ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
kristal
- Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Παραθέτω το κείμενο σχετικά με τους ΠΕ και ΤΕ:
==========================================
Την αγωνία για το εργασιακό τους μέλλον εκφράζουν οι «παρατασιούχοι» ΤΕ και ΠΕ στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, ενόψει της προκήρυξης των περίπου 7.000 θέσεων εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.
Οι συμβασιούχοι – «παρατασιούχοι» ΤΕ, ΠΕ, σύμφωνα με καταγγελίες τους, μένουν εκτός του επικείμενου διαγωνισμού αφού, δεν περιλαμβάνονται στις κατηγορίες των προσλήψεων. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, αναφέρουν ότι τους «ξέχασαν» τόσο το Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και η ΠΟΕ – ΟΤΑ και ειδικότερα, τονίζουν:
«Σύμφωνα με τις αναφορές του Υπουργού Εσωτερικών, οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικά με την καθαριότητα, αναμένονται σύντομα να προκηρυχτούν και αφορούν περίπου 7.000 θέσεις εργασίας κατηγορίας ΥΕ και ΔΕ.
Στο συγκεκριμένο όμως πλαίσιο εργαζομένων, εμπίπτουν και ορισμένοι εργαζόμενοι των κατηγοριών ΤΕ και ΠΕ, όπου απασχολούνται ως συμβασιούχοι – παρατασιούχοι με τις ίδιες συνθήκες, όπως οι συνάδελφοι τους ΥΕ και ΔΕ. Οι συμβασιούχοι ΤΕ και ΠΕ εργάζονται και αμείβονται, με νέες συμβάσεις, ίδιες με αυτές των ΥΕ και ΔΕ, στις ανταποδοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 24 του νόμου 4479/2017.
Παρ’ όλα αυτά, ο επικείμενος διαγωνισμός δεν περιλαμβάνει τις κατηγορίες αυτές και αφήνει εκτός, δεκάδες συμβασιούχους, καθώς και τους δήμους με νέα κενά, δίνοντας εκ νέου το πάτημα σε πολλούς δημάρχους, να προχωρήσουν σε συμβάσεις με ιδιώτες. Η αδικία αυτή πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα και ζητάμε απ το Υπουργείο να προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων των συμβασιούχων ΤΕ και ΠΕ, που απασχολούνται στις ανταποδοτικές υπηρεσίες της καθαριότητας, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τις κατηγορίες ΥΕ και ΔΕ.
Σημείωση: Στις 8 απαντήσεις του υπουργού προς την ΚΕΔΕ, περιλαμβανόταν και μια σχετικά με τους ΤΕ, όπου ο υπουργός τότε είχε δηλώσει πως ο νόμος σχετικά με τις προλήψεις των ΔΕ και ΥΕ στα ανταποδοτικά, αφορά και τις κατηγορίες ΤΕ και ΠΕ, με την μόνη διαφορά, ότι εμπίπτουν στην αναλογία 1 / 4.»
======================================
Την αγωνία για το εργασιακό τους μέλλον εκφράζουν οι «παρατασιούχοι» ΤΕ και ΠΕ στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, ενόψει της προκήρυξης των περίπου 7.000 θέσεων εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.
Οι συμβασιούχοι – «παρατασιούχοι» ΤΕ, ΠΕ, σύμφωνα με καταγγελίες τους, μένουν εκτός του επικείμενου διαγωνισμού αφού, δεν περιλαμβάνονται στις κατηγορίες των προσλήψεων. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, αναφέρουν ότι τους «ξέχασαν» τόσο το Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και η ΠΟΕ – ΟΤΑ και ειδικότερα, τονίζουν:
«Σύμφωνα με τις αναφορές του Υπουργού Εσωτερικών, οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικά με την καθαριότητα, αναμένονται σύντομα να προκηρυχτούν και αφορούν περίπου 7.000 θέσεις εργασίας κατηγορίας ΥΕ και ΔΕ.
Στο συγκεκριμένο όμως πλαίσιο εργαζομένων, εμπίπτουν και ορισμένοι εργαζόμενοι των κατηγοριών ΤΕ και ΠΕ, όπου απασχολούνται ως συμβασιούχοι – παρατασιούχοι με τις ίδιες συνθήκες, όπως οι συνάδελφοι τους ΥΕ και ΔΕ. Οι συμβασιούχοι ΤΕ και ΠΕ εργάζονται και αμείβονται, με νέες συμβάσεις, ίδιες με αυτές των ΥΕ και ΔΕ, στις ανταποδοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 24 του νόμου 4479/2017.
Παρ’ όλα αυτά, ο επικείμενος διαγωνισμός δεν περιλαμβάνει τις κατηγορίες αυτές και αφήνει εκτός, δεκάδες συμβασιούχους, καθώς και τους δήμους με νέα κενά, δίνοντας εκ νέου το πάτημα σε πολλούς δημάρχους, να προχωρήσουν σε συμβάσεις με ιδιώτες. Η αδικία αυτή πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα και ζητάμε απ το Υπουργείο να προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων των συμβασιούχων ΤΕ και ΠΕ, που απασχολούνται στις ανταποδοτικές υπηρεσίες της καθαριότητας, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τις κατηγορίες ΥΕ και ΔΕ.
Σημείωση: Στις 8 απαντήσεις του υπουργού προς την ΚΕΔΕ, περιλαμβανόταν και μια σχετικά με τους ΤΕ, όπου ο υπουργός τότε είχε δηλώσει πως ο νόμος σχετικά με τις προλήψεις των ΔΕ και ΥΕ στα ανταποδοτικά, αφορά και τις κατηγορίες ΤΕ και ΠΕ, με την μόνη διαφορά, ότι εμπίπτουν στην αναλογία 1 / 4.»
-
gb331984
- Μαθητευόμενος

Εγώ μπορώ να ρωτήσω κάτι:
Η επικυρωμένη από ΚΕΠ δήλωση ανάθεσης από πελάτη μου, μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτή μορφή σύμβασης;
Η επικυρωμένη από ΚΕΠ δήλωση ανάθεσης από πελάτη μου, μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτή μορφή σύμβασης;
-
vasilis_patra
- Δόκιμος

Πολυ σημαντικο αυτο για τα 17 μορια και τις θεσεις ΠΕ/ΤΕ. Συμφωνω οτι ειναι αδικο να δωθουν ετσι τοσα μορια σε καποιους...
Οταν με το καλο ανοιξουν οι online αιτησεις των ΠΕ, εκει θα φανει σιγουρα τι παιζει! Οταν θα δηλωνεις την εμπειρια για την επιδιωκομενη θεση, θα εχει extra πεδιο για την ειδικη εμπειρια ή όχι??
Οταν με το καλο ανοιξουν οι online αιτησεις των ΠΕ, εκει θα φανει σιγουρα τι παιζει! Οταν θα δηλωνεις την εμπειρια για την επιδιωκομενη θεση, θα εχει extra πεδιο για την ειδικη εμπειρια ή όχι??
-
JohnyMnemonic
- Μόνιμος

kristal έγραψε:Παραθέτω το κείμενο σχετικά με τους ΠΕ και ΤΕ:
Προφανώς το κείμενο είναι παλιό αφού αναφέρει οτι αναμένονται σύντομα να προκηρυχτούν και αφορούν περίπου 7.000 θέσεις εργασίας κατηγορίας ΥΕ και ΔΕ. Υπάρχουν φυσικά ΠΕ και ΤΕ που έμειναν εκτός της προκήρυξης που είχαν καθήκοντα με την καθαριότητα γι'αυτό και διαμαρτύρονται.
-
vasilis_patra
- Δόκιμος

Κάτι άλλο που κάνει εντύπωση είναι το θέμα των ξένων γλωσσών...
Π.χ. στα Φάρσαλα (θέση 1006) ζητάνε πολύ καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής ή Ιταλικής ενώ στα Χανιά (θέση 1008) τους αρκεί η καλή γνώση Αγγλικής, Γαλλικής ή Γερμανικής (εδώ δεν έχει Ιταλικά :lol:).
Στη θέση 1046 στα Χανιά ζητάνε άριστη γνώση Αγγλικής, Γαλλικής ή Γερμανικής (πάλι εδώ δεν έχει Ιταλικά).
Στη θέση 1047 (Θήβα) ζητάνε αποκλειστικά πολύ καλή γνώση της Αγγλικής, δεν έχει άλλη γλώσσα (Γερμανικά ή Γαλλικά ή Ιταλικά).
Με ποια λογική διαφοροποιούνται οι γλώσσες ανά κωδικό;
Ακόμη και αν τα ζήτησαν οι φόρείς έτσι ο ΑΣΕΠ δεν έπρεπε να έχει ενιαία αντιμετώπιση; :roll:
Π.χ. στα Φάρσαλα (θέση 1006) ζητάνε πολύ καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής ή Ιταλικής ενώ στα Χανιά (θέση 1008) τους αρκεί η καλή γνώση Αγγλικής, Γαλλικής ή Γερμανικής (εδώ δεν έχει Ιταλικά :lol:).
Στη θέση 1046 στα Χανιά ζητάνε άριστη γνώση Αγγλικής, Γαλλικής ή Γερμανικής (πάλι εδώ δεν έχει Ιταλικά).
Στη θέση 1047 (Θήβα) ζητάνε αποκλειστικά πολύ καλή γνώση της Αγγλικής, δεν έχει άλλη γλώσσα (Γερμανικά ή Γαλλικά ή Ιταλικά).
Με ποια λογική διαφοροποιούνται οι γλώσσες ανά κωδικό;
Ακόμη και αν τα ζήτησαν οι φόρείς έτσι ο ΑΣΕΠ δεν έπρεπε να έχει ενιαία αντιμετώπιση; :roll:
-
Lydia86
- Μαθητευόμενος

Lydia86 έγραψε:Καλησπέρα σας και από εμένα! Μπορεί κάποιος για κατηγορία ΔΕ να μου πει ποια είναι η αρμοδιότητα του υδρομετρητή και του αποθηκάριου;;; Ως προϋπηρεσία μπορώ να βάλω αυτή που έχω ως υπάλληλος γραφείου; Θα προσμετρηθεί;;;; Οποίος/ οποία γνωρίζει ας μου απαντήσει... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ας μου απαντήσει και μένα οποίος γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτά που ρώτησα παρακαλω!!!!
-
sterzin
- Μαθητευόμενος

Kαλημέρα και από μένα.
Εχω μια απορία για την εμπειρία. Για ΔΕ στην συγκεκριμένη περίπτωση, χρειάζεται να βάλω εμπειρία; Δεν βλέπω να την ζητάει και δεν καταλαβαίνω αν πρέπει να την βάλω ή όχι.
Εχω μια απορία για την εμπειρία. Για ΔΕ στην συγκεκριμένη περίπτωση, χρειάζεται να βάλω εμπειρία; Δεν βλέπω να την ζητάει και δεν καταλαβαίνω αν πρέπει να την βάλω ή όχι.
-
kristal
- Δόκιμος

Το κείμενο όντως είναι απο τον Νοέμβριο , απλά το παρέθεσα συνδέοντας το μήπως και η ασάφεια αφορά κάποιο παραθυράκι στο Νόμο. Τέλος πάντων θα δείξει τι ισχύει, καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!!!
-
evi44
- Δόκιμος

Έχει δίκιο ο φίλος πιο πανω οτι μπορει να φανει απο την αιτηση οταν ανοιξουν αντιστοιχως για τις πε-τε-δε κατηγοριες... Παντως ειναι εξοφθαλμη αδικια και εγω τουλάχιστον βλέπω οτι κατα τη λαϊκή ρηση μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα... Οτι δηλαδη υπαρχει για παραδειγμα ελλειψη πε_τε διοικητικων ειδικα στο αντικείμενο της καθαριότητας και χρειάζεται εξειδίκευση για να χειρίζεται κανείς τα θεματα καθαρισμου που δεν μπορει να αποκτηθει αλλού . Να μας λεγανε μονο για καμια τεχνικη ειδικοτητα να γινουν πιο πιστευτοι... Οσο για τη βιασυνη κ την προχειροτητα της προκηρυξης εδω κανουν λάθος παραπομπές στο σχετικο νομο, στο φεκ του ασεπ δε θα κανανε? Αν πρόκειται για λαθος κι οχι σκοπιμη ασαφεια
-
kikpatra
- Μαθητευόμενος

vasilis_patra έγραψε:Πολυ σημαντικο αυτο για τα 17 μορια και τις θεσεις ΠΕ/ΤΕ. Συμφωνω οτι ειναι αδικο να δωθουν ετσι τοσα μορια σε καποιους...
Vasilis_patra τα λες σωστα!!! Και εγω θεωρώ ότι είναι άδικο να δωθούν 17 μόρια στις κατηγορίες ΠΕ & ΤΕ
-
evi44
- Δόκιμος

Έχει δίκιο ο φίλος πιο πανω οτι μπορει να φανει απο την αιτηση οταν ανοιξουν αντιστοιχως για τις πε-τε-δε κατηγοριες... Παντως ειναι εξοφθαλμη αδικια και εγω τουλάχιστον βλέπω οτι κατα τη λαϊκή ρηση μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα... Οτι δηλαδη υπαρχει για παραδειγμα ελλειψη πε_τε διοικητικων ειδικα στο αντικείμενο της καθαριότητας και χρειάζεται εξειδίκευση για να χειρίζεται κανείς τα θεματα καθαρισμου που δεν μπορει να αποκτηθει αλλού . Να μας λεγανε μονο για καμια τεχνικη ειδικοτητα να γινουν πιο πιστευτοι... Οσο για τη βιασυνη κ την προχειροτητα της προκηρυξης εδω κανουν λάθος παραπομπές στο σχετικο νομο, στο φεκ του ασεπ δε θα κανανε? Αν πρόκειται για λαθος κι οχι σκοπιμη ασαφεια
-
Ιωάννης Μπάκας
- Μόνιμος

Έχουμε εκ νέου τον εξής ανεκδιήγητο κανονισμό!:
Δηλαδή για να καταλάβω!!Εγώ θέλω να λάβω μέρος στην παρούσα προκήρυξη σαν ΔΕ διότι ως τέτοιος έχω κάποιες παραπάνω ελπίδες για να πετύχω εκεί που θέλω και όχι ως ΤΕ όπου και υπάρχουν πολλοί με μεταπτυχιακά και ΦΟΥΛ εμπειρία ως Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί!!!Στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχω την υποχρέωση να απολογηθώ για το εν λόγω σκεπτικό μου!!Είμαι της γνώμης ότι με βολεύει ως ΔΕ .......
Στο ψητό τώρα!!Την Βεβαίωση Αναγγελίας του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη την έχω αποκτήσει με χρήση του τριτοβάθμιου τίτλου μου του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΤΕ!!
Είχα λάβει μέρος ΚΑΙ στην 10Κ/2017 του ΑΔΜΗΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο οπότε και δύο καλοσυνάτες,σοβαρές και αξιοπρεπείς κυρίες που εργάζονται στο τμήμα Επαγγέλματος της περιοχής μου και έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μην με εξοστρακίσει στους απορριπτέους ο ΑΣΕΠ τον οποίον ΑΣΕΠ πήραν τηλέφωνο που το σήκωσε μιά "κυρία" και με θράσος χιλίων Καρδιναλλίων είπε ότι.......ακόμη και από το Χάρβαντ να έχω αποφοιτήσει, αν η Βεβαίωση Αναγγελίας δεν έχει προέλθει από τον ΔΕ τίτλο μου αλλά από τον ΤΕ, τότε καπούτ στους απορριπτέους!!!!
Έχω δικαιώματα και μου τα στερούν, ήτοι να "παντρέψω" το ΔΕ πτυχίο Ηλεκτρολόγου με την Βεβαίωση Αναγγελίας Εγκαταστάτη του ΤΕ πτυχίου!Το τμήμα Επαγγέλματος, μου το αναγνωρίζει το δικαίωμα αυτό!!
Και νομίζει κανείς ότι ΕΓΩ προσωπικά θέλω να αγωνιστώ για την σωτηρία αυτής της χώρας ,, για να συνεχίσει να μου "ροκανίζει" με τέτοιον τρόπο τα δικαιώματα μου;;;Κάρβουνο να γίνουν όλα, ας επιβιώσουν μόνον οι έχοντες τα προσόντα να επιβιώσουν.....
ΥΓ
Δεν δένω κόμπο σχοινί ότι σώνει και καλά θα πετύχω ακόμη και αν ακυρωθεί αυτός ο παραπάνω κανονισμός....Δικαίωμα στην ΕΥΚΑΙΡΙΑ θέλω όπως θα γίνει με τόσους και τόσους άλλους....
Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος Ι.Ε.Κ. ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού
Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού
Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης
ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικών Επαγγελματικών σχολών δευτεροβάθμιας εκ-
παίδευσης ή Σχολών Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. του ν. 1346/83 ή ν. 3475/2006 ή άλλος
ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδι-
κότητας, ο οποίος οδηγεί στην απαιτούμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος ή
βεβαίωση ή βεβαίωση αναγγελίας
Δηλαδή για να καταλάβω!!Εγώ θέλω να λάβω μέρος στην παρούσα προκήρυξη σαν ΔΕ διότι ως τέτοιος έχω κάποιες παραπάνω ελπίδες για να πετύχω εκεί που θέλω και όχι ως ΤΕ όπου και υπάρχουν πολλοί με μεταπτυχιακά και ΦΟΥΛ εμπειρία ως Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί!!!Στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχω την υποχρέωση να απολογηθώ για το εν λόγω σκεπτικό μου!!Είμαι της γνώμης ότι με βολεύει ως ΔΕ .......
Στο ψητό τώρα!!Την Βεβαίωση Αναγγελίας του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη την έχω αποκτήσει με χρήση του τριτοβάθμιου τίτλου μου του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΤΕ!!
Είχα λάβει μέρος ΚΑΙ στην 10Κ/2017 του ΑΔΜΗΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο οπότε και δύο καλοσυνάτες,σοβαρές και αξιοπρεπείς κυρίες που εργάζονται στο τμήμα Επαγγέλματος της περιοχής μου και έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μην με εξοστρακίσει στους απορριπτέους ο ΑΣΕΠ τον οποίον ΑΣΕΠ πήραν τηλέφωνο που το σήκωσε μιά "κυρία" και με θράσος χιλίων Καρδιναλλίων είπε ότι.......ακόμη και από το Χάρβαντ να έχω αποφοιτήσει, αν η Βεβαίωση Αναγγελίας δεν έχει προέλθει από τον ΔΕ τίτλο μου αλλά από τον ΤΕ, τότε καπούτ στους απορριπτέους!!!!
Έχω δικαιώματα και μου τα στερούν, ήτοι να "παντρέψω" το ΔΕ πτυχίο Ηλεκτρολόγου με την Βεβαίωση Αναγγελίας Εγκαταστάτη του ΤΕ πτυχίου!Το τμήμα Επαγγέλματος, μου το αναγνωρίζει το δικαίωμα αυτό!!
Και νομίζει κανείς ότι ΕΓΩ προσωπικά θέλω να αγωνιστώ για την σωτηρία αυτής της χώρας ,, για να συνεχίσει να μου "ροκανίζει" με τέτοιον τρόπο τα δικαιώματα μου;;;Κάρβουνο να γίνουν όλα, ας επιβιώσουν μόνον οι έχοντες τα προσόντα να επιβιώσουν.....
ΥΓ
Δεν δένω κόμπο σχοινί ότι σώνει και καλά θα πετύχω ακόμη και αν ακυρωθεί αυτός ο παραπάνω κανονισμός....Δικαίωμα στην ΕΥΚΑΙΡΙΑ θέλω όπως θα γίνει με τόσους και τόσους άλλους....
-
evi44
- Δόκιμος

Παιδια επικοινωνησα με ασεπ... Μην το κουράζουμε... Ο κυριουλης μου ξεκαθαρισε οτι ολες οι ειδικότητες πε, δε, τε, υε αν εμφανισουν βεβαιωση απο δημο για εμπειρία σε ανταποδοτικες υπηρεσίες καθαριότητας παίρνουν τα επιπλέον μορια!!! Οταν τολμησα να ψελισσω για φωτογραφικη προκήρυξη μου εδωσε την εξης απάντηση και βγάλτε συμπερασμα"ο ασεπ δεν ειναι δικτατορια ουτε επαναστατικο κινημα για να αντιβαινει σε νομους που ψήφισε η κυβέρνηση " εφοσον ψηφιστηκε ο νομος λοιπον η προκήρυξη εκδοθηκε κανονικα... Κοινως κατακυρωνει και το πιο κουλό προσοντολογιο αν ψηφιστεί δια νομου... Δεν ξερω αλλα εγω εχω εκνευριστει και νομιζω οτι κι ο ίδιος ο νομος ειναι επιτηδες περιεργα διατυπωμενος και οι νομικοι συμβουλοι του ασεπ τον ερμηνευσαν κατα το δοκούν.. Εγω θα παω ΣτΠ και αν βρω και άλλους θα παω κ δικηγορο.. Κανονικα αν καποιοι πηγαιναμε ευρωπαϊκό δικαστήριο θα αργησει αλλα πιστεύω θα ερχόταν δικαιωση και θα πεφταν και προστιμα. Εκει πονταρει το εκάστοτε σύστημα... Οτι σαν μοναδα ο καθενας του φαίνεται βουνο να αντιδρασει και τελικα ποτε δεν γινεται τιποτα..
-
evi44
- Δόκιμος

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Έχουμε εκ νέου τον εξής ανεκδιήγητο κανονισμό!:Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος Ι.Ε.Κ. ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού
Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού
Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης
ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικών Επαγγελματικών σχολών δευτεροβάθμιας εκ-
παίδευσης ή Σχολών Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. του ν. 1346/83 ή ν. 3475/2006 ή άλλος
ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδι-
κότητας, ο οποίος οδηγεί στην απαιτούμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος ή
βεβαίωση ή βεβαίωση αναγγελίας
ΥΓ
join the club!!! Τι να πω εχεις και συ το δίκιο σου...κατά κάποιο τρόπο οι πε και τε "τιμωρούνται" όταν διεκδικούν θέση κατώτερης βαθμίδας γιατί σου λέει εσύ κύριε να διεκδικήσεις θέσεις της κατηγορίας σου αφου εχεις τη δυνατοτητα ωστε να μην στερήσεις θέση από δε υποψήφιο που αναγκαστικά μόνο σ αυτη την κατηγορία μπορεί να υποβάλλει..Παλαιότερα ίσχυε και ένας τυπου αγραφος νόμος ότι αν εκανες ΔΕ έπρεπε να εισαι προσεκτικος και να αποκρύπτεις τυχον υπερκειμενο τιτλο γιατι αν διαπιστωνοταν ειχες προβλημα δεν ξερω αν εφαρμοζοταν ή ήταν απλά αστικος μυθος...και αν διοριστεις ΔΕ ενω εχεις και ΤΕ ή ΠΕ ήδη, η αναγώριση του πτυχιου γινεται μετα απο 8 χρόνια ενώ αν το αποκτησεις μετα το διορισμο σε 2 χρονια...άλλο κουλό αυτό...τελος παντων δεν ξερω καθολου τι γινεται με τον τομεα σου αλλα αν δε σε βοηθησει καποιος απο δω μεσα να γνωριζει, σε αλλο φορουμ που ειχε καποιος ενα σχετικο θεμα τον συμβουλευσαν να αποταθει ο ιδιος η μεσω δικηγορου στο νομικο τμημα του ασεπ να καταλαβεις αν αυτο που κανουν το βασιζουν σε καποιο νομο ή σε καποια διαταξη και κατα ποσο διατιθενται να το αλλαξουν...δυστυχως ο ασεπ μπλοκαρισμενος και από το στρεβλο συστημα που δεν αλλαζει απ ότι φαίνεται και νομοθετεί "πελατοκεντρικά", ειναι ο τελικος κριτης και αυτος θετει τα κριτηρια σωστα, λιγοτερο σωστα και μερικες φορες κι αδικα
-
kristal
- Δόκιμος

evi44 Ανέφερες καθόλου στο ΑΣΕΠ για την παραγραφο του ν.2190 που γίνεται αναφορά και είναι λάθος και αν ναι τι σου ειπαν;
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες