ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Πέμ Μαρ 08, 2018 1:05 pm

Ειδικότερα σύμφωνα με το ΑΣΕΠ γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2018, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών) και σύμφωνα με τα ειδικώς οριζόμενα στο ΦΕΚ 12/6-3-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ, η ειδική εμπειρία της παρ. 1 του άρθρου 24 του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ 94/τ.Α΄/29-6-2017) λαμβάνεται υπόψη και μοριοδοτείται για το σύνολο των θέσεων της εν λόγω Προκήρυξης, δίχως αυτό να επηρεάζει τον τρόπο συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων ή να απαιτεί την προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών.

Η διάταξη αυτή, «εξυπηρετούσε» τις μονιμοποιήσεις όσων ήδη είναι συμβασιούχοι στους δήμους αλλά έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 7 του νόμου 3812/2009 που λέει ότι η εμπειρία δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ως βαθμολογούμενο κριτήριο για το πενήντα τοις εκατό (50%) των θέσεων που προκηρύσσονται στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Το ΑΣΕΠ τάχτηκε αρχικώς υπέρ του νόμου 3812/2009 και δημοσίευσε την προκήρυξη που προέβλεπε πριμοδότηση μόνο για το 50% των θέσεων, όπως άλλωστε είναι και το σωστό.
Με αυτόν το τρόπο, ελπίδες διορισμού είχαν και οι μέχρι τώρα συμβασιούχοι του Δημοσίου, αλλά και νέοι υποψήφιοι χωρίς απαραίτητα προϋπηρεσία σε θέση ανταποδοτικού χαρακτήρα ΟΤΑ.
[i]Τα παταπάνω όμως έφεραν την τροποποίηση της προκήρυξης ώστε η πριμοδότηση της εμπειρίας να ισχύσει για το σύνολο των θέσεων (100%) της προκήρυξης παρακάμπτοντας εντελώς πια το νόμο 3812/2009 και στηρίζοντας την απόφασή του στο νόμο 4479/2017 που ωστόσο δεν αναφέρει πουθενά το σύνολο των θέσεων για τις οποίες ισχύει η επιπλέον πριμοδότηση.[/i]

Η τροποποίηση αυτή, που χθες δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν εκτός χιλιάδες υποψήφιοι που μπορεί να έχουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση αλλά αυτή δεν πριμοδοτείται γιατί δεν είναι σε ανταποδοτική υπηρεσία ΟΤΑ.

Η επιπλέον μοριοδότηση για τις θέσεις αυτές είναι αρκετά σημαντικό προβάδισμα ώστε να αφήσει εκτός διαγωνισμού χιλιάδες υποψηφίους με σημαντικά προσόντα, όπως μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, διδακτορικά, ξένες γλώσσες αλλά και επιπλέον μοριοδοτούμενα κοινωνικά κριτήρια όπως η ανεργία, τα ανήλικα τέκνα κ.ά. Για παράδειγμα, ένας υποψήφιος που ήταν είτε «παρατασιούχος» είτε εργαζόμενος σε δήμο, κάποια στιγμή στο παρελθόν, για διάστημα δύο ετών, έχει προβάδισμα 408 μορίων έναντι άλλων συνυποψηφίων του.

Για την ίδια προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα ένας υποψήφιος θα λάβει 168 μόρια, ενώ αν υποθέσουμε ότι ο ίδιος υποψήφιος διαθέτει και μεταπτυχιακό τίτλο στο αντικείμενο της θέσης που τον ενδιαφέρει τότε θα λάβει 368 μόρια και πάλι δεν θα φτάσει τον υπάλληλο που εργάστηκε για το ίδιο διάστημα σε θέση Δημοσίου! Οι αδικίες συνεχίζονται και στα κοινωνικά κριτήρια.

Εάν υποθέσουμε ότι ένας υποψήφιος υποχρεωτικής εκπαίδευσης είναι 2 χρόνια άνεργος, έχει 2 ανήλικα τέκνα και τέσσερα χρόνια προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, θα συγκεντρώσει 736 μόρια σε αντίθεση με έναν υποψήφιο με τα ίδια ακριβώς προσόντα και προϋπηρεσία στο Δημόσιο, ο οποίος θα συγκεντρώσει 808 μόρια.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που έχει συγκεντρώσει η προκήρυξη είναι το γεγονός ότι μόνο για την κατηγορία ΔΕ, στην οποία έχουν προβλεφθεί 2.714 θέσεις, είχαν καταχωρισθεί μέχρι την Τρίτη 27.500 αιτήσεις ενώ άλλες 28.000 βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέσα στο σύστημα του ΑΣΕΠ. Να σημειωθεί μάλιστα ότι, σύμφωνα με στελέχη του ΑΣΕΠ, το μεγαλύτερο κύμα των αιτήσεων δεν έχει ξεκινήσει ακόμα αφού αύριο ανοίγει η αυλαία των αιτήσεων για την κατηγορία της υποχρεωτικής εκπαίδευσης (5.235 θέσεις), στην οποία αναμένονται πάνω από 50.000 αιτήσεις υποψηφίων.

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Πέμ Μαρ 08, 2018 1:25 pm

Ioanna222 έγραψε:Λοιπόν πηρα ΣτΠ σχετικα με το θεμα και μιλησα με ατομο στο τηλ κέντρο που εδωσε και ονομα κ μου είπε οτι αν και τυχαια βρισκοταν εκεινη την ωρα στο τηλεφωνο ειναι νομικος και μου ειπε τα εξης: οσες αναφορες ΣτΠ και να κάνουμε ο ΣτΠ δεν μπορει να παρεμβει στον Ασεπ διοτι ειναι ανεξάρτητη αρχη. Μονη παρεμβαση που μπορεί να γινει ειναι μονο για θεματα ισοτητας των 2 φιλων. Αυτο που με συμβουλευσε ν κανουμε διοτι ειχε παρει πριν κ αλλος για το ιδιο ακριβως θεμα ειναι το εξης: καταρχας ειπε το ιδιο με τον δικηγόρο παρ Αρειω Παγω του στε οτι ειναι παρανομο και καταχρηστικο να τροποποιειται προκηρυξη εκ των υστερων αλλαζοντας τους ορους συμμετοχής και τη στιγμη που πολλοι ειχαν υποβαλει ηδη αιτηση οταν υφισταντο ακομη θεσεις οπου δεν μετρουσε η εμπειρία. Συνεστησε λοιπον ο καθενας μας που θεωρει οτι εχει εννομο συμφερον θιγομενο εκ της αλλαγης να κανει τωρα αναφορα στον ασεπ εννοειται επωνυμη λεγοντας ακριβως αυτο και οτι σε περιπτωση που διαπιστωσει οτι αφοτου εκδοθουν αποτελεσματα δεν ειναι διοριστεος λογω αυτης ακριβως της τροποποιησης, επιφυλασσεται για ασκηση παντος νομιμου δικαιωματος του.. Καλο θα ειναι να αναφερθει και η οριακη πλειοψηφια με διπλη ψηφο του προεδρου που διαμορφωσε το τελικο αποτελεσμα ενδεικτικη του εντονου προβληματισμου και του διχασμου για το θεμα των ιδιων των συμβουλων ασεπ.. Αυτο σίγουρα θα το χρειαστει κ καποιος που προτιθεται να κανει αρχικα ενσταση κατα των αποτελεσματων και μετα να προσφυγει στα δικαστήρια.. Αυτα

Το φαντάστηκα και εγώ αυτό...λογικά εγώ θα προσφύγω δικαστικά αμέσως μετα τα προσωρινά

frox
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό frox » Πέμ Μαρ 08, 2018 1:41 pm

Στην εκτυπώμενη αίτηση δεν εχει πεδίο υπογραφής μονο ημερομηνία και ονοματεπώνυμο
αρα που την υπογράφουμε;

mari23
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mari23 » Πέμ Μαρ 08, 2018 2:10 pm

Νομίζω πως η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι μονόδρομος αν θέλουμε να διασφαλίσουμε αν μη τι άλλο την αξιοπρέπεια αλλά συνάμα και το ίδιο μας το μέλλον. Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν πρέπει να περιμένουμε να βγουν τα αποτελέσματα για να δούμε αν θα διοριζόμασταν ή όχι και μετά να προσφύγουμε στη δικαισύνη. Αν το αφήσουμε να περάσει έτσι είναι σαν να τους ενθαρρύνουμε και για ανάλογες αναξιοκρατικές διαδικασίες.Επί του πρακτέου, ευχής έργον θα ήταν να αναλάβει κάποιος την ευθύνη να τρέξει το θέμα δικαστικά. Χωρίς να είμαι νομικός, νομίζω πως είναι τόσο εξόφθαλμη η παρατυπία, που η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων που εκδικάζονται και άμεσα, ίσως να μπορεί να μπλοκάρει το Διαγωνισμό. Περιμένω προτάσεις και από άλλους στο forum. Μήπως να ανοιχτεί και νέο ξεχωριστό θέμα? Δε βλέπω το νόημα πλέον, το να συζητάμε λεπτομέρειες συμμετοχής σε έναν στημένο διαγωνισμό. Ίσως αν κανένας από εμάς δεν έχει τη γνώση ή τη διάθεση ή το χρόνο να τρέξει τη διαδικασία, θεωρώ πως αν ξεκινήσει ακόμα και με προτωβουλία κάποιου εξειδικευμένου δικηγόρου, είμαι σίγουρος πως θα μεζευτούμε τόσοι πολλοί που το κόστος εν τέλει θα είναι αμελητέο.

giannisgal
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giannisgal » Πέμ Μαρ 08, 2018 2:35 pm

lefas έγραψε:
giannisgal έγραψε:Καλησπερα,μερικες διευκρινησεις θα ηθελα οποιος γνωριζει γιατι εχω βαρεθει να παιρνω τηλεφωνα και να ειμαι σε αναμονη με τις ωρες..
1) εχω κανει λαθος στην αιτηση μου,την ακυρωνω και ξαναστελνω καινουρια με το ιδιο παραβολο χωρις να υπαρχει κανενα θεμα;;

2) εργαζομαι σε ιδιωτικο γιατρο 7 χρονια μετραει ως εμπειρια;;

3)εχω απολυτηριο Τ.Ε.Ε Α’και Β’ κυκλου οικονομιας και διοικησης και ενδιαφερομαι για ΔΕ Διοικητικου,καταθετω και τα 2 πτυχια;

4)με εμπειρια και τα 2 πττχια για μια θεση διοικητικου εχω πιθανοτητες με 2900 μορια;;;

Ευχαριστω πολυ!!!!

Εισαι σιγουρος οτι τα μορια ειναι υπολογισμενα σωστα;
Το απολυτηριο λυκειου το μετατρεπεις σε 10βαθμια κλιμακα.

Εισσι

Απολυτηριο εχω 18.9/11

humostore
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό humostore » Πέμ Μαρ 08, 2018 2:36 pm

Μορια για Τ.Ε ως ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 1250 είναι καλά?έχει κανείς ιδέα με άλλους διαγωνισμούς?

giannisgal
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giannisgal » Πέμ Μαρ 08, 2018 2:43 pm

DTINFINITY έγραψε:
giannisgal έγραψε:Καλησπερα,μερικες διευκρινησεις θα ηθελα οποιος γνωριζει γιατι εχω βαρεθει να παιρνω τηλεφωνα και να ειμαι σε αναμονη με τις ωρες..
1) εχω κανει λαθος στην αιτηση μου,την ακυρωνω και ξαναστελνω καινουρια με το ιδιο παραβολο χωρις να υπαρχει κανενα θεμα;;

3)εχω απολυτηριο Τ.Ε.Ε Α’και Β’ κυκλου οικονομιας και διοικησης και ενδιαφερομαι για ΔΕ Διοικητικου,καταθετω και τα 2 πτυχια;

4)με εμπειρια και τα 2 πττχια για μια θεση διοικητικου εχω πιθανοτητες με 2900 μορια;;;

Ευχαριστω πολυ!!!!

Αποκλείεται να έχεις 2900 μόρια τα μετράς λάθος.

1. Ναι βαζεις το ίδιο παράβολο.
2. Ναι μετράει λογικά είσαι υπάλληλος γραφείου
3. Ναι κανονικά, εφόσον είναι αποκτά όπως λέει για το ΚΩΔ. 702
4. Είναι σε δεκαδική κλίμακα ο βαθμός του πτυχίου, υπολογίζεις λάθος τα μόρια σου. Το μέγιστο που μπορείς να φθάσεις αν έχεις βαθμό πτυχίου άριστα 10 ( ή 20 αντίστοιχα), δεύτερο απολυτήριο, όλα τα χρόνια εμπειρίας, όλο το χρόνο ειδικής εμπειρίας και 6 ξένες γλώσσες σε επίπεδο proficiency... είναι 2498 μόρια.

Μπορει και να κναω λαθος..παντως σ αναφερω αναλυτικα τα μορια μου
18.9/11 απολυτηριο β'κυκλου
εντοποιοτητα που ειναι 100
πολυ καλη γνωση αγγλικα που ειναι 50
80 μηνες εμπειρια που ειναι 560
δυτερο απολυτηριο που ειναι 150
Που κανω λαθος???

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Πέμ Μαρ 08, 2018 2:47 pm

mari23 έγραψε:Νομίζω πως η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι μονόδρομος αν θέλουμε να διασφαλίσουμε αν μη τι άλλο την αξιοπρέπεια αλλά συνάμα και το ίδιο μας το μέλλον. Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν πρέπει να περιμένουμε να βγουν τα αποτελέσματα για να δούμε αν θα διοριζόμασταν ή όχι και μετά να προσφύγουμε στη δικαισύνη. Αν το αφήσουμε να περάσει έτσι είναι σαν να τους ενθαρρύνουμε και για ανάλογες αναξιοκρατικές διαδικασίες.Επί του πρακτέου, ευχής έργον θα ήταν να αναλάβει κάποιος την ευθύνη να τρέξει το θέμα δικαστικά. Χωρίς να είμαι νομικός, νομίζω πως είναι τόσο εξόφθαλμη η παρατυπία, που η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων που εκδικάζονται και άμεσα, ίσως να μπορεί να μπλοκάρει το Διαγωνισμό. Περιμένω προτάσεις και από άλλους στο forum. Μήπως να ανοιχτεί και νέο ξεχωριστό θέμα? Δε βλέπω το νόημα πλέον, το να συζητάμε λεπτομέρειες συμμετοχής σε έναν στημένο διαγωνισμό. Ίσως αν κανένας από εμάς δεν έχει τη γνώση ή τη διάθεση ή το χρόνο να τρέξει τη διαδικασία, θεωρώ πως αν ξεκινήσει ακόμα και με προτωβουλία κάποιου εξειδικευμένου δικηγόρου, είμαι σίγουρος πως θα μεζευτούμε τόσοι πολλοί που το κόστος εν τέλει θα είναι αμελητέο.

Σε αυτό που λέτε να μαζευτούμε πολλοί έχετε δίκιο. Με 50-100 ευρώ ο καθένας μπορούνε να προσφύγουμε δικαστικά. Όσον αφορά το άμεσο του πράγματος που αναφέρατε με ασφαλιστικά μέτρα δεν νομίζω να γίνεται κάτι, όπως να ακυρωθεί η προκήρυξη, γιατί το ΑΣΕΠ θα προβάλλει λόγους δημοσίου συμφέροντος. Αφήστε που αν ήταν τόσο απλό δεν θα είχε πραγματοποιηθεί καμία προκήρυξη στην Ελλάδα γιατί όλοι θα έκαναν προσφυγές.
Η μόνη λύση είναι δικαστήριο. Ούτως ή άλλως τα προσωρινά θα βγουν μέχρι τέλη Μαρτίου

giannisgal
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giannisgal » Πέμ Μαρ 08, 2018 3:02 pm

DTINFINITY έγραψε:

Ευχαριστω πολυ!!!!

4. Είναι σε δεκαδική κλίμακα ο βαθμός του πτυχίου, υπολογίζεις λάθος τα μόρια σου. Το μέγιστο που μπορείς να φθάσεις αν έχεις βαθμό πτυχίου άριστα 10 ( ή 20 αντίστοιχα), δεύτερο απολυτήριο, όλα τα χρόνια εμπειρίας, όλο το χρόνο ειδικής εμπειρίας και 6 ξένες γλώσσες σε επίπεδο proficiency... είναι 2498 μόρια.

Εχεις δικαιο εγω εκανα λαθοσ το σωστο ειναι 1830 μορια περιπου..

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Πέμ Μαρ 08, 2018 3:18 pm

mari23 έγραψε:Νομίζω πως η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι μονόδρομος αν θέλουμε να διασφαλίσουμε αν μη τι άλλο την αξιοπρέπεια αλλά συνάμα και το ίδιο μας το μέλλον. Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν πρέπει να περιμένουμε να βγουν τα αποτελέσματα για να δούμε αν θα διοριζόμασταν ή όχι και μετά να προσφύγουμε στη δικαισύνη. Αν το αφήσουμε να περάσει έτσι είναι σαν να τους ενθαρρύνουμε και για ανάλογες αναξιοκρατικές διαδικασίες.Επί του πρακτέου, ευχής έργον θα ήταν να αναλάβει κάποιος την ευθύνη να τρέξει το θέμα δικαστικά. Χωρίς να είμαι νομικός, νομίζω πως είναι τόσο εξόφθαλμη η παρατυπία, που η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων που εκδικάζονται και άμεσα, ίσως να μπορεί να μπλοκάρει το Διαγωνισμό. Περιμένω προτάσεις και από άλλους στο forum. Μήπως να ανοιχτεί και νέο ξεχωριστό θέμα? Δε βλέπω το νόημα πλέον, το να συζητάμε λεπτομέρειες συμμετοχής σε έναν στημένο διαγωνισμό. Ίσως αν κανένας από εμάς δεν έχει τη γνώση ή τη διάθεση ή το χρόνο να τρέξει τη διαδικασία, θεωρώ πως αν ξεκινήσει ακόμα και με προτωβουλία κάποιου εξειδικευμένου δικηγόρου, είμαι σίγουρος πως θα μεζευτούμε τόσοι πολλοί που το κόστος εν τέλει θα είναι αμελητέο.

συμφωνώ τόσο όμως με όσα λες.... αν το αφησουμε θα γινει δεδικασμενο και θ ανοιξει ο ασκος του Αιόλου αν δεν έχει ήδη ανοίξει..πιστευω οτι ειμαστε πολλοί αυτοι που θα συμμετειχαμε στα ασφαλιστικα αν ειχαμε νομικη καθοδηγηση και υποστηριξη..Δυστυχως μονοι μας ξεχωριστα δεν μπορουμε να αναλαβουμε το οικονομικο κοστος ενος τετοιου εγχειρηματος και ειμαστε διασπαρτα στην ελλαδα πραγμα που ενεχει αδυναμία συντονισμού και οργάνωσης εκ των πραγματων..Αν υπηρχε πρωτοβουλια απο καποιον νομικο οπως ειπες να το τρεξει εγω τουλαχιστον θα συμμετειχα και φυσικα οσο πιο πολλοι προσερχονταν τοσο πιο ισχυρή θα γινόταν η θέση μας..ο Στπ νείπτει τας χείρας του..εξοργιστικο κατα τη γνωμη μου..υποτιθεται οτι γι αυτο υφισταται και πεταξε το μπαλακι αλλου.Θα μπορούσε καλλιστα να το αναλαβει,οχι συστασεις και τετοια αλλα εμπρακτως , με ασφαλιστικα μετρα και οτι αλλο τυχον προβλεπεται,πού να ξερω νομικος δεν ειμαι αλλιως θα ηξερα πως να κινηθούμε..αν διαβαζει καποιος εδω μεσα που να μπορει να βοηθησει ή να προτείνει κάτι άλλο..το θέμα ειναι καποιος δικηγορος να το αναλαβει που να το πιστευει γιατί απο πιρανχας ευχαριστω δε θα πάρουμε.Εδώ υπαρχει γραφειο που εχει αναλαβει τους προσφατα διορισμενους απ το διαγωνισμο του '98 και διεκδικουν αναδρομικα δεδουλευμενα απο τοτε ...πού στηρίζονται και το πιστευουν αναρωτιεμαι πραγματικα...ειδικα αυτοί που εξ οσων εχω ακουσει διοριστηκαν οχι ως οι επικρατεστεροι μετα το διαγωνισμο αλλα οσοι απλά εγραψαν πάνω από τη βάση ως δυνάμει επιτυχοντες..ασχετο,απλά το αναφερω για να καταλαβουμε οτι η υποθεση που μας απασχολει ειναι πολυ πιο σιγουρη και μπορει να στηριχτει σε πρωτοφανείς παρατυπιες και κανεις δεν εξεγειρεται ουτε ενδιαφερεται να το κυνηγησει απο τη νομικη κοινοτητα...μετα λυπης μου το λεω, τα παντα ξεκινουν απο το κερδος και ισως δε βλεπουν πολυ ψωμι σε περιπτωσεις σαν τη δικη μας τωρα

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Πέμ Μαρ 08, 2018 3:31 pm

JohnyMnemonic έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:Λοιπόν πηρα ΣτΠ σχετικα με το θεμα και μιλησα με ατομο στο τηλ κέντρο που εδωσε και ονομα κ μου είπε οτι αν και τυχαια βρισκοταν εκεινη την ωρα στο τηλεφωνο ειναι νομικος και μου ειπε τα εξης: οσες αναφορες ΣτΠ και να κάνουμε ο ΣτΠ δεν μπορει να παρεμβει στον Ασεπ διοτι ειναι ανεξάρτητη αρχη. Μονη παρεμβαση που μπορεί να γινει ειναι μονο για θεματα ισοτητας των 2 φιλων. Αυτο που με συμβουλευσε ν κανουμε διοτι ειχε παρει πριν κ αλλος για το ιδιο ακριβως θεμα ειναι το εξης: καταρχας ειπε το ιδιο με τον δικηγόρο παρ Αρειω Παγω του στε οτι ειναι παρανομο και καταχρηστικο να τροποποιειται προκηρυξη εκ των υστερων αλλαζοντας τους ορους συμμετοχής και τη στιγμη που πολλοι ειχαν υποβαλει ηδη αιτηση οταν υφισταντο ακομη θεσεις οπου δεν μετρουσε η εμπειρία. Συνεστησε λοιπον ο καθενας μας που θεωρει οτι εχει εννομο συμφερον θιγομενο εκ της αλλαγης να κανει τωρα αναφορα στον ασεπ εννοειται επωνυμη λεγοντας ακριβως αυτο και οτι σε περιπτωση που διαπιστωσει οτι αφοτου εκδοθουν αποτελεσματα δεν ειναι διοριστεος λογω αυτης ακριβως της τροποποιησης, επιφυλασσεται για ασκηση παντος νομιμου δικαιωματος του.. Καλο θα ειναι να αναφερθει και η οριακη πλειοψηφια με διπλη ψηφο του προεδρου που διαμορφωσε το τελικο αποτελεσμα ενδεικτικη του εντονου προβληματισμου και του διχασμου για το θεμα των ιδιων των συμβουλων ασεπ.. Αυτο σίγουρα θα το χρειαστει κ καποιος που προτιθεται να κανει αρχικα ενσταση κατα των αποτελεσματων και μετα να προσφυγει στα δικαστήρια.. Αυτα

Το φαντάστηκα και εγώ αυτό...λογικά εγώ θα προσφύγω δικαστικά αμέσως μετα τα προσωρινά

Αυτός ανέφερε το μέτρο της αναφοράς ως στοιχειο προειδοποιησης και ως ενδειξη για το τι δυναται να ακολουθησει απο πλευρας ενστασεων και προσφυγων ωστε να δουν οτι υπαρχουν αντιδρασεις μηπως και το ξανασκεφτουν μετα και την εντονη αντιπαραθεση που παιχτηκε στην ολομέλεια..ημίμετρο βεβαια, το πιο ορθο που θα μπορουσε να την μπλοκαρει ειναι τα ασφαλιστικα που ειπαν και αλλοι φιλοι και που εκδικαζονται αμεσα..εγω ξερω περιπτωση σε δημοσιο φορεα ελεγχομενο απο ασεπ που γνωστος μου που δεν του ειχε μετρησει ο φορεας σωστα την προυπηρεσια και αυτος ήταν σιγουρος για τη λανθασμενη εκτιμηση του φορεα παραλληλα με την ένσταση που εκανε απευθειας στον ασεπ κατεθεσε και ασφαλιστικα μετρα κατα της προσληψης των προσληπτεων κατα τα αποτελεσματα του φορεα και ενω προσεληφθησαν δε και τε η προσληψη των πε μπλοκαριστηκε και μεχρι να αποφανθει ο ασεπ γι αυτον που τελικα και τον δικαιωσε ειχε σταματησει η διαδικασια για τους πε και τους προσελαβαν αρκετα αργοτερα οταν ξεκαθαρισε η υποθεση και αυτον φυσικα.
Ετσι κι αλλιως προδικασε κι ο ιδιος απο ΣτΠ οτι οι αναφορες θα γειωθούν απ τον ασεπ και θα ειναι ενα συν στην δικαστικη προσφυγη που δυνητικα θα κανει ο εκαστοτε θιγομενος

panoulis13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό panoulis13 » Πέμ Μαρ 08, 2018 3:55 pm

frox έγραψε:Στην εκτυπώμενη αίτηση δεν εχει πεδίο υπογραφής μονο ημερομηνία και ονοματεπώνυμο
αρα που την υπογράφουμε;

Κατω απο το ονοματεπωνυμο

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Πέμ Μαρ 08, 2018 5:07 pm

giannisgal έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:

Ευχαριστω πολυ!!!!

Που κανω λαθος???

1039 από το απολυτήριο. Έχουμε πει είναι σε δεκαδικη κλίμακα όχι στα 20 που τα υπολογίζεις εσυ.
Εντοπιότητα δεν παίρνεις μόρια, απλώς σε προτάσει μπροστά από τους υπόλοιπους υποψήφιους της συγκεκριμένης θέσης που δεν την έχουν.
50 από Αγγλικά.
150 από δεύτερο τίτλο σπουδών.
560 από εμπειρία.
Άρα μιλάμε για 1799 μόρια, επειδή μιλάμε για θέση με εντοπιότητα απ’ ότι κατάλαβα ίσως και να έχεις κάποιες ελπίδες. Βεβαια με αυτό που έγινε με την ειδική εμπειρία χθες το βλέπω πλέον αρκετά δύσκολο γι αυτούς που δεν την έχουν.

giannisgal
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giannisgal » Πέμ Μαρ 08, 2018 5:18 pm

DTINFINITY έγραψε:
giannisgal έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:Αποκλείεται να έχεις 2900 μόρια τα μετράς λάθος.

Που κανω λαθος???

1039 από το απολυτήριο. Έχουμε πει είναι σε δεκαδικη κλίμακα όχι στα 20 που τα υπολογίζεις εσυ.
Εντοπιότητα δεν παίρνεις μόρια, απλώς σε προτάσει μπροστά από τους υπόλοιπους υποψήφιους της συγκεκριμένης θέσης που δεν την έχουν.
50 από Αγγλικά.
150 από δεύτερο τίτλο σπουδών.
560 από εμπειρία.
Άρα μιλάμε για 1799 μόρια, επειδή μιλάμε για θέση με εντοπιότητα απ’ ότι κατάλαβα ίσως και να έχεις κάποιες ελπίδες. Βεβαια με αυτό που έγινε με την ειδική εμπειρία χθες το βλέπω πλέον αρκετά δύσκολο γι αυτούς που δεν την έχουν.

Ναι έχεις δίκαιο..δικο μου το λαθος..πρωτη φορα κανω γι αυτο δεν τα ξερω και πολυ καλα..τι ακριβως εγινε με την ειδικη εμπειρια επειδη δεν το ειδα και δεν ακουσα πουθενα..ευχαριστω!

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Πέμ Μαρ 08, 2018 5:49 pm

Ioanna222 έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:

Αυτός ανέφερε το μέτρο της αναφοράς ως στοιχειο προειδοποιησης και ως ενδειξη για το τι δυναται να ακολουθησει απο πλευρας ενστασεων και προσφυγων ωστε να δουν οτι υπαρχουν αντιδρασεις μηπως και το ξανασκεφτουν μετα και την εντονη αντιπαραθεση που παιχτηκε στην ολομέλεια..ημίμετρο βεβαια, το πιο ορθο που θα μπορουσε να την μπλοκαρει ειναι τα ασφαλιστικα που ειπαν και αλλοι φιλοι και που εκδικαζονται αμεσα..εγω ξερω περιπτωση σε δημοσιο φορεα ελεγχομενο απο ασεπ που γνωστος μου που δεν του ειχε μετρησει ο φορεας σωστα την προυπηρεσια και αυτος ήταν σιγουρος για τη λανθασμενη εκτιμηση του φορεα παραλληλα με την ένσταση που εκανε απευθειας στον ασεπ κατεθεσε και ασφαλιστικα μετρα κατα της προσληψης των προσληπτεων κατα τα αποτελεσματα του φορεα και ενω προσεληφθησαν δε και τε η προσληψη των πε μπλοκαριστηκε και μεχρι να αποφανθει ο ασεπ γι αυτον που τελικα και τον δικαιωσε ειχε σταματησει η διαδικασια για τους πε και τους προσελαβαν αρκετα αργοτερα οταν ξεκαθαρισε η υποθεση και αυτον φυσικα.
Ετσι κι αλλιως προδικασε κι ο ιδιος απο ΣτΠ οτι οι αναφορες θα γειωθούν απ τον ασεπ και θα ειναι ενα συν στην δικαστικη προσφυγη που δυνητικα θα κανει ο εκαστοτε θιγομενος

sorry ξεχασα κατι βασικο..αυτό το παραδειγμα με τα ασφαλιστικά αφορούσε σοχ κι οχι μονιμες θεσεις..για να λες mnemonic οτι ο ασεπ θα βρει πατηματα να ξεφυγει,λογους δημοσιους συμφεροντος και δεν ξερω γω τι αλλο.κατι θα ξερεις..το κακο ειναι οτι ολοι εικαζουμε βασει πραγματων που "γνωριζουμε και δεν γνωριζουμε" και δεν υπαρχει κανεις να μας πει τι ενναλλακτικες εχουμε..αυτος ο δικηγορος παρ Αρείω Πάγω και ΣτΕ κ. Κολλύρης δεν ανεφερε το νομο του 2009 για το 50% των θεσεων παρα μονο για αντισυνταγματικη τροποποιηση ενω αρχισε να τρεχει η προθεσμία...ούτε για ασφαλιστικα εκανε λογο. ειπε ολη την αληθεια ή εξυπηρετεί συμφέροντα? μπέρδεμα..απλα κανεις απ αυτους δε θελει να εμπλακει σοβαρα..βοηθεια μας..ο καθενας τραβαει το δρομο του και ας πορευτει αναλογως

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 7 επισκέπτες