ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Dimil
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Dimil » Σάβ Μαρ 03, 2018 12:44 am

elliear έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:
elliear έγραψε:Παιδιά για άτομο κατηγορίας ΠΕ με 55 μήνες εμπειρία υπάρχουν ελπίδες διορισμού?

Δύσκολα

Προτείνετε ΠΕ η ΔΕ αίτηση με τα παραπάνω στοιχεία?

Και πάλι, ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας :D

Αν δεν υπαρχει μεταπτυχιακο θα ελεγα ΔΕ αλλα και παλι απαιτουνται μορια απο γλωσσες,υψηλο βαθμο απολυτηριου για να μην πω και δευτερος τιτλος πχ ιεκ για τα εξτρα 150 μόρια. Σε ποιο απο τα δυο εχετε υψηλο βαθμο; Εκτος κι αν ειστε σε ειδικη κατηγορία. Με σκετο πτυχιο παντως οσο υψηλος κι να ειναι ο βαθμος δυσκολα... οι περισσοτεροι διοριστεοι σε προηγούμενες προκηρύξεις εχουν διδακτορικο, δυο η τουλαχιστον ενα μεταπτυχιακο και αρκετες ξενες γλωσσες. Στη θεση με εμπειρια μην ξαφνιαστειτε αν δειτε συμπληρωμενα και τα 7 ετη στους περισσοτερους. Ελπιζω να μη σας απογοητευω αλλα αυτη ειναι η πραγματικότητα. Θα ελεγα να κανετε αιτηση οπου νομιζετε εσεις καλυτερα αλλα χωρις προσδοκια.

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Σάβ Μαρ 03, 2018 3:43 am

NSNS έγραψε:
mylw έγραψε:
NSNS έγραψε: Η βεβαίωση γράφει το χρόνο διάρκειας του προγράμματος και αυτό μετράει.Στην υπεύθυνη δήλωση θα γράψεις το ίδιο γιατί να το διαιρέσεις με το 25?Τα stage δεν ήταν εργασία με ασφάλιση για να διαιρεθούν με το 25.Γράφεις μόνο τη διάρκεια προγράμματος.

Αφαιρείς την ημερομηνία λήξης της σύμβασης με την ημερομηνία πρόσληψης και βγαίνει ακριβώς.

mylw εγώ έχω άλλη απορία αν μπορείς να με βοηθήσεις.Εμένα η βεβαίωσή μου για το 18μηνο αναφέρει ως λήξη τέλος Απριλίου ενώ η πραγματική λήξη της σύμβασης ήταν τέλος Μαρτίου (18 μήνες).Συνεπώς δεν είναι ορθό να δηλώσω 19 μήνες βάσει της βεβαίωσης.Γράφω 18 μήνες και στην υπεύθυνη δήλωση έως τέλος Μαρτίου και από εκεί έως τέλος Απριλίου ότι εργάστηκα τις μέρες των απουσιών μου όπως και πραγματικά συνέβη?

Θα βαλεις 19 μηνες οσο λεει η βεβαωση σου... Μετρανε διαστημα δεν τους ενδιαφερει το θεμα των απουσιων που συμπληρωσες για νσ ολοκληρωσεις το πρόγραμμα.. Μη χασεις τσαμπα το μηνα..

zazazoom
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zazazoom » Σάβ Μαρ 03, 2018 8:34 am

Stavroula30 έγραψε:Βγάζω 475 μόρια και θα κάνω αίτηση για ΥΕ κατηγοριες καθαριότητας ακομα και για συνοδους απορριματοφορων( μου λενε πολυ βρομικη δουλεια και πρεπει να αντεχω την μυρωδια)

Εχω πιθανότητες;δωστε μου λιγες ελπιδες παρακαλώ

Εχω απογοητευτει πολυ κοιταζοντας κατι παλιες προκυρίξεις του 2017/2016 εχουν πολυ υψηλα μορια για διορισμό το κατωτερο που ειδα ειναι για μεταφορεις ασθενων και ηταν 800 μορια για ΥΕ κατηγορια.Εγω εχω πτυχειο και αδεια ασκησεις επαγγελματος βοηθων νοσοκομων ομως θα κάνω αιτηση στην ΥΕ αλλα εαν ειναι τόσο ψηλα τα μορια οπως παλια με βλέπω να μην περνάω ουτε καθαριστρια στην Ελλαδα.
Αυτη η αιτηση και μετα όπου γη πατρις αμερική καναδα αγγλια

Κάνε αίτηση στην κατηγορία που συγκεντρώνεις τα περισσότερα μόρια. Κατά την γνώμη μου θα υπάρξουν πολλές μη αποδοχές διορισμών. Ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι γίνεται πάντα. Οι έχοντες πολλά μόρια δηλώνουν παντού και μετά δεν αποδέχονται τις θέσεις....

NSNS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NSNS » Σάβ Μαρ 03, 2018 8:55 am

Ioanna222 έγραψε:
NSNS έγραψε:
mylw έγραψε:Αφαιρείς την ημερομηνία λήξης της σύμβασης με την ημερομηνία πρόσληψης και βγαίνει ακριβώς.

mylw εγώ έχω άλλη απορία αν μπορείς να με βοηθήσεις.Εμένα η βεβαίωσή μου για το 18μηνο αναφέρει ως λήξη τέλος Απριλίου ενώ η πραγματική λήξη της σύμβασης ήταν τέλος Μαρτίου (18 μήνες).Συνεπώς δεν είναι ορθό να δηλώσω 19 μήνες βάσει της βεβαίωσης.Γράφω 18 μήνες και στην υπεύθυνη δήλωση έως τέλος Μαρτίου και από εκεί έως τέλος Απριλίου ότι εργάστηκα τις μέρες των απουσιών μου όπως και πραγματικά συνέβη?

Θα βαλεις 19 μηνες οσο λεει η βεβαωση σου... Μετρανε διαστημα δεν τους ενδιαφερει το θεμα των απουσιων που συμπληρωσες για νσ ολοκληρωσεις το πρόγραμμα.. Μη χασεις τσαμπα το μηνα..

Όμως η βεβαίωση και η σύμβασή μου δεν συμφωνούν η βεβαίωση του ΟΑΕΔ έχει ένα μήνα επιπλέον αλλά αν βάλουμε τους μήνες πραγματικής εργασίας είναι 18....Εσύ έχεις βάλει 19 μήνες και στο δέχτηκαν?

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Σάβ Μαρ 03, 2018 10:41 am

Κάποιες από τις ΥΕ θέσεις θα έχουν να κάνουν και ως εργάτες νεκροταφείων;;

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Σάβ Μαρ 03, 2018 11:08 am

NSNS έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:
NSNS έγραψε:mylw εγώ έχω άλλη απορία αν μπορείς να με βοηθήσεις.Εμένα η βεβαίωσή μου για το 18μηνο αναφέρει ως λήξη τέλος Απριλίου ενώ η πραγματική λήξη της σύμβασης ήταν τέλος Μαρτίου (18 μήνες).Συνεπώς δεν είναι ορθό να δηλώσω 19 μήνες βάσει της βεβαίωσης.Γράφω 18 μήνες και στην υπεύθυνη δήλωση έως τέλος Μαρτίου και από εκεί έως τέλος Απριλίου ότι εργάστηκα τις μέρες των απουσιών μου όπως και πραγματικά συνέβη?

Όμως η βεβαίωση και η σύμβασή μου δεν συμφωνούν η βεβαίωση του ΟΑΕΔ έχει ένα μήνα επιπλέον αλλά αν βάλουμε τους μήνες πραγματικής εργασίας είναι 18....Εσύ έχεις βάλει 19 μήνες και στο δέχτηκαν?

Εχω ρωτησει τον ασεπ.. Αν θέλεις για ν εισαι σιγουρος/η κανε γραπτο ερωτημα.. Δεν εχει σημασια τι λεει η συμβαση αλλα η βεβαίωση.. Στο κατω κατω νόμιμη άδεια ειχες παρει.. Μην αυτολογοκρινεσαι.. Αν ειναι στην τελικη βαλτο και αυτοι θα μετρησουν αυτο που νομιζουν στη χειροτερη το 18 που λες.. Εχω πετύχει σε συμβασεις ορισμενου χρονου και μου τα μετρανε κατα τον τρόπο αυτο(δηλ με το χρονικο διαστημα που αναγραφει η βεβαιωση ασχετως απουσιων ή παρουσιων) απο περιφέρεια πχ και αλλους φορεις.. Η αλήθεια ειναι οτι δεν ημουν ποτε διοριστεα σε διαγωνισμό ασεπ ωστε να ελεγξουν οι ιδιοι τα χαρτιά μου κ να μοριοδοτησουν.. (good luck)

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Σάβ Μαρ 03, 2018 12:34 pm

Καλημέρα μια ερώτηση στους έχοντες εμπειρία από τη διαδικασία:
Καταρχήν ο ενδιαφερόμενος είναι μηχανικός και ενδιαφέρεται για θέση που ΔΕΝ απαιτείται εξειδικευμένη εμπειρία. Άρα σύμφωνα με την προκήρυξη (σελ 342) θα κατατεθούν ΜΟΝΟ

α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος από ΤΕΕ
β) Βεβαίωση του ΤΣΜΕΔΕ

Σωστά μέχρι εδώ?

Ως εμπειρία στη βεβαίωση του ΤΣΜΕΔΕ είναι Ελ. Επαγγελματίας πχ για 150 μήνες και επίσης έχει και 24 μήνες ως ΣΟΧ φαίνονται και αυτοί στο ΤΣΜΕΔΕ (άρα σύνολο 174 μήνες) αλλά σε κλάδο άλλο από του Μηχανικού. Η ερώτηση είναι:
Μπορεί στην δευτερη σελίδα της αίτησης στον αναλυτικό πίνακα στοιχείων απόδειξης της εργασιακής εμπειρίας να επικαλεστεί μόνο τους 150 μήνες που είναι Ελ Επαγγελματίας με την ιδιότητα του Μηχανικού? Υποθέτω πως ναι. Οπότε στη στήλη Μήνες απασχόληση θα βάλει 150, στη στήλη Εργασιακή σχέση θα βάλει Ελεύθερος Επαγγελματίας και στο αντικείμενο της απασχόλησης την ιδιότητα του Μηχανικού πχ Πολιτικός Μηχανικός. Ως Φορέας απασχόληση-Εργοδότης τι θα βάλει? Είναι Ελ. επαγελματίας

NSNS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NSNS » Σάβ Μαρ 03, 2018 3:35 pm

Ioanna222 έγραψε:
NSNS έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:

Εχω ρωτησει τον ασεπ.. Αν θέλεις για ν εισαι σιγουρος/η κανε γραπτο ερωτημα.. Δεν εχει σημασια τι λεει η συμβαση αλλα η βεβαίωση.. Στο κατω κατω νόμιμη άδεια ειχες παρει.. Μην αυτολογοκρινεσαι.. Αν ειναι στην τελικη βαλτο και αυτοι θα μετρησουν αυτο που νομιζουν στη χειροτερη το 18 που λες.. Εχω πετύχει σε συμβασεις ορισμενου χρονου και μου τα μετρανε κατα τον τρόπο αυτο(δηλ με το χρονικο διαστημα που αναγραφει η βεβαιωση ασχετως απουσιων ή παρουσιων) απο περιφέρεια πχ και αλλους φορεις.. Η αλήθεια ειναι οτι δεν ημουν ποτε διοριστεα σε διαγωνισμό ασεπ ωστε να ελεγξουν οι ιδιοι τα χαρτιά μου κ να μοριοδοτησουν.. (good luck)

Σ' ευχαριστώ πολύ!Έστειλα ήδη γραπτό ερώτημα στον ΑΣΕΠ ελπίζω να μου απαντήσουν έγκυρα και να μη μου πούν αυτό αφορά τον έλεγχο κ.λπ.Έχεις πετύχει σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου του ΑΣΕΠ και στα έχουν μετρήσει έτσι?Τότε το πιθανότερο να να μετράνε έτσι και στις προκηρύξεις μονίμου προσωπικού.

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mylw » Σάβ Μαρ 03, 2018 4:46 pm

NSNS έγραψε:
mylw έγραψε:
NSNS έγραψε: Η βεβαίωση γράφει το χρόνο διάρκειας του προγράμματος και αυτό μετράει.Στην υπεύθυνη δήλωση θα γράψεις το ίδιο γιατί να το διαιρέσεις με το 25?Τα stage δεν ήταν εργασία με ασφάλιση για να διαιρεθούν με το 25.Γράφεις μόνο τη διάρκεια προγράμματος.

Αφαιρείς την ημερομηνία λήξης της σύμβασης με την ημερομηνία πρόσληψης και βγαίνει ακριβώς.

Σου ξαναλέω αφαιρείς τις ημερομηνίες. Πχ έναρξη 15-10-2010 και λήξη στις 23-4-2012
23-4-2012
- 15-10-2010
= 8 6 1 1 χρόνος 6 μήνες 8 μέρες. Ημερομηνίες θα βάλεις αυτές που αναγράφονται στη βεβαίωση που θα προσκομισεις

Driver777
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Driver777 » Σάβ Μαρ 03, 2018 5:09 pm

Καλησπερα.......
Για ΥΕ 788 μορια αξιζει τον κοπο ?
Για ΔΕ 1226 ? ? ? ?

veni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό veni » Σάβ Μαρ 03, 2018 5:18 pm

Θα ξανακανω παλι την ιδια ερωτηση, Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι ειδους εργασιακη προυπηρεσία πρεπει να εχει καποιος ουτοσωστε να του τα προσμετρησουν ? πχ. υπαλληλος γραφειου η οποιαδηποτε εργασιακη εμπειρια μπορει να προσμετρηθει.

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Σάβ Μαρ 03, 2018 6:06 pm

Driver777 έγραψε:Καλησπερα.......
Για ΔΕ 1226 ? ? ? ?

Πως υπολογίζουμε τα μόρια?

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Σάβ Μαρ 03, 2018 6:33 pm

veni έγραψε:Θα ξανακανω παλι την ιδια ερωτηση, Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι ειδους εργασιακη προυπηρεσία πρεπει να εχει καποιος ουτοσωστε να του τα προσμετρησουν ? πχ. υπαλληλος γραφειου η οποιαδηποτε εργασιακη εμπειρια μπορει να προσμετρηθει.

Eγώ έχω βάλει ως εμπειρία όλην την εμπειρία μου ως εργαζόμενος και αν μου την μετρήσουν έχει καλώς....

Driver777
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Driver777 » Σάβ Μαρ 03, 2018 6:50 pm

Dkesp έγραψε:
Driver777 έγραψε:Καλησπερα.......
Για ΔΕ 1226 ? ? ? ?

Πως υπολογίζουμε τα μόρια?

Υπαρχει πινακας στην προκηρυξη φιλε μου.......
Μετα τις θεσεις λιγο πιο κατω......

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Σάβ Μαρ 03, 2018 7:40 pm

veni έγραψε:Θα ξανακανω παλι την ιδια ερωτηση, Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι ειδους εργασιακη προυπηρεσία πρεπει να εχει καποιος ουτοσωστε να του τα προσμετρησουν ? πχ. υπαλληλος γραφειου η οποιαδηποτε εργασιακη εμπειρια μπορει να προσμετρηθει.

Στις σοχ ευδαπ για θεσεις δε καταμετρητων ξερω οτι μετρουν αυτην ακριβως την εμπειρία την εξειδικευμενη... Φιλος που ειχε προϋπηρεσία υπαλλήλου γραφειου δεν του την προσμετρησαν για τη συγκεκριμένη ειδικοτητα.. Τωρα τι θα κανει ο ασεπ κ με την συγκεκριμενη λιγο πολυ φωτογραφικη προκήρυξη άγνωστο... Πιστεύω πάντως οτι ειδικα για Επόπτες Καθαριότητας και για να ευνοηθουν ατομα που ηδη δουλευουν ως συμβασιουχοι, δε θα προσμετρησουν αλλες εμπειριες εκτος καθαριοτητας, προσωπικη παντα εκτιμηση

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες