ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Δευ Μαρ 05, 2018 2:56 pm

Διάβασα κάτι ότι θέλουν η ειδικη εμπειρία να μετράει σε αυτους χωρίς εμπειρία;
Παμε καλά;
Ισχύει κάτι τέτοιο...και πώς γινεται δεν μιλάμε Ελληνικά; χωρίς εμπειρία ειναι χωρίς ...τι στο...

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Δευ Μαρ 05, 2018 3:05 pm

baidzi έγραψε:Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!
Η ερώτησή μου απευθύνεται στους πιο έμπειρους: με 1598 μόρια για ΔΕ διοικητικού έχω καμία ελπίδα?

Παρά πολύ δύσκολα.
Εγώ πιστεύω με ένα αισιόδοξο σενάριο να χρειάζονται τουλάχιστον 1730.

baidzi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό baidzi » Δευ Μαρ 05, 2018 3:11 pm

..διαβάζοντας στο φορουμ σχετικά με την εμπειρία σε δήμους που βαθμολογείται με περισσότερα μόρια διερωτόμαι : πως προσλαμβάνεσαι σε δήμο πχ ως γραμματέας εκτός ασεπ?? Που προκυρήσσονται αυτές οι θέσεις και πως τις διεκδικείς? Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μας διαφωτίσει.

baidzi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό baidzi » Δευ Μαρ 05, 2018 3:18 pm

Dkesp έγραψε:
Η ερώτησή μου απευθύνεται στους πιο έμπειρους: με 1598 μόρια για ΔΕ διοικητικού έχω καμία ελπίδα?

Ίσως έχεις.. Πως υπολογίζουμε τα μόρια? Μπορεί κάποιος να μου πεί?

Υπάρχει πίνακας μέσα στην προκύρηξη που λέει πόσα μόρια δίνει το κάθε πρόσον. Αυτό που δεν ήταν ξεκάθαρο και πήρα τηλ στον ασεπ ήταν ότι ο βαθμός του απολυτήριου λυκείου πολλαπλασιάζεται με 55 και όχι 110.

baidzi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό baidzi » Δευ Μαρ 05, 2018 3:22 pm

iriefthi έγραψε:Aν ξέρει κάποιος μπορεί ν μου πει αν κάνω τα χαρτιά μου για ΔΕ, μπορεί να θεωρηθεί και μοριοδοτηθεί δεύτερος τίτλος σπουδών το πτυχίο του Πανεπιστημίου??
Το μεταπτυχιακό μετράει??

Ευχαριστώ

Δεν μετράνε για ΔΕ γιατί η προκύρηξη αναφέρει ότι μοριοδοτούνται πτυχία ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας με αυτή που κάνεις αίτηση. Γιατί δεν κανετε όμως για ΠΕ με τόσα πτυχία?

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Δευ Μαρ 05, 2018 3:29 pm

DTINFINITY έγραψε:

Παρά πολύ δύσκολα.
Εγώ πιστεύω με ένα αισιόδοξο σενάριο να χρειάζονται τουλάχιστον 1730.

Πως υπολογίζουμε τα μόρια??

dstk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dstk » Δευ Μαρ 05, 2018 3:58 pm

Καλησπέρα σας για έναν επαγγελματία οδηγό με πολυετούς εμπειρία, για τις θέσεις για οδηγούς στις κατηγορίες με κάρτα ταχογράφου, η προϋπηρεσία ισχύει από τότε που βγήκε η κάρτα ταχογράφου ή ισχύει από τότε που βγήκε το δίπλωμα γ' κατηγορίας;
Σας ευχαριστώ

lefas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό lefas » Δευ Μαρ 05, 2018 4:13 pm

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ(1) Ο βαθμός βασικού τίτλου σπουδών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής (βάση 5 άριστα 10) και Δευτεροβάθμι-ας Εκπαίδευσης (αναγόμενος στην 10βαθμη κλίμακα) υπολογίζεται με δύο δεκαδικά ψηφία.
Νομίζω ειναι αρκετα ξεκαθαρο. Απολυτηριο λυκειου, μετατροπη σε δεκαβαιμια κλιμακα ×110.

quote="baidzi"]
Dkesp έγραψε:

Υπάρχει πίνακας μέσα στην προκύρηξη που λέει πόσα μόρια δίνει το κάθε πρόσον. Αυτό που δεν ήταν ξεκάθαρο και πήρα τηλ στον ασεπ ήταν ότι ο βαθμός του απολυτήριου λυκείου πολλαπλασιάζεται με 55 και όχι 110.[/quote]

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Δευ Μαρ 05, 2018 5:01 pm

[quote="baidzi"]..διαβάζοντας στο φορουμ σχετικά με την εμπειρία σε δήμους που βαθμολογείται με περισσότερα μόρια διερωτόμαι : πως προσλαμβάνεσαι σε δήμο πχ ως γραμματέας εκτός ασεπ?? Που προκυρήσσονται αυτές οι θέσεις και πως τις διεκδικείς? Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μας διαφωτίσει.[/quote

το πρωτο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι οι συμβασεις εργου που αφορουν ευρωπαϊκά προγράμματα και δεν περνανε ολες απο ελεγχο ασεπ...μιλαμε για τωρα ,γιατι καποιος μπορει να εχει δουλεψει σε δημο πριν 10 και βαλε χρονια και να χρησιμοποιει αυτη την προυπηρεσια..τοτε οπως και τωρα σε μικροτερο βαθμο, ολες οι προσληψεις δεν ελεγχονταν απο ασεπ. επισης οσοι δουλευουν σε κοινωνικες δομες οπου ναι με ελεγχονται απο ασεπ αλλα ειναι φωτογραφικες γιατι ζητουν εξειδικευμενη εμπειρια σε προγραμματα στα οποια πολλοι εχουν μπει αρχικα εκτος διαδικασιων ασεπ,πχ κοινωνικα παντοπωλεια φαρμακεια κλπ των δημων..επισης διμηνες συμβασεις για εκτακτες κ προσκαιρες αναγκες..
το θέμα ειναι όχι ποιός διοικητικός εχει δουλεψει σε δημο..θα βρεθουν πολλοι τετοιοι και ειναι λογικο.μπορει καποιος να εχει μπει μεσω ασεπ και να χει κανει ενα οχταμηνο..το θέμα ειναι ποσοι διοικητικοι που μπηκαν μεσω ασεπ εχουν να παρουσιασουν εμπειρια 24 μηνων σε ανταποδοτικες υπηρεσιες καθαριοτητας γιατι μεχρι τωρα τουλαχιστον συμφωνα και με το σχετικο νομο και μ αυτα που λεει ο ασεπ τηλεφωνικα μονο αυτοί θα παρουν την προσαυξηση κι οχι ολοι αυτοι που ετυχε να δουλεψουν σε οποιαδηποτε υπηρεσια του δημου..αν τωρα "ερμηνευθεί πιο διευρυμένα" ο νομος απ τους φωστηρες του ασεπ και μοριοδοτησουν τα παντα στους δημους, εγω παντως ολα τα περιμενω..

knts
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό knts » Δευ Μαρ 05, 2018 7:06 pm

baidzi έγραψε:
Dkesp έγραψε:

Υπάρχει πίνακας μέσα στην προκύρηξη που λέει πόσα μόρια δίνει το κάθε πρόσον. Αυτό που δεν ήταν ξεκάθαρο και πήρα τηλ στον ασεπ ήταν ότι ο βαθμός του απολυτήριου λυκείου πολλαπλασιάζεται με 55 και όχι 110.

Ξεκάθαρο ήταν κι αυτό. Το γράφει στην προκήρυξη.

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Δευ Μαρ 05, 2018 10:51 pm

Πάντως για το θέμα με την ειδική εμπειρία αν δε παρεις βεβαίωση από το δήμο που να λέει ακριβώς το διάστημα και να βεβαιώνει την ειδικότητα, το τύπο συμβασης κι ότι ήσουν στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, δε θα μπορείς να το αποδείξεις.
Για παράδειγμα γνωστός μου που είχε κάνει 3 συμβάσεις, 2 καθαριότητα και 1 τεχνικό προσωπικό, στη βεβαίωση που του έδωσαν γράψανε ότι εξαιρείται το διάστημα που δούλεψε με Σοχ ως τεχνικός.
Ισως μερικοί που έχουν κολλητό το Δήμαρχο καταφέρουν να κάνουν το διοικητικό —> καθαριότητα, οι υπόλοιποι πως θα το αποδείξουν;

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τρί Μαρ 06, 2018 12:34 am

Stavroula30 έγραψε:Διάβασα κάτι ότι θέλουν η ειδικη εμπειρία να μετράει σε αυτους χωρίς εμπειρία;
Παμε καλά;
Ισχύει κάτι τέτοιο...και πώς γινεται δεν μιλάμε Ελληνικά; χωρίς εμπειρία ειναι χωρίς ...τι στο...

Άμα είναι να διορισουν κομματικό στρατό ξεχνάνε και τα ελληνικά.
Πραγματικά απορώ που η 3κ θα έχει τόσο πολύ κόσμο. Δεν βλέπουν ότι είναι ο ορισμός της φωτογραφικής;
Μόνο να βγάλουν θα ονόματα των διοριστεων έμεινε σε τροποποίηση του ΦΕΚ πριν λήξουν οι αιτήσεις.

grammatik88
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό grammatik88 » Τρί Μαρ 06, 2018 4:22 am

Αν καποιος εχει δουλεψει σε αλλη υπηρεσια κ οχι ατο δημο δεν πιανεται σαν ειδικη εμπειρια;

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τρί Μαρ 06, 2018 11:20 am

Θετικός απέναντι στο «δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων» να προσμετρήσει η ειδική εμπειρία σε όλες τις θέσεις της Προκήρυξης 3Κ/2018 εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης. Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των συμβασιούχων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά στο κτήριο της Ανεξάρτητης Αρχής, ο κ. Καραβοκύρης λίγο πριν την συνεδρίαση της μείζονος Ολομέλειας επίσης κατέστησε σαφές ότι:

Η εισήγησή του θα είναι θετική καθώς αφενός είναι σαφές ότι δεν αποτυπώνεται η βούληση του νομοθέτη στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ αναφορικά με την προσμέτρηση της ειδικής εμπειρίας (17 μόρια ανά μήνα για 24 μήνες) σε όλες τις θέσεις και αφετέρου υπάρχει η διαβεβαίωση των υπηρεσιών ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα θέμα στην Προκήρυξη, μιας και οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται για όλες τις θέσεις, και αυτές με εμπειρία και αυτές χωρίς εμπειρία.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ τόνισε ότι έχουν υπάρξει και άλλες αλλαγές στην προκήρυξη 3Κ/2018 ενώ είχαν ξεκινήσει να «τρέχουν» οι προθεσμίες για του ΔΕ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, η απόφαση της μείζονος Ολομέλειας θα είναι θετική απέναντι σε ένα δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων-«παρατασιούχων». Πρόσθεσε, δε, ότι εφόσον όντως η απόφαση είναι θετική το θέμα θα λυθεί μέσα σε δύο-τρεις ημέρες με τη δημοσίευση της αλλαγής στο ΦΕΚ.

Οπότε καπαρώθηκαν και οι θέσεις χωρίς εμπειρία. Στην ουσία θα δώσουν μοριόδότηση ενός διδακτορικό για θέσεις ΠΕ και ΤΕ και σε θέσεις χωρίς εμπειρία

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Τρί Μαρ 06, 2018 11:26 am

Σημερα αποφασιζει η ολομελεια του ασεπ αν οι θεσεις χωρις εμπειρια θα εχει εμπειρια.... :shock:
Ειμαι πολυ νευριασμενος. Θα ηθελα να κινηθω δικαστικα αλλα αυτεπαγγελτα δεν θα κουνηθει κανεις;;;;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες