ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
bugnick
- Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Καλησπέρα κι από μένα. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί ας βοηθήσει. Έχω 2 ερωτήσεις οι οποίες αφορούν θέσεις ΔΕ της 3Κ/2018 με κωδικό τίτλου 708 (Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής,ανεξαρτήτως ειδικότητας)
1η Ερώτηση: Αν για θέσεις με κωδικό τίτλου 708, δηλώσω ως Βασικό Τίτλο σπουδών δίπλωμα κατάρτισης ΙΕΚ (με πιστοποίηση) και ως Δεύτερο Τίτλο σπουδών πάλι δίπλωμα κατάρτισης ΙΕΚ (με πιστοποίηση), πως θα μοριοδοτηθώ; (Μιλάω για 2 ξεχωριστούς τίτλους, αλλά συναφούς ειδικότητας)
Για τον Βασικό Τίτλο ΙΕΚ, ισχύει Βαθμός πτυχίου (σε δεκάβαθμη κλίμακα) x 110 και για τον Δεύτερο Τίτλο ΙΕΚ 150 μόρια; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;
2η Ερώτηση: Για θέσεις που αναφέρονται σε κωδικό τίτλου 708 (πχ ΔΕ καταμετρητών, ΔΕ ζυγιστών κλπ), για να μοριοδοτηθεί η επαγγελματική μου εμπειρία θα πρέπει να έχει αποκτηθεί σε αντικείμενο ΔΕ καταμετρητών ή ΔΕ ζυγιστών, αντίστοιχα; Υπάρχει περίπτωση να ληφθεί υπόψη για τις θέσεις αυτές εμπειρία που έχει αποκτηθεί σύμφωνα με το αντικείμενο του Βασικού Τίτλου ΙΕΚ (πχ ΙΕΚ ψυκτικού και εμπειρία ως ψυκτικός, πάντα σε ΔΕ βαθμίδα);
Ευχαριστώ
1η Ερώτηση: Αν για θέσεις με κωδικό τίτλου 708, δηλώσω ως Βασικό Τίτλο σπουδών δίπλωμα κατάρτισης ΙΕΚ (με πιστοποίηση) και ως Δεύτερο Τίτλο σπουδών πάλι δίπλωμα κατάρτισης ΙΕΚ (με πιστοποίηση), πως θα μοριοδοτηθώ; (Μιλάω για 2 ξεχωριστούς τίτλους, αλλά συναφούς ειδικότητας)
Για τον Βασικό Τίτλο ΙΕΚ, ισχύει Βαθμός πτυχίου (σε δεκάβαθμη κλίμακα) x 110 και για τον Δεύτερο Τίτλο ΙΕΚ 150 μόρια; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;
2η Ερώτηση: Για θέσεις που αναφέρονται σε κωδικό τίτλου 708 (πχ ΔΕ καταμετρητών, ΔΕ ζυγιστών κλπ), για να μοριοδοτηθεί η επαγγελματική μου εμπειρία θα πρέπει να έχει αποκτηθεί σε αντικείμενο ΔΕ καταμετρητών ή ΔΕ ζυγιστών, αντίστοιχα; Υπάρχει περίπτωση να ληφθεί υπόψη για τις θέσεις αυτές εμπειρία που έχει αποκτηθεί σύμφωνα με το αντικείμενο του Βασικού Τίτλου ΙΕΚ (πχ ΙΕΚ ψυκτικού και εμπειρία ως ψυκτικός, πάντα σε ΔΕ βαθμίδα);
Ευχαριστώ
-
DTINFINITY
- Μόνιμος

anpri έγραψε:Έχω ένα ερώτημα σχετικό με τη συμπλήρωση του ΕΝΤΥΠΟΥ Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση Εμπειρίας.
Στη Βεβαίωση του Ασφαλιστικού Φορέα (ΙΚΑ) που προσκομίζω αναγράφεται το διάστημα απασχόλησης ανά εργοδότη και οι ημέρες εργασίας. Δεν αναγράφονται οι μήνες.
Στο ΕΝΤΥΠΟ καλούμαι να συμπληρώσω τη στήλη α) Μήνες απασχόλησης (στη 2η σελιδα).
Εφόσον οι μήνες απασχόλησης δεν αναγράφονται στη Βεβαίωση του Ασφαλιστικού Φορέα μπορώ να αφήσω κενή τη στήλη αυτή;
Αν πρέπει να γράψω μήνες πως θα επαληθευτούν οι αριθμοί που γράφω, αφού η Βεβαίωση του ΙΚΑ δεν τους αναφέρει;
-
Boublakis
- Μαθητευόμενος

Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία. Χρειάζομαι κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης για Δε. Δεν έχω γνώσεις ξένης γλώσσας. Στα πεδία έχει <κενο>, άριστα, πολύ καλα, καλά, μέτρια. Όταν πατάω κενό αποθήκευω και όταν ξανά μπω μου το βγάζει λευκό όπως ήταν πριν το συμπληρώσω. Είναι σωστό αυτό η παίζει κάτι με την φόρμα;
Έχω αγοράσει ηλεκτρονικό παράβολο. Βάζω τον κωδικό στο πεδίο (ηλεκτρονικό παράβολο). Πρέπει να συμπληρώσω κάτι και στο πεδίο (έντυπο παράβολο);
Στις οδηγίες για την εντοπιοτητα λέει ότι πρέπει να βάλω βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. (όχι πιστοποιητικό εντοπιοτητας) στον Δήμο μου που πήγα να πάρω τη βεβαίωση μου δώσανε και πιστοποιητικό εντοπιοτητας και οικογενειακής κατάστασης και μου είπαν να τα βάλω και αυτά μέσα. Υπάρχει περίπτωση αν τα βάλω να τα πάρουν για λάθος και να με απορυψουν;
Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
Έχω αγοράσει ηλεκτρονικό παράβολο. Βάζω τον κωδικό στο πεδίο (ηλεκτρονικό παράβολο). Πρέπει να συμπληρώσω κάτι και στο πεδίο (έντυπο παράβολο);
Στις οδηγίες για την εντοπιοτητα λέει ότι πρέπει να βάλω βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. (όχι πιστοποιητικό εντοπιοτητας) στον Δήμο μου που πήγα να πάρω τη βεβαίωση μου δώσανε και πιστοποιητικό εντοπιοτητας και οικογενειακής κατάστασης και μου είπαν να τα βάλω και αυτά μέσα. Υπάρχει περίπτωση αν τα βάλω να τα πάρουν για λάθος και να με απορυψουν;
Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
-
JohnyMnemonic
- Μόνιμος

Tzeni1987 έγραψε:Παιδια για δε διοικητικο με 1730 μορια υπαρχει ελπιδα;
Όχι, δυστυχώς με τίποτα.
-
JohnyMnemonic
- Μόνιμος

elliear έγραψε:Καλησπέρα με 816 μόρια κατηγορία ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ έχω ελπίδα διορισμού?? Δεν εμπιπτω σε κάποια από τις ειδικές κατηγορίες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους.
Θα σας συνιστούσα να μην μπέιτε καν στο κόπο να κάνετε αίτηση με 816 μόρια για οικονομολόγους.
-
elliear
- Μαθητευόμενος

JohnyMnemonic έγραψε:elliear έγραψε:Καλησπέρα με 816 μόρια κατηγορία ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ έχω ελπίδα διορισμού?? Δεν εμπιπτω σε κάποια από τις ειδικές κατηγορίες.
Θα σας συνιστούσα να μην μπέιτε καν στο κόπο να κάνετε αίτηση με 816 μόρια για οικονομολόγους.
Αν επιτρέπεται γιατι να μην κάνω καθόλου λέτε??
Ρωτάω διότι δν έχω καθόλου εμπειρία από ΑΣΕΠ και είναι η πρώτη φορά.
Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση σας
:D :D :D
-
gTZ
- Μαθητευόμενος

Καλησπερα. Απο την εμπειρια σας. Στην κατηγορια ΔΕ ηλεκτροτεχνιτη με 1650 μορια υπαρχει καποια ελπιδα.
-
Driver777
- Μαθητευόμενος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ........
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΕ ?
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΚΕΙΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.........
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΕ ?
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΚΕΙΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.........
-
JohnyMnemonic
- Μόνιμος

elliear έγραψε:JohnyMnemonic έγραψε:elliear έγραψε:Καλησπέρα με 816 μόρια κατηγορία ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ έχω ελπίδα διορισμού?? Δεν εμπιπτω σε κάποια από τις ειδικές κατηγορίες.
Αν επιτρέπεται γιατι να μην κάνω καθόλου λέτε??
Ρωτάω διότι δν έχω καθόλου εμπειρία από ΑΣΕΠ και είναι η πρώτη φορά.
Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση σας
:D :D :D
Τα 816 σε ΠΕ Οικονομολόγων είναι πάρα πολύ λίγα. Στην ουσία μας ρωτήσατε αν με μόνο με το πτυχίο σας έχετε ελπίδες.
Πιο πολλές ελπίδες έχετε να πιάσετε το τζόκερ με τα τρία ευρώ παρά να τα δώσετε σε παράβολο και να ελπίζετε σε θέση ΠΕ Οικονομολόγων.
Οι βάσεις θα κυμανθούν πολύ ψηλά. Μπορεί και να μην διοριστεί κανένας με μεταπτυχικό παρά μονο κάτοχοι διδακτορικού.
-
dimitris2
- Μαθητευόμενος

gTZ έγραψε:Καλησπερα. Απο την εμπειρια σας. Στην κατηγορια ΔΕ ηλεκτροτεχνιτη με 1650 μορια υπαρχει καποια ελπιδα.
Έχεις μεγάλες πιθανότητες.
-
player74
- Μαθητευόμενος

oaee έγραψε:player74 έγραψε:player74 έγραψε:Καλησπέρα σας
είμαι απόφοιτος ΤΕΛ (υπαλλήλων διοίκησης) 44 ετών, ελεύθερος, χωρίς πιστοποιημένες γνώσεις αγγλικής και Η/Υ (αν και για αγγλικά υπάρχει ένα μάθημα στο απολυτήριο-πτυχίο "ΞΕΝΗ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚ. ΟΡΟΛ. με βαθμό 09" που δεν ξέρω κατά πόσο μετράει)
για ΔΕ είδα 2-3 κωδικούς χωρίς πρόσθετα προσόντα, με συνολικά 3-4 θέσεις όλες μαζί εντός Αττικής οπότε είπα δεν αξίζει....
εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από το 1999. από το 2009 και μετά ως πωλητής σε πολυκατάστημα.
Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για ΥΕ.
βρήκα ένα θεωρημένο από το '88 αντίγραφο απολυτηρίου γυμνασίου. αρκεί?
δέχονται το απολυτήριο λυκείου?
ποια είναι τα μόρια που μπορώ να πιάσω, μπερδεύτηκα λιγάκι. μόνο αυτά της εμπειρίας? ( 7χ84=588?)
αξίζει ο κόπος? (έχω βγάλει είδη το παράβολο, και την βεβαίωση ΙΚΑ για χρόνο ασφάλισης)
επίσης όταν αναφέρει τέκνο τρίτεκνης οικογένειας που ανάγετε και τι περιορισμούς ηλικίας
έχει. ποιοι μπορούν να κάνουν δηλαδή χρήση των 200 μορίων που δίνει
εκτός για τα τέκνα τριτέκνων που διάβασα αλλού ότι υπάρχει ο περιορισμός ηλικίας κι ότι προτεραιότητα σε ισοψηφία έχει αυτός που καταθέτει τους ακριβώς ζητούμενους τίτλους, για τα υπόλοιπα ξέρει κανείς????
Οι τρίτεκνοι ειναι πάντα τρίτεκνοι ! Τι λες τωρα ;;
αυτουσια και η απαντηση απο τον ιδιο τον ΑΣΕΠ
"Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διαβάστε προσεκτικά την προκήρυξη για την οποία ενδιαφέρεστε.
Το ερώτημά σας δεν αφορά γενικές πληροφορίες αλλά τον έλεγχο του ΑΣΕΠ και θα αντιμετωπιστεί στο στάδιο του ελέγχου.
Σας πληροφορούμε ότι για να αναγνωριστεί το κριτήριο στα τέκνα τριτέκνων όταν τα ίδια υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε προκήρυξη που έχει εκδοθεί από το ΑΣΕΠ πρέπει να είναι άγαμα και να μην έχουν υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας τους ή αν σπουδάζουν σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της ημεδαπής ή αν εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις να μην έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους."
-
DTINFINITY
- Μόνιμος

Ερώτηση για απαραίτητα πρόσθετα προσόντα:
Υπόθεση: Έχεις Άριστη γνώση στα Αγγλικά δηλαδή το κωδικό 004.
Στην αίτηση θα Καταγράψεις όλα τα πρόσθετα προσόντα που αφορούν τις θέσεις, πχ 002,003,004,005, 018 κλπ. ή μόνο το ανώτερο βαθμό στο προσόν, δηλαδή το 004.
Υπόθεση: Έχεις Άριστη γνώση στα Αγγλικά δηλαδή το κωδικό 004.
Στην αίτηση θα Καταγράψεις όλα τα πρόσθετα προσόντα που αφορούν τις θέσεις, πχ 002,003,004,005, 018 κλπ. ή μόνο το ανώτερο βαθμό στο προσόν, δηλαδή το 004.
-
TzenhP
- Μαθητευόμενος

Καλησπέρα σας και συγνώμη για τις ίσως χαζές ερωτήσεις μου. Μπήκα για να κάνω την αίτηση αλλά βλέπω ότι υπάρχουν αλλάγες στον τρόπο που γίνεται από την τελευταία φορά που είχα κάνει.Θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος στα εξής ερωτήματα
1) Δεν υπάρχει η επίκληση των πτυχίων και της προϋπηρεσίας τώρα?
2) Για την προϋπηρεσία πρέπει να στείλω συμπληρωμένη την "* ΑΙΤΗΣΗ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ" 'ή είναι μόνο για αυτούς που έχουν προϋπηρεσία σε δημόσιο φορέα?
3) Η βεβαίωση προϋπηρεσίας από το ΙΚΑ για τον ΑΣΕΠ ισχύει?
4) Βλέπω ότι κάπου αναφέρει "Ατόμων με τέκνο, αδελφό ή σύζυγο & τέκνων ατόμων με αναπηρία 67% & άνω". Ο πατέρας μου είναι άτομο με αναπηρία. Μπορώ να κάνω χρήση αυτού και εαν ναι τι δικαιολογητικά χρειάζεται?
1) Δεν υπάρχει η επίκληση των πτυχίων και της προϋπηρεσίας τώρα?
2) Για την προϋπηρεσία πρέπει να στείλω συμπληρωμένη την "* ΑΙΤΗΣΗ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ" 'ή είναι μόνο για αυτούς που έχουν προϋπηρεσία σε δημόσιο φορέα?
3) Η βεβαίωση προϋπηρεσίας από το ΙΚΑ για τον ΑΣΕΠ ισχύει?
4) Βλέπω ότι κάπου αναφέρει "Ατόμων με τέκνο, αδελφό ή σύζυγο & τέκνων ατόμων με αναπηρία 67% & άνω". Ο πατέρας μου είναι άτομο με αναπηρία. Μπορώ να κάνω χρήση αυτού και εαν ναι τι δικαιολογητικά χρειάζεται?
-
natalial
- Μαθητευόμενος

Καλησπέρα,θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει να μου λύσει κάποιες απορίες?
1. Έχω εμπειρία υπάλληλος γραφείου῎γραμματέας 106 μήνες. Την δηλώνω όλη ή συμπληρώνω μόνο 84 μήνες? (το οποίο νούμερο βέβαια δεν αντιστοιχεί στην βεβαίωση ικα)
2. Αν κατάλαβα καλά ειδική εμπειρία για θέσεις διοικητικών δεν υπάρχει. απλά συμπληρώνω το πεδιο με την συνολική εμπειρία ?
1. Έχω εμπειρία υπάλληλος γραφείου῎γραμματέας 106 μήνες. Την δηλώνω όλη ή συμπληρώνω μόνο 84 μήνες? (το οποίο νούμερο βέβαια δεν αντιστοιχεί στην βεβαίωση ικα)
2. Αν κατάλαβα καλά ειδική εμπειρία για θέσεις διοικητικών δεν υπάρχει. απλά συμπληρώνω το πεδιο με την συνολική εμπειρία ?
-
lefas
- Μαθητευόμενος

JohnyMnemonic έγραψε:Tzeni1987 έγραψε:Παιδια για δε διοικητικο με 1730 μορια υπαρχει ελπιδα;
Όχι, δυστυχώς με τίποτα.
Καλησπέρα και από εμένα.
Πρώτη ανάρτηση και καλώς σας βρήκα.
Αν επιτρέπεται, γιατί όχι; Μου φαίνονται αρκετά καλά για ΔΕ.
Ενδιαφέρομαι και εγώ, με λίγο λιγότερα μόρια.
Πάντως για 1730 μόρια μιλάμε για ένα απολυτήριο λυκείου άνω του 17.5, δύο ξενες γλώσσες, εμπειρία αρκετών ετών...
Και με 1500 θεωρώ κάτι γίνεται...
Έστω και σαν επιλαχών.
Φιλικά πάντα και χωρίς να έχω μεγάλη επαφή με άλλους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες