ioanna91 έγραψε:HookUp έγραψε:Καλησπέρα
Αν και κάτοχος τίτλου ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) σκέφτομαι να συμμετάσχω για θέση ΥΕ (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης).
Μπορώ να συμμετάσχω με το πτυχίο μου ή θα πρέπει να ξεθάψω το απολυτήριο δημοτικού?
Το οποίο δεν ξέρω καν που είναι.. μπορώ να το εκδώσω πάλι από το δημοτικό στο οποίο πήγαινα? :roll:
Θα καταχραστώ το πεδίο της ερώτησής σας για να ρωτήσω κι εγώ αν έχει νόημα να κάνω αίτηση με το απολυτήριο του λυκείου (με πολύ υψηλό βαθμό) για τις θέσεις διοικητικών (χωρίς εμπειρία), έχοντας πτυχίο πανεπιστημίου (παιδαγωγικού συγκεκριμένα και όχι κάποιο από αυτά που γίνονται δεκτά για τις θέσεις ΠΕ), μεταπττυχιακό, ecdl και προφίσενσι. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, επομένως αν κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μου πει τη γνώμη του επ' αυτού θα με βοηθούσε αρκετά. Επίσης δεν έχω καταλάβει αν τα υπόλοιπα προσόντα κάποιου που κάνει αίτηση για μια θέση ΔΕ προσμετρώνται στα μόρια ή όχι. Ευχαριστώ πολύ και καλά κούλουμα σε όλους!
Μπορείτε να καταθέσετε αίτηση σε όποια κατηγορία έχετε τα τυπικά προσόντα που ζητά η Προκήρυξη. Για τις ΔΕ θέσεις, όχι δε δίνει κανένα μόριο το πτυχίο και το μεταπτυχιακό, δυστυχώς, αν και δεύτερος τίτλος ΔΕ (π.χ. ΙΕΚ ή Β' Κύκλος ΤΕΕ) θα σας έδινε 150 μόρια. Το μόνο που δίνει από αυτά που είπατε, πέραν του απολυτηρίου, είναι τα αγγλικά. Ακόμα και 20 να έχετε στο απολυτήριο λυκείου, αν μιλάμε για απολυτήριο γενικού λυκείου και όχι για κάτι εξειδικευμένο και αν το μόνο που έχετε επιπλέον είναι τα αγγλικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσετε στις θέσεις χωρίς εμπειρία, ειδικά αν δεν ανήκετε σε ειδική κατηγορία. Μόνο αν μιλάμε για θέση με εντοπιότητα μπορείτε να το θεωρείτε πιθανό. Ωστόσο, επειδή η προκήρυξη έχει πάρα πολλές θέσεις και δεν ξέρετε τι θα γίνει, σας προτρέπω να καταθέσετε. Αν μπείτε, αφού έχετε πτυχίο Πανεπιστημίου, σε 8 έτη θα μπορείτε να γίνετε ΠΕ.
Ελπίζω να βοήθησα!