα και εγώ από άτομο που το έζησε σε πρώτο πρόσωπο και το μεταφέρω...

Ως είναι αναμενόμενο, πολλοί πλήρωσαν ανθρώπους για να τους συμπληρώσουν την αίτηση. (Οι τιμές που άκουσα είναι από 30-100 ευρώ..., όλα μαύρα βέβαια). Άτομο, λοιπόν, που έκανε αυτήν την επικερδή δουλίτσα, "φούσκωνε" τη μοριοδότηση στην ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνοντας κατάλληλα διάφορα πεδία που δεν δικαιούτο ο αιτών. Όταν, δε, κάποιοι από τους αιτούντες εξέφρασαν τη σχετική απορία τους η απάντηση ήταν κάτι του στυλ: "Δεν υπάρχει πρόβλημα. Στη χειρότερη περίπτωση δεν θα πάρεις τις μονάδες που δεν δικαιούσαι και μπορεί να χάσεις τελικά τη θέση, όταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα, στο μεταξύ όμως θα έχεις δουλέψει μερικούς μήνες και θα έχεις πάρει κάποια λεφτά. Και αν τυχόν σου πουν τίποτα για το ότι έχεις υπογράψει υπεύθυνα ότι όσα δηλώνεις αληθεύουν, θα κάνεις το χαζό και θα πεις ότι απλώς έκανες λάθος, και δεν ήξερες πώς να συμπληρώσεις σωστά την αίτηση." Περιττό να πούμε ότι οι περισσότεροι πείστηκαν, γνωρίζοντας βέβαια και σε τι χώρα ζούνε. Θα σκέφτηκαν επίσης, ότι "ας μπω, να πάρω και τα λεφτά" και όταν έρθει η ώρα να με διώξουν για να μπει στη θέση κάποιος που τη δικαιούται, θα βγω στους δρόμους, θα αρχίζω να φωνάζω για την αδικία του συστήματος και ότι πρέπει να με λυπηθούν και δεν αποκλείεται να με κρατήσουν -με τη βοήθεια βέβαια των συνδικαλιστών και πολλών άλλων... Υποθέτω, τέλος, ότι αρκετοί είχαν την παραπάνω φαεινή ιδέα και "παραφούσκωσαν" τις αιτήσεις τους, χωρίς να τους το πει κάποιος άλλος...

Θα επανέλθω αργότερα, όταν βρω και άλλο χρόνο, και για άλλο σχετικό παρατράγουδο. Το βέβαιο, πάντως είναι ότι όποιος νομίζει ότι θα εξασφαλίσει μία θέση στη συγκεκριμένη προξήρυξη γιατί πράγματι τη δικαιούται, χωρίς να τρέξει για ενστάσεις ή δικηγόρους, μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό του. Αντίθετα, όσοι το κυνηγήσουν είναι πολύ πιθανόν να δικαιωθούν. Θα πρέπει επίσης κατά τη γνώμη μου να υπάρξει πολιτική πίεση -έστω και μέσω απλών γραμμάτων σε πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης- ώστε να γίνει πολύς ντόρος, για να εφαρμοστεί έστω και στοιχειωδώς ο νόμος σε όσους "μαγειρέψαν" τις αιτήσεις...

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Δευ Απρ 02, 2018 9:55 am

Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Marak1111
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Marak1111 » Δευ Απρ 02, 2018 10:35 am

georgiask έγραψε:Μία ερώτηση θέλω να κάνω για την κατηγορία Υ.Ε.. πως γίνεται άτομα που δήλωσαν εμπειρία, ειδική και μη ειδική, να διορίζονται ως άτομα χωρίς εμπειρία και στα μόρια τους να προσμετράται η ειδική εμπειρία; Αφού διεκδίκησαν ουσιαστικά θέση χωρίς εμπειρία πως γίνεται να τους προσμετρήσουν την ειδική εμπειρία;

Οσο τρέχαν οι δηλωσεις για ΔΕ ψηφίστηκε μέσα σε ένα βράδυ κ καταχωρήθηκε στο ΦΕΚ ότι τα άτομα με ειδική εμπειρία στην 3κ2018 θα μπορούν να διεκδικήσουν όλες τις θέσεις του πίνακα και όχι μόνο το 50% αυτών. Οπότε κάποιος με ειδική εμπειρία που εχει περισσότερα μόρια από κάποιον χωρίς εμπειρία του παίρνει την θέση.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες