ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
evi44
- Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
οπως λενε και twitter, αφηνω αυτο εδω: :lol:
ο κ. Σκουρλέτης με τις δημόσιες παρεμβάσεις του έχει ενοχλήσει εδώ και πολύ καιρό το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς όπως τονίζουν αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες «παρότι υπουργός κινείται με τη λογική της εσωκομματικής αντιπολίτευσης».
Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι, αν και τελευταία έχει ρίξει τους τόνους, βρίσκεται σε διαρκή αντιπαράθεση με την πλειοψηφία των δημάρχων και ειδικά με την ΚΕΔΕ με την οποία παρά τις προσπάθειες ποτέ δεν βρήκε κοινό βηματισμό, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μέσα στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται, σύμφωνα με την έκφραση, υψηλού κυβερνητικού παράγοντα «με το ένα πόδι εκτός της κυβέρνησης».
Τι ξεχείλισε το ποτήρι
Η σταγόνα, όμως, που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι είναι οι λάθος χειρισμοί στην υπόθεση των συμβασιούχων τόσο αναφορικά με την μοριοδότησή τους όσο και με τους (οριακούς) χρόνους ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων που οδήγησαν εκ μέρους του, σε σπασμωδικές κινήσεις διόρθωσής τους.
Αποτέλεσμα, να δοθεί χώρος στη ΝΔ να καταγγείλει την κυβέρνηση για παρεμβάσεις στο ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα πολλοί φοβούνται ότι θα υπάρξουν προσφυγές στη Δικαιοσύνη για τον τρόπο που καταρτίσθηκε η Προκήρυξη 3Κ/2018 αλλά και διεξήχθη η σχετική διαδικασία, και άρα να δημιουργηθεί νέος θόρυβος για το συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Πάντως, το μέλλον του κ. Σκουρλέτη αναμένεται να κριθεί εν πολλοίς και από το αν οι επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 ΑΣΕΠ που έμαθαν μόλις χθες τα αποτελέσματα καταφέρουν να βρίσκονται στις θέσεις τους τις επόμενες ημέρες, ώστε οι δήμοι, οι συμβασιούχοι-«παρατασιούχοι» των οποίων απολύθηκαν στις 31 Μαρτίου, να έχουν το απαραίτητο προσωπικό και να μην κάνουμε Πάσχα με σκουπίδια. Ως προς αυτό, σύμφωνα με έκφραση παλαιού αιρετού της αυτοδιοίκησης, «οι προσωρινές διαταγές που εκδίδουν τα δικαστήρια υπέρ των συμβασιούχων με αποτέλεσμα να παραμένουν για μικρό διάστημα και μετά την 31η Μαρτίου, μπορεί να σώσουν’ τον υπουργό Εσωτερικών».
ο κ. Σκουρλέτης με τις δημόσιες παρεμβάσεις του έχει ενοχλήσει εδώ και πολύ καιρό το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς όπως τονίζουν αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες «παρότι υπουργός κινείται με τη λογική της εσωκομματικής αντιπολίτευσης».
Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι, αν και τελευταία έχει ρίξει τους τόνους, βρίσκεται σε διαρκή αντιπαράθεση με την πλειοψηφία των δημάρχων και ειδικά με την ΚΕΔΕ με την οποία παρά τις προσπάθειες ποτέ δεν βρήκε κοινό βηματισμό, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μέσα στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται, σύμφωνα με την έκφραση, υψηλού κυβερνητικού παράγοντα «με το ένα πόδι εκτός της κυβέρνησης».
Τι ξεχείλισε το ποτήρι
Η σταγόνα, όμως, που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι είναι οι λάθος χειρισμοί στην υπόθεση των συμβασιούχων τόσο αναφορικά με την μοριοδότησή τους όσο και με τους (οριακούς) χρόνους ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων που οδήγησαν εκ μέρους του, σε σπασμωδικές κινήσεις διόρθωσής τους.
Αποτέλεσμα, να δοθεί χώρος στη ΝΔ να καταγγείλει την κυβέρνηση για παρεμβάσεις στο ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα πολλοί φοβούνται ότι θα υπάρξουν προσφυγές στη Δικαιοσύνη για τον τρόπο που καταρτίσθηκε η Προκήρυξη 3Κ/2018 αλλά και διεξήχθη η σχετική διαδικασία, και άρα να δημιουργηθεί νέος θόρυβος για το συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Πάντως, το μέλλον του κ. Σκουρλέτη αναμένεται να κριθεί εν πολλοίς και από το αν οι επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 ΑΣΕΠ που έμαθαν μόλις χθες τα αποτελέσματα καταφέρουν να βρίσκονται στις θέσεις τους τις επόμενες ημέρες, ώστε οι δήμοι, οι συμβασιούχοι-«παρατασιούχοι» των οποίων απολύθηκαν στις 31 Μαρτίου, να έχουν το απαραίτητο προσωπικό και να μην κάνουμε Πάσχα με σκουπίδια. Ως προς αυτό, σύμφωνα με έκφραση παλαιού αιρετού της αυτοδιοίκησης, «οι προσωρινές διαταγές που εκδίδουν τα δικαστήρια υπέρ των συμβασιούχων με αποτέλεσμα να παραμένουν για μικρό διάστημα και μετά την 31η Μαρτίου, μπορεί να σώσουν’ τον υπουργό Εσωτερικών».
-
christina1986
- Μαθητευόμενος

Παιδιά όλοι έχουμε.θεμα.με αυτά τα προσωρινά....
Εγώ έκανα σαν ΔΕ και δεν βρίσκω το όνομα μου ούτε στους απορριπτέους ούτε στους διορισμένους και δεν ξέρω που να δω για τους επιλαχών που θα είμαι σιγουρα....Αν κάποιος γγνωρίζει να μου πει για να δω τη σειρά κατάταξης μου.
Εγώ έκανα σαν ΔΕ και δεν βρίσκω το όνομα μου ούτε στους απορριπτέους ούτε στους διορισμένους και δεν ξέρω που να δω για τους επιλαχών που θα είμαι σιγουρα....Αν κάποιος γγνωρίζει να μου πει για να δω τη σειρά κατάταξης μου.
-
Dkesp
- Δόκιμος

Alina2017 έγραψε:Έχω γνωστό που φαίνεται διοριστέος με πάνω από 1900 μόρια ως ΔΕ. Επειδή εργαστήκαμε μαζί ξέρω τα μόρια του. Τα παιδιά εφόσον πρόκειται για γενική κατηγορία ΔΕ που διορίστηκε δεν μέτρησαν, ξένη γλώσσα δεν ξέρει καμία, απολυτήριο λυκείου είχε γύρω στο 15. Προυπηρεσία 10 έτη σε ένα μαγαζί πωλητής και εργάστηκε ως καταμετρητής δύο συμβάσεις επί 8 μήνες άρα πως έφτασε εκεί? Είμαι βέβαιη ότι τα μόρια που δήλωσαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αν είστε μέσα κάντε ενστάσεις
Έχω δουλέψει 5 χρόνια σε Δήμο) όχι καθαριότητα), βαθμός απολυτηριο 17.9 και 3 ξένες γλώσσες, πολυτέκνη και δεν είμαι μέσα στα προσωρινά ως Διοικητικό
-
knts
- Προϊστάμενος

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Ίσως ο εν λόγω να είναι και ο πρώτος ΑΣΕΠ διαγωνισμός που κινδυνεύει να ακυρωθεί.....
Ο ορισμός της αποτυχίας η 3Κ/2018....
Ακόμη και αν (Λέμε τώρα) έχω αδικηθεί από κάποιον που δήλωσε ψεύτικα στοιχεία(Πολύ πιθανό), σιγά και μην αρχίσω να ψάχνω ψύλλους στα άχυρα..
Έρχονται όμως και άλλοι σαφώς πιο βατοί διαγωνισμοί,άσε που ήδη είμαι στους προσωρινά επιτυχόντες της 10Κ/2017 και προς το παρόν λέω να περιοριστώ εκεί!!
Τουλάχιστον πέτυχε κανείς σας ;;;
Το πρόβλημα δε θα είναι αν ακυρωθεί η συγκεκριμένη προκήρυξη (που δε νομίζω) αλλά αν τώρα που "ξεπαρθενιαστηκε" το "αδιάβλητο" σύστημα συνεχίσουν να βγάζουν τέτοιου είδους προκηρύξεις.
-
Ιωάννης Μπάκας
- Μόνιμος

Ρε παιδιά εδώ υπάρχουν σε ΥΕ θέσεις επιτυχόντες με πάνω από 2000 μόρια!!!Που στα κομμάτια βρήκαν τόσα μόρια;;Χαρέμια ολόκληρα με 10 και βάλε τέκνα έχει ο καθένας;; :wink: :mrgreen:
-
Tzeni1987
- Μαθητευόμενος

Dkesp έγραψε:Tzeni1987 έγραψε:Παιδια για δε βγηκαν ακομη η οχι;
Βγήκαν για ΔΕ αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω. Μου βγάζει κάτι σύμβολα. Δεν μου έστειλαν μήνυμα από Ασεπ. Εσάς σας ήρθε μήνυμα?
Ουτε εμενα μου ηρθε μνμ απο ασεπ.ανοιξα τοννπινακα των διοριστεων αλλα δεν μπορω να ανοιξω της καταταξης να δω που βρισκομαι
-
Artemaki
- Μαθητευόμενος

Μια βοήθεια παιδιά. Ο πατέρας μου είναι στους πίνακες κατά τάξης ΥΕ κοντα στην θέση 31000. Δε δήλωσε βλακείες όπως πολλοί απ ότι βλέπω. Με τα οριστικά εχει καμια πιθανότητα η να το ξεχαστούμε?
-
vagzaf
- Μαθητευόμενος

Αν σας είναι εύκολο,θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να μου στείλει τον πίνακα συνολικής κατάταξης ΔΕ. Προσπαθώ να τον κατεβάσω αλλα μάταια...
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτουν 1600 μόρια σε κατηγορία ΔΕ, χωρίς εμπειρία...
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτουν 1600 μόρια σε κατηγορία ΔΕ, χωρίς εμπειρία...
-
Tzeni1987
- Μαθητευόμενος

Παιδια πινακες με τη καταταξη υπαρχουν;και αν ναι ανοιγουν;παταω να βρω το ονομα μου με τον αριθμο ταυτοτητας και το αφμ.μου και δεν εμφανιζεται πουθενα
-
evi44
- Δόκιμος

iliana333 έγραψε:Και βγηκαν τα αποτελεσματα και οι παρατηρησεις ειναι πολλες!μη αξιοκρατικα κριτηρια και για πρωτη φορα μπαινουν ατομα με ψευτικα στοιχεια για δουλεια χωρις ελεγχο. το κρατος ειναι για κλωτσιες..η 24μηνη εντελει βοηθησε απο δε θεσεις και πανω γιατι διναν το κατι παραπανω ..ενω για υε οχι λογω κοινωνικων κριτηριων. στατιστικα στα 15 ατομα καθε δημου περασαν 2 με 3 και οι αλλοι απεξω. πολλοι βαλαν τριτεκνια ενω εχει σχεση η ηλικια και επισης εντοπιοτητα νομου και οχι δημου! να δω τι ελεγχος θα γινει στα οριστικα και θα βγουν ολοι αυτοι και φτου απο την αρχη.. η κοροιδια στο μμεγαλειο της ..για γελια πραγματικα!
εκανες την πιο σωστη παρατηρηση...ενώ υποτιθεται η τροπολογια περασε για να ευνοησει τους ΔΕ και κυρίως τους ΥΕ που ειναι στον καθαυτο τομεα της καθαριοτητας απορριματοφορα , αποκομιδη σκουπιδιων κλπ και γι αυτους κυριως επειγονταν οι δημοι, τελικα στους ΥΕ λιγο επαιξε ρολο...αν σκεφτεις οτι καποιος με ανεργια 2 εξαμηνων και οντας τεκνο πολυτεκνης οικογενειας μαζευει 400 μορια και ισοφαριζει το πριμ της ειδικης εμπειριας ,οι θεσεις μοιραζονται και δεν πανε ολες στην ειδικη...ενω ΠΕ ΤΕ και ΔΕ το πουσαρισμα που δινει η εμπειρια ειναι αποφασιστικο και δινει τελειως αλλα αποτελεσματα...
-
italos77
- Δόκιμος

vagzaf έγραψε:Αν σας είναι εύκολο,θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να μου στείλει τον πίνακα συνολικής κατάταξης ΔΕ. Προσπαθώ να τον κατεβάσω αλλα μάταια...
Ουτε εγώ μπορω να καταλάβω... Μόνο αν απο λάθος δηλώσαν 5-6 γλώσσες άριστη γνώση και αντι να πανε σε προξενείο θέλουν ΔΕ διοικητικού σε δήμο!!
-
evi44
- Δόκιμος

vagzaf έγραψε:Αν σας είναι εύκολο,θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να μου στείλει τον πίνακα συνολικής κατάταξης ΔΕ. Προσπαθώ να τον κατεβάσω αλλα μάταια...
κι εγω τα ιδια....κοιτα, αν εχεις 20 στρογγυλο πρωτο τιτλο, δευτερο τιτλο,και 5 γλωσσες αριστα,γινεται...ακριβως 1600 :wink: piece of cake...επειδη ομως μετραει και η ειδικη...1600 - 408 = 1192 μορια, νορμαλ γι αυτες τις θεσεις υπο κανονικες (επι ισοις οροις )συνθηκες
-
evi44
- Δόκιμος

knts έγραψε:Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Ίσως ο εν λόγω να είναι και ο πρώτος ΑΣΕΠ διαγωνισμός που κινδυνεύει να ακυρωθεί.....
Ο ορισμός της αποτυχίας η 3Κ/2018....
Ακόμη και αν (Λέμε τώρα) έχω αδικηθεί από κάποιον που δήλωσε ψεύτικα στοιχεία(Πολύ πιθανό), σιγά και μην αρχίσω να ψάχνω ψύλλους στα άχυρα..
Έρχονται όμως και άλλοι σαφώς πιο βατοί διαγωνισμοί,άσε που ήδη είμαι στους προσωρινά επιτυχόντες της 10Κ/2017 και προς το παρόν λέω να περιοριστώ εκεί!!
Τουλάχιστον πέτυχε κανείς σας ;;;
Το πρόβλημα δε θα είναι αν ακυρωθεί η συγκεκριμένη προκήρυξη (που δε νομίζω) αλλά αν τώρα που "ξεπαρθενιαστηκε" το "αδιάβλητο" σύστημα συνεχίσουν να βγάζουν τέτοιου είδους προκηρύξεις.
κι ομως, μην το αποκλειεις... με 2 ή 3 ΥΕ παρατασιουχους διοριστεους στους 15 υποψηφιους, Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ βρισκεται απεναντι και στους συμβασιουχους, στην κεδε και στους δημαρχους, φυσικα απεναντι σ ολους εμας που εχουμε απηυδησει με την κοροιδια και απεναντι στην αταξια που θα επικρατησει με τα σκουπιδια ενοψει πασχα και αν δεν περασουν την εξαμηνη παρατηση των συμβασεων που ζητανε οι δημοι..το απολυτο φιασκο...δυστυχως δεν μπορεις να εχεις και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο....οσο για το ξεπαρθενιασμα εχει αρχισει προ πολλου...και στην 6κ/2017 λιγοι κωδικοι ΠΕ αφεθηκαν εκτος εμπειριας στο μεταναστευτικο...κι εκει εμμεση φωτογραφια ήταν... δες και οαεδ 15κ/2017..απλα μην επονται και χειροτερα :roll:
-
nik1982
- Μαθητευόμενος

καλησπερα καλο μηνα
περασα απο οτι ειδα στην λιστα ΔΕ με1760 μορια σε δευα που ειχα δηλωσει υδραυλικος.
Φυσικα δεν θα αποδεχτω την θεση γιατι εργαζομαι ως ελευθερος επαγγελματιας, προτου βγουντα οριστικα,οποτε βγουν.
τωρα μια ερωτηση τα οριστικα θα αρχισουν να βγαινουν ανα δημο η δευα και θα καλουνται τα ατομα με τα οριστικα η θαβγουν μια λιστα για ολους τους ΔΕ ??
περασα απο οτι ειδα στην λιστα ΔΕ με1760 μορια σε δευα που ειχα δηλωσει υδραυλικος.
Φυσικα δεν θα αποδεχτω την θεση γιατι εργαζομαι ως ελευθερος επαγγελματιας, προτου βγουντα οριστικα,οποτε βγουν.
τωρα μια ερωτηση τα οριστικα θα αρχισουν να βγαινουν ανα δημο η δευα και θα καλουνται τα ατομα με τα οριστικα η θαβγουν μια λιστα για ολους τους ΔΕ ??
-
SIA76
- Μαθητευόμενος

1288 Μορια σε ΥΕ με εμπειρία ,είμαι στην θεση 3300 περίπου αλλα έμεινα απεξω
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες