Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Ms71
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: Δευ Ιαν 16, 2017 4:00 pm

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό Ms71 » Πέμ Μαρ 08, 2018 9:28 am

Είχα πει, όταν βγήκε η 3κ, ότι η σκανδαλώδης μοριοδότηση στους συμβασιούχους των δήμων καταργεί κάθε έννοια ισονομίας, αποτελεί επίφαση νομιμότητας για την αντισυνταγματική μονιμοποίηση συμβασιούχων και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για παρόμοιες πρακτικές σ' όλο το δημόσιο. Η πρόβλεψή αυτή επιβεβαιώθηκε πριν ακόμα λήξει η προθεσμία της 3κ. Δεν χρειαζόταν βέβαια ιδιαίτερη εξυπνάδα ούτε μαντικές ικανότητες για να δει κανείς πού πάει το πράγμα, απλά στοιχειώδης λογική. Σας παραθέτω απόσπασμα από το topic του diorismos για την 3Κ. Σίγουρα το έχετε δει πολλοί, όσοι όμως όχι, διαβάστε τα χάλια της ελληνικής διοίκησης, αν αληθεύει το δημοσίευμα (προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία). Πλέον δεν μας μένει παρά να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας για την "αλλοδαπήν", όσοι μπορούμε, οι υπόλοιποι... στη γαλέρα! Οι μάσκες έπεσαν προχτές και για το Ασεπ στην επεισοδειακή συνεδρίαση της ολομέλειάς του.

ioanna222 έγραψε:
Ντάξει απανωτα τα χτυπήματα...διαβάστε να δείτε τί έρχεται...

Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ολγα Γεροβασίλη το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης θέλει να καταργήσει την προϋπόθεση που θέτει το ΠΔ Παυλόπουλου σχετικά με το χρονικό διάστημα που πρέπει να έχουν οι ανανεώσεις των συμβάσεων των εργαζομένων του Δημοσίου προκειμένου να μην πληρούν τις προϋποθέσεις της μονιμοποίησης. Ειδικότερα καταργεί το προβλεπόμενο τρίμηνο που θέτει το ΠΔ ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα αν οι ανανεώσεις γίνονται χωρίς διακοπές με τον κίνδυνο οι εργαζόμενοι να θεωρηθούν αυτομάτως "αορίστου χρόνου" ειδικά αν έχουν εργαστεί και 24μήνες στον ίδιο φορέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βασικός σκοπός της τροπολογίας είναι η μονιμοποίηση των συμβασιούχων που έχουν προσληφθεί στο υπουργείο Υγείας επί ΣΫΡΙΖΑ με τον νόμο 4368/2016. Στην συνέχεια όμως η τροπολογία αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί ως πασπαρτού για όλο το Δημόσιο με την προϋπόθεση όμως ότι θα πρέπει να γίνονται διαγωνισμοί με κατά σειρά προτεραιότητας από το ΑΣΕΠ. Και βέβαια είναι σίγουρο ότι οι συμβασιούχοι αυτοί όπως συμβαίνει και με τους 6.103 της των ανταποδοτικών υπηρεσιών των δήμων θα μπορούν να λαμβάνουν αυξημένη μοριοδότηση προκειμένου να μονιμοποιηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό τους. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο βάση του ΠΔ Παυλόπουλου οι συμβασιούχοι αυτοί αφού οι συμβάσεις τους είναι συνεχόμενες να προσφύγουν οι ίδιοι στη Δικαιοσύνη για να μονιμοποιηθούν, το οποίο και θα γίνει.

xana
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 717
Εγγραφή: Τετ Απρ 05, 2017 4:45 am

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό xana » Πέμ Μαρ 08, 2018 10:11 am

DEDIA έγραψε:
xana έγραψε:
Γνωρίζεις αν αυτά που ζητούνται είναι τα ίδια και για τους διορισμούς (εννοώ αν δεν γινόταν σύμβαση ΙΔΟΧ); Είναι όσα καταθέτουμε με την αίτηση; Κάτι περισσότερο, κάτι λιγότερο; Και πάλι απλές φωτοτυπίες αρκούν να υποθέσω;

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!


Τελικά, αν επιτρέπεται, Xana διορίζεσαι ή όχι; Τόσο καιρό αναφέρεις ότι δεν είσαι καν στους επιλαχόντες. Εκτός αν ρωτάς από γενικό ενδιαφέρον ή δε μπορώ να φανταστώ τι άλλο.


Πάλι όλα τα κατάλαβες..!! Προφανώς κ δε διοριζομαι, το εχω πει άλλωστε. Έχω πει επίσης ότι είμαι σε άλλη προκήρυξη στους προσωρινα διοριστεους, οπότε ήθελα να ξέρω τι ζητάνε. Γι αυτό και ρωτάω αν αυτά που ζητάνε είναι τα ίδια και για τους διορισμούς. Αν δεν ήσουν τόσο καχύποπτη, θα το είχες καταλάβει απλά κ μόνο από αυτό που ρώτησα.

SOT11
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: Τετ Φεβ 14, 2018 9:18 am

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό SOT11 » Πέμ Μαρ 08, 2018 1:57 pm

Dimil έγραψε:
SOT11 έγραψε:
reinvent έγραψε:Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ορισμένοι ότι με τα σεντόνια που αραδιάζετε εδώ έχετε γίνει κουραστικοί. Έχουμε την καθυστέρηση έκδοσης αποτελεσμάτων, την παραπληροφόρηση και την αγωνία μας και κάθε χρήσιμη πληροφορία χάνεται τον κυκεώνα μακροσκελών αναλύσεων.

Μίλησε κάποιος με ΑΣΕΠ σήμερα / υπάρχει πληροφόρηση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μετά τη σύσταση ομάδων που θα απασχοληθούν υπερωριακά για το θέμα αυτό;


Πρώτον ορισμένα ζητήματα που όλους μας ενδιαφέρουν εδώ μέσα, όπως πχ, οι συνάφειες, μπορεί να χρειάζονται όντως πιο μακροσκελή ανάλυση για να γίνουν κατανοητά και γίνονται σε μια προσπάθεια να αρθεί η όποια παραπληροφόρηση.
Δεύτερον, αν κουράζεσαι μην μπαίνεις να διαβάζεις. Κανείς δεν σε υποχρεώνει.
Τρίτον, φαντάζομαι δεν είσαι υπέρ της λογοκρισίας (καλόπιστα το υποθέτω)...


Εγω δε θα πως πως κουράστηκα, προσωπικά ελάχιστα μακροσκελή διαβάζω, δεδομένου πως το φορουμ για εμένα έχει λογική χρηστική. Αν όμως κάποιος νιώθει καλύτερα με τις μακροσκελείς αναλύσεις, δικαίωμά του. Ωστόσο, νομίζω πως για μια ακόμη φορά κοιτάζουμε το δέντρο κι όχι το δάσος. Μου θυμίζει συζητήσεις προ προσωρινών περί συνάφειας ή μη. Εν τέλει όποια κι αν ειναι η γνώμη μας, το ΑΣΕΠ κρίνει. Όσο για την κινδυνολογία περί τραγικών αλλαγών στους πίνακες κι αλλαγή κριτηρίων νομίζω πως είναι αβάσιμη. Αλλαγές πιθανότατα να αλλάξουν όχι όμως στο βαθμό που λέγεται, Αν και ως επιλαχούσα θα με συνέφερε αλλά προσπαθώ να το δω λογικά το όλο ζήτημα. Προσωπικά αυτό που με ενοχλεί δεν ειναι τα μακροσκελή κείμενα αλλά η έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας και σεβασμού σε πολλές περιπτώσεις, Τουλάχιστον ας διατηρηθεί ένα κλιμα σεβασμού ακόμη και στη διαφωνία.


Dimil, σε ότι με αφορά έχω να σου απαντήσω τα εξής, επειδή είμαι και εγώ από αυτούς που έκανα μακροσκελείς αναλύσεις σε κάποια post. Α) Την ανάλυση την οποία έκανα περί συνάφειας, την έκανα γιατί τέθηκε το θέμα (όχι από μένα, από άλλους) και τέθηκε, γιατί υπήρχαν πληροφορίες από διαφόρους υπαλλήλους του ΑΣΕΠ, με τον οποίο επικοινώνησαν κάποια άτομα εδώ και που μας μετέφεραν τις πληροφορίες, ότι υπάρχει πρόβλημα με τις συνάφειες (εξ'ού και η καθυστέρηση των οριστικών αποτελεσμάτων) και δεδομένου αυτού θα υπάρχουν δραστικές αλλαγές. Ειπώθηκε ότι ακόμη και ο διαγωνισμός μπορεί να ακυρωθεί. Η άποψή μου ήταν, την οποία προσπάθησα να εξηγήσω, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Άρα ναι συμφωνώ μαζί σου και αυτό προσπάθησα να υποστηρίξω, ότι δε θα γίνουν ριζικές αλλάγες. Δεν ξέρω και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δέχτηκα επίθεση για το σκεπτικό μου. Δεν έχω πρόβλημα με τη διαφωνία, αλλά με την αγένεια. Δυστυχώς, παρασύρθηκα και εγώ μετά από αυτό και μάλλον έγινα και εγώ αγενής. Λάθος μου.
2) Επίσης συμφωνώ με το προφάνες, ότι όποια και αν είναι η γνώμη του καθενός, σε τελική ανάλυση το ΑΣΕΠ θα κρίνει και από κει και πέρα υπάρχει το δικαίωμα αιτήσεως θεραπείας και δικαστικής προσφυγής, για όποιον νομίζει ότι θίγεται.

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: Τρί Ιαν 02, 2018 2:53 pm

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Πέμ Μαρ 08, 2018 2:04 pm

Για ΙΔΟΧ πόσο σύντομα θα ξεκινήσουν οι συμβάσεις? Και πότε περίπου τα οριστικά??

DEDIA
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 275
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 21, 2017 5:00 pm

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό DEDIA » Πέμ Μαρ 08, 2018 2:45 pm

xana έγραψε:
Πάλι όλα τα κατάλαβες..!! Προφανώς κ δε διοριζομαι, το εχω πει άλλωστε. Έχω πει επίσης ότι είμαι σε άλλη προκήρυξη στους προσωρινα διοριστεους, οπότε ήθελα να ξέρω τι ζητάνε. Γι αυτό και ρωτάω αν αυτά που ζητάνε είναι τα ίδια και για τους διορισμούς. Αν δεν ήσουν τόσο καχύποπτη, θα το είχες καταλάβει απλά κ μόνο από αυτό που ρώτησα.



Η ευγένεια σου είναι έκδηλη σε όλα σου τα ποστ. Μέσα στις αντιφάσεις και στον χωρίς ειρμό λόγο σου...δε θα προσπαθήσω εγώ να βρω την πινέζα. Σου έχω ξαναδώσει την συμβουλή μου...μη κρίνεις εξ ιδιων τα αλλότρια.

Gieleni
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 448
Εγγραφή: Κυρ Απρ 02, 2017 12:10 pm

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό Gieleni » Πέμ Μαρ 08, 2018 2:47 pm

Αλλη μια μερα που δεν εχει γινει τιποτα και καθομαστε και συζηταμε εδω στο φορουμ.Δεν ειμαι νομικος αλλα η κοινη λογικη μου λεει οτι οταν υποβαλλει ο διοικουμενος μια αιτηση προς τη διοικηση ας ειναι και αιτηση για προσληψη οφειλει η διοικηση να απαντησει και στην προκειμενη περιπτωση να εκδωσει τους πινακες και προσωρινους και οριστικους μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα.Ποιο οριζεται ευλογο? Απο τα λιγα που ξερω περι κωδικα διοικητικης διαδικασιας ειναι οτι η διοικηση οφειλει να απαντησει στο διοικουμενο εντος ενος μηνος και αν δεν το καταφερει να απαντησει εντος τριων μηνων ενημερωνοντας για τους λογους καθυστερησης.
Μπορει ενας νεος ανθρωπος μορφωμενος με διαθεση και ικανοτητα για εργασια να αναμενει εναν και δυο και δεκα χρονια για τα αποτελεσματα και εν τελει για τον διορισμο του? Δεν θα οφειλε το συστημα να λειτουργει με συνεπεια αφου ειμαστε κι εμεις συνεπεις στις προθεσμιες ολων των δραστηριοτητων μας?

Αναλυθηκε στο επακρο το θεμα της συναφειας και δεν θα αναφερω κατι αλλο.Αρκετα κουραστηκαμε.Τι θα κανουμε απο δω και περα? Αναμονη?

Επισης, εχω και μια ερωτηση και οποιος ξερει ας μου πει τι εννοειτε εσεις επιλαχοντες?
Εγω εννοω αυτους που δεν ειναι ουτε προσωρινα διοριστεοι αλλα ουτε και απορριπτεοι, αυτοι δηλαδη που βρισκονται στον πινακα καταταξης κατω απο τους προσωρινα διοριστεους.Το ρωταω αυτο γιατι καποιος ανεφερε παραπανω οτο μια συναδερφος δεν ειναι καν επιλαχουσα και μιλαει.Μα πως δεν ειναι επιλαχουσα?Ολοι οσοι συμμετειχαν επιλαχοντες δεν ειναι? Εν δυναμει διοριστεοι δηλαδη?

Τελος, αν παραφερθηκα συγνωμη και εγραψα κατι που προσεβαλα καποιον αν και πιστευω οτι το οτι παραειμαι ευγενικη ακομα και με τις αδικιες που αντιετωπιζω αυτο μου εχει στερησει καποια πραγματα.

Ευχομαι καλα αποτελεσματα!

SOT11
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: Τετ Φεβ 14, 2018 9:18 am

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό SOT11 » Πέμ Μαρ 08, 2018 3:00 pm

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Υπάρχει μια πολύ απλή ερώτηση που επίμονα έχω κάνει σε κάποια εδώ μέσα και που ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ να απαντήσει και που αν απαντήσει πολύ απλά θα αποδείξει το ορθό της άποψής της, ότι δηλαδή η συνάφεια κρίνεται με βάση το αντικείμενο του διδακτορικού και όχι με βάση το ποιο τμήμα έχει απονείμει τον τίτλο, το οποίο υποστηρίζω εγώ.

Επαναλαμβάνω την ερώτηση:

Εφόσον στην αίτηση δεν έχει ζητηθεί να καταθέσουμε ούτε τον τίτλο της διδακτορικής μας διατριβής ούτε την ίδια τη διατριβή, με ποιο τρόπο θα κρίνει το ΑΣΕΠ τη συνάφεια με βάση το αντικείμενο της διατριβής, όπως υποστηρίζει ή που κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν????

Και αν κάποιος/α δεν θέλει να απαντήσει σε μένα, ας απαντήσει σε όλους όσοι ανησυχούν. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που αγωνιούν. Γιατί δεν τους βοηθά εφόσον ξέρει την απάντηση?

Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω, γιατί πολύ απλά δεν αφορούν κανέναν εδώ μέσα και πράγματι είναι κουραστικό όλο αυτό (να που συμφωνήσαμε και σε κάτι!!!) και επίσης δεν έχω διάθεση να προσπαθήσω άλλο να πείσω για κάτι που εμένα μου φαίνεται σχεδόν αυτονόητο και προφανές.

Αλλά και πάλι, έστω ότι εγώ κάνω λάθος και ο τρόπος συλλογισμού μου είναι παράλογος. Το δέχομαι και αυτό. Ας απαντήσει παρακαλώ σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το ζήτημα στην ερώτηση που τόσες φορές έθεσα...

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 645
Εγγραφή: Τετ Οκτ 01, 2014 12:06 am

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Πέμ Μαρ 08, 2018 3:43 pm

SOT11 έγραψε:Επαναλαμβάνω την ερώτηση:

Εφόσον στην αίτηση δεν έχει ζητηθεί να καταθέσουμε ούτε τον τίτλο της διδακτορικής μας διατριβής ούτε την ίδια τη διατριβή, με ποιο τρόπο θα κρίνει το ΑΣΕΠ τη συνάφεια με βάση το αντικείμενο της διατριβής, όπως υποστηρίζει ή που κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν????

Με ένσταση στο ΑΣΕΠ όπου ζητάς εξηγήσεις κατά πόσο ο Χ υποψήφιος με διδακτορικό στο εμπόριο αμφορέων στην παλαιολιθική περίοδο, κρίθηκε συναφές με το αντικείμενο της προκήρυξης.
Τα στοιχεία των διδακτορικών είναι δημόσια διαθέσιμα.
Τόσο απλό.

DEDIA
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 275
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 21, 2017 5:00 pm

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό DEDIA » Πέμ Μαρ 08, 2018 4:12 pm

JohnyMnemonic έγραψε:[
Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ αλλά πλεόν έχω χάσει κάθε σεβσμό προς το ΑΣΕΠ. Απ'οτι είδαμε στη 3Κ έχει γίνει όργανο κάθε ομάδας πίεσης και πραγματοποιεί ότι πιο τρελό μπορεί να σκεφτεί κανείς (βλ το ΦΕΚ για προσμέτρηση ειδικής εμπειρίας σε θέσεις χωρίς εμπειρία για τη 3Κ) . Μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα πλέον. Απο το να δεχτούν συνάφεια απο άτομα που δήλωσαν (έστω και εσφαλμένα) οτι δεν έχουν συνάφεια μέχρι και να επανεξεταστεί η συνάφεια των προσωρινα διοριστέων. Μην ξεχνάτε οτι και η 1Κ ανακλήθηκε μετά απο πίεση ορισμένων ομάδων πίεσης όσο και να μην συμφέρει κάποιους εδω μέσα.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.
Πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την 1Κ.


Το είδα το ΦΕΚ και δυστυχώς απογοητεύτηκα για τα σημεία των καιρών. Οπότε μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα πλέον.
Ευχαριστώ Johny Mnemonic.
Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους μας και πολλή υπομονή.

SOT11
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: Τετ Φεβ 14, 2018 9:18 am

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό SOT11 » Πέμ Μαρ 08, 2018 4:15 pm

Gieleni έγραψε:Αλλη μια μερα που δεν εχει γινει τιποτα και καθομαστε και συζηταμε εδω στο φορουμ.Δεν ειμαι νομικος αλλα η κοινη λογικη μου λεει οτι οταν υποβαλλει ο διοικουμενος μια αιτηση προς τη διοικηση ας ειναι και αιτηση για προσληψη οφειλει η διοικηση να απαντησει και στην προκειμενη περιπτωση να εκδωσει τους πινακες και προσωρινους και οριστικους μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα.Ποιο οριζεται ευλογο? Απο τα λιγα που ξερω περι κωδικα διοικητικης διαδικασιας ειναι οτι η διοικηση οφειλει να απαντησει στο διοικουμενο εντος ενος μηνος και αν δεν το καταφερει να απαντησει εντος τριων μηνων ενημερωνοντας για τους λογους καθυστερησης.
Μπορει ενας νεος ανθρωπος μορφωμενος με διαθεση και ικανοτητα για εργασια να αναμενει εναν και δυο και δεκα χρονια για τα αποτελεσματα και εν τελει για τον διορισμο του? Δεν θα οφειλε το συστημα να λειτουργει με συνεπεια αφου ειμαστε κι εμεις συνεπεις στις προθεσμιες ολων των δραστηριοτητων μας?

Αναλυθηκε στο επακρο το θεμα της συναφειας και δεν θα αναφερω κατι αλλο.Αρκετα κουραστηκαμε.Τι θα κανουμε απο δω και περα? Αναμονη?

Επισης, εχω και μια ερωτηση και οποιος ξερει ας μου πει τι εννοειτε εσεις επιλαχοντες?
Εγω εννοω αυτους που δεν ειναι ουτε προσωρινα διοριστεοι αλλα ουτε και απορριπτεοι, αυτοι δηλαδη που βρισκονται στον πινακα καταταξης κατω απο τους προσωρινα διοριστεους.Το ρωταω αυτο γιατι καποιος ανεφερε παραπανω οτο μια συναδερφος δεν ειναι καν επιλαχουσα και μιλαει.Μα πως δεν ειναι επιλαχουσα?Ολοι οσοι συμμετειχαν επιλαχοντες δεν ειναι? Εν δυναμει διοριστεοι δηλαδη?

Τελος, αν παραφερθηκα συγνωμη και εγραψα κατι που προσεβαλα καποιον αν και πιστευω οτι το οτι παραειμαι ευγενικη ακομα και με τις αδικιες που αντιετωπιζω αυτο μου εχει στερησει καποια πραγματα.

Ευχομαι καλα αποτελεσματα!


Gieleni, επιλαχόντες είναι αυτοί που είναι στους πίνακες κατάταξης. Καλά έχεις καταλάβει. Όσον αφορά στο χρονικό διάστημα που κάποιος δημόσιος φορέας πρέπει να απαντήσει, εξαρτάται από το αίτημα που υποβάλλει ο διοικούμενος, πχ. αίτηση θεραπείας κλπ. Αν γκουγκλάρεις θα τα βρεις όλα αυτά, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις. Σε σχέση με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων από τον ΑΣΕΠ, δεν υπάρχει χρονικό διάστημα που να ορίζεται βάση νόμου, εξ'όσων γνωρίζω. Είναι διαγωνισμός και τα αποτελέσματα θα βγουν όταν είναι έτοιμα. Δεν έχει να κάνει με τα αιτήματα που μπορεί κάποιος να υποβάλλει.

Τώρα σε σχέση με το κάτα πόσο είναι πράγματι υποχρεωμένη η διοίκηση να απαντήσει, θα σου πω από τη δική μου εμπειρία. Αν και ο νόμος για αίτηση θεραπείας προβλέπει να δωθεί απάντηση εντός 3 μηνών αν δεν κάνω λάθος, εγώ που είχα κάνει αίτηση θεραπείας σε άλλο φορέα για τελείως διαφορετικό πράγμα από διορισμούς κλπ. δεν πήρα ποτέ απάντηση...Φυσικά δεν το άφησα έτσι. Το έτρεξα μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Έφτασα μέχρι και στον Υπουργό για να καταλάβεις. Το θέμα αφορούσε πολλά άτομα όχι μόνο εμένα. Τελικά το θέμα λύθηκε, αλλά μετά από πολύ τρέξιμο, ψάξιμο, οργάνωση κλπ. Από αυτό που σου λέω δεν συνεπάγεται ότι και το ΑΣΕΠ λειτουργεί ή θα λειτουργήσει έτσι. Αυτά.

Καλά αποτελέσματα!

xana
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 717
Εγγραφή: Τετ Απρ 05, 2017 4:45 am

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό xana » Πέμ Μαρ 08, 2018 8:16 pm

Dimil έγραψε:
SOT11 έγραψε:
reinvent έγραψε:Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ορισμένοι ότι με τα σεντόνια που αραδιάζετε εδώ έχετε γίνει κουραστικοί. Έχουμε την καθυστέρηση έκδοσης αποτελεσμάτων, την παραπληροφόρηση και την αγωνία μας και κάθε χρήσιμη πληροφορία χάνεται τον κυκεώνα μακροσκελών αναλύσεων.

Μίλησε κάποιος με ΑΣΕΠ σήμερα / υπάρχει πληροφόρηση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μετά τη σύσταση ομάδων που θα απασχοληθούν υπερωριακά για το θέμα αυτό;


Πρώτον ορισμένα ζητήματα που όλους μας ενδιαφέρουν εδώ μέσα, όπως πχ, οι συνάφειες, μπορεί να χρειάζονται όντως πιο μακροσκελή ανάλυση για να γίνουν κατανοητά και γίνονται σε μια προσπάθεια να αρθεί η όποια παραπληροφόρηση.
Δεύτερον, αν κουράζεσαι μην μπαίνεις να διαβάζεις. Κανείς δεν σε υποχρεώνει.
Τρίτον, φαντάζομαι δεν είσαι υπέρ της λογοκρισίας (καλόπιστα το υποθέτω)...


Εγω δε θα πως πως κουράστηκα, προσωπικά ελάχιστα μακροσκελή διαβάζω, δεδομένου πως το φορουμ για εμένα έχει λογική χρηστική. Αν όμως κάποιος νιώθει καλύτερα με τις μακροσκελείς αναλύσεις, δικαίωμά του. Ωστόσο, νομίζω πως για μια ακόμη φορά κοιτάζουμε το δέντρο κι όχι το δάσος. Μου θυμίζει συζητήσεις προ προσωρινών περί συνάφειας ή μη. Εν τέλει όποια κι αν ειναι η γνώμη μας, το ΑΣΕΠ κρίνει. Όσο για την κινδυνολογία περί τραγικών αλλαγών στους πίνακες κι αλλαγή κριτηρίων νομίζω πως είναι αβάσιμη. Αλλαγές πιθανότατα να αλλάξουν όχι όμως στο βαθμό που λέγεται, Αν και ως επιλαχούσα θα με συνέφερε αλλά προσπαθώ να το δω λογικά το όλο ζήτημα. Προσωπικά αυτό που με ενοχλεί δεν ειναι τα μακροσκελή κείμενα αλλά η έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας και σεβασμού σε πολλές περιπτώσεις, Τουλάχιστον ας διατηρηθεί ένα κλιμα σεβασμού ακόμη και στη διαφωνία.


Έχεις απόλυτο δίκιο. Σέβομαι απόλυτα την αγωνία σας, αλλά νιώθω ότι πρέπει να απαντήσω όταν διαβάζω κάτι παράλογο ή κάτι τελείως αβάσιμο. Έχω στο μυαλό μου ότι ο καθένας δύσκολα αλλάζει γνώμη αλλά πέφτω στην παγίδα να προσπαθώ με επιχειρήματα να αποδείξω κάτι που για μένα είναι προφανές. Λάθος μου. Όντως το ΑΣΕΠ θα αποφασίσει, ό,τι και να λέμε εμείς. Για το σεβασμό, έχεις δίκιο και πάλι. Ζητώ συγγνώμη από μέρους μου. Θα προσπαθήσω να γράφω λιγότερο. Καλά αποτελέσματα και σύντομα εύχομαι!

sofos13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Τετ Δεκ 06, 2017 7:14 pm

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό sofos13 » Πέμ Μαρ 08, 2018 11:56 pm

elpap έγραψε:
sofos13 έγραψε:Σας έχω συγκλονιστικά νέα. Η απάντηση βρίσκονταν κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας. Οι ενιστάμενοι επικαλούνται συνάφεια μεταπτυχιακού/διδακτορικού τίτλου με την θέση εργασίας. Όμως το ΦΕΚ δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο! Και προκαλω τον οποιοδηποτε να βρει στο ΦΕΚ αυτήν την φράση. Τι λέει όμως το ΦΕΚ (οεο); Η διατύπωση του ΦΕΚ είναι η εξής (Σελ. 158):

Διδακτορικό δίπλωμα στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης: 400 μόρια
Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης: 200 μόρια


Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης συνάγεται από τα αποδεκτά πτυχία και αυτό δεν είναι δική μου εκτίμηση, αλλά το λέει το ίδιο το ΦΕΚ!!!
Ιδού:

(1)
ΣΕΛ. 158
Δεύτερος τίτλος σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της
θέσης και της αυτής εκπαιδευτικής βαθμίδας με το βασικό τίτλο σπουδών. (2)

(2) Για τους υποψηφίους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) ως δεύτερος τίτλος σπουδών (σε αντικείμενο συναφές
με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης) βαθμολογούμενος ως κριτήριο με 150 μονάδες, σύμφωνα με το άρθρο 18 του
ν. 2190/1994, όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το ν. 3051/2002, θεωρείται μόνο τίτλος Α.Ε.Ι.(ΠΕ).


(2)
Πάρτε κι άλλο απόσπασμα από το ΦΕΚ, ΣΕΛ. 164-165.
Ισοτιμία πτυχίων Α.Ε.Ι. που κατέχουν πολιτικοί πρόσφυγες και επαναπατριζόμενοι Έλληνες
Σύμφωνα με τη διάταξη της παραγράφου 6 του άρθρου 2 του ν. 1735/1987 «σε περίπτωση που το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.
και το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.) δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ισοτιμία πτυχίων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
που κατέχουν πολιτικοί πρόσφυγες και επαναπατριζόμενοι Έλληνες, κατά την έννοια των διατάξεων της περίπτω-
σης α΄ της παρ. 2 του άρθρου 5, λόγω ανυπαρξίας αντίστοιχης σχολής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής, κα-
θορίζουν με βεβαίωσή τους τη συνάφεια του γνωστικού αντικειμένου του πτυχίου με πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.
της ημεδαπής. Με βάση τη βεβαίωση αυτή τα παραπάνω πρόσωπα επιτρέπεται να συμμετέχουν σε διαδικασίες
διορισμού ή πρόσληψης για θέσεις των οποίων τυπικό προσόν είναι εκείνο προς το οποίο έχει αναγνωρισθεί συ-
νάφεια από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Ι.Τ.Ε.». Στις περιπτώσεις που η ισοτιμία πτυχίων Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. που κατέχουν πολιτικοί πρόσφυγες και επαναπατριζόμενοι Έλληνες, έχει χορηγηθεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρη-
σης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) προκειμένου να συμμετέχουν σε διαδικασίες διορισμού ή πρόσληψης πρέπει με βεβαίωση του (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) να καθορίζεται η συνάφεια του γνωστικού αντικειμένου του πτυχίου, με πτυχία Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής τα οποία ζητούνται από την προκήρυξη ως προσόντα διορισμού για τις προκηρυσσόμενες θέσεις.



I rest my case ... :lol:


Συμφωνώ, κι εγώ έτσι ερμηνεύω τη συνάφεια των μεταπτυχιακών/διδακτορικών. Αυτό σημαίνει όμως ότι η εμπειρία πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο της θέσης κι όχι με το πτυχίο/μεταπτυχιακό/διδακτορικό, γιατί η προκήρυξη επίσης λέει:
"Ως βαθμολογούμενη εμπειρία θα ληφθεί υπόψη η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος, εφόσον έχει αποκτηθεί στην ημεδαπή ή αλλοδαπή σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων" και όχι συναφή με το γνωστικό αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
Ήταν και η συζήτηση που γινόταν στην αρχή, ότι μπήκαν δηλαδή τα επιπλέον πτυχία για να δοθεί η δυνατότητα σε αυτά τα άτομα, που δεν έχουν πτυχία/μεταπτυχιακά/διδακτορικά σχετικά με διοικητικές θέσεις, να διεκδικήσουν τις θέσεις χωρίς εμπειρία.

Δηλαδή,ναι, πτυχίο αρχαιολογίας, μεταπτυχιακό/διδακτορικό σε οποιοδήποτε θέμα αρχαιολογίας, αλλά όχι εμπειρία σε ανασκαφές επειδή συνδέεται με το πτυχίο, θα προσμετράται η εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε οποιαδήποτε διοικητική εργασία. Γνώμη μου πάντα.


Και η συνάφεια της εργασιακής εμπειρίας συνάγεται από το πτυχίο. Αν δηλαδή η εμπειρία είναι σχετική με το πτυχίο κρίνεται ως συναφή.

Ωστόσο επιμένω ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε καθόλου στην ουσία της υπόθεσης αλλά να θίγουμε τα εξής σε κάθε επικοινωνία μας με το ΑΣΕΠ:

(1) Οι συνάφειες έχουν ελεγχθεί και αναγνωρίστει de facto με την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων. Δεν μπορεί το ΑΣΕΠ ούτε αυτοβούλως ούτε μετά από ενστάσεις να αλλάξει την ερμηνεία των κριτηρίων του ΦΕΚ.
(2) Μοριοδότηση αλλάζει μόνο κατόπιν ένστασης του Χ για τον εαυτό του ή του Χ κατά του Υ. Δεν είναι νόμιμες ενστάσεις του Χ κατά όλων ή κατά της προκήρυξης σε αυτό το στάδιο.
(3) Για κάθε αλλαγή μοριοδότησης θα πρέπει να αποσταλλεί σε όσους έχουν έννομο συμφέρον το ΑΚΡΙΒΕΣ απόσπασμα του πρακτικού εκδίκασης της ένστασης.

Υπάρχει κάτι νέο σε σχέση με τις ενστάσεις και τα οριστικά αποτελέσματα; Θα βγουν τον παλουκοκαύτη Μάρτη; Τον ξανθό Απρίλη; Τον Μάη;

emrdk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 08, 2018 10:38 pm

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό emrdk » Παρ Μαρ 09, 2018 12:13 am

Christos87 έγραψε:Συμφωνώ κι εγώ! Σήμερα παρέλαβα το έγγραφο με θέμα "Υποβολή δικαιολογητικών" (για σύναψη σύμβασης εργασίας ΙΔΟΧ) από την Εισαγγελία της περιοχής μου. Μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την ημερομηνίας κοινοποίησης του εγγράφου στους (προσωρινά) διοριστέους, οι συμπεριληφθέντες στον προσωρινό πίνακα διοριστέων πρέπει να υποβάλουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τη σχετική αίτηση (είναι συνημμένη στο έγγραφο) με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναγράφονται στο ανωτέρω έγγραφο. Να σημειωθεί ότι διορίζομαι στην Αθήνα.

Καλησπέρα Christos87!
Καταρχάς, αν αποδεχτείς τη θέση ΙΔΟΧ, καλή αρχή. Επειδή είναι πολλά τα άτομα που ενδιαφέρονται, αν είναι εύκολο θα ήθελα να μας δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες-διευκρινίσεις.
1)Είσαι στον προσωρινό πίνακα διοριστέων στην Αθήνα, αλλά θα ήταν χρήσιμο να αναφέρεις συγκεκριμένα ποιος είναι ο φορέας πρόσληψής σου. πχ. Εγώ είμαι στο Πρωτοδικείο Αθηνών και δεν έχω λάβει ακόμα ανάλογο έγγραφο. Απλά σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα φορέα.
2)Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτησή μου, αλλά έτσι όπως το διατύπωσες δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Μπορείς να μας πεις με ποιον τρόπο παρέλαβες αυτό το έγγραφο, δηλαδή συγκεκριμένα σου έγινε κλήτευση να το παραλάβεις από την τοπική Εισαγγελία ή κάτι σχετικό ή ήρθε σαν αλληλογραφία μέσω ταχυδρομείου ή courier; Αναρωτιέμαι, γιατί εγώ διαμένω σε μια επαρχιακή περιοχή κι ίσως δικαιολογείται αυτή η καθυστέρηση παραλαβής του εγγράφου. Μάλιστα έχει ισχυριστεί κι άλλο μέλος ότι το έχει λάβει ήδη από τη Δευτέρα.
3)Ακόμη, θα ήθελα να μας παραθέσεις ποια δικαιολογητικά απαιτούνται, γιατί σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.
4)Τέλος, αν γνωρίζεις, θα ήθελα να μας πεις μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών, πόσο χρόνο έχουμε μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείς για τις πολλές απορίες.

Msn80
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 01, 2018 3:06 pm

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό Msn80 » Παρ Μαρ 09, 2018 9:27 am

sofos13 έγραψε:
elpap έγραψε:
sofos13 έγραψε:Σας έχω συγκλονιστικά νέα. Η απάντηση βρίσκονταν κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας. Οι ενιστάμενοι επικαλούνται συνάφεια μεταπτυχιακού/διδακτορικού τίτλου με την θέση εργασίας. Όμως το ΦΕΚ δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο! Και προκαλω τον οποιοδηποτε να βρει στο ΦΕΚ αυτήν την φράση. Τι λέει όμως το ΦΕΚ (οεο); Η διατύπωση του ΦΕΚ είναι η εξής (Σελ. 158):

Διδακτορικό δίπλωμα στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης: 400 μόρια
Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης: 200 μόρια


Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης συνάγεται από τα αποδεκτά πτυχία και αυτό δεν είναι δική μου εκτίμηση, αλλά το λέει το ίδιο το ΦΕΚ!!!
Ιδού:

(1)
ΣΕΛ. 158
Δεύτερος τίτλος σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της
θέσης και της αυτής εκπαιδευτικής βαθμίδας με το βασικό τίτλο σπουδών. (2)

(2) Για τους υποψηφίους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) ως δεύτερος τίτλος σπουδών (σε αντικείμενο συναφές
με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης) βαθμολογούμενος ως κριτήριο με 150 μονάδες, σύμφωνα με το άρθρο 18 του
ν. 2190/1994, όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το ν. 3051/2002, θεωρείται μόνο τίτλος Α.Ε.Ι.(ΠΕ).


(2)
Πάρτε κι άλλο απόσπασμα από το ΦΕΚ, ΣΕΛ. 164-165.
Ισοτιμία πτυχίων Α.Ε.Ι. που κατέχουν πολιτικοί πρόσφυγες και επαναπατριζόμενοι Έλληνες
Σύμφωνα με τη διάταξη της παραγράφου 6 του άρθρου 2 του ν. 1735/1987 «σε περίπτωση που το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.
και το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.) δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ισοτιμία πτυχίων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
που κατέχουν πολιτικοί πρόσφυγες και επαναπατριζόμενοι Έλληνες, κατά την έννοια των διατάξεων της περίπτω-
σης α΄ της παρ. 2 του άρθρου 5, λόγω ανυπαρξίας αντίστοιχης σχολής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής, κα-
θορίζουν με βεβαίωσή τους τη συνάφεια του γνωστικού αντικειμένου του πτυχίου με πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.
της ημεδαπής. Με βάση τη βεβαίωση αυτή τα παραπάνω πρόσωπα επιτρέπεται να συμμετέχουν σε διαδικασίες
διορισμού ή πρόσληψης για θέσεις των οποίων τυπικό προσόν είναι εκείνο προς το οποίο έχει αναγνωρισθεί συ-
νάφεια από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Ι.Τ.Ε.». Στις περιπτώσεις που η ισοτιμία πτυχίων Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. που κατέχουν πολιτικοί πρόσφυγες και επαναπατριζόμενοι Έλληνες, έχει χορηγηθεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρη-
σης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) προκειμένου να συμμετέχουν σε διαδικασίες διορισμού ή πρόσληψης πρέπει με βεβαίωση του (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) να καθορίζεται η συνάφεια του γνωστικού αντικειμένου του πτυχίου, με πτυχία Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής τα οποία ζητούνται από την προκήρυξη ως προσόντα διορισμού για τις προκηρυσσόμενες θέσεις.



I rest my case ... :lol:


Συμφωνώ, κι εγώ έτσι ερμηνεύω τη συνάφεια των μεταπτυχιακών/διδακτορικών. Αυτό σημαίνει όμως ότι η εμπειρία πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο της θέσης κι όχι με το πτυχίο/μεταπτυχιακό/διδακτορικό, γιατί η προκήρυξη επίσης λέει:
"Ως βαθμολογούμενη εμπειρία θα ληφθεί υπόψη η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος, εφόσον έχει αποκτηθεί στην ημεδαπή ή αλλοδαπή σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων" και όχι συναφή με το γνωστικό αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
Ήταν και η συζήτηση που γινόταν στην αρχή, ότι μπήκαν δηλαδή τα επιπλέον πτυχία για να δοθεί η δυνατότητα σε αυτά τα άτομα, που δεν έχουν πτυχία/μεταπτυχιακά/διδακτορικά σχετικά με διοικητικές θέσεις, να διεκδικήσουν τις θέσεις χωρίς εμπειρία.

Δηλαδή,ναι, πτυχίο αρχαιολογίας, μεταπτυχιακό/διδακτορικό σε οποιοδήποτε θέμα αρχαιολογίας, αλλά όχι εμπειρία σε ανασκαφές επειδή συνδέεται με το πτυχίο, θα προσμετράται η εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε οποιαδήποτε διοικητική εργασία. Γνώμη μου πάντα.


Και η συνάφεια της εργασιακής εμπειρίας συνάγεται από το πτυχίο. Αν δηλαδή η εμπειρία είναι σχετική με το πτυχίο κρίνεται ως συναφή.

Ωστόσο επιμένω ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε καθόλου στην ουσία της υπόθεσης αλλά να θίγουμε τα εξής σε κάθε επικοινωνία μας με το ΑΣΕΠ:

(1) Οι συνάφειες έχουν ελεγχθεί και αναγνωρίστει de facto με την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων. Δεν μπορεί το ΑΣΕΠ ούτε αυτοβούλως ούτε μετά από ενστάσεις να αλλάξει την ερμηνεία των κριτηρίων του ΦΕΚ.
(2) Μοριοδότηση αλλάζει μόνο κατόπιν ένστασης του Χ για τον εαυτό του ή του Χ κατά του Υ. Δεν είναι νόμιμες ενστάσεις του Χ κατά όλων ή κατά της προκήρυξης σε αυτό το στάδιο.
(3) Για κάθε αλλαγή μοριοδότησης θα πρέπει να αποσταλλεί σε όσους έχουν έννομο συμφέρον το ΑΚΡΙΒΕΣ απόσπασμα του πρακτικού εκδίκασης της ένστασης.

Υπάρχει κάτι νέο σε σχέση με τις ενστάσεις και τα οριστικά αποτελέσματα; Θα βγουν τον παλουκοκαύτη Μάρτη; Τον ξανθό Απρίλη; Τον Μάη;


Μια υπαλληλος που μιλησα μαζι της χθες για Δευτερη φορα μου ανεφερε πως ειναι νομιμη η ολη η διαδικασια.Στο σχολιο μου οτι μεσα στον ΑΣΕΠ δεν γνωριζει το αριστερο χερι τι κανει το δεξι απλα γελασε.Επισης μου ανεφερε πως αλλη ομαδα συμβουλων εκρινε τα προσωρινα και αλλη τα οριστικα και πως και αυτο ειναι νομιμο.Μου πε να μην ακουω τις φημες,απλα υπαρχει ενα θεματακι...Το οποιο θεματακι αλλαζει τα παντα προσθετω εγω.Κοινως για γελια και για κλαμματα...

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: Τρί Ιαν 02, 2018 2:53 pm

Re: Προκήρυξη 1Κ/2017 για δικαστήρια

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Παρ Μαρ 09, 2018 9:41 am

emrdk έγραψε:
Christos87 έγραψε:Συμφωνώ κι εγώ! Σήμερα παρέλαβα το έγγραφο με θέμα "Υποβολή δικαιολογητικών" (για σύναψη σύμβασης εργασίας ΙΔΟΧ) από την Εισαγγελία της περιοχής μου. Μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την ημερομηνίας κοινοποίησης του εγγράφου στους (προσωρινά) διοριστέους, οι συμπεριληφθέντες στον προσωρινό πίνακα διοριστέων πρέπει να υποβάλουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τη σχετική αίτηση (είναι συνημμένη στο έγγραφο) με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναγράφονται στο ανωτέρω έγγραφο. Να σημειωθεί ότι διορίζομαι στην Αθήνα.

Καλησπέρα Christos87!
Καταρχάς, αν αποδεχτείς τη θέση ΙΔΟΧ, καλή αρχή. Επειδή είναι πολλά τα άτομα που ενδιαφέρονται, αν είναι εύκολο θα ήθελα να μας δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες-διευκρινίσεις.
1)Είσαι στον προσωρινό πίνακα διοριστέων στην Αθήνα, αλλά θα ήταν χρήσιμο να αναφέρεις συγκεκριμένα ποιος είναι ο φορέας πρόσληψής σου. πχ. Εγώ είμαι στο Πρωτοδικείο Αθηνών και δεν έχω λάβει ακόμα ανάλογο έγγραφο. Απλά σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα φορέα.
2)Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτησή μου, αλλά έτσι όπως το διατύπωσες δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Μπορείς να μας πεις με ποιον τρόπο παρέλαβες αυτό το έγγραφο, δηλαδή συγκεκριμένα σου έγινε κλήτευση να το παραλάβεις από την τοπική Εισαγγελία ή κάτι σχετικό ή ήρθε σαν αλληλογραφία μέσω ταχυδρομείου ή courier; Αναρωτιέμαι, γιατί εγώ διαμένω σε μια επαρχιακή περιοχή κι ίσως δικαιολογείται αυτή η καθυστέρηση παραλαβής του εγγράφου. Μάλιστα έχει ισχυριστεί κι άλλο μέλος ότι το έχει λάβει ήδη από τη Δευτέρα.
3)Ακόμη, θα ήθελα να μας παραθέσεις ποια δικαιολογητικά απαιτούνται, γιατί σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.
4)Τέλος, αν γνωρίζεις, θα ήθελα να μας πεις μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών, πόσο χρόνο έχουμε μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείς για τις πολλές απορίες.

Μου ζήτησαν όλα τα πτυχία και πιστοποιητικα που είχα καταθέσει με την αίτηση καθώς και τα τηλέφωνα και φαξ των φορέων , γνώματευση από παθολογο και ψυχίατρο, τρεις υπεύθυνες δηλώσεις. Προθεσμία δέκα μέρες να τα καταθέσω. Υπεύθυνη δήλωση αν δέχομαι τη σύμβαση. Εσύ θα την δεχτείς την σύμβαση η θα περιμένεις τα οριστικά? Δεν ξέρω πότε ξεκινάνε οι συμβάσεις. Το. Παρέλαβα την Τετάρτη παντως


Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες