ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
anpri
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό anpri » Τρί Φεβ 27, 2018 6:13 am

Stavroula30 έγραψε:Γειά σε όλους, πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ :)
Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την κατηγορία ΥΕ εργάτες καθαριότητας εαν κάποιος ξέρει :

Μέσα σε αυτή είναι και αυτοί που καθαρίζουν σχολεία;

πόσες ώρες είναι η δουλειά γενικά για την καθαριότητα;

οι συνοδοί απορριματοφόρων έχουν λιγότερες ώρες εργασίας;

Ξέρω οτι ο μισθός στο δημόσιο είναι μικτά 780 αρχικός και ότι πέρνουν 150 λόγο βαρέα και ανθυγιεινά
Εαν ξέρει κανείς μετά φόρων πόσες είναι η αποδοχές καθαρά;

Επίσης στην κατηγορία θέσεων, στις οποίες ''η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης" αυτο σημαίνει οτι η εμπειρία δεν δίνει μόρια και μπορώ να επιλέξω μόνο αυτή την κατηγορία θέσεων;

Οι ώρες εργασιας είναι 6 και 1/2. Δεν δουλεύεις ως καθαριστρια στα σχολεία. Προαύλιο χώρο όμως μπορεί να σε στειλουν να κάνεις. Οι σύνοδοίδιοι απορ. μπορεί να τελειώνουν πιο συντομα τη δουλειά τους, εξαρτάται. Τα καθαρά χρήματα είναι γύρω στα 750. Για το τελευταίο ερώτημα αν δεν έχεις γενικώς ενσημα, καταθέσεις αίτηση χωρίς εμπειρία.

elliear
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elliear » Τρί Φεβ 27, 2018 8:43 am

insomniac έγραψε:
elliear έγραψε:Για την προϋπηρεσία πώς θα την αποδείξετε?? Είμαι συνάδελφος και θέλω να μάθω πώς μπορώ να καταθέσω προϋπηρεσία και Εγώ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων κύριε insomniac :D

Καθώς είμαστε δημόσια υπηρεσία, αρκεί βεβαίωση του Διοικητή (Διευθυντή στην περίπτωση μου, καθώς υπηρετώ σε στρατολογική υπηρεσία) για το πότε καταταγήκατε, ποια ειδικότητα έχετε και ποιες εργασίες επιτελέσατε/επιτελείτε στην υπηρεσία.

Εχω αρκετούς πρώην συναδέλφους του σώματος μας που διορίστηκαν με προκηρύξεις ΑΣΕΠ σε θέσεις ΔΕ-ΤΕ-ΠΕ, οπότε είναι δοκιμασμένο και λαμβάνεται κανονικά υπόψιν. Φαντάζομαι πως είναι σημαντικό να έχετε σχετική ειδικότητα.

Ενα αντίγραφο φύλλο μητρώου θα γινόταν δεκτό πιστεύετε?

Thanos92
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Thanos92 » Τρί Φεβ 27, 2018 9:40 am

Καλημέρα! Έχω γράψει από εχτές αλλά κανείς δεν μου έχει δώσει μια απάντηση! Μιας και είναι σημαντικό για εμένα όποιος μπορεί θα ήμουν υπόχρεος!

sofkar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofkar » Τρί Φεβ 27, 2018 9:42 am

παιδιά τι παίζεται με το εξτρα αρχείο που πρέπει να κατεβάσουμε για τις πέραν απο τις 120 θέσεις; Απο όσους υπολογιστές και αν δοκίμασα δεν μπορώ!

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Τρί Φεβ 27, 2018 10:31 am

Ρε παιδιά όταν δηλώνω κωδικό πτυχίου τι βάζετε; Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις θέσεις ΔΕ που θέλουν 702 και 708, δυο εγγραφές στην αίτηση κάνετε ή μια φορά με τον 702;!;
Έχει κάποιος γραπτή απάντηση από τον ΑΣΕΠ με email γιατί στα τηλέφωνα μπορεί να λένε ότι θέλουν.

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τρί Φεβ 27, 2018 10:35 am

evgenia80 έγραψε:Καλησπέρα, δουλεύω ως υπαλληλος σε φαρμακείο οπου ασχολούμαι με τήρηση αρχείου, ταμείο, ηλεκτρονικό κατάστημα και ουσιαστικά δουλειά γραφείου. Προφανώς , όμως αυτή η προϋπηρεσία δεν θεωρείται συναφής για θέση ΠΕ Οικονομικού? Αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Πέρα απο αυτό θα ήθελα να ρωτήσω και την αποψή σας για το εξής, για τις ίδιες θέσεις ΠΕ Οικονομικού στην ΔΕΥΑ ανα την Ελλάδα έχει διαφορετικά προαπαιτούμενα προσόντα. Αλλού θέλει πχ καλή γνώση αγγλικών, αλλού άριστη και αλλού ειναι δεκτά και τα Ιταλικά! Επίσης , για την ίδια θέση θέλει σε κάποιον νομό π.χ. εμπειρία ενός έτους σε μηχανογράφηση και αλλού άλλα προσόντα...θα ήθελα την άποψή σας σχετικά. Ευχαριστώ

Θεωρώ απίθανο οτι η ειδικότητα υπάλληλος Φαρμακείου έχει συναφή καθήκοντα με το αντικείμενο της προκήρυξης για ΠΕ Οικονομολόγους, οπότε μάλλον και θα απορριφθεί.
Το οτι είναι διαφορετικά τα προσόντα σημαίνει τίποτα παρα μόνο οτι η κάθε ΔΕΥΑ ζήτησε διαφορετικά προσόντα.

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Τρί Φεβ 27, 2018 10:59 am

Από περιέργεια, υπάρχει κάποιος ΠΕ που να κατάφερε να πάρει από ΟΤΑ τη βεβαίωση της σχετικής εμπειρίας που δικαιούται την προσαύξηση; Αν ναι, τι ειδικότητα είχε? :?

EleniAr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό EleniAr » Τρί Φεβ 27, 2018 11:53 am

καλημέρα σε όλους, έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με την προκήρυξη

1. Για ΥΕ μπορούμε να καταθεσουμε απολυτηριο Λυκειου η πρεπει υποχρεωτικα κατώτερη βαθμίδα;
2. Στην εμπειρία όταν χρειάζεται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος βάζουμε ολη την εμπειρία ακόμη και αν ξεπερνάνε τους 84 μηνες (πραγμα που μπορει να φαινεται στη βεβαιωση ασφάλισης), μετράμε από την άδεια και μετά όσο κι αν ειναι η βάζουμε το ανώτερο 84 μηνες;;

Ευχαριστώ

vardoul80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vardoul80 » Τρί Φεβ 27, 2018 12:48 pm

Καλησπέρα σε όλους,
να διατυπωσω και γω καποιες απορίες μου και όσοι έχουν γνωση απαντάνε.
Ενδιαφέρομαι να καταθέσω χαρτιά για θεση ΠΕ σε Δημοτικη επιχείρηση υδερευσης και έχω τα 3 παρακάτω ερωτήματα:

1) ΔΟυλεψα κατά καιρούς σε ερευνητικά έργα σε Πανεπιστημια Εσωτερικού. Ειναι απαραίτητη η βεβαιώση και του διοικητικού υπευθύνου, αλλά και του επιστημονικού υπεύθυνου για να βεβαιώσουν τη συμμετοχή στο έργο? (μπορεί πχ ο επιστημονικός υπευθυνος να απουσιάζει στο εξωτερικό)
Μηπως μια βεβαιωση από την αντιστοιχη επιτροπή ερευνών είναι αρκετή, μαζί με την βεβαιωση του ασφαλιστικού φορέα?

2) Εχω 3 χρονια με σύμβαση έργου σε πανεπιστήμιο εσωτερικού με καθεστώς υποτροφίας για τα οποία πληρωθηκα και δουλεψα κανονικα (και έχω και τις αντιστοιχες βεβαιώσεις-συμβάσεις), αλλά δεν ήμουν υπόχρεως ασφαλιστικών εισφορών για αυτό το χρονικό διάστημα (αφού την υγειονομική περιθαλψη την αναλαμβάνει το πανεπιστημιο) και άρα δεν εχω ενσημα από τον ΟΑΕΕ-ΕΦΚΑ για το αντιστοιχο διάστημα. Αυτή η προΥπηρεσία "χανεται" ή μπορώ με κάποια υπεύθυνη δήλωση να την συμπεριλάβω?

3) Έχει ουσία να συμπεριλάβω προϋπηρεσία που έχω στην εκπαιδευση για μια τέτοια θέση ή δεν θα λειφθεί υπ όψην και πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο?

Ευχαριστώ

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Τρί Φεβ 27, 2018 12:51 pm

DTINFINITY έγραψε:Ρε παιδιά όταν δηλώνω κωδικό πτυχίου τι βάζετε; Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις θέσεις ΔΕ που θέλουν 702 και 708, δυο εγγραφές στην αίτηση κάνετε ή μια φορά με τον 702;!;
Έχει κάποιος γραπτή απάντηση από τον ΑΣΕΠ με email γιατί στα τηλέφωνα μπορεί να λένε ότι θέλουν.

Με βάση όσα λεει η προκήρυξη αν συμμετέχεις με τον ιδιο τιτλο για 2 ειδικότητες πρέπει να αναγραφεί και το 708 απο κάτω.

Υποψήφιος που κατέχει ένα βασικό τίτλο σπουδών της κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ που είναι αποδεκτός, σύμφωνα με την προκήρυξη σε διαφορετικό κλάδο ή ειδικότητα της ίδιας κατηγορίας θέσεων και από την προκήρυξη προβλέπεται διαφορετικός κωδικός, προκειμένου να επιδιώξει θέσεις και των δύο κλάδων, είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσει και τους δύο κωδικούς του τίτλου σπουδών του στις αντίστοιχες θέσεις της ηλεκτρονικής αίτησηςσελ.313

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Τρί Φεβ 27, 2018 1:06 pm

vardoul80 έγραψε:Εχω 3 χρονια με σύμβαση έργου σε πανεπιστήμιο εσωτερικού με καθεστώς υποτροφίας για τα οποία πληρωθηκα και δουλεψα κανονικα (και έχω και τις αντιστοιχες βεβαιώσεις-συμβάσεις), αλλά δεν ήμουν υπόχρεως ασφαλιστικών εισφορών για αυτό το χρονικό διάστημα (αφού την υγειονομική περιθαλψη την αναλαμβάνει το πανεπιστημιο) και άρα δεν εχω ενσημα από τον ΟΑΕΕ-ΕΦΚΑ για το αντιστοιχο διάστημα. Αυτή η προΥπηρεσία "χανεται" ή μπορώ με κάποια υπεύθυνη δήλωση να την συμπεριλάβω?

Αν στη βεβαίωση ασφάλισης από τον ΕΦΚΑ το διάστημα εκείνο είναι κενό... Η εμπειρία δε μετράει.
Γενικά, η εμπειρία πρέπει να είναι μετά τη λήψη του τίτλου σπουδών και να έχουν πληρωθεί ασφαλιστικές εισφορές για το διάστημα αυτό!

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Τρί Φεβ 27, 2018 1:36 pm

kristal έγραψε:
DTINFINITY έγραψε:Ρε παιδιά όταν δηλώνω κωδικό πτυχίου τι βάζετε; Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις θέσεις ΔΕ που θέλουν 702 και 708, δυο εγγραφές στην αίτηση κάνετε ή μια φορά με τον 702;!;

Με βάση όσα λεει η προκήρυξη αν συμμετέχεις με τον ιδιο τιτλο για 2 ειδικότητες πρέπει να αναγραφεί και το 708 απο κάτω.

Υποψήφιος που κατέχει ένα βασικό τίτλο σπουδών της κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ που είναι αποδεκτός, σύμφωνα με την προκήρυξη σε διαφορετικό κλάδο ή ειδικότητα της ίδιας κατηγορίας θέσεων και από την προκήρυξη προβλέπεται διαφορετικός κωδικός, προκειμένου να επιδιώξει θέσεις και των δύο κλάδων, είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσει και τους δύο κωδικούς του τίτλου σπουδών του στις αντίστοιχες θέσεις της ηλεκτρονικής αίτησηςσελ.313

Άντε μια χαρά, ευχαριστώ πολύ!
Συνεπως κάτι που αναφέρθηκε παραπάνω που τους είπαν τηλεφωνικά στον ΑΣΕΠ δεν ισχύει!

scrupo
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό scrupo » Τρί Φεβ 27, 2018 1:41 pm

ΜΗΝ το ανοίξεις από το φυλλομετρητή (browser) γιατί έχει μακροεντολές.

Πήγαινε στον φάκελο που πάνε αυτόματα τα downloads σου (Λήψεις ή Doownloads) και άνοιξε το από εκεί.

quote="sofkar"]παιδιά τι παίζεται με το εξτρα αρχείο που πρέπει να κατεβάσουμε για τις πέραν απο τις 120 θέσεις; Απο όσους υπολογιστές και αν δοκίμασα δεν μπορώ![/quote]

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Τρί Φεβ 27, 2018 3:52 pm

Thanos92 έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ θέλω να κάνω για πρώτη φορά αίτηση. Η αλήθεια είναι πως με έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μέχρι ένα σημείο τα κάνω σχεδόν όλα αλλά όταν πατάω το κουμπί για να κάνει έλεγχο μου γράφει ότι τα προσόντα μου δεν είναι επαρκή. Εγώ θα σας παραθέσω πάρα κάτω τι έχω στην κατοχή μου και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να κάνω αίτηση με τα στοιχεία αυτά:

(1): Έχω τελειώσει πληροφορική σε επαγγελματικό Λύκειο με βαθμό 11,7

(2): Πτυχίο ωρολογοποιας από τον ΟΑΕΔ με βαθμό 15

(3): Έχω ποσοστό αναπηρίας από 67% και πάνω

(4): Έχω πολύ καλή γνώση αγγλικών αλλά χωρίς κάποιο χαρτί στα χέρια μου

Έχω κάποια ελπίδα με όλα αυτα;

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλους!
Η αίτηση φυσικά και αξίζει να γίνει,ειδικά απο τη στιγμή που είστε σε ειδική κατηγορία και ενδέχεται να κριθείτε ως επιλαχών για κάποια θέση.Αν έχετε τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται(πχ αν δεν απαιτείται γνώση αγγλικής),δε χάνετε κάτι.Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές,αλλά στις ειδικές θέσεις ποτέ δε γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα πού θα κυμανθούν οι βάσεις.Καλή επιτυχία εύχομαι!

natalial
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό natalial » Τρί Φεβ 27, 2018 3:52 pm

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει
Για το πρόσθετο προσόν 052 (Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική, η οποία να είναι σε ισχύ.)
δεν μπορώ να βρώ τί δικαιολογητικό χρειάζεται, φαντάζομαι απλή φωτοτυπία άδειας οδήγησης?

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες