ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό christos3k » Παρ Μαρ 30, 2018 9:35 am

@bra1
ΤΟ ΑΣΕΠ αναφέρει συγκεκριμένα στην προκήρυξη τι θέλει για την απόδειξη της εμπειρίας των 17 μορίων:
. Για την απόδειξη της εμπειρίας που έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριό-
τητας ΟΤΑ ή νομικών προσώπων αυτών (παρ. 1 άρθρο 24 ν. 4479/2017), οι υποψήφιοι (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) προσκομίζουν
σχετική βεβαίωση από τους εν λόγω φορείς.

Θέλει βεβαίωση από τον Δήμο. Οτιδήποτε άλλο πλην της βεβαίωσης δεν είναι αποδεκτό και ο υποψήφιος θα βγει τελείως από τους πίνακες στον έλεγχο των οριστικών. Συνεπώς μην σε απασχολούν αυτές οι περιπτώσεις. Το "πρόβλημα" είναι αυτοί που πήραν την βεβαίωση χωρίς να εργαστούν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Παρ Μαρ 30, 2018 9:44 am

bra1 έγραψε:Το ερωτημα ειναι το εξης: δεδομενου του οτι η βεβαιωση που χορηγησαν οι δημοι(σταλθηκε ως προτεινομενη για λογους ομοιογενειας απο το Υπουργειο) μπορει να μην επισυναφθηκε στα δικαιολογητικα από ολους, μιας και δεν δικαιουνταν να την εχουν,αλλα την επικαλεστηκαν απλα με τη βεναιωση του ΙΚα οτι εργαστηκαν στο δημο γενικα...και βρεθηκαν στους πινακες διοριστεων,ειναι βεβαιο ότι καποιος δε θα βρει "τροπο" να το παρακαμψει;Απλα αναρωτιεμαι....

Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά:

σελ. 342 του ΦΕΚ:
"ε) Για όλες τις θέσεις των κατηγορών ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, εφόσον η εμπειρία έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις
σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας ΟΤΑ ή νομικών προσώπων αυτών (παρ.1 άρθρο 24 ν. 4479/2017), μο-
ριοδοτείται με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες. Η ανω-
τέρω εμπειρία αποδεικνύεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα Δ (Τρόπος απόδειξης της εμπειρίας) που
ακολουθεί.

και σελ. 343:
"ενότητα Δ. Για την απόδειξη της εμπειρίας που έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας ΟΤΑ ή νομικών προσώπων αυτών (παρ. 1 άρθρο 24 ν. 4479/2017), οι υποψήφιοι (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) προσκομίζουν
σχετική βεβαίωση από τους εν λόγω φορείς."

Λογικά αν δεν υπάρχει βεβαιωση δε θα την μοριοδοτησουν ως ειδικη, με βαση το φεκ πάντα..Κανονικα το εναλλακτικό τύποθ απλη δηλωση και βεβαιωση εφκα στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να θεωρηθει ελλιπες..ελπιζουμε ο ασεπ να το τηρησει εφοσον προβλεπεται στο φεκ

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Παρ Μαρ 30, 2018 9:59 am

christos3k έγραψε:Συμφουρίτες το είπα και θα σας το ξαναπώ. Το ΑΣΕΠ δεν θα ελέγξει αν η προσκομιζόμενη βεβαίωση αποδεικνύει πραγματική υπηρεσία σε ανταποδοτική καθαριότητας σύμφωνα με τη βούληση του νομοθέτη. Το ΑΣΕΠ θα ελέγξει μόνο αν υπάρχει αυτή η βεβαίωση μέσα στο φάκελο. Άπαξ και ο ενδιαφερόμενος κατάφερε και πήρε τη βεβαίωση από το Δήμο, ΝΠΔΔ, κτλ ότι απασχολείται / απασχολήθηκε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας τελείωσε το παραμύθι. Είναι μέσα, Τρούπωσε.
Κατά αντιστοιχία το ΑΣΕΠ δεν ελέγχει πχ αν ο ενδιαφερόμενος είναι πραγματικά μόνιμος κάτοικος σε παραμεθόρια περιοχή. Απαξ και έχει τη βεβαίωση από το Δήμο τέλος. Δεν είναι ούτε αστυνομία ούτε εισαγγελία να ελέγξει αν αυτό που βεβαιώνεται σε μια βεβαίωση αληθεύει από πραγματικά γεγονότα.

Αυτό που θα μπορούσε να γίνει για να κοντρολάρει την κατάσταση (αλλά αυτό ήθελε και τη σχετική βούληση που το ΑΣΕΠ δεν την είχε) όταν έβγαλε την προκήρυξη και ο Σκουρλέτης με εγκύκλιο έστειλε το υπόδειγμα της βεβαίωσης, εκεί να παρέμβει το ΑΣΕΠ και να πει: Στην βεβαίωση να αναγράφεται ο ΑΔΑ της προκήρυξης και της Σύμβασης με την οποίο απασχολήθηκε ο ενδιαφερόμενος σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.
Λυπάμαι αλλά όποιος κατάφερε και πήρε την βεβαίωση και την έβαλε στον φάκελο διορίστηκε οριστικά. Μπράβο του.

Σιγουρα ετσι με την ΑΔΑ θα ήταν το πιο σιγουρο να διασφαλιστει οτι δε θα προκυψουν μαϊμου βεβαιωσεις...υποτιθεται οτι στο εγγραφο της βεβαιωσης πρεπει να αναγραφονται οι διαταξεις βασει των οποιων εγινε η προσληψη, πχ με τον.νομο τάδε αλλά και πάλι ισχύει αυτο που λες, πως θα ελέγξει ασεπ? ειναι παραθυρακι να δεχτουν οτι να ναι..ετσι ομως θα μπουν και ατομα ασχετα των παρατασιουχων για τους οποιους υποτιθεται οτι ο νομοθετης εκανε τον 4479...Μήπως ακριβώς γι αυτο ο σκουρλετης εστειλε προτυπο βεβαιωσης στους δημους για να προλαβει αυτο που περιγραφεις? Η μπαχαλοποιηση πάντως ειναι εμφανης σ ολη τη διαδικασια...ψαχνουμε να δουμε αν θα τηρηθει η νομιμοτητα σε μια κατ ουσιαν αντισυνταγματικη και αδικη προκηρυξη...Να συμπληρωσω και για οσους εκαναν πε διοικητικου οικονομικου έψαξα κι εγω διαυγεια με ονοματα κ αρ ταυτοτητας και τουλαχιστον για τους πρωτους 20 στην καταταξη, οσοι απ αυτους επικαλουνται ειδικη εμπειρια, δε βρηκα ουτε μια συμβαση ή αδα προσληψης που να εχει σχεση με ανταποδοτικες και μαλιστα στην καθαριοτητα...συμβουλευω και για αλλες ειδικοτητες να το ψαξετε γιατι μου φαινεται οτι ο καθενας δηλωσε οτι του ρχοταν,ειδικα ξεροντας οτι θα βγουν προσωρινα χωρις ελεγχο

kikpatra
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kikpatra » Παρ Μαρ 30, 2018 1:50 pm

vasilis_patra έγραψε:
vasilis_patra έγραψε:Πάντως, αν κάποιος που γνωρίζετε βλέπετε ότι κακώς έχει επικαλεστεί την ειδική εμπειρία, να κάνετε ένσταση στον ΑΣΕΠ!
Από όσο γνωρίζω, οι ενστάσεις δεν αφορούν μόνο περιπτώσεις "μου υπολογίσατε λάθος τα μόρια μου" αλλά και περιπτώσεις "τα μόρια του τάδε είναι λάθος, υπολογίστε τα σωστά καθώς έχω έννομο συμφέρον (π.χ. είναι ο επόμενος στη λίστα)" ;)

Παιδιά έκανα μια αναζήτηση. Πήρα τον αριθμό ταυτότητας ενός επιτυχόντα και τον έβαλα στο υπερΔΙΑΥΓΕΙΑ. Μου έβγαλε καμιά 10ρια έγγραφα και μέσα σε αυτά και μία σύμβαση ΣΟΧ, 8μηνη, μέσω ΑΣΕΠ αλλά για το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ μιας Περιφέρειας... Όχι για ανταποδοτικές υπηρεσίες, όχι για καθαριότητα... Ο συγκεκριμένος υποψήφιος έχει επικαλεστεί 8 μήνες ειδική εμπειρία. Δικαίως? Δε μπορώ να απαντήσω!

Δεν ξέρω τι θα γίνει στα τελικά και τι έλεγχο θα κάνει ο ΑΣΕΠ, δεν ξέρω αν αυτή που βρήκα είναι η μοναδική σύμβαση που έχει ο άνθρωπος αλλά αν ήμουν κοντά του στην κατάταξη θα έκανα σίγουρα ένσταση!

Έψαξα και εγω και διαπίστωσα ότι ακόμα και οι προσωρινά διοριστέοι είτε δεν εμφανίζονται στην υπερδιαύγεια (κανένα έγγραφο) είτε αναφέρονται σε αποτελέσματα ΣΟΧ από φορείς όπως ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ , ΟΤΕΚ κα. :evil: :evil: :evil:
Αυτό δεν είναι προϋπηρεσία όπου πρέπει να λάβουν την ειδική εμπειρία. Μάλλον κάποιοι έχουν μπερδευτεί

Antonisnax
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Antonisnax » Παρ Μαρ 30, 2018 1:52 pm

Μεταξυ μας τωρα...πιστευατε κ ελπιζατε σοβαρα οτι θα διοριστει κανεις μας μετα την τροποποιηση για την ειδικη εμπειρια;;;...πλην ελαχιστων εξαιρεσεων...

Κ επειδη οπως προειπε κ καποιος οι ψευτικες βεβαιωσεις σιγουρα θα ναι πολλες...ενα αλλο ερωτημα...αιντε κ καλα διοριζονται καποιοι που δεν πρεπει να διοριστουν...εμενα λιγο μ ενδιαφερει...κ αιντε κ βγαινουν τα οριστικα κ αλλαζουν κατα 80% τα προσωρινα, θα εφαρμοστει μετα ο νομος περι φυλακισης η επειδη θα ναι κομματοσκυλα δεν θα γινει τιποτα;;;

Εν τω μεταξυ ποσο γελοιο ειναι που περιμενουμε σ αλλες προκηρυξεις τ αποτελεσματα απο 6μηνο κ πανω κ μετραμε τις μερες απο τη δεσμευση παραβολου κ μετα κ με την 3κ εχουμε εντος 15θημερου αποτελεσματα...!!!!Μονο κ μονο αυτο δειχνει τη σοβαροτητα της εν λογω προκηρυξης, του ασεπ κ αυτων που μας κυβερνουν!!!! Κ ειστε κ εσεις κ λετε τι θα κανουμε κ τους εχετε παρει κ σοβαρα...εγω μαζι σας ειμαι...αλλα τιποτα δεν προκειται ν αλλαξει κ να γινει παιδες!!!

SIA76
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SIA76 » Παρ Μαρ 30, 2018 2:18 pm

Σήμερα περιμένουμε παιδια οι δε και υε.Τί ώρα λέτε ?Εχω πολύ αγωνία.

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Παρ Μαρ 30, 2018 2:48 pm

Αν δεν βγουν σήμερα τα αποτελέσματα, μάλλον θα ανανεώσουν ξανά τις συμβάσεις των ήδη συμβασιούχων-παρατασιούχων κάτι που θα οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα μια και θα διεκδικήσουν να γίνουν ΚΑΙ αυτοί αορίστου χρόνου....Αν ξαφνικά τους διώξουν θα έχουμε παρατράγουδα , πχ άγριους καυγάδες και συμπλοκές μεταξύ συμβασιούχων από την μία και επιτυχόντων της 3Κ/2018 από την άλλη.....Με τα καμώματα τους κυβέρνηση και ΑΣΕΠ θα μας οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις........

Αλλά και αυτές τις αυθαίρετες αποφάσεις περί ανανέωσης των συμβάσεων ΣΟΧ,κάτι που φυσικά δεν προβλεπόταν, στις υπηρεσίες καθαριότητας τι τις θέλανε;;;Ορθώς αντέδρασαν τα Εργατικά-Υπαλληλικά Κέντρα και προσπάθησαν να μην εγκριθούν οι πληρωμές των συμβασιούχων που παρατάθηκαν αυθαίρετα!!!

Silva33
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Silva33 » Παρ Μαρ 30, 2018 3:00 pm

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Παρ Μαρ 30, 2018 3:17 pm

Μαλλον βγαινουν επεσε το σύστημα 15:17. Αντε να δούμε!!! :D

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Παρ Μαρ 30, 2018 6:02 pm

kristal έγραψε:Μαλλον βγαινουν επεσε το σύστημα 15:17. Αντε να δούμε!!! :D

μπα τίποτα ακομα

player74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό player74 » Παρ Μαρ 30, 2018 6:04 pm

ερώτηση: όταν το παράβολο δεσμεύετε το βλέπεις στην κατάσταση του?

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Παρ Μαρ 30, 2018 6:27 pm

kristal έγραψε:Μαλλον βγαινουν επεσε το σύστημα 15:17. Αντε να δούμε!!! :D

μπα τίποτα ακομα

player74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό player74 » Παρ Μαρ 30, 2018 6:36 pm

ακόμα μια ερώτηση. τι ποσοστό πιστεύετε ότι θα αποκλειστούν στα οριστικά?
πιστεύω πως θα είναι πολλοί αυτοί που δεν θα έχουν στειλει τα δικαιολογιτικα τους.
πιστευω πολλοι δεν θα εχουν βαλει το παραβολο τους.
πιστευω πολλοι δεν θα εχουν στειλει την εκτυπωμενη αιτηση.
ενα ποσοτο 5% ειναι οκ?

(κι επισεις πιστευω πως ενα μεγαλο ποσοστο νεολεας θα εχει κανει αιτηση χωρις ιδιαίτερη εμπειρια κι επιδοτουμενα κριτηρια και θα παραμεινει σε χαμηλα μορια)

με βάση τα παραπάνω πιστεύω πως είναι σφάλμα κάποιος να μην κάνει αποδοχή μιας θέσης μιας και στα οριστικά πολλοί ίσως πάρουν πόδι οπότε είναι και ασφαλές η κατοχύρωση θέσης, εκτός κι αν ελπίζετε σε κάποια άλλη καλύτερη θέση στα οριστικά από οτι στα προσωρινα.
ή εκτος κι αν κατεχετε μια καλη δουλεια που δεν βιαζεστε να την αφησετε.

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Παρ Μαρ 30, 2018 6:42 pm

Κ γω εχω αγωνία αλλά μάλλον τσάμπα;;;με 875 υε σε Κρήτη Λακωνία...τέτοια μέρη λέτε υπάρχει καμία ελπίδα;;;Γιατί Αθήνα το χω ξεγραμμενο...εσείς πως τα βλέπετε έχετε ελπίδα;

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Παρ Μαρ 30, 2018 6:47 pm

Έπεσε το ΑΣΕΠ πάλι λέτε;;;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 6 επισκέπτες