ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
DTINFINITY
- Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Προς oaee:
Είσαι πραγματικά αναξιος σχολιασμού.
Έχεις βρεθεί να ειρωνεύεσαι τους πάντες εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες και να τους επιτίθεσαι, παίζοντας τον ξερόλα, που στα περισσότερα παραπληροφορείς εσυ ο ίδιος το κόσμο.
Τι ακριβώς δε καταλαβαίνεις;!;
Την εμπειρία αναλυτικά δε χρειάζεται να τη συμπληρώσεις στο μητρώο και να την φέρεις στην αίτηση όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια στους διαγωνισμους αλλά να γραψεις τη δήλωση που δίνει ο ΑΣΕΠ η οποία υπάρχει κατ εξαίρεση στη συγκεκριμένη προκήρυξη!
Διάβασε τις οδηγίες ή πάρε και ρωτά, αλλά εγώ θα σε δικαιολογήσω γιατί προφανώς και δεν έχεις εμπειρία πως γίνονται μέχρι τώρα οι διαγωνισμοί με τις ηλεκτρονικές αιτήσεις.
Απλά και όμορφα.
Είσαι πραγματικά αναξιος σχολιασμού.
Έχεις βρεθεί να ειρωνεύεσαι τους πάντες εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες και να τους επιτίθεσαι, παίζοντας τον ξερόλα, που στα περισσότερα παραπληροφορείς εσυ ο ίδιος το κόσμο.
Τι ακριβώς δε καταλαβαίνεις;!;
Την εμπειρία αναλυτικά δε χρειάζεται να τη συμπληρώσεις στο μητρώο και να την φέρεις στην αίτηση όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια στους διαγωνισμους αλλά να γραψεις τη δήλωση που δίνει ο ΑΣΕΠ η οποία υπάρχει κατ εξαίρεση στη συγκεκριμένη προκήρυξη!
Διάβασε τις οδηγίες ή πάρε και ρωτά, αλλά εγώ θα σε δικαιολογήσω γιατί προφανώς και δεν έχεις εμπειρία πως γίνονται μέχρι τώρα οι διαγωνισμοί με τις ηλεκτρονικές αιτήσεις.
Απλά και όμορφα.
-
player74
- Μαθητευόμενος

player74 έγραψε:Καλησπέρα σας
είμαι απόφοιτος ΤΕΛ (υπαλλήλων διοίκησης) 44 ετών, ελεύθερος, χωρίς πιστοποιημένες γνώσεις αγγλικής και Η/Υ (αν και για αγγλικά υπάρχει ένα μάθημα στο απολυτήριο-πτυχίο "ΞΕΝΗ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚ. ΟΡΟΛ. με βαθμό 09" που δεν ξέρω κατά πόσο μετράει)
για ΔΕ είδα 2-3 κωδικούς χωρίς πρόσθετα προσόντα, με συνολικά 3-4 θέσεις όλες μαζί εντός Αττικής οπότε είπα δεν αξίζει....
εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από το 1999. από το 2009 και μετά ως πωλητής σε πολυκατάστημα.
Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για ΥΕ.
βρήκα ένα θεωρημένο από το '88 αντίγραφο απολυτηρίου γυμνασίου. αρκεί?
δέχονται το απολυτήριο λυκείου?
ποια είναι τα μόρια που μπορώ να πιάσω, μπερδεύτηκα λιγάκι. μόνο αυτά της εμπειρίας? ( 7χ84=588?)
αξίζει ο κόπος? (έχω βγάλει είδη το παράβολο, και την βεβαίωση ΙΚΑ για χρόνο ασφάλισης)
επίσης όταν αναφέρει τέκνο τρίτεκνης οικογένειας που ανάγετε και τι περιορισμούς ηλικίας
έχει. ποιοι μπορούν να κάνουν δηλαδή χρήση των 200 μορίων που δίνει
εκτός για τα τέκνα τριτέκνων που διάβασα αλλού ότι υπάρχει ο περιορισμός ηλικίας κι ότι προτεραιότητα σε ισοψηφία έχει αυτός που καταθέτει τους ακριβώς ζητούμενους τίτλους, για τα υπόλοιπα ξέρει κανείς????
-
woolfy
- Μαθητευόμενος

BILLY.T έγραψε:woolfy έγραψε:Καλησπερα μια ερωτηση..Στην κατηγορια ΔΕ. αν βαλω πτυχιο ΤΕΕ Β' κυκλου κυριο πτυχιο και πτυχιο ΤΕΕ Α' σαν δευτερο για να παρω τα 150 μορια επιπλεον θα το δεχτουν...???επειδη και τα 2 εχουν βαθμο και ειναι πτυχια...ΑΣΧΕΤΑ αν ειναι συνεχομενα,,
ναι θα το δεχτούν όμως να είναι και τα δύο αποδεχτά σύμφωνα με την προκήρυξη
ΝΑΙ ειναι αποδεκτα στους τιτλους ..Λεει ΤΕΕ Α ή Β κυκλου σπουδων οποτε μπορω να τα χρησιμοποιησω ετσι... ΓΤ καπου αλλου διαβαζα οτι δεν τα δεχονται για τα 150 επιπλεον μορια μιλαω γτ θεωρειται συνεχομενα σαν δευτερα και τριτη λυκειου ας πουμε οποτε δεν δινουν τα 150 επιπλεον μορια..
-
NSNS
- Μαθητευόμενος

woolfy έγραψε:BILLY.T έγραψε:woolfy έγραψε:Καλησπερα μια ερωτηση..Στην κατηγορια ΔΕ. αν βαλω πτυχιο ΤΕΕ Β' κυκλου κυριο πτυχιο και πτυχιο ΤΕΕ Α' σαν δευτερο για να παρω τα 150 μορια επιπλεον θα το δεχτουν...???επειδη και τα 2 εχουν βαθμο και ειναι πτυχια...ΑΣΧΕΤΑ αν ειναι συνεχομενα,,
ναι θα το δεχτούν όμως να είναι και τα δύο αποδεχτά σύμφωνα με την προκήρυξη
ΝΑΙ ειναι αποδεκτα στους τιτλους ..Λεει ΤΕΕ Α ή Β κυκλου σπουδων οποτε μπορω να τα χρησιμοποιησω ετσι... ΓΤ καπου αλλου διαβαζα οτι δεν τα δεχονται για τα 150 επιπλεον μορια μιλαω γτ θεωρειται συνεχομενα σαν δευτερα και τριτη λυκειου ας πουμε οποτε δεν δινουν τα 150 επιπλεον μορια..
Τα 150 μόρια τα παίρνεις απλά αν ενδιαφέρεσαι για θέσεις ΔΕ Διοικητικού θα πρέπει οπωσδήποτε το Πτυχίο ΤΕΕ Α' Κύκλου να ανήκει στον Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης μόνο.Διαφορετικά θα μοριοδοτηθεί μόνο το Πτυχίο Β' Κύκλου....
-
manospa
- Μαθητευόμενος

DTINFINITY έγραψε:Την εμπειρία αναλυτικά δε χρειάζεται να τη συμπληρώσεις στο μητρώο και να την φέρεις στην αίτηση όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια στους διαγωνισμους αλλά να γραψεις τη δήλωση που δίνει ο ΑΣΕΠ η οποία υπάρχει κατ εξαίρεση στη συγκεκριμένη προκήρυξη!
Απλά και όμορφα.
Την οποία δήλωση, αφού την εκτυπώσουμε και τη συμπληρώσουμε, στη στέλνουμε ταχυδρομικώς μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Στην ηλεκτρονική αίτηση μόνο το σύνολο των μηνών ειδικής και συνολικής εμπειρίας συμπληρώνουμε. Αν έχω καταλάβει λάθος, παρακαλώ, διορθώστε με.
-
anpri
- Μαθητευόμενος

Έχω ένα ερώτημα σχετικό με τη συμπλήρωση του ΕΝΤΥΠΟΥ Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση Εμπειρίας.
Στη Βεβαίωση του Ασφαλιστικού Φορέα (ΙΚΑ) που προσκομίζω αναγράφεται το διάστημα απασχόλησης ανά εργοδότη και οι ημέρες εργασίας. Δεν αναγράφονται οι μήνες.
Στο ΕΝΤΥΠΟ καλούμαι να συμπληρώσω τη στήλη α) Μήνες απασχόλησης (στη 2η σελιδα).
Εφόσον οι μήνες απασχόλησης δεν αναγράφονται στη Βεβαίωση του Ασφαλιστικού Φορέα μπορώ να αφήσω κενή τη στήλη αυτή;
Αν πρέπει να γράψω μήνες πως θα επαληθευτούν οι αριθμοί που γράφω, αφού η Βεβαίωση του ΙΚΑ δεν τους αναφέρει;
Στη Βεβαίωση του Ασφαλιστικού Φορέα (ΙΚΑ) που προσκομίζω αναγράφεται το διάστημα απασχόλησης ανά εργοδότη και οι ημέρες εργασίας. Δεν αναγράφονται οι μήνες.
Στο ΕΝΤΥΠΟ καλούμαι να συμπληρώσω τη στήλη α) Μήνες απασχόλησης (στη 2η σελιδα).
Εφόσον οι μήνες απασχόλησης δεν αναγράφονται στη Βεβαίωση του Ασφαλιστικού Φορέα μπορώ να αφήσω κενή τη στήλη αυτή;
Αν πρέπει να γράψω μήνες πως θα επαληθευτούν οι αριθμοί που γράφω, αφού η Βεβαίωση του ΙΚΑ δεν τους αναφέρει;
-
DTINFINITY
- Μόνιμος

manospa έγραψε:Την οποία δήλωση, αφού την εκτυπώσουμε και τη συμπληρώσουμε, στη στέλνουμε ταχυδρομικώς μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Στην ηλεκτρονική αίτηση μόνο το σύνολο των μηνών ειδικής και συνολικής εμπειρίας συμπληρώνουμε. Αν έχω καταλάβει λάθος, παρακαλώ, διορθώστε με.
Ναι πολύ σωστά τα λες, ακολουθείς τη διαδικασία στα συγκεκριμένα πεδία όπως έχει δωθεί στις έξτρα οδηγίες από τον ΑΣΕΠ.
Μη ξεχάσεις μόνο να την αναφέρεις και στα συνημμένα της ηλεκτρονικής σου αίτησης.
-
sakmast
- Μαθητευόμενος

Καλημερα.
Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την αδεια ασκησεως επαγγελματος στην κατηγορια ΔΕ Χειριστων Μηχανηματων.
Θελω να κανω αιτηση σε θεση που απαιτει αδεια ασκησεως επαγγελματος κωδικος 085. Εγω διαθετω αδεια ασκησεως επαγγελματος κωδικου 086 η οποια καλυπτει την 085. Ποια αδεια θα δηλωσω στην ηλεκτρονικη δηλωση; αυτη που απαιτει η θεση η αυτη που κατεχω; Αν δηλωσω αυτην που κατεχω (κωδ. 086) μηπως το συστημα με απορριψει λογω μη σωστης συμπληρωσης του απαιτουμενου κωδικου; Εαν παλι δηλωσω τον αιτουμενο απο την θεση κωδικο 085 και δεν επισηναψω την αντιστοιχη αδεια αλλα την ανωτερη, θα με απορριψουν λογω ελλιπων δικαιολογητικων; Ειμαι σε απογνωση..
Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την αδεια ασκησεως επαγγελματος στην κατηγορια ΔΕ Χειριστων Μηχανηματων.
Θελω να κανω αιτηση σε θεση που απαιτει αδεια ασκησεως επαγγελματος κωδικος 085. Εγω διαθετω αδεια ασκησεως επαγγελματος κωδικου 086 η οποια καλυπτει την 085. Ποια αδεια θα δηλωσω στην ηλεκτρονικη δηλωση; αυτη που απαιτει η θεση η αυτη που κατεχω; Αν δηλωσω αυτην που κατεχω (κωδ. 086) μηπως το συστημα με απορριψει λογω μη σωστης συμπληρωσης του απαιτουμενου κωδικου; Εαν παλι δηλωσω τον αιτουμενο απο την θεση κωδικο 085 και δεν επισηναψω την αντιστοιχη αδεια αλλα την ανωτερη, θα με απορριψουν λογω ελλιπων δικαιολογητικων; Ειμαι σε απογνωση..
-
Driver777
- Μαθητευόμενος

Καλησπερα σε ολους........
Πρωτη φορα θα κανω αιτηση σε προκηρυξη και θελω μια βοηθεια στην ερωτηση........
Για ΥΕ με 788 μορια με εμπειρια, υπαρχει καμια πιθανοτητα, η να μην μπω στον κοπο να κανω αιτηση ?
Ευχαριστω και καλο ΣΚ σε ολους.........
Πρωτη φορα θα κανω αιτηση σε προκηρυξη και θελω μια βοηθεια στην ερωτηση........
Για ΥΕ με 788 μορια με εμπειρια, υπαρχει καμια πιθανοτητα, η να μην μπω στον κοπο να κανω αιτηση ?
Ευχαριστω και καλο ΣΚ σε ολους.........
-
manospa
- Μαθητευόμενος

DTINFINITY έγραψε:manospa έγραψε:Την οποία δήλωση, αφού την εκτυπώσουμε και τη συμπληρώσουμε, στη στέλνουμε ταχυδρομικώς μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Στην ηλεκτρονική αίτηση μόνο το σύνολο των μηνών ειδικής και συνολικής εμπειρίας συμπληρώνουμε. Αν έχω καταλάβει λάθος, παρακαλώ, διορθώστε με.
Ναι πολύ σωστά τα λες, ακολουθείς τη διαδικασία στα συγκεκριμένα πεδία όπως έχει δωθεί στις έξτρα οδηγίες από τον ΑΣΕΠ.
Μη ξεχάσεις μόνο να την αναφέρεις και στα συνημμένα της ηλεκτρονικής σου αίτησης.
Ευχαριστώ πολύ!
-
elliear
- Μαθητευόμενος

Καλησπέρα με 816 μόρια κατηγορία ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ έχω ελπίδα διορισμού?? Δεν εμπιπτω σε κάποια από τις ειδικές κατηγορίες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους.
-
oaee
- Δόκιμος

[quote="elliear"]Καλησπέρα με 816 μόρια κατηγορία ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ έχω ελπίδα διορισμού?? Δεν εμπιπτω σε κάποια από τις ειδικές κατηγορίες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους.[/quote]
Κανε αιτηση για ΥΕ καλυτερα !
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους.[/quote]
Κανε αιτηση για ΥΕ καλυτερα !
-
oaee
- Δόκιμος

[quote="Driver777"]Καλησπερα σε ολους........
Ευχαριστω και καλο ΣΚ σε ολους.........[/quote]
Δυσκολο
Ευχαριστω και καλο ΣΚ σε ολους.........[/quote]
Δυσκολο
-
oaee
- Δόκιμος

[quote="player74"][quote="player74"]Καλησπέρα σας
είμαι απόφοιτος ΤΕΛ (υπαλλήλων διοίκησης) 44 ετών, ελεύθερος, χωρίς πιστοποιημένες γνώσεις αγγλικής και Η/Υ (αν και για αγγλικά υπάρχει ένα μάθημα στο απολυτήριο-πτυχίο "ΞΕΝΗ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚ. ΟΡΟΛ. με βαθμό 09" που δεν ξέρω κατά πόσο μετράει)
για ΔΕ είδα 2-3 κωδικούς χωρίς πρόσθετα προσόντα, με συνολικά 3-4 θέσεις όλες μαζί εντός Αττικής οπότε είπα δεν αξίζει....
εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από το 1999. από το 2009 και μετά ως πωλητής σε πολυκατάστημα.
ποια είναι τα μόρια που μπορώ να πιάσω, μπερδεύτηκα λιγάκι. μόνο αυτά της εμπειρίας? ( 7χ84=588?)
αξίζει ο κόπος? (έχω βγάλει είδη το παράβολο, και την βεβαίωση ΙΚΑ για χρόνο ασφάλισης)
επίσης όταν αναφέρει τέκνο τρίτεκνης οικογένειας που ανάγετε και τι περιορισμούς ηλικίας
έχει. ποιοι μπορούν να κάνουν δηλαδή χρήση των 200 μορίων που δίνει[/quote]
εκτός για τα τέκνα τριτέκνων που διάβασα αλλού ότι υπάρχει ο περιορισμός ηλικίας κι ότι προτεραιότητα σε ισοψηφία έχει αυτός που καταθέτει τους ακριβώς ζητούμενους τίτλους, για τα υπόλοιπα ξέρει κανείς????[/quote]
Οι τρίτεκνοι ειναι πάντα τρίτεκνοι ! Τι λες τωρα ;;
έχει. ποιοι μπορούν να κάνουν δηλαδή χρήση των 200 μορίων που δίνει[/quote]
εκτός για τα τέκνα τριτέκνων που διάβασα αλλού ότι υπάρχει ο περιορισμός ηλικίας κι ότι προτεραιότητα σε ισοψηφία έχει αυτός που καταθέτει τους ακριβώς ζητούμενους τίτλους, για τα υπόλοιπα ξέρει κανείς????[/quote]
Οι τρίτεκνοι ειναι πάντα τρίτεκνοι ! Τι λες τωρα ;;
-
Tzeni1987
- Μαθητευόμενος

Παιδια για δε διοικητικο με 1730 μορια υπαρχει ελπιδα;
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες