ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Τετ Μαρ 07, 2018 9:39 am

Boublakis έγραψε:
Ιωάννης Μπάκας έγραψε:
petrosdls έγραψε:Καλημέρα σας, είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ. Έχω κάνει την αίτηση και έχω συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (με τις προβλεπόμενες επικυρώσεις κτλ.). Η ερώτηση μου έχει να κάνει με την αρίθμηση των δικαιολογητικών που πρέπει να αποστείλουμε ταχυδρομικά. Είχα την εντύπωση (από άλλες προκηρύξεις) ότι θα πρέπει να αριθμήσουμε τα δικαιολογητικά που θα στείλουμε αλλά από ότι είδα στην προκήρυξη δεν το αναφέρει πουθενά και φοβάμαι να πάρω το ρίσκο να τα αριθμήσω από μόνος μου, μη τυχόν και τα βγάλουν άκυρα. Την διάβασα αρκετές φορές για να βεβαιωθώ και δεν είδα να το αναφέρει κάπου, παρά μόνο ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι σε ευκρινή φωτοαντίγραφα. Τι ισχύει τελικά; Μήπως τελικά αναφέρεται κάπου και δεν κατάφερα να το εντοπίσω;

Δεν θα σου τα βγάλουν άκυρα, φθάνει οι αριθμοί που θα βάλεις να μην καλύπτουν κάποια πληροφορία .....Βάλε τους στο πίσω και άγραφο μέρος των εγγράφων...Είναι το πιό έξυπνο που μπορεί κανείς να κάνει διότι μειώνεται και η πιθανότητα οι του ΑΣΕΠ που θα διαβάσουν τα έγγραφα να κάνουν λάθος...Δεν είναι όμως υποχρεωτικό να το κάνεις, αλλά κανονικά πρέπει να τα έχεις με την σειρά που τα έχεις ονοματίσει εκεί που λέει "επισύναψη" ...Μα και να μην τα έχεις δεν πιστεύω να σε κόψουν γι' αυτό

Ποια έγγραφα έχεις κάνει επικύρωση; Εγώ δεν τα έχω αριθμίσει απλά τα έβαλα με τη σειρά όπως τα έχω δηλώσει στην αιτηση.

Τα έγγραφα που είσαι υποχρεωμένος να επικυρώσεις από δικηγόρο είναι όσα έγγραφα δεν έχουν προέλθει από κάποια υπηρεσία του δημοσίου τομέα...Πχ όσον αφορά το πιθανό πιστοποιητικό ξένης γλώσσας, αν αυτό είναι Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας δεν χρειάζεται να πας σε δικηγόρο για επικύρωση, αλλά αν έχει πιστοποιητικός όπως πχ το Michigan που είναι από ιδιωτικό φορέα τότε ναι είσαι υποχρεωμένος να πας σε δικηγόρο-μεταφραστή για επικύρωση...Το ίδια και για πιθανό πιστοποιητικό υπολογιστών , αν έχεις το ecdl που είναι από ιδιωτικό φορέα τότε πρέπει να το επικυρώσεις αλλά αν είναι από κρατικό όχι δεν χρειάζεται..

Τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, το δίπλωμα οδήγησης, το απολυτήριο ΑΤΕΙ, Πανεπιστημίου, Δημοσίου ΙΕΚ, και δημοσίου Λυκείου δεν χρειάζονται επικύρωση μιά και είναι δημόσια έγγραφα....Απολυτήριο όμως από παράδειγμα ιδιωτικό ΙΕΚ , πρέπει να επικυρωθεί το αντίγραφο του..

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Τετ Μαρ 07, 2018 9:50 am

MichalSpye έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει. Ο αδερφός μου έχει πτυχίο Α και Β κύκλου από ΤΕΕ. Μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιον ως πρώτο και τον άλλο ως δεύτερο τίτλο σπουδών για τα 150 μόρια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επίσης παρατηρώ την κατάφωρη αδικία που επιχειρείται στο να προσμετρηθει η ειδική εμπειρία και για τις θέσεις χωρίς εμπειρία. Πλέον μας δουλεύουν και μέσα στα μούτρα μας. Τι θέσεις χωρίς εμπειρία είναι τότε; Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό;

Άνετα γίνεται και παίρνει και τα 150 μόρια....Είμαι σε θέση να το γνωρίζω από πρώτο χέρι....

ΥΓ
Τώρα όσον αφορά αυτό το αίσχος με την ειδική εμπειρία , μήπως σιγά-σιγά μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και γίνεται προσπάθεια δημιουργίας κομματικού στρατού;;;

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Τετ Μαρ 07, 2018 9:52 am

Η βεβαίωση πιστοποίησης για αποφοίτους ΙΕΚ από τον ΕΟΠΠΕΠ μπαίνει σε φωτοτυπία ή θέλει επικύρωση από δικηγόρο πρώτα;

Το ρωτάω αυτό γιατί η στρογγυλή σφραγίδα του ΕΟΠΠΕΠ δεν αναγράφει Ελληνική Δημοκρατία επάνω.

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Μαρ 07, 2018 9:58 am

JohnyMnemonic έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:Θετικός απέναντι στο «δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων» να προσμετρήσει η ειδική εμπειρία σε όλες τις θέσεις της Προκήρυξης 3Κ/2018 εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης. Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των συμβασιούχων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά στο κτήριο της Ανεξάρτητης Αρχής, ο κ. Καραβοκύρης λίγο πριν την συνεδρίαση της μείζονος Ολομέλειας επίσης κατέστησε σαφές ότι:

Η εισήγησή του θα είναι θετική καθώς αφενός είναι σαφές ότι δεν αποτυπώνεται η βούληση του νομοθέτη στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ αναφορικά με την προσμέτρηση της ειδικής εμπειρίας (17 μόρια ανά μήνα για 24 μήνες) σε όλες τις θέσεις και αφετέρου υπάρχει η διαβεβαίωση των υπηρεσιών ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα θέμα στην Προκήρυξη, μιας και οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται για όλες τις θέσεις, και αυτές με εμπειρία και αυτές χωρίς εμπειρία.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ τόνισε ότι έχουν υπάρξει και άλλες αλλαγές στην προκήρυξη 3Κ/2018 ενώ είχαν ξεκινήσει να «τρέχουν» οι προθεσμίες για του ΔΕ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, η απόφαση της μείζονος Ολομέλειας θα είναι θετική απέναντι σε ένα δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων-«παρατασιούχων». Πρόσθεσε, δε, ότι εφόσον όντως η απόφαση είναι θετική το θέμα θα λυθεί μέσα σε δύο-τρεις ημέρες με τη δημοσίευση της αλλαγής στο ΦΕΚ.

Οπότε καπαρώθηκαν και οι θέσεις χωρίς εμπειρία. Στην ουσία θα δώσουν μοριόδότηση ενός διδακτορικό για θέσεις ΠΕ και ΤΕ και σε θέσεις χωρίς εμπειρία

Παιδια αυτα τα ακαταληπτα του καραβοκυρη προεδρου ασεπ για να δικαιολογησει τ αδικαιολογητα και να δικαιωσει τα συνδικατα των συμβασιουχων τα καταλαβε κανείς να μου τα κανει λιανα? Γιατι ή εγω ειμαι περιορισμενης ευθυνης ή ο κυριος αυτος νομιζει οτι απευθυνεται σε ηλιθιους... Που στηριζει την πρωτακουστη αυτη παρατυπια και λεει πως αποτελεί και δικαιο αιτημα που δε βρισκει λογο να μην το ικανοποιησει? Ε νταξει εγω πλεον αισθανομαι οτι εχουμε αλλαξει πολιτευμα.. Και κανεις δε νοιαζεται.. Ισες ευκαιρίες και κουραφέξαλα? Ο κακως εννοουμενος συνδικαλισμος εκανε και παλι το θαυμα του.. Αν δεν κανουμε συλλογο "αδυναμων υποψηφιων μονιμως αδικουμενων" και δεν κατασκηνωσουμε εξω απ τον ασεπ και το σκουρλετη επ αοριστον ολα τ αλλα ειναι ημιμετρα... Εγω παντως περαν της πλακας ειμαι μεσα σε οποιαδήποτε συλλογικη κινηση προταθεί εδω μεσα :twisted: :twisted:

Η πλάκα είναι ότι το διορθωτικό ΦΕΚ δεν έκανε καν δύο τρεις μέρες. Μέσα στη νύχτα βγήκε την ίδια μέρα.
Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι με αυτή την κίνηση αλλάξανε χέρια οι θέσεις εργασίας με ευθύνη του ανεκδιηγητου Καραβοκυρη με το πραγματικά πρωτάκουστο να μετράει η ειδική εμπειρία σε θέσεις χωρίς εμπειρία! Πραγματικά το λέω και ντρέπομαι μας περνάνε για παντελώς ηλίθιους.

Ο ΣτΠολιτη για να κανει κατι δραστικο και να βοηθησει σε κινηση δικαστικη κατα της προκηρυξης θελει να στείλουμε ολοι οι θιγομενοι μαζικα επιστολες στο ΣτΠ.. Αν στειλω μονο εγω που θα το πραξω δεν κανει τιποτα.. Οσοι απο δω αισθανεστε κορόιδα και θελετε ν αντιδρασουμε μπορουμε να παμε εκει σαν ομαδα να παρουμε μια γνωμη.. Και johnyMnemonic το 12/13 της ολομέλειας τελειως σικε για τα ματια ετσι? Να δειξουν και καλα οτι υπηρχε διχογνωμια και μια πολυ αδυναμη πλειοψηφια διαμορφωσε το αποτελεσμα.. Μας ριχνουν σταχτη στα ματια λες κι ειμαστε τπτ ζαβα που δεν σκεφτονται... Δεν ξερω κιολας μηπως αυτη η συνθεση της ψηφοφοριας ειναι σκοπιμη για ν αποδυναμωσει τα επιχειρήματα της αλλης πλευρας σε περιπτωση δικαστικων προσφυγων. Απορω που καποιοι ακομη ψαχνονται πως θα υποβαλλουν αιτηση για θεσεις ηδη απροκαλυπτα δοσμενες.. ταλαιπωρούν τον κοσμο.. Ξερουμε αριθμό διρθωτικου φεκ?

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Τετ Μαρ 07, 2018 11:02 am

Με 1600 μόρια για ΔΕ διοικητικού πιστεύετε έχω ελπίδες? Σε ειδική κατηγορία, δεν δήλωσα ομως νησια

zazazoom
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zazazoom » Τετ Μαρ 07, 2018 11:14 am

Ioanna222 έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:Θετικός απέναντι στο «δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων» να προσμετρήσει η ειδική εμπειρία σε όλες τις θέσεις της Προκήρυξης 3Κ/2018 εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης. Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των συμβασιούχων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά στο κτήριο της Ανεξάρτητης Αρχής, ο κ. Καραβοκύρης λίγο πριν την συνεδρίαση της μείζονος Ολομέλειας επίσης κατέστησε σαφές ότι:

Η εισήγησή του θα είναι θετική καθώς αφενός είναι σαφές ότι δεν αποτυπώνεται η βούληση του νομοθέτη στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ αναφορικά με την προσμέτρηση της ειδικής εμπειρίας (17 μόρια ανά μήνα για 24 μήνες) σε όλες τις θέσεις και αφετέρου υπάρχει η διαβεβαίωση των υπηρεσιών ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα θέμα στην Προκήρυξη, μιας και οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται για όλες τις θέσεις, και αυτές με εμπειρία και αυτές χωρίς εμπειρία.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ τόνισε ότι έχουν υπάρξει και άλλες αλλαγές στην προκήρυξη 3Κ/2018 ενώ είχαν ξεκινήσει να «τρέχουν» οι προθεσμίες για του ΔΕ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, η απόφαση της μείζονος Ολομέλειας θα είναι θετική απέναντι σε ένα δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων-«παρατασιούχων». Πρόσθεσε, δε, ότι εφόσον όντως η απόφαση είναι θετική το θέμα θα λυθεί μέσα σε δύο-τρεις ημέρες με τη δημοσίευση της αλλαγής στο ΦΕΚ.

Οπότε καπαρώθηκαν και οι θέσεις χωρίς εμπειρία. Στην ουσία θα δώσουν μοριόδότηση ενός διδακτορικό για θέσεις ΠΕ και ΤΕ και σε θέσεις χωρίς εμπειρία

Παιδια αυτα τα ακαταληπτα του καραβοκυρη προεδρου ασεπ για να δικαιολογησει τ αδικαιολογητα και να δικαιωσει τα συνδικατα των συμβασιουχων τα καταλαβε κανείς να μου τα κανει λιανα? Γιατι ή εγω ειμαι περιορισμενης ευθυνης ή ο κυριος αυτος νομιζει οτι απευθυνεται σε ηλιθιους... Που στηριζει την πρωτακουστη αυτη παρατυπια και λεει πως αποτελεί και δικαιο αιτημα που δε βρισκει λογο να μην το ικανοποιησει? Ε νταξει εγω πλεον αισθανομαι οτι εχουμε αλλαξει πολιτευμα.. Και κανεις δε νοιαζεται.. Ισες ευκαιρίες και κουραφέξαλα? Ο κακως εννοουμενος συνδικαλισμος εκανε και παλι το θαυμα του.. Αν δεν κανουμε συλλογο "αδυναμων υποψηφιων μονιμως αδικουμενων" και δεν κατασκηνωσουμε εξω απ τον ασεπ και το σκουρλετη επ αοριστον ολα τ αλλα ειναι ημιμετρα... Εγω παντως περαν της πλακας ειμαι μεσα σε οποιαδήποτε συλλογικη κινηση προταθεί εδω μεσα :twisted: :twisted:

Διάβασα όλη τη συζήτηση σας και αν και δεν είμαι της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας με την δική σας και φαντάζομαι μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς να ξέρετε ότι αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο θα είμαι και εγώ στο πλάι σας. Δεν είμαι ιδιαίτερα μορφωμένη σαν εσάς αλλά σίγουρα σε κάτι θα μπορώ να βοηθήσω.

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Τετ Μαρ 07, 2018 11:19 am

Συμφωνώ για το ΣτΠ, μιας και ο Johny το κατέχει με το γραπτό λόγο μπορείς να συνταξεις ενα κειμενο ετσι ωστε να το αντιγραψει οποιος θελει και να το στείλουμε 'εκαστος;

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Τετ Μαρ 07, 2018 11:29 am

Dkesp έγραψε:Με 1600 μόρια για ΔΕ διοικητικού πιστεύετε έχω ελπίδες? Σε ειδική κατηγορία, δεν δήλωσα ομως νησια

Πιθανότητες έχεις αλλά για επαρχιακή πόλη και μάλλον όχι κοντά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!!Από την άλλη και νησιά να δήλωνες δεν νομίζω να κέρδιζες κάτι αφού εκεί υπάρχει το κριτήριο της εντοπιότητας..

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τετ Μαρ 07, 2018 11:51 am

zazazoom έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:

Διάβασα όλη τη συζήτηση σας και αν και δεν είμαι της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας με την δική σας και φαντάζομαι μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς να ξέρετε ότι αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο θα είμαι και εγώ στο πλάι σας. Δεν είμαι ιδιαίτερα μορφωμένη σαν εσάς αλλά σίγουρα σε κάτι θα μπορώ να βοηθήσω.

Και εσάς σας αφορά ,δηλαδή κατηγορίες ΥΕ και ΔΕ. Για τους ΠΕ και ΤΕ το είπα ενδεικτικά. Περίπου 2000 θεσεις ΥΕ,ΔΕ,ΠΕ και ΤΕ άλλαξαν χέρια σε ένα βράδυ.

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τετ Μαρ 07, 2018 11:53 am

kristal έγραψε:Συμφωνώ για το ΣτΠ, μιας και ο Johny το κατέχει με το γραπτό λόγο μπορείς να συνταξεις ενα κειμενο ετσι ωστε να το αντιγραψει οποιος θελει και να το στείλουμε 'εκαστος;

Έχω στείλει ήδη στο συνήγορο του Πολίτη αλλά μην ελπίζετε σε τίποτα. Αργεί πάρα πολύ να απαντήσει και κανει μόνο συστάσεις στην διοίκηση. Μόνο δικαστικά μπορεί να λυθεί το θέμα.

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τετ Μαρ 07, 2018 11:57 am

Ioanna222 έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:

Η πλάκα είναι ότι το διορθωτικό ΦΕΚ δεν έκανε καν δύο τρεις μέρες. Μέσα στη νύχτα βγήκε την ίδια μέρα.
Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι με αυτή την κίνηση αλλάξανε χέρια οι θέσεις εργασίας με ευθύνη του ανεκδιηγητου Καραβοκυρη με το πραγματικά πρωτάκουστο να μετράει η ειδική εμπειρία σε θέσεις χωρίς εμπειρία! Πραγματικά το λέω και ντρέπομαι μας περνάνε για παντελώς ηλίθιους.

Ο ΣτΠολιτη για να κανει κατι δραστικο και να βοηθησει σε κινηση δικαστικη κατα της προκηρυξης θελει να στείλουμε ολοι οι θιγομενοι μαζικα επιστολες στο ΣτΠ.. Αν στειλω μονο εγω που θα το πραξω δεν κανει τιποτα.. Οσοι απο δω αισθανεστε κορόιδα και θελετε ν αντιδρασουμε μπορουμε να παμε εκει σαν ομαδα να παρουμε μια γνωμη.. Και johnyMnemonic το 12/13 της ολομέλειας τελειως σικε για τα ματια ετσι? Να δειξουν και καλα οτι υπηρχε διχογνωμια και μια πολυ αδυναμη πλειοψηφια διαμορφωσε το αποτελεσμα.. Μας ριχνουν σταχτη στα ματια λες κι ειμαστε τπτ ζαβα που δεν σκεφτονται... Δεν ξερω κιολας μηπως αυτη η συνθεση της ψηφοφοριας ειναι σκοπιμη για ν αποδυναμωσει τα επιχειρήματα της αλλης πλευρας σε περιπτωση δικαστικων προσφυγων. Απορω που καποιοι ακομη ψαχνονται πως θα υποβαλλουν αιτηση για θεσεις ηδη απροκαλυπτα δοσμενες.. ταλαιπωρούν τον κοσμο.. Ξερουμε αριθμό διρθωτικου φεκ?

Δεν νομίζω να ήταν σικέ όλη η ψηφοφορία. Να φανταστείς μέτρησε διπλά η ψήφος του Καρβοκύρη ως Προέδρου με αποτέλεσμα να γίνει 13/12.Δηλαδή ήταν 12 κατα -ωστε να μην περάσει- και ο πρόεδρος ψήφισε να περάσει με διπλή ψήφο!! Ίσα ίσα αυτό δεν αποδυναμώνει τα επιχειρήματα μας γιατί υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος συμβούλων του ΑΣΕΠ που κράτησαν τα προσχήματα (για τους 12 που ψήφισαν κατά εννοώ).
Και σε εμένα μου φαίνεται απίστευτο αυτό που λες..εδώ έχει γίνει πραξικόπημα σε ένα βράδυ και ο άλλος ρωτάει αν πρέπει να εκτυπώσει το παράβολο...τι να πω...

lefas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό lefas » Τετ Μαρ 07, 2018 12:23 pm

kristal έγραψε:Συμφωνώ για το ΣτΠ, μιας και ο Johny το κατέχει με το γραπτό λόγο μπορείς να συνταξεις ενα κειμενο ετσι ωστε να το αντιγραψει οποιος θελει και να το στείλουμε 'εκαστος;

Συμφωνώ και εγώ. Αν και δεν είμαι αμεσα ενδιαφερομενος για την 3κ, θεωρώ οτι δεν ειναι δίκαιο και δεν θέλω να δημιουργεί δεδικασμένο. Αρκετα με αυτα τα τεχνάσματα. Η εποχή μας δεν σηκώνει τετοιες νοοτροπίες.

Lydia86
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lydia86 » Τετ Μαρ 07, 2018 12:58 pm

Μα ποσό μεγάλη αδικία για όσους από εμάς δεν έχουμε δουλέψει ποτε σε δήμους!!! Τι να πω...
Να ρωτήσω βρε παιδιά η ειδική εμπειρία μετράει και για την ΔΕΥΑ η μόνο για την καθαριότητα; Όχι ότι έχει πλέον καμία σημασία.... :( :(

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τετ Μαρ 07, 2018 1:24 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:
Thanos92 έγραψε:
Thanos92 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ SOS θέλω βοήθεια!

Έχω κανονικά απολυτήριο λυκείου! Αν βάλω το απολυτήριο Γυμνάσιου μπορώ να πάρω μέρος στην ΥΕ ?

Παρακαλώ μια απάντηση για να ξέρω να πάρω μέρος αύριο!

Ρε παιδια μια απαντηση κανεις ?

Αν έχεις απολυτήριο Γυμνασίου παίρνεις άνετα μέρος στον διαγωνισμό για ΥΕ, αλλά και το απολυτήριο Λυκείου να βάλεις εξυπακούεται για τους ανθρώπους του ΑΣΕΠ ότι για να είσαι απόφοιτος λυκείου έχεις περάσει επιτυχώς το προαπαιτούμενο της κτήσης του απολυτηρίου του Γυμνασίου...
Κοντολογίς είτε του γυμνασίου βαλεις είτε του λυκείου το ίδιο και το αυτό, αλλά ν πρέπει όμως να βάλεις κάποιο από αυτά..

Όποιος όμως δεν έχει βγάλει ούτε το γυμνάσιο και έχει πάρει το απολυτήριο του δημοτικού μετά το 1980 θα βρεθεί στους απορριπτέους....Τσάμπα θα χάσει τον χρόνο του καλύτερα να μην προσπαθήσει!! Πιστέψτε με έχω γνωρίσει και τέτοιους .....Ε πιστεύω είναι κατάντια για κάποιον που δεν έχει τελειώσει ούτε το γυμνάσιο εφόσον δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ...

Σε ΥΠΕΡ ευχαριστώ για την απάντηση που μου έδωσες! Επειδή είσαι γνώστης από τι βλέπω σε παρακαλώ τα φώτα σου εδώ:

1) Ποιο από τα 2 απολυτήρια να βάλω ? Γυμνασίου η Λυκείου?
2) Τι πιθανότητες έχω με τα εξής κριτήρια?

a) Απολυτήριο Γυμνασίου & Απολυτήριο ΕΠΑΛ Πληροφορικής
β) Πτυχίο σχολής ΟΑΕΔ
γ) 67% ΑΜΕΑ
δ) Πολυ καλή γνώση Αγγλικών ΧΩΡΙΣ χαρτί
ε) ΆΡΙΣΤΗ γνώση Η/Υ με το πτυχίο από το ΕΠΑΛ

Σε ευχαριστώ και περιμένω απάντηση για να κάνω αίτηση αύριο!

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Τετ Μαρ 07, 2018 1:31 pm

Αναφορικά με την απόφαση της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ σχετικά με την μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018 όπου με ψήφους 13 υπέρ και 12 κατά η Ολομέλεια του ΑΣΕΠ έκανε δεκτή την προσμέτρηση της ειδικής εμπειρίας σε θέσεις χωρίς εμπειρία, από τον δικηγόρο παρ Αρείω Πάγω και ΣτΕ κ. Κολλύρη επισημαίνεται ότι όπως έχει πάγια αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας, οποιαδήποτε τροποποίηση της προκήρυξης μετά τη δημοσίευσή της, δημιουργεί υπόνοιες μεροληψίας και καταστρατηγεί την αρχή της αξιοκρατίας.

Είναι δεδομένο ότι ακόμα και για θέσεις στις οποίες κανονικά η προϋπηρεσία δεν μοριοδοτείται, οι ενδιαφερόμενοι που θίγονται απ’ αυτή την απόφαση θα έχουν κάθε δικαίωμα να προσφύγουν δικαστικά κατά της απόφασης της Ολομέλειας και της όλης διαδικασίας κατά το μέρος που βλάπτονται τα έννομα συμφέροντά τους.

Είναι κατανοητή η ανάγκη μονιμοποίησης συμβασιούχων, ωστόσο τούτο δεν μπορεί να φτάσει μέχρι του σημείου να καταστρατηγηθεί κατάφωρα κάθε έννοια ισότητας και αξιοκρατίας, αν όχι και κοινής λογικής.
ΠΗΓΗ: https://www.diorismos.gr/agora-ergasias ... ep-3k-2018

Επίσημα, στο site του ΑΣΕΠ έχει βγει κάτι; Από ότι είδα όχι...
Ίσως βλέπουν και οι ίδιοι πόσο ξεφτίλα είναι! Σε πρώτη φάση θα πρέπει η πίεση να πάρει τη μορφή της δημοσιότητας, στείλτε σε sites, σε βουλευτές της αντιπολίτευσης κλπ. Σε δεύτερη φάση, μπορεί να εξεταστεί και το δικαστικό μέρος...

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες