ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Dekool
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Dekool » Τετ Φεβ 21, 2018 10:54 pm

BILLY.T έγραψε:
Dekool έγραψε:Καλησπέρα,
έχω μια απορία. Στην Υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας πρέπει να βάλουμε αναλυτικά όλη την εμπειρία μας ή αρκεί να βάλουμε μόνο όση χρειάζεται και είναι σχετική με το αντικείμενο (π.χ. Διοικητικού) για να συμπληρωθούν οι 84 μήνες. Επειδή γράφει στον πίνακα απο...έως...Συνολική διάρκεια σε μήνες.... Έχω μπερδευτεί...

αμα έχεις μέχρι 84 μήνες σου είναι αρκετά, αλλά αμα έχεις και εμπειρία σε οτα τότε βάλε και αυτή για τα έξτρα μόρια οκ.

Δεν έχω σε ΟΤΑ δυστυχώς.... Είναι όλη στον ιδιωτικό τομέα απλά δεν είναι συνεχόμενη η "σχετική" εμπειρία με την σειρά που αναφέρεται στην βεβαίωση των ενσήμων ικα. Γιαυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Να τα βάλω όλα και στην περιγραφή να γράψω την θέση εργασία στην κάθε εταιρία ή μήπως να αναφέρω μόνο αυτά που είναι σχετικά μέχρι να συμπληρωθούν οι 84 μήνες??? Μπερδεγουεη...

Lydia86
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lydia86 » Πέμ Φεβ 22, 2018 1:01 am

Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις, οποίος γνωρίζει κ μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει....
1) Στην ειδικότητα ΔΕ προσωπικού Η/Υ- χειριστών Η/Υ ποια είναι η αρμοδιότητα τους;
2) στους αποδεκτούς τίτλους όταν έχει κύριο κ επικουρικό σημαίνει ότι αν δεν καλυφθούν οι θέσεις από τον κύριο παίρνουν από τον επικουρικό; Κατάλαβα καλά;
3) στην ηλεκτρονική αίτηση δεν μπορούμε να δηλώσουμε κάπου την βεβαίωση ενσήμων από το ΙΚΑ καθώς κ την ειδικότητα... αυτά τα χαρτιά μπορώ να τα βάλω με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά όταν θα στειλω τον φάκελο η δεν χρειάζεται;
Ευχαριστώ!

HookUp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό HookUp » Πέμ Φεβ 22, 2018 1:30 am

JohnyMnemonic έγραψε:
HookUp έγραψε:2 ερωτήσεις, αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει θα ήμουν ευγνώμων.

1. Η ειδικότητα "ΥΕ εργατών καθαριότητας" ξέρει κανείς τι αντικείμενο εργασίας έχει? Γιατί είναι πολύ γενικό και αόριστο όπως διατυπώνετε.

2. Μπορώ να συμμετέχω για θέση ΥΕ έχοντας πτυχίο ΑΕΙ (ΠΕ) ή έστω με απολυτήριο ενιαίου λυκείου?
Το απολυτήριο γυμνασίου το έχω χάσει ή δεν ξέρω που βρίσκεται. Θα πρέπει να απευθυνθώ στο γυμνάσιο που πήγαινα και να ζητήσω αντίγραφο?
Δεν βρίσκω το νόημα βέβαια σε όλο αυτό..
Για να έχει τελειώσει κάποιος λύκειο ή πανεπιστήμιο είναι αυτονόητο ότι έχει τελειώσει γυμνάσιο..
Γιατί να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία? :roll:

1. Σκουπιδιάρης στη καθομιλουμένη
2. Μόνο με πτυχίο από Γυμνάσιο για ΥΕ
Θα μπείτε σε αυτή τι διαδικασία γιατί έτσι προβλέπεται δυστυχώς αλλιώς θα απορριφθεί η αίτηση σας.

1. Τύπου σε απορριμματοφόρο όχημα ή οδοκαθαριστής πχ ή κάτι άλλο?

2. Σε ερώτηση που υπέβαλα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ΑΣΕΠ η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: "Ναι αλλά σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προηγηθεί ο υποψήφιος που προσκομίζει τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης."

Milos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Milos » Πέμ Φεβ 22, 2018 3:19 am

Γειά σας και καλή επιτυχία σε όλους.Μια σύντομη ερώτηση.Με απολυτήριο γενικού λυκείου μπορώ να δηλώσω και θέσεις εργασίας εκτός απο τον κωδικό 702 και για τον κωδικό 708;

Αντιγράφω απ'την προκήρυξη

Κωδικός τίτλου 708:Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευ-
τεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής,
ανεξαρτήτως ειδικότητας.

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Πέμ Φεβ 22, 2018 11:08 am

[quote="Milos"]Γειά σας και καλή επιτυχία σε όλους.Μια σύντομη ερώτηση.Με απολυτήριο γενικού λυκείου μπορώ να δηλώσω και θέσεις εργασίας εκτός απο τον κωδικό 702 και για τον κωδικό 708;

Αντιγράφω απ'την προκήρυξη
[color=#800080]
Κωδικός τίτλου 708:Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευ-
τεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής,
ανεξαρτήτως ειδικότητας.[/color][/quote]
μπορεις για ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ .φιλικα παντα

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Πέμ Φεβ 22, 2018 11:19 am

[quote="scrupo"]Μπαίνει στους γενικούς πίνακες.
Τα δικαιολογητικά πρέπει να υφίστανται μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Οπότε αν δεν έχει υφιστάμενη πιστοποίηση από τα κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας με ημερομηνία σε ισχύ είναι άτοπο να την βάλεις την αναπηρία.

[quote="Lazos07"]καλησπέρα σε όλους,

Θέλω για την παρούσα προκήρυξη να κάνω αιτηση για μια συγγενή μου ως ΥΕ και με ποσοστό αναπηρίας 50% και πάνω. Το θέμα είναι ότι η αίτηση ειναι μεχρι 23/03 και εκείνη περνάει επιτροπή εκείνη την ημέρα στις 23/03. Εάν την δηλώσω ως άτομο με 50% και τελικά στα δικαιολογητικά δεν βάλω το αντίστοιχο δικαιολογητικό αποκλείεται τελείως ή μπαίνει στους γενικούς πίνακες;[/quote][/quote]

Δεν κατέχει αναπηρία ,δηλαδή την ήμερα αυτή άρα δεν ισχύει. Πάντως αυτο με τα ΑΜΕΑ στην 3κ/2018 δεν έχει όριο έτσι;; όλες οι θέσεις δικες τους τίποτα στην γενική σειρά. έλεος

sofkar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofkar » Πέμ Φεβ 22, 2018 12:22 pm

καλημέρα σας, μπορει καποιος να με διαφωτίσει σχετικά με την 3κ/2018, για την κατηγορία ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, με απολυτηριο ΤΕΕ ΒΚΥΚΛΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ποιος απο τους κωδικούς 703, 704, 705 με αντιπροσωπεύει, ευχαριστώ

sterzin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sterzin » Πέμ Φεβ 22, 2018 2:09 pm

Να ρωτήσω κάτι, έχω συμπληρώσει στο μητρώο μόνο τα προσωπικά στοιχεία μου, αυτά δηλαδή που μου ζητήθηκαν στην εγγραφή νέου χρήστη. Χρειάζεται να συμπληρώσω και τις υπόλοιπες καρτέλες πριν την ηλεκτρονική μου αίτηση; Κάπου διάβασα ότι δεν χρειάζεται. Ξέρει κάποιος να μου πει;

sterzin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sterzin » Πέμ Φεβ 22, 2018 2:20 pm

Κάποιος που θα δώσει για ΔΕ μπορεί να μου λύσει κάποιες απορίες;
Στα δικαιολογητικά βάζουμε απολυτήριο λυκείου και πιστοποίηση Υ/Η που είναι και τα κύρια προσόντα, έπειτα η εμπειρία που επίσης έχει μόρια. Πέρα από αυτά, μπορώ να βάλω ξένη γλώσσα; Χρειάζεται και κάτι άλλο για επιπλέον μοριοδότηση;
Επίσης συμπληρώνω ηλεκτρονικά την αίτηση και όλα όσα χρειάζομαι είναι μέσα στην εφαρμογή ή πρέπει να ανατρέξω και κάπου αλλού να πάρω έντυπα; Πχ εργασιακής εμπειρίας;
Ευχαριστώ.

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Πέμ Φεβ 22, 2018 6:54 pm

Για τη συμπλήρωση μητρώου:
Έχει δώσει οδηγίες ο ΑΣΕΠ όπου λέει ότι στη συγκεκριμένη προκήρυξη συμπληρώνονται μόνο τα προσωπικά στοιχεία δεν είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του υπόλοιπου Μητρώου.

Για την ηλεκτρονική αίτηση:

Συμπληρώνεται όλα τα πεδία, δώστε προσοχή στα πρόσθετα προσόντα που πρέπει για να διεκδίκησης τη θέση να είναι συμπληρωμένα.

Εμπειρία κατ’εξαιρεση δε τη συμπληρώνεις στην αίτηση αλλά στην έξτρα δήλωση που σου δίνει ο ΑΣΕΠ στα έντυπα της προκήρυξης.

Πάνω από 120 επιλογές πρέπει να συμπληρώσεις τις υπόλοιπες στο αρχείο που σου δίνει ο ΑΣΕΠ, τεχνική λεπτομέρεια γι αυτούς που θα το κάνουν ίσως να μην ανοίγει με το Adobe acrobat reader και να χρειάζεται τη πλήρη έκδοση του Adobe acrobat.

Δείτε προσεχτικά το πίνακα με τα βαθμολογούμενα κριτήρια για τη κατηγορία θέσεων (ξένες γλώσσες κλπ.) ακόμα κι αν δεν είναι απαραίτητο προσόν της θέσης το βάζετε στα συνημμένα.

Επίσης για θέσεις που ζητάνε άδειες, διπλώματα , χρήση υπολογιστών κλπ. Επίσης αναφορά στα συνημμένα και σε φωτοτυπία μέσα στο φάκελο σας.
Να μη παραλείψετε ότι πιστοποιητικά από ξένες αρχές θέλουν μετάφραση κι επικύρωση από δικηγόρο και στη συνέχεια φωτοτυπία. Αναφέρομαι και σε κάποια πιστοποιητικά για Η/Υ.

Προτιμήστε ηλεκτρονικό παράβολο με τους κωδικούς του τάξις, το έχετε άμεσα και σας δίνετε και η δυνατότητα εξοφλησης από το σύστημα της ΓΓΠΣ.

Εμπειρία:
Μόνο τη βεβαίωση ενσήμων από ΕΦΚΑ(ΙΚΑ) για χρήση στον ΑΣΕΠ.
Ενώ γι αυτούς που δούλεψαν με μπλοκάκι βεβαίωση από ΤΕΒΕ όπου φαίνεται το διάστημα και η ειδικότητα και φωτοτυπία μια σύμβαση ή αντίγραφα τιμολογίου.

Ε αυτά σε γενικές γραμμές κι εδώ είμαστε. Η κάθε προκήρυξη τα αναγράφει αναλυτικά όλα και πιστέψτε με οι απαντήσεις από τον ΑΣΕΠ θα σας παραπέμπτουν πάντα στην αντίστοιχη παράγραφο του ΦΕΚ της προκήρυξης.

Καλή επιτυχία σε όλους και να ξέρετε δε σε κόβουν αν βάλεις κάτι παραπάνω που δε χρειάζεται.

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Πέμ Φεβ 22, 2018 8:50 pm

Μην λέμε του κεφαλιού μας....για εμπειρία

Οταν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος:
Για τους μισθωτούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες:
(1) Όταν δεν ζητείται εξειδικευμένη εμπειρία:
• Άδεια άσκησης επαγγέλματος και
• Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η χρονική διάρκεια της ασφάλισης.

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Πέμ Φεβ 22, 2018 8:55 pm

[quote="brikoudi"]ερώτηση η ΔΕΥΑ είναι Δημοτική επιχείρηση ή ιδιωτική ? αν θέλεις να πάρεις μετάθεση από μία πολη σε άλλη πόλη στην ίδια Υπηρεσία μετά δύο έτη μπορείς ??? ή να κάνεις μετάταξη ?? ή δεν μπορείς καθόλου να φύγεις ??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων[/quote]

Τωρα ειναι δημοτική . Ομως πιο περα μπορει να γίνει ιδιωτική , εξαρτάται απο την πολιτική του κράτους πχ ΟΤΕ

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Πέμ Φεβ 22, 2018 9:00 pm

[quote="DTINFINITY"]Για τη συμπλήρωση μητρώου:
Έχει δώσει οδηγίες ο ΑΣΕΠ όπου λέει ότι στη συγκεκριμένη προκήρυξη συμπληρώνονται μόνο τα προσωπικά στοιχεία δεν είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του υπόλοιπου Μητρώου.

Για την ηλεκτρονική αίτηση:

Συμπληρώνεται όλα τα πεδία, δώστε προσοχή στα πρόσθετα προσόντα που πρέπει για να διεκδίκησης τη θέση να είναι συμπληρωμένα.

Εμπειρία κατ’εξαιρεση δε τη συμπληρώνεις στην αίτηση αλλά στην έξτρα δήλωση που σου δίνει ο ΑΣΕΠ στα έντυπα της προκήρυξης.

Πάνω από 120 επιλογές πρέπει να συμπληρώσεις τις υπόλοιπες στο αρχείο που σου δίνει ο ΑΣΕΠ, τεχνική λεπτομέρεια γι αυτούς που θα το κάνουν ίσως να μην ανοίγει με το Adobe acrobat reader και να χρειάζεται τη πλήρη έκδοση του Adobe acrobat.

Δείτε προσεχτικά το πίνακα με τα βαθμολογούμενα κριτήρια για τη κατηγορία θέσεων (ξένες γλώσσες κλπ.) ακόμα κι αν δεν είναι απαραίτητο προσόν της θέσης το βάζετε στα συνημμένα.

Επίσης για θέσεις που ζητάνε άδειες, διπλώματα , χρήση υπολογιστών κλπ. Επίσης αναφορά στα συνημμένα και σε φωτοτυπία μέσα στο φάκελο σας.
Να μη παραλείψετε ότι πιστοποιητικά από ξένες αρχές θέλουν μετάφραση κι επικύρωση από δικηγόρο και στη συνέχεια φωτοτυπία. Αναφέρομαι και σε κάποια πιστοποιητικά για Η/Υ.

Προτιμήστε ηλεκτρονικό παράβολο με τους κωδικούς του τάξις, το έχετε άμεσα και σας δίνετε και η δυνατότητα εξοφλησης από το σύστημα της ΓΓΠΣ.

Εμπειρία:
Μόνο τη βεβαίωση ενσήμων από ΕΦΚΑ(ΙΚΑ) για χρήση στον ΑΣΕΠ.
Ενώ γι αυτούς που δούλεψαν με μπλοκάκι βεβαίωση από ΤΕΒΕ όπου φαίνεται το διάστημα και η ειδικότητα και φωτοτυπία μια σύμβαση ή αντίγραφα τιμολογίου.

Ε αυτά σε γενικές γραμμές κι εδώ είμαστε. Η κάθε προκήρυξη τα αναγράφει αναλυτικά όλα και πιστέψτε με οι απαντήσεις από τον ΑΣΕΠ θα σας παραπέμπτουν πάντα στην αντίστοιχη παράγραφο του ΦΕΚ της προκήρυξης.

Καλή επιτυχία σε όλους και να ξέρετε δε σε κόβουν αν βάλεις κάτι παραπάνω που δε χρειάζεται.[/quote]

(Εμπειρία κατ’εξαιρεση δε τη συμπληρώνεις στην αίτηση αλλά στην έξτρα δήλωση που σου δίνει ο ΑΣΕΠ στα έντυπα της προκήρυξης.)
Αυτο που το ειδες φιλε μου;;;
Βαλτός εισαι να λες παραπληροφόρηση ;
Κανονικα την δηλώνεις την εμπειρία

gTZ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gTZ » Πέμ Φεβ 22, 2018 9:29 pm

Καλησπερα.
Εχω πτυχιο τεχνικης σχολης και θα κανω αιτηση στην 3Κ/2018 με κωδικο τιτλου σπουδων 703. Επισης εχω και απολυτηριο λυκειου.Πως μπορω να το δηλωσω ? Σε ποιον πινακα της αιτησης και με ποιο κωδικο? Υπαρχει περιπτωση να παρω τα 150 μορια απο το απολυτηριο λυκειου?

oaee
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό oaee » Πέμ Φεβ 22, 2018 10:00 pm

[quote="sofkar"]καλημέρα σας, μπορει καποιος να με διαφωτίσει σχετικά με την 3κ/2018, για την κατηγορία ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, με απολυτηριο ΤΕΕ ΒΚΥΚΛΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ποιος απο τους κωδικούς 703, 704, 705 με αντιπροσωπεύει, ευχαριστώ[/quote]

Αυτος που αναφέρει τον τίτλο σπουδών σου, μάλλον εσυ μονο για ηλεκτρολόγος μπορεις. Παρε τηλ ΑΣΕΠ αν μένεις αθηνα ή κατέβεις αυτες τις μερες μπορεις να ρωτήσεις στα γραφεια τους αυτοπρόσωπος , μην φοβάσαι τα ατομα εκει σε ακούνε .
Φιλικά παντα

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες