ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
thanosl
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό thanosl » Κυρ Μαρ 25, 2018 6:17 pm

sakis198 έγραψε:Μεσω ασεπ δεν διενεργειται ο διαγωνισμος; Εκει δεν καταθεσαμε τα δικαιολογητικα; Το ασεπ δεν θα εκδωσει τα οριστικα αποτελεσματα ,υστερα απο ελεγχο των δικαιολογητικων;

Αρα,το προβλημα θα ειναι μονο στα προσωρινα αποτελεσματα που οι δημοι θα "ελεγξουν" τα δικαιολογητικα των προσωρινων επιτυχοντων.
Μικρο το κακο για μενα. Χαλαλι στον καθε δημαρχο ή στον καθε υπαλληλο που θα κανει τα στραβα ματια και θα ρισκαρει τη θεση του και την υποληψη του για εναν επιτυχοντα σε μια προκηρυξη.

Oxi φιλε μου δεν ειναι μικρο το κακο...γιατι ο αλλος που περιμενει πως και πως να δουλεψει εστω με τα προσωρινα και εχει τα μορια και ειναι νομιμος, θα του φαει την θεση ο απατεωνας.Δεν το δεχομαι αυτο. Οσο για φτω που λες χαλαλι στο καθε δημαρχο που θα κανει τα στραβα ματια και θα ρισκαρει τη θεση του και την υποληψη του για ενα επιτυχοντα καλυτερα μην το σχολιασω...

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Κυρ Μαρ 25, 2018 7:00 pm

player74 έγραψε:το να δηλώσεις ότι θέλεις είναι εύκολο....
στο τελος της αιτησης δηλώνεις και αποδεχεσε όμως και τα εξής...

"Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρ. 22 του Ν. 1599/1986, δηλαδή «Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Επίσης εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών», δηλώνω ότι:
• Όλα τα στοιχεία της αίτησης μου είναι ακριβή και αληθή και κατέχω όλα τα απαιτούμενα προσόντα για κάθε συγκεκριμένη θέση που επιλέγω, όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη και αναγράφονται στην παρούσα αίτηση. Σε περίπτωση ανακρίβειας γνωρίζω ότι θα έχω τις συνέπειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν. 1599/1986.
• Έχω δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων που δήλωσα καθότι δεν έχω διοριστεί ως τακτικός υπάλληλος του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ α΄ ή β΄ βαθμού ή Ανεξάρτητων Αρχών με τις διατάξεις του Ν. 2190/1944 ή έχει παρέλθει πενταετία από την ημερομηνία διορισμού μου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
• Ειδικά για υποψηφίους κλάδων ΥΕ Υγειονομικού Βοηθητικού Προσωπικού οι οποίοι επιδιώκουν θέσεις των ανωτέρω κλάδων σε νοσοκομεία & μονάδες φροντίδας του Εθνικού Συστήματος Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΣΥΚΑ): Έχω δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής καθότι κατά την τελευταία τριετία και βάσει προκηρύξεων που δημοσιεύτηκαν μετά τις 28.12.2009 (άρθρο 2 του Ν. 3812/2009) δεν έχει συμβεί: α) να παραιτηθώ από τέτοια θέση πριν συμπληρωθεί ένα έτος από την ημερομηνία πρόσληψής μου ούτε β) πάνω από μία φορά να αποδεχθώ το διορισμό μου σε τέτοια θέση και να μην προσέλθω για ανάληψη υπηρεσίας.

• Δεσμεύομαι να υπηρετήσω επί μία τουλάχιστον 10ετία σε θέση για την οποία δηλώνω κωδικό εντοπιότητας, εφόσον επιλέγω για διορισμό στη θέση αυτή (άρθρο 8 του Ν.3051/2002). (Ειδικά για υποψηφίους οι οποίοι δηλώνουν στην αίτησή τους κωδικό εντοπιότητας για συγκεκριμένες θέσεις, στην περίπτωση που στην προκήρυξη προβλέπονται θέσεις για τις οποίες εφαρμόζεται το κριτήριο της εντοπιότητας).
• Δεν έχω υποβάλει άλλη ή άλλες αιτήσεις για θέσεις διαφορετικής κατηγορίας της ίδιας προκήρυξης.
• Σε περίπτωση κάλυψης όλων των θέσεων προτίμησής μου από άλλους υποψηφίους, αποδέχομαι το διορισμό μου σε οποιαδήποτε θέση παραμείνει κενή, ελλείψει προτιμήσεων υποψηφίων."

το αν το ψάξουν, αν σε βρουν, αν θα έχεις κυρώσεις κτλ είναι μια άλλη ιστορία.
πάντως στα πινάκια της Ευελπίδων έχω δει πολλές περιπτώσεις πλαστογραφίας για να δικαστούν

Δεν λεω να επικαλεστει κάποιος τιτλο που δεν υπαρχει, να πλαστογραφησει πτυχιο, βεβαιωση εμπειριας κλπ που επισυρει αντικειμενικα κυρωσεις και φερει εκ των πραγματων ποινικες ευθυνες... Μιλαω για τις περιπτώσεις που ειναι ουκ ολιγες κι εδω μεσα και σωστα υποδεικνυεται στους υποψηφίους να δηλωσουν οτι περισσοτερο εχουν και το αφηνουν στην κριση του ασεπ... Λεει ο αλλος και δικαιως θα αυτολογοκριθω και δε θα δηλωσω την εμπειρία ως ειδικη επειδή δεν ειναι στην καθαριοτητα? Τη στιγμή τελικα που παιζει να τη μετρησουν στους αλλους που απλα εχουν εργαστει κι αυτοι σε δημο? Οχι θα βαλω οτι την εχω κι ασε το ασεπ να κρινει...ή μ εναν δευτερο τιτλο... Τον βαζω και κρινουν αυτοι αν θα τον προσμετρησουν... Και καλα κανουν δηλαδη... Δεν ειδατε με την 1κ και τις ενστασεις τι γινεται που κάποιοι δεν ειχαν δηλωσει ηλεκτρονικά συναφεια μεταπτυχιακων κλπ? Ή τη συναφεια εμπειριας? Ειναι δουλειά των δημων να τα κρινουν αυτα? Οχι, δουλειά των δημων και καθε φορεα ειναι να ελεγξουν τη γνησιοτητα των δικαιολογητικών που κατατεθηκαν στον ασεπ και οχι η αξιολογηση τους... Αν ειναι ετσι θα ξεχάσουμε κι αυτα που ξερουμε... Επισης δεν εχω δει να κατηγορειται και να εχει κυρωσεις ο οποιοσδήποτε υποψηφιος κατα την αποψη του δηλωσε 80 μηνες εμπειρία και τελικα του πιασανε συναφεις τους 60 πχ... Ουτε εχει αποκλειστεί απ τον διαγωνισμο.. Και σε σχετικη ερώτηση που εχω κανει απο ασεπ ελαβα την εξης απαντηση... Δεν αποκλειει ο ασεπ απλα προσμετρα αυτα που πιστευει και μονη περίπτωση αποκλεισμου χωρις να ειναι και de facto οτι θα γινει κιολας μου ειπε ο υπαλληλος ειναι αν ο εκαστοτε υποψηφιος επικαλείται ενω δεν εχει ενα απο τα τυπικα προσοντα διορισμου.. Αυτα

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Κυρ Μαρ 25, 2018 7:22 pm

sakis198 έγραψε:Μεσω ασεπ δεν διενεργειται ο διαγωνισμος; Εκει δεν καταθεσαμε τα δικαιολογητικα; Το ασεπ δεν θα εκδωσει τα οριστικα αποτελεσματα ,υστερα απο ελεγχο των δικαιολογητικων;

Αρα,το προβλημα θα ειναι μονο στα προσωρινα αποτελεσματα που οι δημοι θα "ελεγξουν" τα δικαιολογητικα των προσωρινων επιτυχοντων.
Μικρο το κακο για μενα. Χαλαλι στον καθε δημαρχο ή στον καθε υπαλληλο που θα κανει τα στραβα ματια και θα ρισκαρει τη θεση του και την υποληψη του για εναν επιτυχοντα σε μια προκηρυξη.

Κοιτα εγω δεν το βλέπω ετσι.. Αν θεωρείς μικρο κακο να παρουν εσκεμμενα ή απο λαθος εκτιμηση αλλους στη θεση αυτων που κανονικα επρεπε να προσληφθουν και να μενουν και να πληρωνονται αυτοι οι αλλοι για οσον καιρο κανουν να βγουν τα οριστικα που για μια τετοιου μεγέθους προκήρυξη αν κρίνουμε απ αυτα που βλέπουμε στις αλλες μπορει να παρει ενάμισι χρονο και βαλε.. Εγω εχω αντιθετη αποψη.. Αυτοι οι αλλοι οπως επανειλημμένα εχουμε διαπιστωσει θα εγειρουν αξιωσεις επικαλουμενοι την πολυτιμη εμπειρία που απεκτησαν και μπορεί να ασκουν και πιεσεις μεσω του πανισχυρου σωματείου τους οπως φαίνεται κι απο τις τροποποιήσεις σκουρλετη και Ολομέλειας ασεπ για μονιμοποιηση τους... Ολα αυτα που λεω ειναι προς το παρον εικασιες και σεναρια που μακαρι ν μην επαληθευτουν.. Παντως η διαδικασια ειναι διατρητη και σιγουρα δε θα ειναι τοσο εφικτο το προφανες που λες, δηλαδη να διώξεις τοσο κοσμο μετα απο δυο χρονια και να προσλαβεις τους οριστικα διοριστεους στη θεση τους "χωρις ν ανοίξει μυτη". Και στην 1κ καλουν για οκταμηνα με την ειδοποιο διαφορά οτι εκει εχουμε ελεγχο των προσωρινων απο ασεπ.. Κι ετσι ομως ο κοσμος παλι διαμαρτυρεται γιατι κι αυτο ακομη θα δημιουργήσει μπερδεματα αν υπαρξουν ανακαταταξεις με τα οριστικα... Φαντασου εδω που μιλαμε για προσληψεις χωρις ασεπ να εχει καν αξιολογησει και κατακυρωσει ουτε τα προσωρινα... Οσο για τις ευθυνες των δημαρχων πιστεύεις εσυ οτι θα παει κανεις μεσα γιατι εκρινε πχ οτι μια εμπειρία ηταν ειδικη ενω δεν ηταν? Με τι κατηγορητηριο? Θα σου πει εγω ετσι νομιζα.. Μα γι αυτο υπαρχει ο ασεπ αλλιως ο καθε φορεας θα εβγαζε αποτελεσματα μονος του.. Εγω τουλαχιστον βλεπω τη διαδικασία αν μη τι αλλο προβληματικη αν οχι εξαιρετικά υποπτη

xana
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό xana » Κυρ Μαρ 25, 2018 8:35 pm

player74 έγραψε:το να δηλώσεις ότι θέλεις είναι εύκολο....
στο τελος της αιτησης δηλώνεις και αποδεχεσε όμως και τα εξής...

"Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρ. 22 του Ν. 1599/1986, δηλαδή «Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Επίσης εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών», δηλώνω ότι:
• Όλα τα στοιχεία της αίτησης μου είναι ακριβή και αληθή και κατέχω όλα τα απαιτούμενα προσόντα για κάθε συγκεκριμένη θέση που επιλέγω, όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη και αναγράφονται στην παρούσα αίτηση. Σε περίπτωση ανακρίβειας γνωρίζω ότι θα έχω τις συνέπειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν. 1599/1986.
• Έχω δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων που δήλωσα καθότι δεν έχω διοριστεί ως τακτικός υπάλληλος του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ α΄ ή β΄ βαθμού ή Ανεξάρτητων Αρχών με τις διατάξεις του Ν. 2190/1944 ή έχει παρέλθει πενταετία από την ημερομηνία διορισμού μου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
• Ειδικά για υποψηφίους κλάδων ΥΕ Υγειονομικού Βοηθητικού Προσωπικού οι οποίοι επιδιώκουν θέσεις των ανωτέρω κλάδων σε νοσοκομεία & μονάδες φροντίδας του Εθνικού Συστήματος Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΣΥΚΑ): Έχω δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής καθότι κατά την τελευταία τριετία και βάσει προκηρύξεων που δημοσιεύτηκαν μετά τις 28.12.2009 (άρθρο 2 του Ν. 3812/2009) δεν έχει συμβεί: α) να παραιτηθώ από τέτοια θέση πριν συμπληρωθεί ένα έτος από την ημερομηνία πρόσληψής μου ούτε β) πάνω από μία φορά να αποδεχθώ το διορισμό μου σε τέτοια θέση και να μην προσέλθω για ανάληψη υπηρεσίας.

• Δεσμεύομαι να υπηρετήσω επί μία τουλάχιστον 10ετία σε θέση για την οποία δηλώνω κωδικό εντοπιότητας, εφόσον επιλέγω για διορισμό στη θέση αυτή (άρθρο 8 του Ν.3051/2002). (Ειδικά για υποψηφίους οι οποίοι δηλώνουν στην αίτησή τους κωδικό εντοπιότητας για συγκεκριμένες θέσεις, στην περίπτωση που στην προκήρυξη προβλέπονται θέσεις για τις οποίες εφαρμόζεται το κριτήριο της εντοπιότητας).
• Δεν έχω υποβάλει άλλη ή άλλες αιτήσεις για θέσεις διαφορετικής κατηγορίας της ίδιας προκήρυξης.
• Σε περίπτωση κάλυψης όλων των θέσεων προτίμησής μου από άλλους υποψηφίους, αποδέχομαι το διορισμό μου σε οποιαδήποτε θέση παραμείνει κενή, ελλείψει προτιμήσεων υποψηφίων."

το αν το ψάξουν, αν σε βρουν, αν θα έχεις κυρώσεις κτλ είναι μια άλλη ιστορία.
πάντως στα πινάκια της Ευελπίδων έχω δει πολλές περιπτώσεις πλαστογραφίας για να δικαστούν

Μόνο που εδώ δεν πρόκειται για πλαστογραφία αλλά για δήλωση κάποιου προσόντος το οποίο ο υποψήφιος μπορεί να επικαλεστεί ότι δεν κατανόησε ορθά, ειδικά όταν πρόκειται για την ειδική εμπειρία. Σίγουρα δεν ξέρω πόσο σώφρον είναι να δηλώσει ότι είναι κάτοχος διδακτορικού αλλά με την ειδική εμπειρία θα γίνουν πολλά πιστεύω και θα δουλέψει πολύς κόσμος ακριβώς επειδή ο έλεγχος των προσωρινών δε θα γίνει από το ΑΣΕΠ...

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Κυρ Μαρ 25, 2018 9:15 pm

Εννοειται πως θεωρω αδικο το να εργαστουν καποιοι με πλαστα δικαιολογητικα ,εστω και προσωρινα, αλλα προσωπικα με ενδιαφερουν τα οριστικα αποτελεσματα και μονο. Πολλα μπορουν να γινουν, οπως εγινε και η αδικη τροποποιηση της προκηρυξης υπερ των συμβασιουχων , αλλα δεν ειδα αντιδραση εντονη. Ανοιξα θεμα για δικαστικη προσφυγη και ελαχιστοι ανταποκριθηκαν. Τωρα αντιδρατε για τα προσωρινα αποτελεσματα...Πειτε μου εσεις ποιο ειναι πιο σοβαρο.

Silva33
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Silva33 » Κυρ Μαρ 25, 2018 11:10 pm

Γειά σας. Έχω ένα θέμα και θέλω την γνώμη σας. Εγώ δήλωσα ένα εξάμηνο ανεργίας αλλά την ημερομηνία που έκανα την αίτηση δεν είχα πάει στον έκτο μήνα ήμουν στον πέμπτο και στον έκτο μήνα θα είμαι τώρα που τελείωσαν οι αιτήσεις. Τι γίνεται με αυτό το θέμα;

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Κυρ Μαρ 25, 2018 11:19 pm

Κοιτάτε να δείτε όμως και κάτι άλλο!!Μπορεί όταν πάνε να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα να μην υπάρχει πλέον η τωρινή κυβέρνηση και να έχει αναλάβει πρωθυπουργός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που από ότι ξέρω έχει σκοπό ΌΧΙ να προσλάβει αλλά να απολύσει κόσμο και από πάνω......Και έπειτα πανηγύρια για τους επιτυχόντες .......γιοκ!!

Lazos07
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lazos07 » Δευ Μαρ 26, 2018 12:43 am

Μπορεί να μας ενημερώσει κανείς από ΠΕ/ΤΕ & ΔΕ αν εχει δεσμευθεί το παράβολο του;
Διαβάζω στο ίντερνετ ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχουν ανακοινωθεί τα προσωρινά.

Επίσης τι βάση υπολογίζετε για ΥΕ ; Σε γενική και ειδική κατηγορία αναπηρίας;

Ευχαριστώ!

babis5570
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό babis5570 » Δευ Μαρ 26, 2018 8:19 am

Silva33 έγραψε:Γειά σας. Έχω ένα θέμα και θέλω την γνώμη σας. Εγώ δήλωσα ένα εξάμηνο ανεργίας αλλά την ημερομηνία που έκανα την αίτηση δεν είχα πάει στον έκτο μήνα ήμουν στον πέμπτο και στον έκτο μήνα θα είμαι τώρα που τελείωσαν οι αιτήσεις. Τι γίνεται με αυτό το θέμα;

Θα παρεις τωρα τα 50 μορια αλλα στα οριστικα αποτελεσματα θα εισαι -50 μορια αφου απο τον ελεγχο των δικ θα δουν οτι η βεβαιωση του ΟΑΕΔ (εχεις βαλει?) δεν εχεις συμπληρωμενο 6μηνο.
Πολυ πιθανον βεβαια , αν εισαι επιτυχων , να στα κοψουν και απο τον ελεγχο στον δημο.
Αληθεια γιατι εβαλες 6μηνο ανεργιας ενω ξερεις οτι δεν ειχες ? Το μετρησες λαθος ?

Silva33
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Silva33 » Δευ Μαρ 26, 2018 9:20 am

babis5570 έγραψε:
Silva33 έγραψε:Γειά σας. Έχω ένα θέμα και θέλω την γνώμη σας. Εγώ δήλωσα ένα εξάμηνο ανεργίας αλλά την ημερομηνία που έκανα την αίτηση δεν είχα πάει στον έκτο μήνα ήμουν στον πέμπτο και στον έκτο μήνα θα είμαι τώρα που τελείωσαν οι αιτήσεις. Τι γίνεται με αυτό το θέμα;

Θα παρεις τωρα τα 50 μορια αλλα στα οριστικα αποτελεσματα θα εισαι -50 μορια αφου απο τον ελεγχο των δικ θα δουν οτι η βεβαιωση του ΟΑΕΔ (εχεις βαλει?) δεν εχεις συμπληρωμενο 6μηνο.
Πολυ πιθανον βεβαια , αν εισαι επιτυχων , να στα κοψουν και απο τον ελεγχο στον δημο.
Αληθεια γιατι εβαλες 6μηνο ανεργιας ενω ξερεις οτι δεν ειχες ? Το μετρησες λαθος ?

Ναι έβαλα βεβαίωση. Το έβαλα γιατί όπως είπα τώρα έχω έξι μήνες και έλεγα μάλλον μέτρα. Άστα να πάνε έχει γούστο να με αποκλείσουν από την προκήρυξη.

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Δευ Μαρ 26, 2018 1:32 pm

Την Δευτέρα θα έχουν πιάσει ολοι εργασία στους Δήμους είπε και λάλησε μόλις προ ολίγου ο Σκουρλέτης σε συνέντευξη του. :D :D :D :D :D :D :D Εχω μεγάλη αγωνία οχι για τόσο για αποτέλεσματα μου όσο για το μπάχαλο που θα γίνει :roll: :roll: :roll:

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Δευ Μαρ 26, 2018 2:20 pm

Silva33 έγραψε:
babis5570 έγραψε:

Ναι έβαλα βεβαίωση. Το έβαλα γιατί όπως είπα τώρα έχω έξι μήνες και έλεγα μάλλον μέτρα. Άστα να πάνε έχει γούστο να με αποκλείσουν από την προκήρυξη.

Δε νομίζω να σε από κλείσουν από την προκήρυξη. Πότε θα βγουν τα προσωρινά?

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Μαρ 26, 2018 2:40 pm

Silva33 έγραψε:
babis5570 έγραψε:

Δεν θα σε αποκλείσουν για το λάθος σου, απλά θα σε μοριοδοτήσουν με 50 μόρια λιγότερα από ότι υπολόγιζες...

player74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό player74 » Δευ Μαρ 26, 2018 2:46 pm

Σκουρλέτης: «Το ΑΣΕΠ πρέπει να ανακοινώσει σήμερα, αύριο μέσα σε αυτή την εβδομάδα τους προσωρινούς πίνακες, στη βάση των οποίων θα παρουσιαστούν στις δουλειές τους, τυπικά την 1η Απριλίου, που είναι Κυριακή, άρα την άλλη εβδομάδα παρουσιάζονται στις δουλειές τους»

player74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό player74 » Δευ Μαρ 26, 2018 4:50 pm

kristal έγραψε:Την Δευτέρα θα έχουν πιάσει ολοι εργασία στους Δήμους είπε και λάλησε μόλις προ ολίγου ο Σκουρλέτης σε συνέντευξη του. :D :D :D :D :D :D :D Εχω μεγάλη αγωνία οχι για τόσο για αποτέλεσματα μου όσο για το μπάχαλο που θα γίνει :roll: :roll: :roll:

καλά αγωνία δεν υπάρχει μιας και ξέρουμε ότι όλες οι θέσεις θα καταληφθούν από πρώην συμβασιούχους και κάποιους ακόμα τυχερούς που θα έχουν πολλά μόρια από τα κριτήρια στα οποία υπάγονται...
π.χ. εγώ έχω μόνο τα μόρια της γενικής εμπειρίας. μπορεί να είμαι πάνω από κάποιους πιο νέους βασικά αλλά θα είμαι πολύ κάτω από την βάση. ποιο πιθανό είναι να πιάσω το joker :mrgreen:

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες