sakis198 έγραψε:vasilis_patra έγραψε:vasilis_patra έγραψε:
Δεν παίζει αυτό με την καμία!!! Μέχρι τέλος Μαρτίου είναι η αποστολή των αιτήσεων (συγκεκριμένα 27/3/2018 για τους ΥΕ)
Για το δεύτερο που ρωτάς, ναι, η υπηρεσία έχει δυνατότητα να σε προσλάβει με σύμβαση ορισμένου χρόνου αν είσαι στα προσωρινά αλλά δεν είναι υποχρεωτικό! Αν θες πας, αλλιώς περιμένεις τα οριστικά ;)
Τελικά φαίνεται ότι έχεις δίκιο, όντως παίζει να έχουμε προσωρινά τόσο νωρίς!!! :shock:
Από ότι διαβάζω ο ΑΣΕΠ για πρώτη φορά θα φτιάξει πίνακα προσωρινών χωρίς κανέναν έλεγχο, θεωρώντας ότι όλοι έχουν δηλώσει σωστά τα προσόντα τους. Στη συνέχεια, θα αρχίσει να τσεκάρει αυτούς που είναι στα προσωρινά για τον αν μπήκαν καλώς ή όχι ώστε να εκδώσει τα οριστικά (τα οποία άγνωστο πόσους μήνες θα κάνουν να βγουν με τόσες εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις)!
Επίσης, αν εγώ θέλω να κάνω ένσταση επί των μορίων που μου έβαλε τελικά ο ΑΣΕΠ, πότε θα το κάνω? Με την έκδοση των οριστικών και μετά θα έχουμε έκδοση οριστικών^2 :lol:
Τέλος, εγώ που έχω πολύ λίγα μόρια, μπορώ να επικαλεστώ ότι προσόντα γουστάρω στην αίτηση, να μπω στα προσωρινά, να τσιμπήσω καμιά σύμβαση ορισμένου χρόνου με βάση τα προσωρινά και μετά αν στα οριστικά τα οποία θα βγουν 32 Αυγούστου δεν είμαι μέσα, δεν πειράζει, θα έχω τσιμπήσει και μισθούς και προϋπηρεσία, χαχα :lol:
Βαλτε ψευτικα μορια κοσμε. Για ενα 8μηνο θα εχετε δουλεια και μετα ταμειο.
2 συναφή διδακτορικά, 2 συναφή μεταπτυχιακά, δεύτερη σχολή, βαθμό 10 και φουλ προυπηρεσία και έρχεται η σύμβαση ορισμένου.
Για πότε μετά θα έχεις διοριστεί κανονικότατα δεν θα το καταλάβεις!!