ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τετ Φεβ 28, 2018 11:25 am

oaee έγραψε:
Thanos92 έγραψε:Μιας και οι μέρες τελειώνουν θέλω κάποιος να μου πει με σιγουριά ΑΝ εγώ που είμαι δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης αν μπορώ να πάρω μέρος ΜΟΝΟ στην ΥΕ και αν αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο! Τονίζω ξανά για όσους δεν το είδαν πως έχω ποσοστό ΑΜΕΑ 67%, απολυτήριο ΕΠΑΛ με 11,7 και πτυχίο Ωρολογοποιίας ΟΑΕΔ, άριστη γνώση Η/Υ και πολύ καλή γνώση Αγγλικών χωρίς χαρτί!

έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση .

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά! 2 Ερωτήσεις ακόμα για να τα κατανοήσω καλά!

1: Μπορώ να κάνω μόνο σε ένα από τα 2 δηλαδή ΔΕ η ΥΕ ? Η μπορώ να κάνω και στα 2 ?
2: Κατά την γνώμη σας και την εμπειρία σας σε ποια από τα 2 αξίζει να κάνω ? Π.χ στην ΔΕ εκπαίδευση έχει λίγα άτομα σε κάθε θέση και δεν βλέπω αρκετά ΑΜΕΑ! Ενώ στην ΥΕ π.χ για Γλυφάδα Εργάτες Καθαριότητας θα πάρει 50 άτομα και μέσα σε αυτά θα έχει και 5 ΑΜΕΑ για παράδειγμα!

Άρα βάση λογικής στην ΥΕ δεν έχω περισσότερες πιθανότητες ?

elliear
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elliear » Τετ Φεβ 28, 2018 11:38 am

Ενδεχομένως, δεν μπορώ να το ξέρω με σιγουριά καθώς δεν μου έτυχε τέτοια περίπτωση. Εγώ (όπως και οι πρώην συνάδελφοι που πέτυχαν) έφτιαξα μια βεβαίωση δικής μου διατύπωσης την οποία υπέγραψε ο Διευθυντής μου.[/quote]

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία :D

insomniac
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό insomniac » Τετ Φεβ 28, 2018 11:48 am

oaee έγραψε:
BILLY.T έγραψε:κλητήρας να πούμε και δίνει εντάλματα πληρωμής.. πολύ ξύλο

Να τον αποτρέψεις προσπαθείς; :)

Πάντως οι Επόπτες Καθαριότητας εξ όσων γνωρίζω στελεχώνουν το γραφείο που είναι αρμόδιο για την καθαριότητα. Δίνουν οδηγίες, δέχονται τηλέφωνα για θέματα καθαριότητας στο Δήμο, τηρούν το σχετικό αρχείο. Είναι καλή θέση.

Dkesp
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Dkesp » Τετ Φεβ 28, 2018 12:11 pm

elliear έγραψε:Ενδεχομένως, δεν μπορώ να το ξέρω με σιγουριά καθώς δεν μου έτυχε τέτοια περίπτωση. Εγώ (όπως και οι πρώην συνάδελφοι που πέτυχαν) έφτιαξα μια βεβαίωση δικής μου διατύπωσης την οποία υπέγραψε ο Διευθυντής μου.

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία :D[/quote]
Να ρωτήσω κάτι, αν και είναι λίγο αστείο, αν κάνω για θέση ΔΕ μπορώ να βάλω πτυχίο πανεπιστημίου η να βάλω μόνο απολυτηριο Λυκείου?

zazazoom
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zazazoom » Τετ Φεβ 28, 2018 12:58 pm

Σήμερα επικοινώνησα με ΑΣΕΠ σχετικά με την συμπλήρωση των κωδικών τίτλων πτυχίων και δεύτερων τίτλων.
Συγκεκριμένα οι θέσεις προτίμησεις μου ζητούν 4 διαφορετικούς τίτλους πτυχίων.
Οι γραμμές είναι 6 στις οποίες μπορείς να συμπληρώσεις. Άρα ή έπρεπε να βάλω μόνο 3 κωδικούς τίτλους πτυχίων και αντίστοιχα άλλες 3 γραμμές για το δεύτερο πτυχίο ή και εγώ δεν ήξερα τι να έκανα.
Αυτό λοιπόν που μου είπαν ή που εγώ κατάλαβα ήταν ότι πρέπει να δηλώσω όλους του κωδικούς που ζητούν οι θέσεις προτίμησης μου και μια γραμμή με έναν οποιοδήποτε κωδικό για να βάλω το δεύτερο πτυχίο.
Με λίγα λόγια οι δικοί μου κωδικοί τίτλοι:
701 Α τίτλος
702 Α τίτλος
708 Α τίτλος
716 Α τίτλος
716 Β τίτλος (για τα 150 μόρια)
και στις θέσεις προτίμησεις θα βάλω ΝΑΙ στον δεύτερο τίτλο και ο Θεός βοηθός!
Αυτό κατάλαβα και αυτό θα κάνω γιατί άκρη δεν βγάζω.

Πάντως αν και δεν είμαι έμπειρη στις αιτήσεις του ΑΣΕΠ είναι λίγο ψιλομπάχαλο και μπακαλίστικη αυτή η προκύρηξη ή μου φαίνεται εμένα?

Αν κάποιος έχει καταλάβει κάτι άλλο σχετικά με την συμπλήρωση των κωδικών τίτλων για τα πτυχία, ας ρίξει τα φώτα του. :D

natalial
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό natalial » Τετ Φεβ 28, 2018 1:47 pm

natalial έγραψε:Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί θέλω να ολοκληρώσω την αίτηση σήμερα (δυστυχώς δεν θα μπορέσω άλλη μέρα) και τα τηλεφωνα του ασεπ δεν απαντάνε.
Για τον κωδικό 052: (Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική, η οποία να είναι σε ισχύ.)
δεν βγάζω άκρη ...τί δικαιολογητικό χρειάζεται? απλό αντίγραφο από την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου β᾽ κατηγορίας?
Επίσης κάτι ίσως περίεργο αλλά έχω κολλήσει ...στην αίτηση κάτω κάτω που συμπληρώνουμε τα δικαιολογητικά που ταχυδρομούνται αναφέρουμε και την εκτυπωμένη αίτηση? γιατί στην προηγούμενη προκύρηξη δεν την είχα αναφέρει το θεωρώ δεδομένο

κανείς που να γνωρίζει??

manospen
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manospen » Τετ Φεβ 28, 2018 3:06 pm

natalial έγραψε:
natalial έγραψε:Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί θέλω να ολοκληρώσω την αίτηση σήμερα (δυστυχώς δεν θα μπορέσω άλλη μέρα) και τα τηλεφωνα του ασεπ δεν απαντάνε.
Για τον κωδικό 052: (Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική, η οποία να είναι σε ισχύ.)
δεν βγάζω άκρη ...τί δικαιολογητικό χρειάζεται? απλό αντίγραφο από την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου β᾽ κατηγορίας?
Επίσης κάτι ίσως περίεργο αλλά έχω κολλήσει ...στην αίτηση κάτω κάτω που συμπληρώνουμε τα δικαιολογητικά που ταχυδρομούνται αναφέρουμε και την εκτυπωμένη αίτηση? γιατί στην προηγούμενη προκύρηξη δεν την είχα αναφέρει το θεωρώ δεδομένο

κανείς που να γνωρίζει??

παιδια μετα απο 3 μερες σημερα μπορεσα εβγαλα ακρη κι εγω με καποια δικα μου θεματα!!φωτοτυπια το διπλωμα(μπρος πισω) και αναλογα σε τι ειδικοτητα θες να τα κανεις δες μηπως χρειαζεται και κανα αλλο χαρτι να εχεις!αυτο με την αιτηση το ρωτησα κι εγω μου ειπαν δεν χρειαζεται να το γραψω!

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Τετ Φεβ 28, 2018 3:23 pm

zazazoom έγραψε:Σήμερα επικοινώνησα με ΑΣΕΠ σχετικά με την συμπλήρωση των κωδικών τίτλων πτυχίων και δεύτερων τίτλων.
Συγκεκριμένα οι θέσεις προτίμησεις μου ζητούν 4 διαφορετικούς τίτλους πτυχίων.
Οι γραμμές είναι 6 στις οποίες μπορείς να συμπληρώσεις. Άρα ή έπρεπε να βάλω μόνο 3 κωδικούς τίτλους πτυχίων και αντίστοιχα άλλες 3 γραμμές για το δεύτερο πτυχίο ή και εγώ δεν ήξερα τι να έκανα.
Αυτό λοιπόν που μου είπαν ή που εγώ κατάλαβα ήταν ότι πρέπει να δηλώσω όλους του κωδικούς που ζητούν οι θέσεις προτίμησης μου και μια γραμμή με έναν οποιοδήποτε κωδικό για να βάλω το δεύτερο πτυχίο.
Με λίγα λόγια οι δικοί μου κωδικοί τίτλοι:
701 Α τίτλος
702 Α τίτλος
708 Α τίτλος
716 Α τίτλος
716 Β τίτλος (για τα 150 μόρια)
και στις θέσεις προτίμησεις θα βάλω ΝΑΙ στον δεύτερο τίτλο και ο Θεός βοηθός!
Αυτό κατάλαβα και αυτό θα κάνω γιατί άκρη δεν βγάζω.

Πάντως αν και δεν είμαι έμπειρη στις αιτήσεις του ΑΣΕΠ είναι λίγο ψιλομπάχαλο και μπακαλίστικη αυτή η προκύρηξη ή μου φαίνεται εμένα?

Αν κάποιος έχει καταλάβει κάτι άλλο σχετικά με την συμπλήρωση των κωδικών τίτλων για τα πτυχία, ας ρίξει τα φώτα του. :D

Συμφωνω.... Με λιγα λογια αν ο δεύτερος τιτλος σπουδων ειναι πασπαρτού μονο για τα 150 μορια και κολλάει με τους παραπανω απο εναν επιδιωκομενους κωδικους κανεις μονες εγγραφες με τον αντιστοιχο α' τιτλο σπουδων και τελος μια μονη εγγραφη επιλέγοντας τυχαια έναν απ τους προηγουμενους κωδικους για να δηλωσεις και τον δεύτερο τιτλο για τα 150 μορια... Τωρα στην περίπτωση που καποιος εχει τοσους τιτλους ή δηλωνει τοσους διαφορετικους κωδικους (αν δυναται να προκυψει τετοια περίπτωση), που χρειάζεται περισσοτερες των 6 εγγραφων τι ν πω.. Φανταζομαι ο σοφος :roll: ασεπ θα το ειχε προβλεψει

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό evi44 » Τετ Φεβ 28, 2018 4:34 pm

insomniac έγραψε:
oaee έγραψε:
BILLY.T έγραψε:κλητήρας να πούμε και δίνει εντάλματα πληρωμής.. πολύ ξύλο

Να τον αποτρέψεις προσπαθείς; :)

Πάντως οι Επόπτες Καθαριότητας εξ όσων γνωρίζω στελεχώνουν το γραφείο που είναι αρμόδιο για την καθαριότητα. Δίνουν οδηγίες, δέχονται τηλέφωνα για θέματα καθαριότητας στο Δήμο, τηρούν το σχετικό αρχείο. Είναι καλή θέση.

Για ΔΕ ζυγιστων ξέρεις μηπως περιπου το αντικειμενο?

Boublakis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Boublakis » Τετ Φεβ 28, 2018 4:59 pm

Ioanna222 έγραψε:
woolfy έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:

μιλησα με ασεπ και μου ειπαν οτι μονο το βασικο πτυχιο βαζεις στους τιτλους σπουδων ..το δευτερο αν εχεις για τα 150 μορια απλα επιλεγεις ναι διπλα στην καθε θεση που εχεις δηλωσει....απλα να ξερετε ειναι λιγο ασχετοι ...πηρα 3 φορες τηλ μεχρι να μου το πουΝ

Ακριβώς αυτό ήθελα να μάθω...σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση...αν και αυτό που λες είναι αλήθεια..μερικοί στο τηλεφωνο ειναι λίγο άσχετοι σε κάποια θεματα..ελπιζω να σου μιλησαν υπευθυνα και να μην έκαναν εικασίες γιατί μετά άντε να αποδείξεις ότι σου έδωσαν λανθασμένες οδηγίες απ' τον ίδιο τον ασεπ..αν βρω χρονο και δε βαρεθω μπορει να τους κανω και αιτημα γραπτό για να είμαστε κατοχυρωμένοι..μ' αυτούς ποτέ δεν ξέρεις..good luck

Ερώτηση προς τον ασεπ με mail.

Έχω πτυχίο Τ.Ε.Ε. ηλεκτρολόγου αυτοκηνίτων Α κύκλου με έτος κτήσης 2002 και
πτυχίο Τ.Ε.Ε. ηλεκτρολόγου αυτοκηνίτων Β κύκλου με έτος κτήσης 2003.
Θα κάνω αίτηση για ΔΕ οδηγων απορριμματοφόρου και θα χρησιμοποιήσω με κωδικό 712 το πτυχίο Β κύκλου.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο Α κύκλου σαν δεύτερο τίτλο σπουδών;
Αν ναι τον δεύτερο τίτλο σπουδών πρέπει απλώς να τον καταθέσω στα δικαιολογιτικά ή πρέπει να το συμπληρώσω και αυτό στο πεδίο με τους τίτλους σπουδών;

Απάντηση από ασεπ.

Ναι και θα κριθεί κατά τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Πρέπει να συμπληρώσετε αναλόγως την ηλεκτρονική σας αίτηση.

sofkar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofkar » Τετ Φεβ 28, 2018 7:08 pm

Καλησπέρα, στο μητρώο πρέπει να τα περάσω και όλα τα προσόντα μου;;; ή μόνο το έγγραφο με τις επιπλέον θέσεις;;;

sterzin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sterzin » Τετ Φεβ 28, 2018 7:23 pm

θέλω να ρωτήσω για την εμπειρία από το stage και πώς την δηλώνουμε.
εγώ απασχολήθηκα με stage για 11 μήνες ( η βεβαίωση γράφει και τις παρουσίες μου 229) στον ιδιωτικό τομέα. Δεν υπάρχουν ένσημα στο ΙΚΑ, κάλυπτε μόνο ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Με αποτέλεσμα στο ΙΚΑ να μην φαίνονται οι μέρες αυτές. Άρα αν πάω να τις δηλώσω στην υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας (προσθέτοντας το 229 μαζί με τις υπόλοιπες ημέρες ασφάλισής μου στο ΙΚΑ), δεν συμφωνεί το σύνολο των μηνών με το χαρτί του ΙΚΑ.
Γενικά πώς την δηλώνουμε την εμπειρία stage; Μήπως την δηλώνουμε μόνο όταν έχουμε ένσημα από το ΙΚΑ; Ή επιβεβαιώνεται απο την βεβαίωση stage του οαεδ που έχω; Δεν την βάζουμε καθόλου στην Υ.Δ. και απλά παρουσιάζουμε την βεβαίωση; δεν έχω ιδέα και τα τηλ του ΑΣΕΠ είναι εκτός λειτουργίας.

επίσης αν την δηλώνουμε τελικά στην Υ.Δ. εμπειρίας, στον ''φορέας απασχόλησης-εργοδότης'' τι βάζω; οαεδ ή την εταιρεία που με τόποθέτησε; και στην εργασιακή σχέση ; Ι ή Δ; όποιος ξέρει ας βοηθήσει, ευχαριστώ.
στον ΑΣΕΠ τα τηλέφωνα δεν λειτουργούν, στον οαεδ στην τατοίου που ρώτησα μου είπαν να ρωτήσω στον ΑΣΕΠ, τρέχα γύρευε. Ούτε ο οαεδ δεν ξέρει να μου πει ποιος ήταν ο εργοδότης μου στο stage;;;;
Οποιος ξέρει ας απαντήσει, δεν ξέρω πως να το δηλώσω και έχω μπλοκάρει.

επίσης σε ποιο email στέλνετε γραπτή ερώτηση και μετά από πόσες μέρες απαντάνε;

manospen
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manospen » Τετ Φεβ 28, 2018 7:42 pm

Boublakis έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:
woolfy έγραψε:

Ακριβώς αυτό ήθελα να μάθω...σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση...αν και αυτό που λες είναι αλήθεια..μερικοί στο τηλεφωνο ειναι λίγο άσχετοι σε κάποια θεματα..ελπιζω να σου μιλησαν υπευθυνα και να μην έκαναν εικασίες γιατί μετά άντε να αποδείξεις ότι σου έδωσαν λανθασμένες οδηγίες απ' τον ίδιο τον ασεπ..αν βρω χρονο και δε βαρεθω μπορει να τους κανω και αιτημα γραπτό για να είμαστε κατοχυρωμένοι..μ' αυτούς ποτέ δεν ξέρεις..good luck

Θα κάνω αίτηση για ΔΕ οδηγων απορριμματοφόρου και θα χρησιμοποιήσω με κωδικό 712 το πτυχίο Β κύκλου.
Αν ναι τον δεύτερο τίτλο σπουδών πρέπει απλώς να τον καταθέσω στα δικαιολογιτικά ή πρέπει να το συμπληρώσω και αυτό στο πεδίο με τους τίτλους σπουδών;

Απάντηση από ασεπ.

Αν συμπληρωσεις οτι εχεις και δευτερο τιτλο σπουδων,πρεπει να τα στειλεις και ταχυδρομικα(οτι δηλωνεις στην αιτηση σου το στελνεις)και θα πρεπει κατω στις προτημησεις που βαζεις τους κωδικους θεσεων πρεπει να δηλωσεις οτι εχεις και δευτερο τιτλο σπουδων!!του α' κυκλου δεν θα μετρησει καν γιατι ειναι ιδια ειδικοτητα(αν τα βαλεις μαζι σαν δευτερο)!αν ειχες αλλη ειδικοτητα θα μετρουσε...η εκτος αν θες να βαλεις οποιο σε βολευει αναλογα με ποιο εχεις μεγαλυτερο βαθμο για περισοτερα μορια...

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τετ Φεβ 28, 2018 8:04 pm

Μια απάντηση παρακαλώ γιατί περνάνε οι μέρες:

1: Μπορώ να κάνω μόνο σε ένα από τα 2 δηλαδή ΔΕ η ΥΕ ? Η μπορώ να κάνω και στα 2 ?
2: Κατά την γνώμη σας και την εμπειρία σας σε ποια από τα 2 αξίζει να κάνω ? Π.χ στην ΔΕ εκπαίδευση έχει λίγα άτομα σε κάθε θέση και δεν βλέπω αρκετά ΑΜΕΑ! Ενώ στην ΥΕ π.χ για Γλυφάδα Εργάτες Καθαριότητας θα πάρει 50 άτομα και μέσα σε αυτά θα έχει και 5 ΑΜΕΑ για παράδειγμα!

Άρα βάση λογικής στην ΥΕ δεν έχω περισσότερες πιθανότητες ?

Boublakis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Boublakis » Τετ Φεβ 28, 2018 8:13 pm

manospen έγραψε:
Boublakis έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:

Απάντηση από ασεπ.

Αν συμπληρωσεις οτι εχεις και δευτερο τιτλο σπουδων,πρεπει να τα στειλεις και ταχυδρομικα(οτι δηλωνεις στην αιτηση σου το στελνεις)και θα πρεπει κατω στις προτημησεις που βαζεις τους κωδικους θεσεων πρεπει να δηλωσεις οτι εχεις και δευτερο τιτλο σπουδων!!του α' κυκλου δεν θα μετρησει καν γιατι ειναι ιδια ειδικοτητα(αν τα βαλεις μαζι σαν δευτερο)!αν ειχες αλλη ειδικοτητα θα μετρουσε...η εκτος αν θες να βαλεις οποιο σε βολευει αναλογα με ποιο εχεις μεγαλυτερο βαθμο για περισοτερα μορια...

Εννοείται ότι πρέπει να στείλεις ότι δηλώσεις. Δεν είναι κάτι ψέμματα.
Ποιος ο λόγος να μη το μετρήσουν; Αφού τους δείχνεις δύο διαφορετικά πτυχία.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες