JohnyMnemonic έγραψε:Σας έχω φρέσκα νέα...οι συμβασιούχοι πιέζουνε να μετρήσει η ειδική εμπειρία και στις θέσεις που δεν μετράει η εμπειρία!!!
Για να γίνω κατανοητός...Παλιότερος νόμος λέει οτι στις μισές προκηρυσσόμενες θέσεις δεν μετράει η εμπειρία παρα μόνο τα άλλα κριτήρια. Δηλαδή έστω ΠΕ Διοικητικού με δύο θέσεις --> 1 μια θέση με εμπειρία και 1 χωρίς εμπειρία. Μέχρι τώρα ξέραμε οτι για τη μία θέση που είναι με εμπειρία θα την πάρει κάποιος συμβασιούχος. Η άλλη θέση όμως θα πήγαινε σε κάποιον καημένο απο τον υπόλοιπο θνητό λαό με διδακτορικά κλπ...αλλά όχι...για πρώτη φορά θα δούμε το απίστευτο να μετράει η ειδική εμπειρία σε θέση που δεν μετράει η εμπειρία!!!
Έλεος με αυτη τη κυβέρνηση και τις φωτογραφικές προκηρύξεις...Όπου να'ναι θα βγει ΦΕΚ με την "διόρθωση" για να μην αδικηθεί κανένας απο το κομματικό στρατό και φύγει καμία θέση σε κάποιον που έχει φάει τη ζωή του στα θρανία.
το είχα διαβασει κι εγω σε καποια δημοσιευματα για την αυτοδιοικηση που προέβαλαν τη μεροληπτικη κατα τη γνωμη μου αποψή τους υπερ των νυν συμβασιουχων καθαριστων και όχι μόνο, πως πρεπει η εμπειρια στις ανταποδοτικες να ισχυσει και για τις θέσεις που δεν προσμετράται η εμπειρία...Μάλιστα υποτίθεται πως στο συγκεκριμένο άρθρο είχαν λάβει και βοηθεια απο νομικους κι εργατολογους δεν παρεθεταν ομως καποιο σχετικο νομο οπου θα μπορουσε να στηριχτει κατι που χωρις να εχω ιδιαιτερες νομικες γνωσεις μου φαινεται αβασιμο και καταφωρα αντισυνταγματικο...
βλέπω και το λέω χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, αντιθέτως, ότι έχει αρχίσει να κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου για τον αδέκαστο και αμερόληπτο ασεπ όπως τουλαχιστον εγω είχα καταλαβει απο ποστ σου που εχει τυχει να διαβασω εδω μέσα..τώρα όσον αφορά στο νόμο που αναφέρεις γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια νεότερη διάταξη που να λέει κάτι διαφορετικό? Γιατί αν ο νόμος αυτός θεωρητικά ισχύει ακόμη, κανονικά ο ασεπ ανεξαρτήτως πιέσεων πρέπει να το μπλοκάρει ως αντισυνταγματικό...νομίζω ότι ένας απ τους ρόλους του ειναι ακριβώς αυτός, να ελέγχει τη συνταγματικοτητα των φεκ..επίσης να σε ρωτήσω και τι πιστεύεις σχετικά με το νόμο στον οποίο βασίζει η 3Κ την ειδική μοριοδότηση στις ανταποδοτικές...πώς ο ασεπ θα μοριοδοτησει με την ειδικη θεσεις ΠΕ-ΤΕ απ τη στιγμη που στο νομο λεει ότι η ειδικη αυτη μοριοδοτηση αφορα μονο τις θεσεις εκεινες για τις οποίες ως τυπικο προσον αρκει ο απολυτηριος τιτλος υποχρεωτικης εκπαιδευσης? ο συμβουλοι και οι νομικοι εκει μεσα πως το δεχτηκαν αυτό? τι να πω πια? ο μισός κοσμος κανει με κρυα καρδια την αιτηση ξεροντας οτι ενω βρίσκεται στη γραμμη εκκινησης, καποιοι αλλοι ξεκινουν την κουρσα απο το μεσο της διαδρομης...