ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
xana
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό xana » Δευ Φεβ 19, 2018 3:23 am

ioanna91 έγραψε:
HookUp έγραψε:Καλησπέρα
Αν και κάτοχος τίτλου ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) σκέφτομαι να συμμετάσχω για θέση ΥΕ (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης).

Μπορώ να συμμετάσχω με το πτυχίο μου ή θα πρέπει να ξεθάψω το απολυτήριο δημοτικού?
Το οποίο δεν ξέρω καν που είναι.. μπορώ να το εκδώσω πάλι από το δημοτικό στο οποίο πήγαινα? :roll:

Θα καταχραστώ το πεδίο της ερώτησής σας για να ρωτήσω κι εγώ αν έχει νόημα να κάνω αίτηση με το απολυτήριο του λυκείου (με πολύ υψηλό βαθμό) για τις θέσεις διοικητικών (χωρίς εμπειρία), έχοντας πτυχίο πανεπιστημίου (παιδαγωγικού συγκεκριμένα και όχι κάποιο από αυτά που γίνονται δεκτά για τις θέσεις ΠΕ), μεταπττυχιακό, ecdl και προφίσενσι. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, επομένως αν κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μου πει τη γνώμη του επ' αυτού θα με βοηθούσε αρκετά. Επίσης δεν έχω καταλάβει αν τα υπόλοιπα προσόντα κάποιου που κάνει αίτηση για μια θέση ΔΕ προσμετρώνται στα μόρια ή όχι. Ευχαριστώ πολύ και καλά κούλουμα σε όλους!

Μπορείτε να καταθέσετε αίτηση σε όποια κατηγορία έχετε τα τυπικά προσόντα που ζητά η Προκήρυξη. Για τις ΔΕ θέσεις, όχι δε δίνει κανένα μόριο το πτυχίο και το μεταπτυχιακό, δυστυχώς, αν και δεύτερος τίτλος ΔΕ (π.χ. ΙΕΚ ή Β' Κύκλος ΤΕΕ) θα σας έδινε 150 μόρια. Το μόνο που δίνει από αυτά που είπατε, πέραν του απολυτηρίου, είναι τα αγγλικά. Ακόμα και 20 να έχετε στο απολυτήριο λυκείου, αν μιλάμε για απολυτήριο γενικού λυκείου και όχι για κάτι εξειδικευμένο και αν το μόνο που έχετε επιπλέον είναι τα αγγλικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσετε στις θέσεις χωρίς εμπειρία, ειδικά αν δεν ανήκετε σε ειδική κατηγορία. Μόνο αν μιλάμε για θέση με εντοπιότητα μπορείτε να το θεωρείτε πιθανό. Ωστόσο, επειδή η προκήρυξη έχει πάρα πολλές θέσεις και δεν ξέρετε τι θα γίνει, σας προτρέπω να καταθέσετε. Αν μπείτε, αφού έχετε πτυχίο Πανεπιστημίου, σε 8 έτη θα μπορείτε να γίνετε ΠΕ.

Ελπίζω να βοήθησα!

ioanna91
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioanna91 » Δευ Φεβ 19, 2018 1:15 pm

xana έγραψε:
ioanna91 έγραψε:
HookUp έγραψε:Καλησπέρα
Αν και κάτοχος τίτλου ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) σκέφτομαι να συμμετάσχω για θέση ΥΕ (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης).

Μπορώ να συμμετάσχω με το πτυχίο μου ή θα πρέπει να ξεθάψω το απολυτήριο δημοτικού?
Το οποίο δεν ξέρω καν που είναι.. μπορώ να το εκδώσω πάλι από το δημοτικό στο οποίο πήγαινα? :roll:

Θα καταχραστώ το πεδίο της ερώτησής σας για να ρωτήσω κι εγώ αν έχει νόημα να κάνω αίτηση με το απολυτήριο του λυκείου (με πολύ υψηλό βαθμό) για τις θέσεις διοικητικών (χωρίς εμπειρία), έχοντας πτυχίο πανεπιστημίου (παιδαγωγικού συγκεκριμένα και όχι κάποιο από αυτά που γίνονται δεκτά για τις θέσεις ΠΕ), μεταπττυχιακό, ecdl και προφίσενσι. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, επομένως αν κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μου πει τη γνώμη του επ' αυτού θα με βοηθούσε αρκετά. Επίσης δεν έχω καταλάβει αν τα υπόλοιπα προσόντα κάποιου που κάνει αίτηση για μια θέση ΔΕ προσμετρώνται στα μόρια ή όχι. Ευχαριστώ πολύ και καλά κούλουμα σε όλους!

Μπορείτε να καταθέσετε αίτηση σε όποια κατηγορία έχετε τα τυπικά προσόντα που ζητά η Προκήρυξη. Για τις ΔΕ θέσεις, όχι δε δίνει κανένα μόριο το πτυχίο και το μεταπτυχιακό, δυστυχώς, αν και δεύτερος τίτλος ΔΕ (π.χ. ΙΕΚ ή Β' Κύκλος ΤΕΕ) θα σας έδινε 150 μόρια. Το μόνο που δίνει από αυτά που είπατε, πέραν του απολυτηρίου, είναι τα αγγλικά. Ακόμα και 20 να έχετε στο απολυτήριο λυκείου, αν μιλάμε για απολυτήριο γενικού λυκείου και όχι για κάτι εξειδικευμένο και αν το μόνο που έχετε επιπλέον είναι τα αγγλικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσετε στις θέσεις χωρίς εμπειρία, ειδικά αν δεν ανήκετε σε ειδική κατηγορία. Μόνο αν μιλάμε για θέση με εντοπιότητα μπορείτε να το θεωρείτε πιθανό. Ωστόσο, επειδή η προκήρυξη έχει πάρα πολλές θέσεις και δεν ξέρετε τι θα γίνει, σας προτρέπω να καταθέσετε. Αν μπείτε, αφού έχετε πτυχίο Πανεπιστημίου, σε 8 έτη θα μπορείτε να γίνετε ΠΕ.

Ελπίζω να βοήθησα!

Ευχαριστώ πολύ, μάλλον πρέπει να αποφασίσω λίγο γρήγορα.

Alliws
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Alliws » Δευ Φεβ 19, 2018 4:20 pm

vasilis_patra έγραψε:Θα συμφωνήσω με την evi44, την εκλογική πελατεία κοιτάνε, τίποτα άλλο...
Αυτό που διάβασα εγώ είναι το εξής:
Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα εκδοθεί εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών στην οποία θα τονίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διεκδίκησης του bonus
Τα έξτρα μόρια της ειδικής εμπειρίας που ανέρχονται αφορούν υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ)
Αποδεκτή και μετρήσιμη γίνεται οποιαδήποτε εμπειρία σε ΟΤΑ ή σε Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ)
Οι υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν εργαστεί σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα
Αυτές ακριβώς τις υπηρεσίες απαριθμεί, εκτός των άλλων, η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών

Με άλλα λόγια, αν ο ΑΣΕΠ δει προϋπηρεσία στους φορείς που θα αναφέρονται στην εγκύκλιο θα σου δίνει τα extra μόρια, έτσι καταλαβαίνω. Μάλλον δε θα το κουράσουν παραπάνω με το τι καθήκοντα είχες...

JohnyMnemonic έγραψε:Απλά θα βάλουν ως πρόσθετο προσόν την προυπηρεσία σε τριτοβάθμιο ίδρυμα

Ή θα βάλουν εμπειρία σε τριτοβάθμιο ίδρυμα το οποίο παρέχει/ υποστηρίζει εξ' αποστάσεως εκπαίδευση...
Τέσπα, όταν με το καλό βγει η προκήρυξη για το ΕΑΠ θα δούμε, ας μείνουμε στα της 3Κ σε αυτό το topic! :)

Αν έχω προϋπηρεσία σε ΝΠΔΔ ως ΔΕ Διοικητικός και θέλω να αιτηθώ πάλι για θέσεις ΔΕ με διοικητικό αντικείμενο της 3κ/18 μπορώ να πάρω την προσαύξηση της εμπειρίας ή θα μετρήσει ως απλή εμπειρία?
Ευχαριστώ

Lydia86
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lydia86 » Τρί Φεβ 20, 2018 6:46 pm

Καλησπερα σας ήθελα να ρωτήσω το εξής, έχω κάνει τα χαρτιά μου και σε άλλη προκυρηξη και είχα επικυρώσει το πτυχίο ecdl σε δικηγόρο. Θα χρειαστεί να το ξανά επικυρωσω γι αυτήν την προκυρηξη;;; Γνωρίζει κανείς;;;

woolfy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό woolfy » Τρί Φεβ 20, 2018 7:55 pm

Καλησπερα μια ερωτηση..Στην κατηγορια ΔΕ. αν βαλω πτυχιο ΤΕΕ Β' κυκλου κυριο πτυχιο και πτυχιο ΤΕΕ Α' σαν δευτερο για να παρω τα 150 μορια επιπλεον θα το δεχτουν...???επειδη και τα 2 εχουν βαθμο και ειναι πτυχια...ΑΣΧΕΤΑ αν ειναι συνεχομενα,,

player74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό player74 » Τρί Φεβ 20, 2018 8:44 pm

Καλησπέρα σας
είμαι απόφοιτος ΤΕΛ (υπαλλήλων διοίκησης) 44 ετών, ελεύθερος, χωρίς πιστοποιημένες γνώσεις αγγλικής και Η/Υ (αν και για αγγλικά υπάρχει ένα μάθημα στο απολυτήριο-πτυχίο "ΞΕΝΗ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚ. ΟΡΟΛ. με βαθμό 09" που δεν ξέρω κατά πόσο μετράει)

για ΔΕ είδα 2-3 κωδικούς χωρίς πρόσθετα προσόντα, με συνολικά 3-4 θέσεις όλες μαζί εντός Αττικής οπότε είπα δεν αξίζει....

εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από το 1999. από το 2009 και μετά ως πωλητής σε πολυκατάστημα.
Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για ΥΕ.
βρήκα ένα θεωρημένο από το '88 αντίγραφο απολυτηρίου γυμνασίου. αρκεί?
δέχονται το απολυτήριο λυκείου?
ποια είναι τα μόρια που μπορώ να πιάσω, μπερδεύτηκα λιγάκι. μόνο αυτά της εμπειρίας? ( 7χ84=588?)
αξίζει ο κόπος? (έχω βγάλει είδη το παράβολο, και την βεβαίωση ΙΚΑ για χρόνο ασφάλισης)

επίσης όταν αναφέρει τέκνο τρίτεκνης οικογένειας που ανάγετε και τι περιορισμούς ηλικίας
έχει. ποιοι μπορούν να κάνουν δηλαδή χρήση των 200 μορίων που δίνει

evgenia80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evgenia80 » Τρί Φεβ 20, 2018 9:31 pm

Alliws έγραψε:
vasilis_patra έγραψε:Θα συμφωνήσω με την evi44, την εκλογική πελατεία κοιτάνε, τίποτα άλλο...
Αυτό που διάβασα εγώ είναι το εξής:
Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα εκδοθεί εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών στην οποία θα τονίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διεκδίκησης του bonus
Τα έξτρα μόρια της ειδικής εμπειρίας που ανέρχονται αφορούν υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ)
Αποδεκτή και μετρήσιμη γίνεται οποιαδήποτε εμπειρία σε ΟΤΑ ή σε Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ)
Οι υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν εργαστεί σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα
Αυτές ακριβώς τις υπηρεσίες απαριθμεί, εκτός των άλλων, η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών

Με άλλα λόγια, αν ο ΑΣΕΠ δει προϋπηρεσία στους φορείς που θα αναφέρονται στην εγκύκλιο θα σου δίνει τα extra μόρια, έτσι καταλαβαίνω. Μάλλον δε θα το κουράσουν παραπάνω με το τι καθήκοντα είχες...

JohnyMnemonic έγραψε:Απλά θα βάλουν ως πρόσθετο προσόν την προυπηρεσία σε τριτοβάθμιο ίδρυμα

Ή θα βάλουν εμπειρία σε τριτοβάθμιο ίδρυμα το οποίο παρέχει/ υποστηρίζει εξ' αποστάσεως εκπαίδευση...
Τέσπα, όταν με το καλό βγει η προκήρυξη για το ΕΑΠ θα δούμε, ας μείνουμε στα της 3Κ σε αυτό το topic! :)

Αν έχω προϋπηρεσία σε ΝΠΔΔ ως ΔΕ Διοικητικός και θέλω να αιτηθώ πάλι για θέσεις ΔΕ με διοικητικό αντικείμενο της 3κ/18 μπορώ να πάρω την προσαύξηση της εμπειρίας ή θα μετρήσει ως απλή εμπειρία?
Ευχαριστώ

Απο ότι καταλαβαίνω θα πάρετε την προσαύξηση μόνο εφόσον δουλεύετε σε ανταποδοτικες υπηρεσίες καθαριότητας σε ΟΤΑ ή στον δήμο.

niki258
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό niki258 » Τρί Φεβ 20, 2018 11:38 pm

Lydia86 έγραψε:Καλησπερα σας ήθελα να ρωτήσω το εξής, έχω κάνει τα χαρτιά μου και σε άλλη προκυρηξη και είχα επικυρώσει το πτυχίο ecdl σε δικηγόρο. Θα χρειαστεί να το ξανά επικυρωσω γι αυτήν την προκυρηξη;;; Γνωρίζει κανείς;;;

Οχι,δε χρειάζεται εκ νέου επικύρωση,καταθέτετε το φωτοαντίγραφο του ακριβούς αντιγράφου του τίτλου.

Dekool
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Dekool » Τετ Φεβ 21, 2018 12:20 am

Καλησπέρα,
έχω μια απορία. Στην Υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας πρέπει να βάλουμε αναλυτικά όλη την εμπειρία μας ή αρκεί να βάλουμε μόνο όση χρειάζεται και είναι σχετική με το αντικείμενο (π.χ. Διοικητικού) για να συμπληρωθούν οι 84 μήνες. Επειδή γράφει στον πίνακα απο...έως...Συνολική διάρκεια σε μήνες.... Έχω μπερδευτεί...

HookUp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό HookUp » Τετ Φεβ 21, 2018 1:37 am

2 ερωτήσεις, αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει θα ήμουν ευγνώμων.

1. Η ειδικότητα "ΥΕ εργατών καθαριότητας" ξέρει κανείς τι αντικείμενο εργασίας έχει? Γιατί είναι πολύ γενικό και αόριστο όπως διατυπώνετε.

2. Μπορώ να συμμετέχω για θέση ΥΕ έχοντας πτυχίο ΑΕΙ (ΠΕ) ή έστω με απολυτήριο ενιαίου λυκείου?
Το απολυτήριο γυμνασίου το έχω χάσει ή δεν ξέρω που βρίσκεται. Θα πρέπει να απευθυνθώ στο γυμνάσιο που πήγαινα και να ζητήσω αντίγραφο?
Δεν βρίσκω το νόημα βέβαια σε όλο αυτό..
Για να έχει τελειώσει κάποιος λύκειο ή πανεπιστήμιο είναι αυτονόητο ότι έχει τελειώσει γυμνάσιο..
Γιατί να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία? :roll:

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τετ Φεβ 21, 2018 1:16 pm

HookUp έγραψε:2 ερωτήσεις, αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει θα ήμουν ευγνώμων.

1. Η ειδικότητα "ΥΕ εργατών καθαριότητας" ξέρει κανείς τι αντικείμενο εργασίας έχει? Γιατί είναι πολύ γενικό και αόριστο όπως διατυπώνετε.

2. Μπορώ να συμμετέχω για θέση ΥΕ έχοντας πτυχίο ΑΕΙ (ΠΕ) ή έστω με απολυτήριο ενιαίου λυκείου?
Το απολυτήριο γυμνασίου το έχω χάσει ή δεν ξέρω που βρίσκεται. Θα πρέπει να απευθυνθώ στο γυμνάσιο που πήγαινα και να ζητήσω αντίγραφο?
Για να έχει τελειώσει κάποιος λύκειο ή πανεπιστήμιο είναι αυτονόητο ότι έχει τελειώσει γυμνάσιο..

1. Σκουπιδιάρης στη καθομιλουμένη
2. Μόνο με πτυχίο από Γυμνάσιο για ΥΕ
Θα μπείτε σε αυτή τι διαδικασία γιατί έτσι προβλέπεται δυστυχώς αλλιώς θα απορριφθεί η αίτηση σας.

kryst
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kryst » Τετ Φεβ 21, 2018 7:00 pm

καλησπερα ηθελα να ρωτησω για αποδειξη πολυτεκνου εκτος απο χαρτι ΑΣΠΕ κ πιστοποιητικο οικογενειακησ καταστασης χρειαζεται κατι αλλο?η μητερα μου απεκτησε την ιδιοτητα ως χηρα με 3 παιδια κ μουπαν ισχυει ισοβια ωστοσο στις θεσεις ΤΟΜΥ δεν μου υπολογισαν τα μορια.δεν εκανα ενσταση γιατι ουτως η αλλως δεν επιανα τα μορια αλλα αναρωτιεμαι αν ηθελε κ τπτ αλλο

panoulis13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό panoulis13 » Τετ Φεβ 21, 2018 7:07 pm

HookUp έγραψε:2 ερωτήσεις, αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει θα ήμουν ευγνώμων.

δεν απορριπτεται η αιτηση αλλα σε περιπτωση ισοβαθμιας θα επιλεξουν αυτον με το απολυτηριο γυμνασιου

BILLY.T
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό BILLY.T » Τετ Φεβ 21, 2018 8:08 pm

[quote="Dekool"]Καλησπέρα,
έχω μια απορία. Στην Υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας πρέπει να βάλουμε αναλυτικά όλη την εμπειρία μας ή αρκεί να βάλουμε μόνο όση χρειάζεται και είναι σχετική με το αντικείμενο (π.χ. Διοικητικού) για να συμπληρωθούν οι 84 μήνες. Επειδή γράφει στον πίνακα απο...έως...Συνολική διάρκεια σε μήνες.... Έχω μπερδευτεί...[/quote]

αμα έχεις μέχρι 84 μήνες σου είναι αρκετά, αλλά αμα έχεις και εμπειρία σε οτα τότε βάλε και αυτή για τα έξτρα μόρια οκ.

BILLY.T
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό BILLY.T » Τετ Φεβ 21, 2018 8:11 pm

[quote="woolfy"]Καλησπερα μια ερωτηση..Στην κατηγορια ΔΕ. αν βαλω πτυχιο ΤΕΕ Β' κυκλου κυριο πτυχιο και πτυχιο ΤΕΕ Α' σαν δευτερο για να παρω τα 150 μορια επιπλεον θα το δεχτουν...???επειδη και τα 2 εχουν βαθμο και ειναι πτυχια...ΑΣΧΕΤΑ αν ειναι συνεχομενα,,[/quote]

ναι θα το δεχτούν όμως να είναι και τα δύο αποδεχτά σύμφωνα με την προκήρυξη

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 16 επισκέπτες