ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Πέμ Μαρ 29, 2018 3:39 pm

Dkesp έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:
mariaa1985 έγραψε:Καλησπέρα πιστεύω πως εσυ και ειδικά και με εντοπιότητα έχεις ελπίδες...για μένα πάλι δεν το βλέπω με 1390 σε δε

Με 71.000 αιτησεις, ποιο πολλες πιθανοτητες εχουμε να πιασουμε το τζοκερ με τα 7,5 ευρω που δωσαμε

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για ΔΕ?

Σήμερα αργά ή αύριο

mylw έγραψε:Σε μια από τις ειδικότητες που συμμετείχα δε βρίσκω το όνομα μου στα αποτελέσματα. Υπάρχει τρόπος να μάθω τι έγινε;

Μηπως είσαι απορριπτέος; κοιτς καλά γιατι υπάρχουν πολλά xls

PARIS1976
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό PARIS1976 » Πέμ Μαρ 29, 2018 4:02 pm

Καλησπερα και απο μενα εχω ξαναγραψει σε παρομοια ερωτηση για το θεμα τον προσωρινων αποτελεσματων,
μιλαω με βεβαιοτητα και βαση νομου ο οποιος ισχυει και ειναι ο Ν4210/2013 αρθρο 8 παραγραφος 3,

το να μην αποδεχτει ο διοριστεος με τους προσωρινους πινακες την θεση
ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΣΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

«Μετά την κατάρτιση και δημοσίευση των προσωρι−
νών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων και πριν τον
αυτεπάγγελτο ή κατ’ ένσταση έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π., σε
εξαιρετικές περιπτώσεις, για την κάλυψη ιδιαίτερης
σημασίας επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών των υπη−
ρεσιών και των νομικών προσώπων του άρθρου 1 παρ.
1 του ν. 3812/2009 κατόπιν έκδοσης απόφασης κατα−
νομής του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και
Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της παρ. 5 του άρθρου
11 του ν. 3833/2010 (Α΄ 40), όπως ισχύει, επιτρέπεται
η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
ορισμένου χρόνου μη ανανεούμενες, μέχρι του αριθμού
των προκηρυχθεισών θέσεων, υποψηφίων κατά τη σειρά
εγγραφής των στους προσωρινούς αυτούς πίνακες, με
την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 11 «Περιο−
ρισμός προσλήψεων για τα έτη 2011 έως και 2013» του
ν. 3833/2010, όπως τροποποιήθηκε με τη διάταξη της
παρ. 1 της υποπαραγράφου Ζ.5 του πρώτου άρθρου του
ν. 4093/2012 και επεκτάθηκε η ισχύς έως το έτος 2016.
Οι προσλήψεις αυτές είναι δυνατόν να αφορούν μι−
κρότερο αριθμό των θέσεων, που προκηρύσσονται ανά
φορέα κατηγορία−κλάδο−ειδικότητα. Η σύμβαση αυτή, η
οποία καταρτίζεται βάσει των προϋποθέσεων και της
διαδικασίας της παρούσας παραγράφου, διαρκεί έως
την ανάληψη των καθηκόντων κάθε υποψηφίου μετά τη
δημοσίευση της ατομικής πράξης διορισμού του στην
Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και απαγορεύεται η διάρ−
κειά της να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες. Για τις κατά
τα ανωτέρω προσλήψεις απαιτείται η έκδοση πράξεων
των αρμόδιων οργάνων των οικείων φορέων, ύστερα
από διάθεση των υποψηφίων από το Α.Σ.Ε.Π., που γίνε−
ται μετά την υποβολή σε αυτό πλήρως αιτιολογημένων
αιτημάτων των οικείων φορέων. Οι πράξεις αυτές δεν
δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Με
τη δημοσίευση των οριστικών πινάκων κατάταξης οι
συμβάσεις των ήδη προσληφθέντων που δεν περιλαμ−
βάνονται στους οριστικούς πίνακες διοριστέων, λήγουν
αυτοδικαίως, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζη−
μίωσης από την αιτία αυτή. Επίσης, λήγουν αυτοδικαίως
χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης και οι
συμβάσεις των ήδη προσληφθέντων υποψηφίων που
περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα διοριστέων, μετά
τη δημοσίευση των ατομικών πράξεων διορισμού και
την ανάληψη των καθηκόντων τους, καθώς και μετά την
παρέλευση οκταμήνου από την προσωρινή πρόσληψη,
εφόσον δεν έχουν δημοσιευτεί οι οριστικοί πίνακες δι−
οριστέων. Η μη αποδοχή εκ μέρους του υποψηφίου να
αναλάβει καθήκοντα μέχρι τη δημοσίευση του οριστικού
πίνακα διοριστέων κατά τη διαδικασία της παρούσας
παραγράφου, ουδεμία επιρροή ασκεί στην κατάταξή
του στον οριστικό πίνακα διοριστέων. Οι ρυθμίσεις της
παρούσας παραγράφου ισχύουν και για προκηρύξεις
Α.Σ.Ε.Π., τα προσωρινά αποτελέσματα των οποίων δεν
έχουν εκδοθεί κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου
στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.»

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Πέμ Μαρ 29, 2018 4:09 pm

vasilis_patra έγραψε:Πάντως, αν κάποιος που γνωρίζετε βλέπετε ότι κακώς έχει επικαλεστεί την ειδική εμπειρία, να κάνετε ένσταση στον ΑΣΕΠ!
Από όσο γνωρίζω, οι ενστάσεις δεν αφορούν μόνο περιπτώσεις "μου υπολογίσατε λάθος τα μόρια μου" αλλά και περιπτώσεις "τα μόρια του τάδε είναι λάθος, υπολογίστε τα σωστά καθώς έχω έννομο συμφέρον (π.χ. είναι ο επόμενος στη λίστα)" ;)

Παιδιά έκανα μια αναζήτηση. Πήρα τον αριθμό ταυτότητας ενός επιτυχόντα και τον έβαλα στο υπερΔΙΑΥΓΕΙΑ. Μου έβγαλε καμιά 10ρια έγγραφα και μέσα σε αυτά και μία σύμβαση ΣΟΧ, 8μηνη, μέσω ΑΣΕΠ αλλά για το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ μιας Περιφέρειας... Όχι για ανταποδοτικές υπηρεσίες, όχι για καθαριότητα... Ο συγκεκριμένος υποψήφιος έχει επικαλεστεί 8 μήνες ειδική εμπειρία. Δικαίως? Δε μπορώ να απαντήσω!

Δεν ξέρω τι θα γίνει στα τελικά και τι έλεγχο θα κάνει ο ΑΣΕΠ, δεν ξέρω αν αυτή που βρήκα είναι η μοναδική σύμβαση που έχει ο άνθρωπος αλλά αν ήμουν κοντά του στην κατάταξη θα έκανα σίγουρα ένσταση!

babis5570
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό babis5570 » Πέμ Μαρ 29, 2018 5:12 pm

Ξερει κανεις αν και ποιες ενεργειες χρειαζονται να γινουν αν καποιος δεν δεχτει την θεση με τους προσωρινους πινακες ? Υπαρχει καποια ΥΔ η κατι το οποιο πρεπει να στειλουμε ΑΣΕΠ η στον δημο , η απλα δεν εμφανιζεσαι και περιμενεις τους οριστικους????

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mylw » Πέμ Μαρ 29, 2018 5:23 pm

Stavroula30 έγραψε:
Dkesp έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:
Με 71.000 αιτησεις, ποιο πολλες πιθανοτητες εχουμε να πιασουμε το τζοκερ με τα 7,5 ευρω που δωσαμε

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για ΔΕ?

Σήμερα αργά ή αύριο

mylw έγραψε:Σε μια από τις ειδικότητες που συμμετείχα δε βρίσκω το όνομα μου στα αποτελέσματα. Υπάρχει τρόπος να μάθω τι έγινε;

Μηπως είσαι απορριπτέος; κοιτς καλά γιατι υπάρχουν πολλά xls

απορριπτέος δεν είμαι γιατι σε άλλη ειδικότητα είμαι κανονικά στους πίνακες. μόνο σε μια ειδικότητα δεν είμαι

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Πέμ Μαρ 29, 2018 5:31 pm

vasilis_patra έγραψε:
vasilis_patra έγραψε:Πάντως, αν κάποιος που γνωρίζετε βλέπετε ότι κακώς έχει επικαλεστεί την ειδική εμπειρία, να κάνετε ένσταση στον ΑΣΕΠ!
Από όσο γνωρίζω, οι ενστάσεις δεν αφορούν μόνο περιπτώσεις "μου υπολογίσατε λάθος τα μόρια μου" αλλά και περιπτώσεις "τα μόρια του τάδε είναι λάθος, υπολογίστε τα σωστά καθώς έχω έννομο συμφέρον (π.χ. είναι ο επόμενος στη λίστα)" ;)

Παιδιά έκανα μια αναζήτηση. Πήρα τον αριθμό ταυτότητας ενός επιτυχόντα και τον έβαλα στο υπερΔΙΑΥΓΕΙΑ. Μου έβγαλε καμιά 10ρια έγγραφα και μέσα σε αυτά και μία σύμβαση ΣΟΧ, 8μηνη, μέσω ΑΣΕΠ αλλά για το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ μιας Περιφέρειας... Όχι για ανταποδοτικές υπηρεσίες, όχι για καθαριότητα... Ο συγκεκριμένος υποψήφιος έχει επικαλεστεί 8 μήνες ειδική εμπειρία. Δικαίως? Δε μπορώ να απαντήσω!

Δεν ξέρω τι θα γίνει στα τελικά και τι έλεγχο θα κάνει ο ΑΣΕΠ, δεν ξέρω αν αυτή που βρήκα είναι η μοναδική σύμβαση που έχει ο άνθρωπος αλλά αν ήμουν κοντά του στην κατάταξη θα έκανα σίγουρα ένσταση!

Καλά τα λες εννοειται,αλλά αυτό θα μας σώσει? κι όλοι αυτοί που δεν γνωρίζουμε? μπορούμε να κάνουμε :wink: ένσταση ζητώντας να ελεγχθούν όλοι οι από πάνω?...αν είμαστε βεβαια καπως κοντά στην κατάταξη και βλέπουμε φως στο τουνελ..

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Πέμ Μαρ 29, 2018 5:39 pm

vasilis_patra έγραψε:

Μπορεί, λέω εγώ τώρα να ειχε κανει κανα οκτάμηνο προ υπερΔΙΑΥΓΕΙΑΣ....το απόλυτο μπάχαλο..η καθαριοτητα γνωριζουμε απο ποτε ειναι ανταποδοτικου χαρακτηρα?...παντοτε ετσι ηταν η μετα απο καποιο νομο?αυτο θα βοηθούσε λιγο να το ξεραμε

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Πέμ Μαρ 29, 2018 5:46 pm

"Καλησπερα και απο μενα εχω ξαναγραψει σε παρομοια ερωτηση για το θεμα τον προσωρινων αποτελεσματων,
μιλαω με βεβαιοτητα και βαση νομου ο οποιος ισχυει και ειναι ο Ν4210/2013 αρθρο 8 παραγραφος 3,

το να μην αποδεχτει ο διοριστεος με τους προσωρινους πινακες την θεση
ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΣΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ"

Ε τουλάχιστον πιστεύω να τηρηθεί αυτό!!Μια ακόμη ευχή μου να σταματήσουν οριστικά οι φωτογραφικές προκηρύξεις .....
Καλά αποτελέσματα να έχουμε αύριο...

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Πέμ Μαρ 29, 2018 8:33 pm

evi44 έγραψε:
vasilis_patra έγραψε:

Καλά τα λες εννοειται,αλλά αυτό θα μας σώσει? κι όλοι αυτοί που δεν γνωρίζουμε? μπορούμε να κάνουμε :wink: ένσταση ζητώντας να ελεγχθούν όλοι οι από πάνω?...αν είμαστε βεβαια καπως κοντά στην κατάταξη και βλέπουμε φως στο τουνελ..

Λοιπόν η ιδέα σου ήταν πολύ καλή...άρχισα να κανω ερευνα κι εγω στους πρωτους στην ειδικοτητά μου, τωρα ειμαι στον 10ο, και μεχρι 2009-2010,απο οταν ισχυσε η διαυγεια,πουθενα συμβασεις ανταποδοτικου χαρακτηρα, σε καποιους δε βρηκα αναρτημενη καμια συμβαση...ενταξει βεβαια μπορει να ειχαν δουλεψει προ διαυγειας, μπορει να μην αναρτηθηκαν οι συμβασεις τους,μπορει, μπορει....παντως ενα φαινεται σχεδον σιγουρο....αν ο ασεπ κανει σωστα τη δουλεια του, τα οριστικα θα ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με τα προσωρινα... :lol: :mrgreen:

Tzeni1987
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tzeni1987 » Πέμ Μαρ 29, 2018 10:00 pm

xana έγραψε:
Tzeni1987 έγραψε:Παιδια να τολμησω να ρωτησω τα μορια για δε διοικητικο που πιστευετε να κυμανθουν;εχω 1746 χωρις ειδικη εμπειρια.

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, αυτά τα μόρια για θέση τόσο γενική (ΔΕ Διοικητικού), αν δεν είσαι σε κάποια ειδική κατηγορία ή δεν έχεις εντοπιότητα, νομίζω δεν επαρκούν με τίποτα για διορισμό. Ειδικά με το χαμό που θα γίνει με τις ειδικές εμπειρίες. Νομίζω από 1900-200 και πάνω για ΔΕ Διοικητικού είναι εφικτός διορισμός για γενική κατηγορία.

Λες ε;οχι δεν ειμαι ουτε σε ειδικη κατηγορια ουτε εχω εντοπιοτητα!

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Πέμ Μαρ 29, 2018 11:29 pm

evi44 έγραψε:
evi44 έγραψε:
vasilis_patra έγραψε:

Λοιπόν η ιδέα σου ήταν πολύ καλή...άρχισα να κανω ερευνα κι εγω στους πρωτους στην ειδικοτητά μου, τωρα ειμαι στον 10ο, και μεχρι 2009-2010,απο οταν ισχυσε η διαυγεια,πουθενα συμβασεις ανταποδοτικου χαρακτηρα, σε καποιους δε βρηκα αναρτημενη καμια συμβαση...ενταξει βεβαια μπορει να ειχαν δουλεψει προ διαυγειας, μπορει να μην αναρτηθηκαν οι συμβασεις τους,μπορει, μπορει....παντως ενα φαινεται σχεδον σιγουρο....αν ο ασεπ κανει σωστα τη δουλεια του, τα οριστικα θα ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με τα προσωρινα... :lol: :mrgreen:

Οι περισσότεροι έχουν σύμβαση τα δύο τελευταία χρόνια.... γιαυτό βγήκε και νόμος για αυτούς με την ειδική εμπειρία, είναι ας πούμε το δώρο της κυβέρνησης σε αυτούς που την ψηφίσαν

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Πέμ Μαρ 29, 2018 11:40 pm

Συμφουρίτες το είπα και θα σας το ξαναπώ. Το ΑΣΕΠ δεν θα ελέγξει αν η προσκομιζόμενη βεβαίωση αποδεικνύει πραγματική υπηρεσία σε ανταποδοτική καθαριότητας σύμφωνα με τη βούληση του νομοθέτη. Το ΑΣΕΠ θα ελέγξει μόνο αν υπάρχει αυτή η βεβαίωση μέσα στο φάκελο. Άπαξ και ο ενδιαφερόμενος κατάφερε και πήρε τη βεβαίωση από το Δήμο, ΝΠΔΔ, κτλ ότι απασχολείται / απασχολήθηκε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας τελείωσε το παραμύθι. Είναι μέσα, Τρούπωσε.
Κατά αντιστοιχία το ΑΣΕΠ δεν ελέγχει πχ αν ο ενδιαφερόμενος είναι πραγματικά μόνιμος κάτοικος σε παραμεθόρια περιοχή. Απαξ και έχει τη βεβαίωση από το Δήμο τέλος. Δεν είναι ούτε αστυνομία ούτε εισαγγελία να ελέγξει αν αυτό που βεβαιώνεται σε μια βεβαίωση αληθεύει από πραγματικά γεγονότα.

Αυτό που θα μπορούσε να γίνει για να κοντρολάρει την κατάσταση (αλλά αυτό ήθελε και τη σχετική βούληση που το ΑΣΕΠ δεν την είχε) όταν έβγαλε την προκήρυξη και ο Σκουρλέτης με εγκύκλιο έστειλε το υπόδειγμα της βεβαίωσης, εκεί να παρέμβει το ΑΣΕΠ και να πει: Στην βεβαίωση να αναγράφεται ο ΑΔΑ της προκήρυξης και της Σύμβασης με την οποίο απασχολήθηκε ο ενδιαφερόμενος σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.
Λυπάμαι αλλά όποιος κατάφερε και πήρε την βεβαίωση και την έβαλε στον φάκελο διορίστηκε οριστικά. Μπράβο του.

bra1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό bra1 » Παρ Μαρ 30, 2018 7:14 am

Το ερωτημα ειναι το εξης: δεδομενου του οτι η βεβαιωση που χορηγησαν οι δημοι(σταλθηκε ως προτεινομενη για λογους ομοιογενειας απο το Υπουργειο) μπορει να μην επισυναφθηκε στα δικαιολογητικα από ολους, μιας και δεν δικαιουνταν να την εχουν,αλλα την επικαλεστηκαν απλα με τη βεναιωση του ΙΚα οτι εργαστηκαν στο δημο γενικα...και βρεθηκαν στους πινακες διοριστεων,ειναι βεβαιο ότι καποιος δε θα βρει "τροπο" να το παρακαμψει;Απλα αναρωτιεμαι....

babis5570
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό babis5570 » Παρ Μαρ 30, 2018 8:25 am

bra1 έγραψε:Το ερωτημα ειναι το εξης: δεδομενου του οτι η βεβαιωση που χορηγησαν οι δημοι(σταλθηκε ως προτεινομενη για λογους ομοιογενειας απο το Υπουργειο) μπορει να μην επισυναφθηκε στα δικαιολογητικα από ολους, μιας και δεν δικαιουνταν να την εχουν,αλλα την επικαλεστηκαν απλα με τη βεναιωση του ΙΚα οτι εργαστηκαν στο δημο γενικα...και βρεθηκαν στους πινακες διοριστεων,ειναι βεβαιο ότι καποιος δε θα βρει "τροπο" να το παρακαμψει;Απλα αναρωτιεμαι....

KAMIA περιπτωση , οταν γινει ο ελεγχος για τα οριστικα και δεν υπαρχει η συγκεκριμενη βεβαιωση μεσα στα δικ , δεν θα μετρησουν τα μορια και προφανως θα μεινει εκτος οριστικων.
Πιστευω και εγω το μονο που ισχυει ειναι αυτο που ειπε και ο christos3k , οποιος εχει καλο βισμα και πηρε την βεβαιωση να την βαλει στα δικ , ε αυτος θα διοριστει , δεν θα καθισει ο ασεπ να ασχοληθει με την γνησιοτητα της.

SIA76
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SIA76 » Παρ Μαρ 30, 2018 9:13 am

Καλημέρα.Αντε να δούμε σήμερα παιδιά..

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 5 επισκέπτες