ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Πέμ Μαρ 01, 2018 1:59 pm

DTINFINITY έγραψε:
zazazoom έγραψε:Πάντως δεν θέλω να φανώ υπερβολική αλλά το υπολογίζω να ξεπερνάει τις 800.000 αιτήσεις για ΔΕ. Οι θέσεις είναι πολλές και σε όλη την Ελλάδα. Δεδομένου και της προκύρηξης 8Κ/2017 που ήταν γύρω στις 130 θέσεις και οι αιτήσεις ήταν πάνω κάτω 45000 (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Φανταστείτε τι θα γίνει σε αυτήν. :roll: Εσείς πόσες υπολογίζεται περίπου ότι θα είναι?

Είσαι λιγάκι υπερβολικός στην 8κ ήταν
27000 για ΔΕ και 36000 σύνολο της προκήρυξης.

Παντως εδώ θα έχουμε και πολλές ακυρώσεις πιστεύω.

Για ΔΕ, με βαθμό απολυτηριου 17,9, άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση δύο άλλων γλωσσών, κατηγορία πολυτέκνων, ποσοστό αναπηρίας αδελφου 67%, συνολική γενική προϋπηρεσία σε μήνες 67 πιστεύετε πως έχω ελπίδες?

sterzin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sterzin » Πέμ Μαρ 01, 2018 4:33 pm

NSNS έγραψε:
sterzin έγραψε:θέλω να ρωτήσω για την εμπειρία από το stage και πώς την δηλώνουμε.
εγώ απασχολήθηκα με stage για 11 μήνες ( η βεβαίωση γράφει και τις παρουσίες μου 229) στον ιδιωτικό τομέα. Δεν υπάρχουν ένσημα στο ΙΚΑ, κάλυπτε μόνο ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Με αποτέλεσμα στο ΙΚΑ να μην φαίνονται οι μέρες αυτές. Άρα αν πάω να τις δηλώσω στην υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας (προσθέτοντας το 229 μαζί με τις υπόλοιπες ημέρες ασφάλισής μου στο ΙΚΑ), δεν συμφωνεί το σύνολο των μηνών με το χαρτί του ΙΚΑ.
Γενικά πώς την δηλώνουμε την εμπειρία stage; Μήπως την δηλώνουμε μόνο όταν έχουμε ένσημα από το ΙΚΑ; Ή επιβεβαιώνεται απο την βεβαίωση stage του οαεδ που έχω; Δεν την βάζουμε καθόλου στην Υ.Δ. και απλά παρουσιάζουμε την βεβαίωση; δεν έχω ιδέα και τα τηλ του ΑΣΕΠ είναι εκτός λειτουργίας.

επίσης αν την δηλώνουμε τελικά στην Υ.Δ. εμπειρίας, στον ''φορέας απασχόλησης-εργοδότης'' τι βάζω; οαεδ ή την εταιρεία που με τόποθέτησε; και στην εργασιακή σχέση ; Ι ή Δ; όποιος ξέρει ας βοηθήσει, ευχαριστώ.
στον ΑΣΕΠ τα τηλέφωνα δεν λειτουργούν, στον οαεδ στην τατοίου που ρώτησα μου είπαν να ρωτήσω στον ΑΣΕΠ, τρέχα γύρευε. Ούτε ο οαεδ δεν ξέρει να μου πει ποιος ήταν ο εργοδότης μου στο stage;;;;
Οποιος ξέρει ας απαντήσει, δεν ξέρω πως να το δηλώσω και έχω μπλοκάρει.

επίσης σε ποιο email στέλνετε γραπτή ερώτηση και μετά από πόσες μέρες απαντάνε;

Το mail του ΑΣΕΠ είναι enimerosi@asep.gr.Όσον αφορά για το stage θα το δηλώσεις κανονικά στην υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας και θα καταθέσεις στα δικαιολογητικά τη βεβαίωση του ΟΑΕΔ που αναφέρει ότι συμμετείχες στο πρόγραμμα για τους 11 μήνες που αναφέρεις.

Ευχαριστώ. Αλλά έχω επίσης απορία, η βεβαίωση γράφει από τότε έως τότε και παρουσίες τόσες. εγώ πρόσθεσα τις παρουσίες στα ένσημα του ικα και το άθροισμα το διαίρεσα με το 25 και έβγαλα το συνολικό αριθμό μηνών. Είναι λάθος αυτό;
Αλλιώς τι πρέπει να κάνω; να βάλω τους μήνες και όχι τις μέρες; βάζοντας τους μήνες μου βγαίνει και παραπάνω εμπειρία σαν σύνολο, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Πέμ Μαρ 01, 2018 5:39 pm

insomniac έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:Παντως εδώ θα έχουμε και πολλές ακυρώσεις πιστεύω.

Tι εννοείς ακυρώσεις; Ακυρώσεις από ΑΣΕΠ λόγω ελλιπών δικαιολογητικών;

Ναι ακριβώς. Μπορείς να δεις παλιοτερες άλλες προκηρύξεις πόσους απορριπτέους έχουν, φαντάσου αυτή που είναι τόσο μεγάλη και πολλά άτομα κάνουν για πρώτη φορά.

veni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό veni » Πέμ Μαρ 01, 2018 8:37 pm

Για τους Επόπτες καθαριότητας και Καταμετρητών-Υδρομετρητων τι εμπειρία μπορουμε να βάλουμε ;

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Πέμ Μαρ 01, 2018 8:57 pm

sterzin έγραψε:
NSNS έγραψε:
sterzin έγραψε:θέλω να ρωτήσω για την εμπειρία από το stage και πώς την δηλώνουμε.
εγώ απασχολήθηκα με stage για 11 μήνες ( η βεβαίωση γράφει και τις παρουσίες μου 229) στον ιδιωτικό τομέα. Δεν υπάρχουν ένσημα στο ΙΚΑ, κάλυπτε μόνο ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Με αποτέλεσμα στο ΙΚΑ να μην φαίνονται οι μέρες αυτές. Άρα αν πάω να τις δηλώσω στην υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας (προσθέτοντας το 229 μαζί με τις υπόλοιπες ημέρες ασφάλισής μου στο ΙΚΑ), δεν συμφωνεί το σύνολο των μηνών με το χαρτί του ΙΚΑ.
Γενικά πώς την δηλώνουμε την εμπειρία stage; Μήπως την δηλώνουμε μόνο όταν έχουμε ένσημα από το ΙΚΑ; Ή επιβεβαιώνεται απο την βεβαίωση stage του οαεδ που έχω; Δεν την βάζουμε καθόλου στην Υ.Δ. και απλά παρουσιάζουμε την βεβαίωση; δεν έχω ιδέα και τα τηλ του ΑΣΕΠ είναι εκτός λειτουργίας.

επίσης αν την δηλώνουμε τελικά στην Υ.Δ. εμπειρίας, στον ''φορέας απασχόλησης-εργοδότης'' τι βάζω; οαεδ ή την εταιρεία που με τόποθέτησε; και στην εργασιακή σχέση ; Ι ή Δ; όποιος ξέρει ας βοηθήσει, ευχαριστώ.
στον ΑΣΕΠ τα τηλέφωνα δεν λειτουργούν, στον οαεδ στην τατοίου που ρώτησα μου είπαν να ρωτήσω στον ΑΣΕΠ, τρέχα γύρευε. Ούτε ο οαεδ δεν ξέρει να μου πει ποιος ήταν ο εργοδότης μου στο stage;;;;

Το mail του ΑΣΕΠ είναι enimerosi@asep.gr.Όσον αφορά για το stage θα το δηλώσεις κανονικά στην υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας και θα καταθέσεις στα δικαιολογητικά τη βεβαίωση του ΟΑΕΔ που αναφέρει ότι συμμετείχες στο πρόγραμμα για τους 11 μήνες που αναφέρεις.

Ευχαριστώ. Αλλά έχω επίσης απορία, η βεβαίωση γράφει από τότε έως τότε και παρουσίες τόσες. εγώ πρόσθεσα τις παρουσίες στα ένσημα του ικα και το άθροισμα το διαίρεσα με το 25 και έβγαλα το συνολικό αριθμό μηνών. Είναι λάθος αυτό;
Αλλιώς τι πρέπει να κάνω; να βάλω τους μήνες και όχι τις μέρες; βάζοντας τους μήνες μου βγαίνει και παραπάνω εμπειρία σαν σύνολο, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

μπορεις να μας πεις χρονικο διαστημα και αριθμο παρουσιων? μήπως δεν ηταν πληρης απασχοληση κα ισου κολλαγαν λιγοτερα απο 25 ενσημα ανα μήνα? αναφερέ μας αν θέλεις αυτα τα στοιχεια γιατι σαν πρωτη σκεψη φανταζομαι ισως γι αυτο σου βγαινει περισσοτερη εμπειρια βαζοντας μηνες

veni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό veni » Πέμ Μαρ 01, 2018 9:06 pm

Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι προυπηρεσία μπορούμε να βαλουμε για να παρουμε εξτρα μορια?

NSNS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NSNS » Πέμ Μαρ 01, 2018 9:07 pm

sterzin έγραψε:
NSNS έγραψε:

Η βεβαίωση γράφει το χρόνο διάρκειας του προγράμματος και αυτό μετράει.Στην υπεύθυνη δήλωση θα γράψεις το ίδιο γιατί να το διαιρέσεις με το 25?Τα stage δεν ήταν εργασία με ασφάλιση για να διαιρεθούν με το 25.Γράφεις μόνο τη διάρκεια προγράμματος.

manospa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manospa » Πέμ Μαρ 01, 2018 9:14 pm

Καλησπέρα! Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον ασφαλιστικό φορές που είχα ζητήσει πριν αρκετούς μήνες (μέσα του 2017) για κάποια άλλη προκήρυξη, στην οποία τελικά δεν συμμετείχα και μου έμεινε η βεβαίωση. Ωστόσο, να πω ότι η ασφαλιστική μου κατάσταση παραμένει η ίδια από τότε, δηλαδή και τώρα να ζητήσω βεβαίωση από το ικα πάλι τις ίδιες μέρες θα αναφέρει. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βεβαίωση που έχω ή θα πρέπει να ζητήσω καινούργια :?: :?: :?: :?: :?:

Lydia86
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lydia86 » Πέμ Μαρ 01, 2018 10:25 pm

veni έγραψε:Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι προυπηρεσία μπορούμε να βαλουμε για να παρουμε εξτρα μορια?

Ήθελα και εγώ να κάνω αυτή την ερώτηση!!! Οποίος ξέρει ας μας απαντήσει.

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Παρ Μαρ 02, 2018 12:17 am

NSNS έγραψε:
sterzin έγραψε:
NSNS έγραψε:

Η βεβαίωση γράφει το χρόνο διάρκειας του προγράμματος και αυτό μετράει.Στην υπεύθυνη δήλωση θα γράψεις το ίδιο γιατί να το διαιρέσεις με το 25?Τα stage δεν ήταν εργασία με ασφάλιση για να διαιρεθούν με το 25.Γράφεις μόνο τη διάρκεια προγράμματος.

Ναι ισχύει δεν ειδα καλα το ποστ και νομιζα οτι μιλαγες για βεβαιωση εφκα με ενσημα στο stage γραφει το συνολικο διαστημα και αυτο θα δηλωσεις δε χρειάζεται να μπλέξεις με παρουσιες ουτε να διαιρεσεις εφοσον δεν πρόκειται για ενσημα

nigri1982
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nigri1982 » Παρ Μαρ 02, 2018 12:42 am

αλησπερα,

εχω τελειωσει ΤΕΙ οικονομικη σχολη αλλα σκεφτομαι να κανω για ΔΕ.

ΕΧΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΙΕΥΚΡΥΝΗΣΗ

Εχω κανει 8μηνο στο Δημο μου σαν ΤΕ διοικητικου. Η προυπηρεσια απο το 8μηνο προστειθεται εαν κανω τα χαρτια μου σαν ΔΕ η την χανω?
για η/υ εχω βεβαιωση της σχολης μου (τει) για τις κυριες 4 ενοτητες. Μετραει σαν αποδειξη γνωσης εαν συμμετασχω ως ΔΕ?

Michanikos123
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Michanikos123 » Παρ Μαρ 02, 2018 1:35 am

τελικά για το μπόνους των 17 μορίων, πρέπει να έχεις δουλέψει μόνο στη καθαριότητα ή αρκεί να έχεις δουλέψει σε ΟΤΑ π.χ. ΔΕΥΑ με ΣΟΧ

zazazoom
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zazazoom » Παρ Μαρ 02, 2018 12:24 pm

DTINFINITY έγραψε:
insomniac έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:Παντως εδώ θα έχουμε και πολλές ακυρώσεις πιστεύω.

Tι εννοείς ακυρώσεις; Ακυρώσεις από ΑΣΕΠ λόγω ελλιπών δικαιολογητικών;

Ναι ακριβώς. Μπορείς να δεις παλιοτερες άλλες προκηρύξεις πόσους απορριπτέους έχουν, φαντάσου αυτή που είναι τόσο μεγάλη και πολλά άτομα κάνουν για πρώτη φορά.

Εχθές οριστικοποίησα την ηλεκτρονική αίτηση. Μου έδωσε αριθμό πρωτοκόλλου 466029 και έχουμε 2/3/2018 και αν δεν κάνω λάθος λήγει στις 7/3/2018. Ακόμα και με το 40% να υπολογίσουμε τους απορριπτέους θα είναι πάρα πολλές οι αιτήσεις. Άσε που πολύ φοβάμαι πως θα είναι πολύ επιεικής με τους λόγους απόρριψης όπως έγινε και με την μοριοδότηση των έξτρα μορίων στο τομέα της καθαριότητας.

zazazoom
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zazazoom » Παρ Μαρ 02, 2018 12:33 pm

NSNS έγραψε:Όταν κάποιος έχει τελειώσει ΤΕΕ Α' και Β' Κύκλο Σπουδών της ίδιας ειδικότητας μετράνε και τα δύο πτυχία (150 μόρια)?Έχει κάνει κανείς έτσι την αίτησή του και του την μέτρησαν?

Ναι μετράνε. Αρκεί το πρώτο πτυχίο να είναι ακριβώς αυτό που ζητάνε. πχ για ΔΕ προσωπικού Η/Υ σε αυτήν την περίπτωση ζητάνε Α ή Β κύκλου πληροφορικής. Τώρα αν εσύ έχεις Α κύκλου πληροφορικής και Β κύκλου νοσηλευτικής (ένα παράδειγμα σου δίνω, μην το πάρεις τοις μετρητοίς) τότε δεν θα πάρεις τα 150 μόρια. Θα μοριοδοτηθείς με την βαθμολογία του Α κύκλου και μόνο. Αυτό τουλάχιστον εγώ γνωρίζω. Πρέπει να υπάρχει συνάφεια μεταξύ των πτυχίων σου. Όμως όπως και να έχει και για να είσαι σίγουρος ότι τουλάχιστον έπαιξες και ας έχασες κατάθεσε όλα τα όπλα σου :D και ότι γίνει. Ποτέ δεν ξέρεις....

zazazoom
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zazazoom » Παρ Μαρ 02, 2018 12:50 pm

Dkesp έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:
zazazoom έγραψε:Πάντως δεν θέλω να φανώ υπερβολική αλλά το υπολογίζω να ξεπερνάει τις 800.000 αιτήσεις για ΔΕ. Οι θέσεις είναι πολλές και σε όλη την Ελλάδα. Δεδομένου και της προκύρηξης 8Κ/2017 που ήταν γύρω στις 130 θέσεις και οι αιτήσεις ήταν πάνω κάτω 45000 (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Φανταστείτε τι θα γίνει σε αυτήν. :roll: Εσείς πόσες υπολογίζεται περίπου ότι θα είναι?

Είσαι λιγάκι υπερβολικός στην 8κ ήταν
27000 για ΔΕ και 36000 σύνολο της προκήρυξης.

Παντως εδώ θα έχουμε και πολλές ακυρώσεις πιστεύω.

Για ΔΕ, με βαθμό απολυτηριου 17,9, άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση δύο άλλων γλωσσών, κατηγορία πολυτέκνων, ποσοστό αναπηρίας αδελφου 67%, συνολική γενική προϋπηρεσία σε μήνες 67 πιστεύετε πως έχω ελπίδες?

Εξαρτάται για ποια θέση στοχεύεις και για ποια πόλη.πχ για ΔΕ διοικητικού Αθήνα - Θεσσαλονίκη πάντα τα μόρια είναι στον Θεό! Αν και νομίζω ότι το ποσοστό αναπηρίας μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για να συμμετέχεις στην ανάλογη κατηγορία και όχι για έξτρα μοριοδότηση όπως γίνεται και με την κατηγορία πολυτέκνων. Αυτά αν δεν κάνω λάθος μοριοδοτούνται στην κατηγορία ΥΕ. Καλό θα ήταν να διάβαζες πολύ προσεκτικά το ΦΕΚ. Όπως και να 'χει κάνε την προσπάθεια σου και βλέπεις. Έχω κατεβάσει πολλούς πίνακες διοριστέων και κατάταξης από διαγωνισμούς των δυο τελευταίων ετών, παρακολουθώ τις αναπληρώσεις και έχω δει τ' απίστευτα.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες