ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
Mktacc
- Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Εννοείται θα ξαναπώ ότι είναι λυπηρό και φριχτό αυτό που συνέβη και τώρα αλλά και εξαρχής με την έξτρα μοριοδότηση.
Πάντως μέσα στη χρονιά είχαμε την 1κ, την 13κ όπως ανέφερε κάποιος προηγουμένος, την 15 Κ που και εκεί ήταν κραγμένο αυτό με τις Διοικητικές θέσεις και τώρα αυτό.
Τι χειρότερο να περιμένουμε;
Πάντως μέσα στη χρονιά είχαμε την 1κ, την 13κ όπως ανέφερε κάποιος προηγουμένος, την 15 Κ που και εκεί ήταν κραγμένο αυτό με τις Διοικητικές θέσεις και τώρα αυτό.
-
alexmelina
- Μαθητευόμενος

Καλησπέρα και παλι..
Συνολική εμπειρια αναφέρουμε την εργασιακή μας εμπειρια γενικά ( όπου εχουμε εργαστεί) η δηλώνουμε μόνο τους μήνες εμπειρίας που εχουμε σχετική με την θέση που μας ενδιαφέρει. Δηλαδή αν κάποιος εχει εργαστεί ως οδηγός και ως ανειδίκευτους εργάτης και ενδιαφέρεται για την θέση Οδηγού στην προκήρυξη. Δηλώνει τους μήνες και για τις εργασίες του η μόνο τους μήνες που ειχε απασχοληθεί ως οδηγός ;
Συνολική εμπειρια αναφέρουμε την εργασιακή μας εμπειρια γενικά ( όπου εχουμε εργαστεί) η δηλώνουμε μόνο τους μήνες εμπειρίας που εχουμε σχετική με την θέση που μας ενδιαφέρει. Δηλαδή αν κάποιος εχει εργαστεί ως οδηγός και ως ανειδίκευτους εργάτης και ενδιαφέρεται για την θέση Οδηγού στην προκήρυξη. Δηλώνει τους μήνες και για τις εργασίες του η μόνο τους μήνες που ειχε απασχοληθεί ως οδηγός ;
-
giannisgal
- Μαθητευόμενος

Καλησπερα,μερικες διευκρινησεις θα ηθελα οποιος γνωριζει γιατι εχω βαρεθει να παιρνω τηλεφωνα και να ειμαι σε αναμονη με τις ωρες..
1) εχω κανει λαθος στην αιτηση μου,την ακυρωνω και ξαναστελνω καινουρια με το ιδιο παραβολο χωρις να υπαρχει κανενα θεμα;;
2) εργαζομαι σε ιδιωτικο γιατρο 7 χρονια μετραει ως εμπειρια;;
3)εχω απολυτηριο Τ.Ε.Ε Α’και Β’ κυκλου οικονομιας και διοικησης και ενδιαφερομαι για ΔΕ Διοικητικου,καταθετω και τα 2 πτυχια;
4)με εμπειρια και τα 2 πττχια για μια θεση διοικητικου εχω πιθανοτητες με 2900 μορια;;;
Ευχαριστω πολυ!!!!
1) εχω κανει λαθος στην αιτηση μου,την ακυρωνω και ξαναστελνω καινουρια με το ιδιο παραβολο χωρις να υπαρχει κανενα θεμα;;
3)εχω απολυτηριο Τ.Ε.Ε Α’και Β’ κυκλου οικονομιας και διοικησης και ενδιαφερομαι για ΔΕ Διοικητικου,καταθετω και τα 2 πτυχια;
4)με εμπειρια και τα 2 πττχια για μια θεση διοικητικου εχω πιθανοτητες με 2900 μορια;;;
Ευχαριστω πολυ!!!!
-
Ioanna222
- Δόκιμος

Mktacc έγραψε:Εννοείται θα ξαναπώ ότι είναι λυπηρό και φριχτό αυτό που συνέβη και τώρα αλλά και εξαρχής με την έξτρα μοριοδότηση.
-
JohnyMnemonic
- Μόνιμος

Ioanna222 έγραψε:Ντάξει απανωτα τα χτυπήματα...διαβάστε να δείτε τί έρχεται...
Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ολγα Γεροβασίλη το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης θέλει να καταργήσει την προϋπόθεση που θέτει το ΠΔ Παυλόπουλου σχετικά με το χρονικό διάστημα που πρέπει να έχουν οι ανανεώσεις των συμβάσεων των εργαζομένων του Δημοσίου προκειμένου να μην πληρούν τις προϋποθέσεις της μονιμοποίησης. Ειδικότερα καταργεί το προβλεπόμενο τρίμηνο που θέτει το ΠΔ ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα αν οι ανανεώσεις γίνονται χωρίς διακοπές με τον κίνδυνο οι εργαζόμενοι να θεωρηθούν αυτομάτως "αορίστου χρόνου" ειδικά αν έχουν εργαστεί και 24μήνες στον ίδιο φορέα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βασικός σκοπός της τροπολογίας είναι η μονιμοποίηση των συμβασιούχων που έχουν προσληφθεί στο υπουργείο Υγείας επί ΣΫΡΙΖΑ με τον νόμο 4368/2016. Στην συνέχεια όμως η τροπολογία αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί ως πασπαρτού για όλο το Δημόσιο με την προϋπόθεση όμως ότι θα πρέπει να γίνονται διαγωνισμοί με κατά σειρά προτεραιότητας από το ΑΣΕΠ. Και βέβαια είναι σίγουρο ότι οι συμβασιούχοι αυτοί όπως συμβαίνει και με τους 6.103 της των ανταποδοτικών υπηρεσιών των δήμων θα μπορούν να λαμβάνουν αυξημένη μοριοδότηση προκειμένου να μονιμοποιηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό τους. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο βάση του ΠΔ Παυλόπουλου οι συμβασιούχοι αυτοί αφού οι συμβάσεις τους είναι συνεχόμενες να προσφύγουν οι ίδιοι στη Δικαιοσύνη για να μονιμοποιηθούν, το οποίο και θα γίνει.
Αναμενόμενο.
-
Ioanna222
- Δόκιμος

Ioanna222 έγραψε:Mktacc έγραψε:Εννοείται θα ξαναπώ ότι είναι λυπηρό και φριχτό αυτό που συνέβη και τώρα αλλά και εξαρχής με την έξτρα μοριοδότηση.
Παιδια υπάρχει κ ενα οριο. Στην 1/κ ήταν ιδιαζουσα περίπτωση γιατι δεν υπάρχει τίτλος ΠΕ που να αντιστοιχεί ακριβως στην ειδικότητα ΠΕ Γραμματέων κ εκει βεβαια αποκλειστηκαν πτυχια πανω σε βαση που αδυνατω να κατανοησω.. Επισης 13/κ φωτογραφίζει εν μερει αλλα μπορεί να βρεθουν οι ενδιαφερόμενοι προ εκπληξεων.. Εκτος της αρχιεπισκοπης υπαρχουν κ εκκλησιαστικοι φορεις πχ αποστολικη διακονία ισως κ αλλοι ετσι ενδεικτικά ανεφερα.. Θελω να πω οτι μπορεί να μην ειναι τοσο δοσμενη η θεση.. Αν θυμαμαι καλα μιλαμε για 1 ή 2 θεσεις που για να εισαι σίγουρος οτι θα εμφανιστεί μονο αυτος που θελεις πρεπει να εξειδικευσεις ακομη περισσότερο. Στην 15κ παλι οσο κ αν δε με συμφέρει δεν φανταζει παραλογο απο ενα συμβουλο να ζητας μεταπτυχιακό στη συμβουλευτικη. Επισης υπηρχαν αν δεν κανω λαθος και 82 θεσεις διοικητικες ανοιχτες χωρις προυποθεσεις συγκεκριμενων μεταπτυχιακων.. Δεν αποκλειω ν θελουν να βολεψουν ατομα που ηδη εργαζονται οαεδ υπο πιο καθεστώς αναρωτιέμαι με συμβαση εργου/ιδοχ που εχοντας πληροφορηση εκ των εσω ειχαν τρεξει ν παρουν τετοια μεταπτυχιακα.. Εν πασει περιπτωσει δεν εκαναν αυτο που ειχε γινει παλιοτερα που πηραν εργασιακους συμβουλους με απαραιτητο προσον ν εχουν δουλεψει 2 χρονια σε οαεδ.
Εδω μιλαμε για κατι αλλο.. Οπως πολυ σωστα ανεφερε φιλος πριν μεσα σε μια νυχτα αλλαξαν χερια 2000 θεσεις ολων των βαθμιδων εμποδιζοντας νεους ανθρωπους που δεν εχουν προλαβει ν αποκτησουν εμπειρία αλλα με αυξημενα προσοντα ν διεκδικησουν θεσεις που νομιμως υπαρχουν γι αυτους.. Αυτο ειναι σημαντικο καστρο. Απορω πως δεν εβαλαν χερι και στα αμεα κ πολυτεκνους αλλα εκει βλεπεις υπαρχουν και οι οργανώσεις πολυτεκνων και φοβουνται να τα βαλουν μαζι τους. Για να μην παρεξηγουμαι δε συμφωνω καθολου εννοείται με τις πρακτικές που ακολουθηθηκαν στις παραπανω προκηρυξεις εστω κ αν δεν ειναι τοσο προκλητικες. Τωρα εσκασε και η τροπολογια γεροβασιλη που μονιμοποιει συμβασιουχους στο υγειας.. Αν θεωρειτε οτι ολα αυτα δεν πρεπει να μας ανησυχουν δεχτειτε τα. Εγω πιστεύω οτι πρεπει να το κοινοποιησουμε σε μεσα, ΣτΠ, αντιπολίτευση οπως μπορεί ο καθένας
-
lefas
- Μαθητευόμενος

giannisgal έγραψε:Καλησπερα,μερικες διευκρινησεις θα ηθελα οποιος γνωριζει γιατι εχω βαρεθει να παιρνω τηλεφωνα και να ειμαι σε αναμονη με τις ωρες..
Ευχαριστω πολυ!!!!
Εισαι σιγουρος οτι τα μορια ειναι υπολογισμενα σωστα;
Το απολυτηριο λυκειου το μετατρεπεις σε 10βαθμια κλιμακα.
Εισσι
-
DTINFINITY
- Μόνιμος

giannisgal έγραψε:Καλησπερα,μερικες διευκρινησεις θα ηθελα οποιος γνωριζει γιατι εχω βαρεθει να παιρνω τηλεφωνα και να ειμαι σε αναμονη με τις ωρες..
Ευχαριστω πολυ!!!!
Αποκλείεται να έχεις 2900 μόρια τα μετράς λάθος.
1. Ναι βαζεις το ίδιο παράβολο.
2. Ναι μετράει λογικά είσαι υπάλληλος γραφείου
3. Ναι κανονικά, εφόσον είναι αποκτά όπως λέει για το ΚΩΔ. 702
4. Είναι σε δεκαδική κλίμακα ο βαθμός του πτυχίου, υπολογίζεις λάθος τα μόρια σου. Το μέγιστο που μπορείς να φθάσεις αν έχεις βαθμό πτυχίου άριστα 10 ( ή 20 αντίστοιχα), δεύτερο απολυτήριο, όλα τα χρόνια εμπειρίας, όλο το χρόνο ειδικής εμπειρίας και 6 ξένες γλώσσες σε επίπεδο proficiency... είναι 2498 μόρια.
-
Ioanna222
- Δόκιμος

Λοιπόν πηρα ΣτΠ σχετικα με το θεμα και μιλησα με ατομο στο τηλ κέντρο που εδωσε και ονομα κ μου είπε οτι αν και τυχαια βρισκοταν εκεινη την ωρα στο τηλεφωνο ειναι νομικος και μου ειπε τα εξης: οσες αναφορες ΣτΠ και να κάνουμε ο ΣτΠ δεν μπορει να παρεμβει στον Ασεπ διοτι ειναι ανεξάρτητη αρχη. Μονη παρεμβαση που μπορεί να γινει ειναι μονο για θεματα ισοτητας των 2 φιλων. Αυτο που με συμβουλευσε ν κανουμε διοτι ειχε παρει πριν κ αλλος για το ιδιο ακριβως θεμα ειναι το εξης: καταρχας ειπε το ιδιο με τον δικηγόρο παρ Αρειω Παγω του στε οτι ειναι παρανομο και καταχρηστικο να τροποποιειται προκηρυξη εκ των υστερων αλλαζοντας τους ορους συμμετοχής και τη στιγμη που πολλοι ειχαν υποβαλει ηδη αιτηση οταν υφισταντο ακομη θεσεις οπου δεν μετρουσε η εμπειρία. Συνεστησε λοιπον ο καθενας μας που θεωρει οτι εχει εννομο συμφερον θιγομενο εκ της αλλαγης να κανει τωρα αναφορα στον ασεπ εννοειται επωνυμη λεγοντας ακριβως αυτο και οτι σε περιπτωση που διαπιστωσει οτι αφοτου εκδοθουν αποτελεσματα δεν ειναι διοριστεος λογω αυτης ακριβως της τροποποιησης, επιφυλασσεται για ασκηση παντος νομιμου δικαιωματος του.. Καλο θα ειναι να αναφερθει και η οριακη πλειοψηφια με διπλη ψηφο του προεδρου που διαμορφωσε το τελικο αποτελεσμα ενδεικτικη του εντονου προβληματισμου και του διχασμου για το θεμα των ιδιων των συμβουλων ασεπ.. Αυτο σίγουρα θα το χρειαστει κ καποιος που προτιθεται να κανει αρχικα ενσταση κατα των αποτελεσματων και μετα να προσφυγει στα δικαστήρια.. Αυτα
-
knts
- Προϊστάμενος

Ευχαριστω πολυ!!!!
:shock: :shock: :shock:
2900 μόρια σημαίνει: 20 στον βασικό τίτλο σπουδών, 2ος τίτλος σπουδών, το μέγιστο της εμπειρίας (588 μόρια) και 15 ξένες γλώσσες-άριστη γνώση αυτών.
Μήπως κάπου κάνεις λάθος;
-
Ιωάννης Μπάκας
- Μόνιμος

Μου αρέσει που περιμένουν μετά από εμένα και εσάς να αγωνιστούμε για την σωτηρία της Ελλάδας!!Να αγωνιστώ για την καλοπέραση ορισμένων ολίγων εις βάρος των πολλών;;;Αμ δε!!Κάρβουνο όλα να γίνουν , ψάξτε αλλού για κορόιδα.Αιδώς!!
-
christina1986
- Μαθητευόμενος

Καλημέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω και εγώ κα΄τι γιατι στο ΑΣΕΠ δεν το σηκώνουν. Έστειλα τα χαρτιά μου σαν ΔΕ και τωρα που γύρισα σπιτι είδα οτι στο φάκελο αντι να βάλω το παράβολο έβαλα την απόδειξη συναλλαγής με την τράπεζα η οποία γράφει και τον κωδικο παραβόλου και τα στοιχεία μου. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση?αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει για να μπορέσω να το σώσω αν χρειάζεται......μέχρι τις 12/3?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
sakis198
- Μαθητευόμενος

Θεωρω παντως οτι ακομα υπαρχουν ελπιδες για καποιους μη συμβασιουχους να διοριστουν σε θεσεις χωρις εμπειρια.
π.χ. Εστω συμβασιουχος με πληρη ειδικη εμπειρια( 17χ24=408)
2 ανηλικα τεκνα( 200 μορια)
συνολο 608 μορια
και μη συμβασιουχος με 5 εξαμηνα ανεργιας ( 5χ50= 250 )
2 ανηλικα τεκνα (200 μορια)
τεκνο πολυτεκνη οικογενειας (300 μορια)
συνολο 750 μορια
Η διαφορα ειναι μεγαλη και θα παιχτει το παιχνιδι σε οσους προερχονται απο πολυτεκνες, τριτεκνες οικογενειες.
Αρχισαμε τους μαθηματικους υπολογισμους μετα την προχθεσινη καταφωρη αδικια, αλλα και παλι ελπιζω και ευχομαι να καταλαβουν τις θεσεις οσοτο δυνατον περισσοτεροι μη συμβασιουχοι.
π.χ. Εστω συμβασιουχος με πληρη ειδικη εμπειρια( 17χ24=408)
2 ανηλικα τεκνα( 200 μορια)
συνολο 608 μορια
και μη συμβασιουχος με 5 εξαμηνα ανεργιας ( 5χ50= 250 )
2 ανηλικα τεκνα (200 μορια)
τεκνο πολυτεκνη οικογενειας (300 μορια)
συνολο 750 μορια
Η διαφορα ειναι μεγαλη και θα παιχτει το παιχνιδι σε οσους προερχονται απο πολυτεκνες, τριτεκνες οικογενειες.
Αρχισαμε τους μαθηματικους υπολογισμους μετα την προχθεσινη καταφωρη αδικια, αλλα και παλι ελπιζω και ευχομαι να καταλαβουν τις θεσεις οσοτο δυνατον περισσοτεροι μη συμβασιουχοι.
-
vasilis_patra
- Δόκιμος

Δυστυχώς τα πράγματα δε φαίνονται να ανατρέπονται εύκολα... Εκτός και αν κάποιος έχει χρόνο και (κυρίως) χρήμα να κινηθεί δικαστικά, να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για αρχή και να παγώσει τη διαδικασία... :roll:
Επίσης, από αυτά που διαβάζω στα διάφορα sites, οι διάφοροι σύλλογοι εργαζομένων πιέζουν ασφυκτικά και η πολιτική ατζέντα έχει εκλογές τους επόμενους μήνες. Προφανώς μην περιμένετε ο σύλλογος εργαζομένων των συμβασιούχων να πιέσει προς μία όσο το δυνατό πιο αξιοκρατική προκήρυξη, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του! Δεν τους κατηγορώ, ίσως και να έκανα το ίδιο... :?
Επίσης, από αυτά που διαβάζω στα διάφορα sites, οι διάφοροι σύλλογοι εργαζομένων πιέζουν ασφυκτικά και η πολιτική ατζέντα έχει εκλογές τους επόμενους μήνες. Προφανώς μην περιμένετε ο σύλλογος εργαζομένων των συμβασιούχων να πιέσει προς μία όσο το δυνατό πιο αξιοκρατική προκήρυξη, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του! Δεν τους κατηγορώ, ίσως και να έκανα το ίδιο... :?
-
nikos2018
- Μαθητευόμενος

JohnyMnemonic έγραψε:nikos2018 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλά αποτελέσματα εύχομαι .Εγώ ενδιαφέρομαι για την θέση ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων έχω άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου αλλά είμαι απόφοιτος ΤΕΕ πληροφορικής .Έχω μεγάλο απολυτήριο, έχω απολυτήριο επίσης ΙΕΚ με πιστοποίηση, αγγλικά, υπολογιστές .Φοβάμαι ότι δεν θα γίνει αποδεκτό το απολυτήριο μου γιατί ζητάνε 703,704 ή 705.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί στο τηλέφωνο δεν βρίσκω κανέναν στον ΑΣΕΠ εδώ και μέρες.
Η ερώτηση είναι μια: προϋπηρεσία στο Δήμο έχετε;
Όχι σε Δήμο δεν έτυχε να εργαστώ ποτέ.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες