ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τρί Μαρ 06, 2018 7:41 pm

NSNS έγραψε:
kristal έγραψε:Τι να πρωτοπει κανείς απο τις καθαρίστριες που εγιναν γραμματείς ,απο τους σχολικους φύλακες που πήραν ολες τις κενές οργανικές θέσεις των Δημών σε διοικητικές θέσεις , απο τους "επιτυχόντες του 1998" που εβγαλαν και ειδικό νόμο ετσι ωστε να διοριστούν χωρίς γνώση Η/Υ , απο τις ΤΟΜΥ που πέταξαν έξω την κατηγορία ΔΕ , απο τις φωτογραφικές προκηρύξεις βλεπε εκκλησιαστους φορείς με ειδική εμπειρία ( εκει δεν τους πείραξε στον ΑΣΕΠ ) απο τα κοινωφελη στην υγεια που τους εδωσαν παράταση άλλους 12 μήνες , απο όρια ηλικίας που θέτουν όπου γουστάρουν τι να απαριθμήσω δεν ξέρω. :oops: :oops: :oops: τώρα και αυτό!!!!

Όνειδος κι αυτή η προκήρυξη....Να μην ξεχάσουμε και τους εργασιακούς συμβούλους του ΟΑΕΔ, και απ' ότι άκουσα τώρα ετοιμάζεται και άλλη φωτογραφική προκήρυξη για τους επί σειρά ετών συμβασιούχους του ΕΑΠ.

Είναι δεδομένο ότι για το ΕΑΠ θα είναι 100% φωτογραφική. Τώρα που μάθαμε τις ειδικές εμπειρίες όλες οι προκηρύξεις έτσι θα βγαίνουν.
Να τα θυμηθείτε αυτά στις εκλογές.

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τρί Μαρ 06, 2018 7:49 pm

Απο το diorismos.gr
https://www.diorismos.gr/agora-ergasias ... ep-3k-2018

Ο δικαστική προσφυγή είναι μονόδρομος και πιστευω με πολλές πιθανότητες δικαίωσης.

NSNS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NSNS » Τρί Μαρ 06, 2018 8:05 pm

JohnyMnemonic έγραψε:
NSNS έγραψε:
kristal έγραψε:Τι να πρωτοπει κανείς απο τις καθαρίστριες που εγιναν γραμματείς ,απο τους σχολικους φύλακες που πήραν ολες τις κενές οργανικές θέσεις των Δημών σε διοικητικές θέσεις , απο τους "επιτυχόντες του 1998" που εβγαλαν και ειδικό νόμο ετσι ωστε να διοριστούν χωρίς γνώση Η/Υ , απο τις ΤΟΜΥ που πέταξαν έξω την κατηγορία ΔΕ , απο τις φωτογραφικές προκηρύξεις βλεπε εκκλησιαστους φορείς με ειδική εμπειρία ( εκει δεν τους πείραξε στον ΑΣΕΠ ) απο τα κοινωφελη στην υγεια που τους εδωσαν παράταση άλλους 12 μήνες , απο όρια ηλικίας που θέτουν όπου γουστάρουν τι να απαριθμήσω δεν ξέρω. :oops: :oops: :oops: τώρα και αυτό!!!!

Όνειδος κι αυτή η προκήρυξη....Να μην ξεχάσουμε και τους εργασιακούς συμβούλους του ΟΑΕΔ, και απ' ότι άκουσα τώρα ετοιμάζεται και άλλη φωτογραφική προκήρυξη για τους επί σειρά ετών συμβασιούχους του ΕΑΠ.

Είναι δεδομένο ότι για το ΕΑΠ θα είναι 100% φωτογραφική. Τώρα που μάθαμε τις ειδικές εμπειρίες όλες οι προκηρύξεις έτσι θα βγαίνουν.
Να τα θυμηθείτε αυτά στις εκλογές.

Εννοείται!!Μα αυτά μένουν αξέχαστα.... :twisted: :twisted:

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Τρί Μαρ 06, 2018 8:13 pm

JohnyMnemonic έγραψε:Απο το diorismos.gr

Ο δικαστική προσφυγή είναι μονόδρομος και πιστευω με πολλές πιθανότητες δικαίωσης.

στην Ελλάδα ζούμε, το δίκαιο έχει πεθάνει εδώ και κάτι δεκαετίες, εάν νομίζεις ότι θα γίνει κάτι με το να τους πάς στα δικαστήρια δεν πρέπει να είσαι καιρό στην χώρα αυτή.
Εγώ λέω ήρθε η ώρα να φύγω πάω για καμία ποιο δίκαιη χώρα μπάς και γίνει τπτ γιατί ούτε καθαρίστρια δεν θα γίνω στην Ελλάδα χωρίς μέσο,
ο ξάδερφος μου δουλεύει ντελιβεράς στην Γερμανία και παίρνει 1.200 ευρώ το μήνα και μια χαρά μου λέει είναι, πάω να ξεσκονίσω τα γερμανικά μου.

veni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό veni » Τρί Μαρ 06, 2018 9:15 pm

Πρέπει να συντονιστούμε και όλοι μαζί να προσφύγουμε στο ΣΤΕ ,αυτο που γίνεται με την δήθεν ειδική εμπειρία είναι μεγαλύτερη αλητεία.

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τρί Μαρ 06, 2018 10:48 pm

Thanos92 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ SOS θέλω βοήθεια!

Έχω κανονικά απολυτήριο λυκείου! Αν βάλω το απολυτήριο Γυμνάσιου μπορώ να πάρω μέρος στην ΥΕ ?

Παρακαλώ μια απάντηση για να ξέρω να πάρω μέρος αύριο!

Ρε παιδια μια απαντηση κανεις ?

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τρί Μαρ 06, 2018 11:03 pm

Stavroula30 έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:Απο το diorismos.gr

στην Ελλάδα ζούμε, το δίκαιο έχει πεθάνει εδώ και κάτι δεκαετίες, εάν νομίζεις ότι θα γίνει κάτι με το να τους πάς στα δικαστήρια δεν πρέπει να είσαι καιρό στην χώρα αυτή.
Εγώ λέω ήρθε η ώρα να φύγω πάω για καμία ποιο δίκαιη χώρα μπάς και γίνει τπτ γιατί ούτε καθαρίστρια δεν θα γίνω στην Ελλάδα χωρίς μέσο,
ο ξάδερφος μου δουλεύει ντελιβεράς στην Γερμανία και παίρνει 1.200 ευρώ το μήνα και μια χαρά μου λέει είναι, πάω να ξεσκονίσω τα γερμανικά μου.

Συμφωνω και με τους δυο σας... Το δικαστηριο εχει πιθανοτητες δικαιωσης αλλα μετα απο κτ χρονια και καμποσα εως πολλα εξοδα... Και αν δικαιωθεις πρωτοδικα μετα εχει εφετειο? Κ αρειο παγο αν προσφυγουν οι αντιδικοι? Καλα κρασια.. Το ξερουν και γι αυτο δεν τους νοιαζει και μας τρολαρει ασεπ και συριζα μαζι.. Το ηθικο πλεονεκτημα τους μαρανε

peolinio
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό peolinio » Τρί Μαρ 06, 2018 11:17 pm

να κάνω 1 ερώτηση προχώρησα στην έκδοση του e-παράβολου αξίας 3 ευρώ για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και ενώ το έχω πληρώσει μου το εμφανίζει μέσα στο taxis στα παράβολα μου ως μη πληρωμένο. Αυτό έχει να κάνει ότι δεν το έχει τραβήξει ακόμα ο φορέας (ΑΣΕΠ) μιας και δεν έχω υποβάλλει ακόμα αίτηση ; Δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τρί Μαρ 06, 2018 11:34 pm

JohnyMnemonic έγραψε:Θετικός απέναντι στο «δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων» να προσμετρήσει η ειδική εμπειρία σε όλες τις θέσεις της Προκήρυξης 3Κ/2018 εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης. Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των συμβασιούχων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά στο κτήριο της Ανεξάρτητης Αρχής, ο κ. Καραβοκύρης λίγο πριν την συνεδρίαση της μείζονος Ολομέλειας επίσης κατέστησε σαφές ότι:

Η εισήγησή του θα είναι θετική καθώς αφενός είναι σαφές ότι δεν αποτυπώνεται η βούληση του νομοθέτη στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ αναφορικά με την προσμέτρηση της ειδικής εμπειρίας (17 μόρια ανά μήνα για 24 μήνες) σε όλες τις θέσεις και αφετέρου υπάρχει η διαβεβαίωση των υπηρεσιών ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα θέμα στην Προκήρυξη, μιας και οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται για όλες τις θέσεις, και αυτές με εμπειρία και αυτές χωρίς εμπειρία.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ τόνισε ότι έχουν υπάρξει και άλλες αλλαγές στην προκήρυξη 3Κ/2018 ενώ είχαν ξεκινήσει να «τρέχουν» οι προθεσμίες για του ΔΕ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, η απόφαση της μείζονος Ολομέλειας θα είναι θετική απέναντι σε ένα δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων-«παρατασιούχων». Πρόσθεσε, δε, ότι εφόσον όντως η απόφαση είναι θετική το θέμα θα λυθεί μέσα σε δύο-τρεις ημέρες με τη δημοσίευση της αλλαγής στο ΦΕΚ.

Οπότε καπαρώθηκαν και οι θέσεις χωρίς εμπειρία. Στην ουσία θα δώσουν μοριόδότηση ενός διδακτορικό για θέσεις ΠΕ και ΤΕ και σε θέσεις χωρίς εμπειρία

Παιδια αυτα τα ακαταληπτα του καραβοκυρη προεδρου ασεπ για να δικαιολογησει τ αδικαιολογητα και να δικαιωσει τα συνδικατα των συμβασιουχων τα καταλαβε κανείς να μου τα κανει λιανα? Γιατι ή εγω ειμαι περιορισμενης ευθυνης ή ο κυριος αυτος νομιζει οτι απευθυνεται σε ηλιθιους... Που στηριζει την πρωτακουστη αυτη παρατυπια και λεει πως αποτελεί και δικαιο αιτημα που δε βρισκει λογο να μην το ικανοποιησει? Ε νταξει εγω πλεον αισθανομαι οτι εχουμε αλλαξει πολιτευμα.. Και κανεις δε νοιαζεται.. Ισες ευκαιρίες και κουραφέξαλα? Ο κακως εννοουμενος συνδικαλισμος εκανε και παλι το θαυμα του.. Αν δεν κανουμε συλλογο "αδυναμων υποψηφιων μονιμως αδικουμενων" και δεν κατασκηνωσουμε εξω απ τον ασεπ και το σκουρλετη επ αοριστον ολα τ αλλα ειναι ημιμετρα... Εγω παντως περαν της πλακας ειμαι μεσα σε οποιαδήποτε συλλογικη κινηση προταθεί εδω μεσα :twisted: :twisted:

MichalSpye
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MichalSpye » Τετ Μαρ 07, 2018 2:12 am

Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει. Ο αδερφός μου έχει πτυχίο Α και Β κύκλου από ΤΕΕ. Μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιον ως πρώτο και τον άλλο ως δεύτερο τίτλο σπουδών για τα 150 μόρια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επίσης παρατηρώ την κατάφωρη αδικία που επιχειρείται στο να προσμετρηθει η ειδική εμπειρία και για τις θέσεις χωρίς εμπειρία. Πλέον μας δουλεύουν και μέσα στα μούτρα μας. Τι θέσεις χωρίς εμπειρία είναι τότε; Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό;

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τετ Μαρ 07, 2018 7:30 am

Ioanna222 έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:Θετικός απέναντι στο «δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων» να προσμετρήσει η ειδική εμπειρία σε όλες τις θέσεις της Προκήρυξης 3Κ/2018 εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης. Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των συμβασιούχων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά στο κτήριο της Ανεξάρτητης Αρχής, ο κ. Καραβοκύρης λίγο πριν την συνεδρίαση της μείζονος Ολομέλειας επίσης κατέστησε σαφές ότι:

Η εισήγησή του θα είναι θετική καθώς αφενός είναι σαφές ότι δεν αποτυπώνεται η βούληση του νομοθέτη στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ αναφορικά με την προσμέτρηση της ειδικής εμπειρίας (17 μόρια ανά μήνα για 24 μήνες) σε όλες τις θέσεις και αφετέρου υπάρχει η διαβεβαίωση των υπηρεσιών ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα θέμα στην Προκήρυξη, μιας και οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται για όλες τις θέσεις, και αυτές με εμπειρία και αυτές χωρίς εμπειρία.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ τόνισε ότι έχουν υπάρξει και άλλες αλλαγές στην προκήρυξη 3Κ/2018 ενώ είχαν ξεκινήσει να «τρέχουν» οι προθεσμίες για του ΔΕ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, η απόφαση της μείζονος Ολομέλειας θα είναι θετική απέναντι σε ένα δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων-«παρατασιούχων». Πρόσθεσε, δε, ότι εφόσον όντως η απόφαση είναι θετική το θέμα θα λυθεί μέσα σε δύο-τρεις ημέρες με τη δημοσίευση της αλλαγής στο ΦΕΚ.

Οπότε καπαρώθηκαν και οι θέσεις χωρίς εμπειρία. Στην ουσία θα δώσουν μοριόδότηση ενός διδακτορικό για θέσεις ΠΕ και ΤΕ και σε θέσεις χωρίς εμπειρία

Παιδια αυτα τα ακαταληπτα του καραβοκυρη προεδρου ασεπ για να δικαιολογησει τ αδικαιολογητα και να δικαιωσει τα συνδικατα των συμβασιουχων τα καταλαβε κανείς να μου τα κανει λιανα? Γιατι ή εγω ειμαι περιορισμενης ευθυνης ή ο κυριος αυτος νομιζει οτι απευθυνεται σε ηλιθιους... Που στηριζει την πρωτακουστη αυτη παρατυπια και λεει πως αποτελεί και δικαιο αιτημα που δε βρισκει λογο να μην το ικανοποιησει? Ε νταξει εγω πλεον αισθανομαι οτι εχουμε αλλαξει πολιτευμα.. Και κανεις δε νοιαζεται.. Ισες ευκαιρίες και κουραφέξαλα? Ο κακως εννοουμενος συνδικαλισμος εκανε και παλι το θαυμα του.. Αν δεν κανουμε συλλογο "αδυναμων υποψηφιων μονιμως αδικουμενων" και δεν κατασκηνωσουμε εξω απ τον ασεπ και το σκουρλετη επ αοριστον ολα τ αλλα ειναι ημιμετρα... Εγω παντως περαν της πλακας ειμαι μεσα σε οποιαδήποτε συλλογικη κινηση προταθεί εδω μεσα :twisted: :twisted:

Η πλάκα είναι ότι το διορθωτικό ΦΕΚ δεν έκανε καν δύο τρεις μέρες. Μέσα στη νύχτα βγήκε την ίδια μέρα.
Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι με αυτή την κίνηση αλλάξανε χέρια οι θέσεις εργασίας με ευθύνη του ανεκδιηγητου Καραβοκυρη με το πραγματικά πρωτάκουστο να μετράει η ειδική εμπειρία σε θέσεις χωρίς εμπειρία! Πραγματικά το λέω και ντρέπομαι μας περνάνε για παντελώς ηλίθιους.

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Τετ Μαρ 07, 2018 9:01 am

JohnyMnemonic έγραψε:Η πλάκα είναι ότι το διορθωτικό ΦΕΚ δεν έκανε καν δύο τρεις μέρες. Μέσα στη νύχτα βγήκε την ίδια μέρα.
Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι με αυτή την κίνηση αλλάξανε χέρια οι θέσεις εργασίας με ευθύνη του ανεκδιηγητου Καραβοκυρη με το πραγματικά πρωτάκουστο να μετράει η ειδική εμπειρία σε θέσεις χωρίς εμπειρία! Πραγματικά το λέω και ντρέπομαι μας περνάνε για παντελώς ηλίθιους.

H 3Κ/2018 είναι ο ορισμός της φωτογραφικής προκήρυξης! Και για όποιον είχε κάποιες αμφιβολίες, η τελευταία αλλαγή με την προσμέτρηση της "ειδικής" εμπειρίας σε θέσεις χωρίς εμπειρία... :roll:
Ας έστελναν οι φορείς λίστα με ονόματα διοριστέων να τελειώναμε, κάθονται και παίζουν με την αγωνία χιλιάδων...

Αυτό που φοβάμαι είναι ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη θα είναι ο μπούσουλας για επόμενες φωτογραφικές προκηρύξεις!

Marak1111
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Marak1111 » Τετ Μαρ 07, 2018 9:17 am

Αυτά να τα θυμάστε παιδιά στις κάλπες.

Πραγματικά αν ήθελαν εξαρχής να το κανουν έτσι ας το κάναν να βγάζανε θέσεις μόνο με ειδική εμπειρία και τέλος.
Αλλά όχι βολεύει που μάζεψαν έξτρα λεφτά από παράβολα και οι δικηγόροι από μεταφράσεις πτυχίων.

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Τετ Μαρ 07, 2018 9:27 am

Thanos92 έγραψε:
Thanos92 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ SOS θέλω βοήθεια!

Έχω κανονικά απολυτήριο λυκείου! Αν βάλω το απολυτήριο Γυμνάσιου μπορώ να πάρω μέρος στην ΥΕ ?

Παρακαλώ μια απάντηση για να ξέρω να πάρω μέρος αύριο!

Ρε παιδια μια απαντηση κανεις ?

Αν έχεις απολυτήριο Γυμνασίου παίρνεις άνετα μέρος στον διαγωνισμό για ΥΕ, αλλά και το απολυτήριο Λυκείου να βάλεις εξυπακούεται για τους ανθρώπους του ΑΣΕΠ ότι για να είσαι απόφοιτος λυκείου έχεις περάσει επιτυχώς το προαπαιτούμενο της κτήσης του απολυτηρίου του Γυμνασίου...
Κοντολογίς είτε του γυμνασίου βαλεις είτε του λυκείου το ίδιο και το αυτό, αλλά ν πρέπει όμως να βάλεις κάποιο από αυτά..

Όποιος όμως δεν έχει βγάλει ούτε το γυμνάσιο και έχει πάρει το απολυτήριο του δημοτικού μετά το 1980 θα βρεθεί στους απορριπτέους....Τσάμπα θα χάσει τον χρόνο του καλύτερα να μην προσπαθήσει!! Πιστέψτε με έχω γνωρίσει και τέτοιους .....Ε πιστεύω είναι κατάντια για κάποιον που δεν έχει τελειώσει ούτε το γυμνάσιο εφόσον δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ...

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Τετ Μαρ 07, 2018 9:36 am

Πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι πλεον ολες οι θεσεις ειναι καπαρωμενες απο τους συμβασιουχους. Διαδωστε αυτο που εγινε χτες.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες