ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
lefas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό lefas » Κυρ Φεβ 25, 2018 7:20 pm

JohnyMnemonic έγραψε:
Tzeni1987 έγραψε:Παιδια για δε διοικητικο με 1730 μορια υπαρχει ελπιδα;

Όχι, δυστυχώς με τίποτα.

Καλησπέρα και από εμένα.
Πρώτη ανάρτηση και καλώς σας βρήκα.
Αν επιτρέπεται, γιατί όχι; Μου φαίνονται αρκετά καλά για ΔΕ.
Ενδιαφέρομαι και εγώ, με λίγο λιγότερα μόρια.
Πάντως για 1730 μόρια μιλάμε για ένα απολυτήριο λυκείου άνω του 17.5, δύο ξενες γλώσσες, εμπειρία αρκετών ετών...
Και με 1500 θεωρώ κάτι γίνεται...
Έστω και σαν επιλαχών.
Φιλικά πάντα και χωρίς να έχω μεγάλη επαφή με άλλους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Κυρ Φεβ 25, 2018 7:29 pm

TzenhP έγραψε:Καλησπέρα σας και συγνώμη για τις ίσως χαζές ερωτήσεις μου. Μπήκα για να κάνω την αίτηση αλλά βλέπω ότι υπάρχουν αλλάγες στον τρόπο που γίνεται από την τελευταία φορά που είχα κάνει.Θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος στα εξής ερωτήματα
1) Δεν υπάρχει η επίκληση των πτυχίων και της προϋπηρεσίας τώρα?
2) Για την προϋπηρεσία πρέπει να στείλω συμπληρωμένη την "* ΑΙΤΗΣΗ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ" 'ή είναι μόνο για αυτούς που έχουν προϋπηρεσία σε δημόσιο φορέα?
3) Η βεβαίωση προϋπηρεσίας από το ΙΚΑ για τον ΑΣΕΠ ισχύει?
4) Βλέπω ότι κάπου αναφέρει "Ατόμων με τέκνο, αδελφό ή σύζυγο & τέκνων ατόμων με αναπηρία 67% & άνω". Ο πατέρας μου είναι άτομο με αναπηρία. Μπορώ να κάνω χρήση αυτού και εαν ναι τι δικαιολογητικά χρειάζεται?

1. Δεν υπάρχει
2. Ναι και πρέπει να την συμπληρώσεις για όλη σου την προϋπηρεσία.
3. Κανονικά ισχύει και είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για απόδειξη εργασιακής εμπειρίας (για μισθωτούς).
4. Να διαβάσεις το αντίστοιχο κεφάλαιο στο ΦΕΚ της προκήρυξης. Αλλά συνήθως θέλει μια βεβαίωση, πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης και υπεύθυνες δηλώσεις του ίδιου κι όλων των άλλων μελών ότι δεν θα κάνουν χρήση της αναπηρίας. Στα γράφω λίγο γενικά τώρα.
natalial έγραψε:Καλησπέρα,θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει να μου λύσει κάποιες απορίες?

1. Έχω εμπειρία υπάλληλος γραφείου῎γραμματέας 106 μήνες. Την δηλώνω όλη ή συμπληρώνω μόνο 84 μήνες? (το οποίο νούμερο βέβαια δεν αντιστοιχεί στην βεβαίωση ικα)
2. Αν κατάλαβα καλά ειδική εμπειρία για θέσεις διοικητικών δεν υπάρχει. απλά συμπληρώνω το πεδιο με την συνολική εμπειρία ?

1. Ναι μπορείς να δηλώσεις όλους τους μήνες κανονικά, ώστε να συμφωνεί με τη βεβαίωση για ΑΣΕΠ του ασφαλιστικού σου φορέα.
2. Στις θέσεις που δεν έχεις ειδική εμπειρία θα βάλεις 0 ή θα το αφήσεις κενό.

iliana333
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iliana333 » Κυρ Φεβ 25, 2018 10:31 pm

lefas έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:

Όχι, δυστυχώς με τίποτα.

Καλησπέρα και από εμένα.
Πάντως για 1730 μόρια μιλάμε για ένα απολυτήριο λυκείου άνω του 17.5, δύο ξενες γλώσσες, εμπειρία αρκετών ετών...
Έστω και σαν επιλαχών.

Για μηχανικός δομικών έργων με με 1030 μορια εχω πιθανοτητες;;

gTZ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gTZ » Κυρ Φεβ 25, 2018 10:40 pm

Καλησπερα . ΝΑ ρωτησω κατι? Στην περιπτωση που εχω κανει καποιο λαθος στην ηλεκτρονικη αιτηση και αφου την ακυρωσω και την ξανακανω πρεπει να εκδώσω νεο ηλεκτονικο παραβολο η ισχυει κανονικα το παλιο.Ευχαριστω

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Κυρ Φεβ 25, 2018 11:50 pm

lefas έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:

Όχι, δυστυχώς με τίποτα.

Καλησπέρα και από εμένα.
Έστω και σαν επιλαχών.

Ζητώ συγγνώμη. Νόμιζα ανέφερε ΠΕ Διοικητικό...για ΔΕ δεν γνωρίζω

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Δευ Φεβ 26, 2018 1:18 am

gTZ έγραψε:Καλησπερα . ΝΑ ρωτησω κατι? Στην περιπτωση που εχω κανει καποιο λαθος στην ηλεκτρονικη αιτηση και αφου την ακυρωσω και την ξανακανω πρεπει να εκδώσω νεο ηλεκτονικο παραβολο η ισχυει κανονικα το παλιο.Ευχαριστω

Η λογική λέει ότι χρησιμοποιείς το ίδιο...εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα σε άλλη προκήρυξη όπου ακύρωσα την αρχική αίτηση..αλλά ακόμη δεν εχει προχωρήσει η διαδικασία της δέσμευσης και γενικα αργούν τ αποτελεσματα για να σου πω αν το δεχτηκαν ή υπήρξε καποιο προβλημα...αν δεν σου απαντήσει κανείς άλλος με σιγουριά πάρε να τσεκάρεις και ασεπ για 100% κ αφού :D σου απαντήσουν και θες ενημέρωσέ μας

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Δευ Φεβ 26, 2018 9:15 am

Όχι, δε χρειάζεσαι νέο παράβολο! Ακυρώνεις την ηλεκτρονική αίτηση και στη νέα βάζεις πάλι το ίδιο.

Επίσης, σήμερα άνοιξαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τους ΠΕ, υπάρχει και εδώ κανονικά πεδίο για να δηλώσεις ειδική εμπειρία μέχρι 24 μήνες!
Οι δήμαρχοι έχουν εκλογές σε λίγους μήνες, όποιος είχε σύμβαση με δήμο κλπ, θα πιέσει όπως μπορεί για την πολυπόθητη βεβαίωση... :roll:

sofkar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofkar » Δευ Φεβ 26, 2018 9:32 am

Καλημερα!!! ΕκΕΊ που δηλώνουμε τις θεσεις προτίμησης, θέλει δίπλα να γράψουμε σύνολο μηνών προυπηρεσίας. Στο χαρτίπου πήρα απο το ικα λέει συνολικά 3000 μέρες ας πούμε, απο το 2002 εως και σήμερα, βγαίνει 120, όμως εγώ γνωρίζω ότι την άδεια την πήρα μετά το 2007.Πρέπει να κάτσω να μετρήσω τους μήνες ή θα το βάλω συνολικά το 120 και ας του υπολογίσουν αυτοί στο ασεπ???

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Δευ Φεβ 26, 2018 9:57 am

sofkar έγραψε:Καλημερα!!! ΕκΕΊ που δηλώνουμε τις θεσεις προτίμησης, θέλει δίπλα να γράψουμε σύνολο μηνών προυπηρεσίας. Στο χαρτίπου πήρα απο το ικα λέει συνολικά 3000 μέρες ας πούμε, απο το 2002 εως και σήμερα, βγαίνει 120, όμως εγώ γνωρίζω ότι την άδεια την πήρα μετά το 2007.Πρέπει να κάτσω να μετρήσω τους μήνες ή θα το βάλω συνολικά το 120 και ας του υπολογίσουν αυτοί στο ασεπ???

Επειδή η αίτηση είναι παράλληλα όπως θα δεις χαμηλά και υπεύθυνη δήλωση καλό είναι να βάζεις τα σωστά στοιχεία.
Παρόλα αυτά ο ΑΣΕΠ κάνει έλεγχο αν είσαι στους διοριστέους και στα ξανά υπολογίζει.
Τώρα για τη προϋπηρεσία εγώ ξέρω ότι υπολογίζεις από τότε που έχεις πάρει το τίτλο σπουδών, δηλαδή το απολυτήριο για τις θέσεις ΔΕ, όχι την άδεια άσκησης επαγγέλματος, η οποία ανήκει στα πρόσθετα προσόντα της θέσης. Αν πάντως κάποιος άλλος γνωρίζει λεπτομέρειες το τι ισχύει για τη προϋπηρεσία και την άδεια ας το αναφέρει.

vasilis_patra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilis_patra » Δευ Φεβ 26, 2018 10:03 am

Όσες θέσεις έχουν ως απαιτούμενο προσόν κάποια άδεια άσκησης επαγγέλματος, η προϋπηρεσία μετρά από τη μέρα που έχεις λάβει την αντίστοιχη άδεια και μετά.

Και εδώ επανέρχεται αυτό που είχα γράψει πριν αρκετές μέρες. Το μπάχαλο που θα γίνει λόγω της κατάρτισης προσωρινών αποτελεσμάτων χωρίς τον έλεγχο του ΑΣΕΠ. Ο sofkar που θα συμπληρώσει σωστά την αίτηση του είναι πιθανό να αδικηθεί (προσωρινά έστω) από κάποιον που θα δηλώσει ότι να' ναι, θα πάρει μια (τουλάχιστον) 8μηνη σύμβαση και ο sofkar θα περιμένει τα οριστικά στις 32 Αυγούστου... :?

insomniac
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό insomniac » Δευ Φεβ 26, 2018 10:38 am

Καλημέρα. Σκέφτομαι να καταθέσω αίτηση στην κατηγορία ΔΕ. Είμαι μόνιμος στρατιωτικός υπάλληλος στις Ένοπλες Δυνάμεις σε θέση και ειδικότητα με διοικητικές αρμοδιότητες. Τα μόρια μου έτσι όπως τα υπολογισα βάσει του σχετικού πίνακα της 3Κ/2018 για τους ΔΕ είναι 1481.5.

Οσοι έχετε εμπειρία από παλαιότερες προκηρύξεις πιστεύετε πως εχω ελπίδες;

natalial
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό natalial » Δευ Φεβ 26, 2018 11:05 am

συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα η ειδική εμπειρία τι έιναι? πχ για διοικητικες θέσεις η θέση γραμματέα θεωρείται ειδική επειδή είναι συναφής ή κάνω λάθος? σε άλλη προκύρηξη που είχα κάνει αίτηση δεν υπήρχε αυτό το πεδίο.

niki2220
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό niki2220 » Δευ Φεβ 26, 2018 11:39 am

Καλησπέρα,
θέλω να ρωτήσω για τον 2ο τίτλο σπουδών στις θέσεις για ΔΕ, αν κατέχουμε 2ο τίτλο, τσεκάρουμε το κουτάκι "ναι" δίπλα στις επιδιωκόμενες θέσεις, και το επισυνάπτουμε στα δικαιολογητικά που θα αποστείλουμε. Πρέπει να το αναφέρουμε και στο πεδίο με τους "τίτλους σπουδών" που βάζουμε τον βασικό 1ο τίτλο?

sterzin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sterzin » Δευ Φεβ 26, 2018 12:00 pm

αποδοχή κενής θέσης, το κουτάκι που έχει στο τέλος της ηλεκτρονικής αίτησης, εννοεί σε οποιαδήποτε θέση κενή σε όλη την Ελλάδα έτσι;
Υποθετικό ερώτημα-αν εγώ τσεκάρω το κουτάκι και με στέλνουν Νευροκόπι γιατί οι θέσεις προτίμησής μου έχουν καλυφθεί στην Αττική, και μετά από ενστάσεις ξαφνικά γίνομαι επιλαχούσα. Τι γίνεται μετά; Μπορώ να διεκδικήσω την θέση ή θεωρούμαι ήδη διορισμένη στο Νευροκόπι;

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Δευ Φεβ 26, 2018 12:20 pm

niki2220 έγραψε:Καλησπέρα,
θέλω να ρωτήσω για τον 2ο τίτλο σπουδών στις θέσεις για ΔΕ, αν κατέχουμε 2ο τίτλο, τσεκάρουμε το κουτάκι "ναι" δίπλα στις επιδιωκόμενες θέσεις, και το επισυνάπτουμε στα δικαιολογητικά που θα αποστείλουμε. Πρέπει να το αναφέρουμε και στο πεδίο με τους "τίτλους σπουδών" που βάζουμε τον βασικό 1ο τίτλο?

Ναι,πρέπει να προστεθεί και εκεί.Άλλως δεν προσμετράται.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες