ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Δευ Φεβ 26, 2018 12:30 pm

natalial έγραψε:συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα η ειδική εμπειρία τι έιναι? πχ για διοικητικες θέσεις η θέση γραμματέα θεωρείται ειδική επειδή είναι συναφής ή κάνω λάθος? σε άλλη προκύρηξη που είχα κάνει αίτηση δεν υπήρχε αυτό το πεδίο.

Τα extra μόρια της ειδικής εμπειρίας τα παίρνουν όσοι έχουν δουλέψει με συμβάσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας των ΟΤΑ.
Αν έχεις τέτοια σύμβαση θα πρέπει να πάρεις μια βεβαίωση από τον φορέα που θα λέει ότι από τότε μέχρι τότε απασχολήθηκες σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας με αντικείμενο τάδε. Χωρίς αυτή τη βεβαίωση δε μπορείς να πάρεις τα extra μόρια.

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Δευ Φεβ 26, 2018 12:35 pm

insomniac έγραψε:πιστεύετε πως έχω ελπίδες;

Αν έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση (έχει παρέλθει πενταετία από το διορισμό σου στη θέση που είσαι τώρα?) να υποβάλεις!

Άλλωστε και το παράβολο πλέον είναι σχετικά φθηνό, γιατί να μην την κάνεις?
Η αλήθεια είναι, ότι οι πιθανότητες είναι λίγες, ειδικά όταν θα έρθει και κόσμος με το bonus της ειδικής εμπειρίας... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Γνώμη μου όπως είπα, να κάνεις κανονικά και ότι γίνει! ;)

veni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό veni » Δευ Φεβ 26, 2018 12:53 pm

θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις,γνωριζει κανεις σας αν πρεπει το ΠΤΥΧΙΟ-ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ να ειναι επικυρωμενα?και αν με την υπευθυνη δηλωση εργασιακης εμπειριας πρεπει να στειλουμε και την βεβαιωση ενσημων απο το ΙΚΑ και ποσους μηνες μπορουμε να βαλουμε στην υπευθυνη δηλωση εργασιακης εμπειριας οταν καποιος ξεπερναει τους 84?

Nasdaq
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nasdaq » Δευ Φεβ 26, 2018 1:29 pm

Εγώ θα ήθελα να κάνω μια άλλη ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί• κάποιος μπορεί να κάνει αίτηση και σε όλες τις κατηγορίες αν πλήρεις τα προσόντα • δηλαδή μπορώ ηλεκτρονικά να κάνω αίτηση και ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΥΕ ?

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Δευ Φεβ 26, 2018 1:59 pm

Τι αστεία αίτηση είναι αυτή??
Που είναι η επίκληση των πτυχίων και μεταπτυχιακών για ΠΕ?????
Που είναι τα πεδία δήλωσης της εργασιακής εμπειρίας και των εργοδοτών???
Τι είναι αυτό το παλιόχαρτο ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ??? Τι γράφουμε στο δεύτερο κενό πεδίο κάτω-κάτω (ασφαλιστικός φορέας)??

Μπάχαλο τα έκαναν....

insomniac
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό insomniac » Δευ Φεβ 26, 2018 2:22 pm

vasilis_patra έγραψε:
insomniac έγραψε:πιστεύετε πως έχω ελπίδες;

Αν έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση (έχει παρέλθει πενταετία από το διορισμό σου στη θέση που είσαι τώρα?) να υποβάλεις!

Άλλωστε και το παράβολο πλέον είναι σχετικά φθηνό, γιατί να μην την κάνεις?
Η αλήθεια είναι, ότι οι πιθανότητες είναι λίγες, ειδικά όταν θα έρθει και κόσμος με το bonus της ειδικής εμπειρίας... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Γνώμη μου όπως είπα, να κάνεις κανονικά και ότι γίνει! ;)

Μάλλον αυτό θα κάνω. Είμαι 8 χρόνια πλέον διορισμένος ως στρατιωτικός υπάλληλος στο ΥΠΕΘΑ - οπότε τέτοιο πρόβλημα δεν υφίσταται. Με ενθάρρυνε αρκετά το γεγονός ότι έχω συμπληρώσει και τους 84 μήνες της προυπηρεσίας που μοριοδοτούνται.

insomniac
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό insomniac » Δευ Φεβ 26, 2018 2:39 pm

Το μόνο που με ανησυχεί πραγματικά είναι ο καθαρός μισθός των θέσεων ΔΕ, ο οποίος απ' ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά χαμηλότερος από αυτόν της παρούσας θέσης μου...

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Δευ Φεβ 26, 2018 2:58 pm

niki258 έγραψε:
niki2220 έγραψε:Καλησπέρα,
θέλω να ρωτήσω για τον 2ο τίτλο σπουδών στις θέσεις για ΔΕ, αν κατέχουμε 2ο τίτλο, τσεκάρουμε το κουτάκι "ναι" δίπλα στις επιδιωκόμενες θέσεις, και το επισυνάπτουμε στα δικαιολογητικά που θα αποστείλουμε. Πρέπει να το αναφέρουμε και στο πεδίο με τους "τίτλους σπουδών" που βάζουμε τον βασικό 1ο τίτλο?

Ναι,πρέπει να προστεθεί και εκεί.Άλλως δεν προσμετράται.

Κι εγω απορω πως ομως θα γίνει αυτο αφου δεν κανουμε επικληση απ το μητρωο καπως εχω μπερδευτει... Ειδικα στην περίπτωση που εχουμε τιτλους με τους οποιους μπορεί κανείς να διεκδικησει θέσεις που αντιστοιχουν σε διαφορετικούς κωδικους τιτλων ΔΕ και φερνω παραδειγμα για να εξηγησω μηπως λυθεί κ σ αλλους η απορια:πχ εχω επαλ κ ενιαιο λυκειο που ειναι αποδεκτοι τιτλοι για τις θέσεις με διαφορετικους κωδικους πχ 702 και 708 και πες οτι θελω πρωτον να δηλωσω του ενιαιου λυκείου και δεύτερον του επαλ.. Θα κανω 2 φορες επιλογη τον κωδ 702 και αλλες 2 φορές τον κωδ 708 συνολο δηλαδη 4 επιλογες που στην ουσια ειναι δυο 702 & 708 διπλοεπιλεγμενες? Καλα το περιγραφω ή ο σωστός τρόπος ειναι αλλος και το εξηγω λαθος?

Tzeni1987
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tzeni1987 » Δευ Φεβ 26, 2018 3:02 pm

lefas έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:
Tzeni1987 έγραψε:Παιδια για δε διοικητικο με 1730 μορια υπαρχει ελπιδα;

Όχι, δυστυχώς με τίποτα.

Καλησπέρα και από εμένα.
Πρώτη ανάρτηση και καλώς σας βρήκα.
Αν επιτρέπεται, γιατί όχι; Μου φαίνονται αρκετά καλά για ΔΕ.
Ενδιαφέρομαι και εγώ, με λίγο λιγότερα μόρια.
Πάντως για 1730 μόρια μιλάμε για ένα απολυτήριο λυκείου άνω του 17.5, δύο ξενες γλώσσες, εμπειρία αρκετών ετών...
Και με 1500 θεωρώ κάτι γίνεται...
Έστω και σαν επιλαχών.
Φιλικά πάντα και χωρίς να έχω μεγάλη επαφή με άλλους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.

Ναι για ΔΕ οχι για ΠΕ παιδια μακαρι αν και εχω απογοητευτει για τη συγκεκριμενη προκηρυξη!ολο αρνητικα σχολια ακουω για τους δημους.Ο Θεος να βοηθησει να τακτοποιηθουμε ολοι μας!!!!

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Δευ Φεβ 26, 2018 3:30 pm

Nasdaq έγραψε:Εγώ θα ήθελα να κάνω μια άλλη ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί• κάποιος μπορεί να κάνει αίτηση και σε όλες τις κατηγορίες αν πλήρεις τα προσόντα • δηλαδή μπορώ ηλεκτρονικά να κάνω αίτηση και ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΥΕ ?

Συνήθως ισχύει σε μια μόνο κατηγορία, αλλά πολλες ειδικότητες αν το δικαιολογούν τα προσόντα σου, διαφορετικα ακυρώνεται η αίτηση σου.

Δες το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β, ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, τελευταία παράγραφο. Αν γράφει:
«Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή ΥΕ). Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.»

Τότε λογικά δε μπορείς.

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Δευ Φεβ 26, 2018 3:33 pm

JohnyMnemonic έγραψε:Τι αστεία αίτηση είναι αυτή??
Που είναι η επίκληση των πτυχίων και μεταπτυχιακών για ΠΕ?????
Που είναι τα πεδία δήλωσης της εργασιακής εμπειρίας και των εργοδοτών???
Τι είναι αυτό το παλιόχαρτο ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ??? Τι γράφουμε στο δεύτερο κενό πεδίο κάτω-κάτω (ασφαλιστικός φορέας)??

Μπάχαλο τα έκαναν....

Ναι τα κάνανε έτσι για να μη χρειάζεται το μητρώο και πέφτει το σύστημα από το πολύ φόρτο.
Πάντως κι εμένα μου φάνηκε πιο δύσκολη τώρα η διαδικασία παρά πριν που τα τραβούσε κατευθείαν από το μητρώο και τελειώνες.

sterzin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sterzin » Δευ Φεβ 26, 2018 4:01 pm

ξέρει κάποιος να μου πει για το κουτάκι ''αποδοχή κενής θέσης'' στο τέλος της ηλεκτρονικής αίτησης;

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Δευ Φεβ 26, 2018 4:48 pm

Γειά σε όλους, πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ :)
Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την κατηγορία ΥΕ εργάτες καθαριότητας εαν κάποιος ξέρει :

Μέσα σε αυτή είναι και αυτοί που καθαρίζουν σχολεία;

πόσες ώρες είναι η δουλειά γενικά για την καθαριότητα;

οι συνοδοί απορριματοφόρων έχουν λιγότερες ώρες εργασίας;

Ξέρω οτι ο μισθός στο δημόσιο είναι μικτά 780 αρχικός και ότι πέρνουν 150 λόγο βαρέα και ανθυγιεινά
Εαν ξέρει κανείς μετά φόρων πόσες είναι η αποδοχές καθαρά;

Επίσης στην κατηγορία θέσεων, στις οποίες ''η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης" αυτο σημαίνει οτι η εμπειρία δεν δίνει μόρια και μπορώ να επιλέξω μόνο αυτή την κατηγορία θέσεων;

Dimil
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Dimil » Δευ Φεβ 26, 2018 5:45 pm

sterzin έγραψε:ξέρει κάποιος να μου πει για το κουτάκι ''αποδοχή κενής θέσης'' στο τέλος της ηλεκτρονικής αίτησης;

Αν τυχόν κάποια θέση ανά την Ελλάδα δεν καλυφθεί και δεν την έχει επιλέξει κανένας ότι αποδέχεσαι το διορισμό εκεί.

elliear
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elliear » Δευ Φεβ 26, 2018 6:01 pm

insomniac έγραψε:Καλημέρα. Σκέφτομαι να καταθέσω αίτηση στην κατηγορία ΔΕ. Είμαι μόνιμος στρατιωτικός υπάλληλος στις Ένοπλες Δυνάμεις σε θέση και ειδικότητα με διοικητικές αρμοδιότητες. Τα μόρια μου έτσι όπως τα υπολογισα βάσει του σχετικού πίνακα της 3Κ/2018 για τους ΔΕ είναι 1481.5.

Οσοι έχετε εμπειρία από παλαιότερες προκηρύξεις πιστεύετε πως εχω ελπίδες;

Για την προϋπηρεσία πώς θα την αποδείξετε?? Είμαι συνάδελφος και θέλω να μάθω πώς μπορώ να καταθέσω προϋπηρεσία και Εγώ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων κύριε insomniac :D

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες