Ευχαριστώ

daphne12 έγραψε:Καλησπέρα σας, έχει κανείς κάποια ενημέρωση για το πότε περίπου θα βγούν τα αποτελέσματα της 2κ/2017 ή μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό χρειάζεται συνήθως;
Ευχαριστώ
arpatr έγραψε:βγήκαν σήμερα τα προσωρινά για τους ΠΕ.. απ'οτι κατάλαβα αν δεν είχες διδακτορικό ως ΠΕ δεν είχες ελπίδες!! Φαντάζομαι οριακά χαμηλότερα θα παίξουν και οι ΤΕ.. λογικα τις επόμενες μέρες θα βγουν και αυτα..
thes έγραψε:arpatr έγραψε:βγήκαν σήμερα τα προσωρινά για τους ΠΕ.. απ'οτι κατάλαβα αν δεν είχες διδακτορικό ως ΠΕ δεν είχες ελπίδες!! Φαντάζομαι οριακά χαμηλότερα θα παίξουν και οι ΤΕ.. λογικα τις επόμενες μέρες θα βγουν και αυτα..
Δεν νομίζω να δούμε τόσο ψηλά.εννοώ για θέση διορισμού.έστω και τις τελευταίες..Γιατί θα πρέπει να εμφανιστούν 10-15 διδακτορικά ενώ μέχρι τώρα από το διαγωνισμό της Τράπεζα της Ελλάδας και μετά max ήταν 2-3 άτομα..άποψή μου..Μόνο αν πέσουν μόνιμοι με προσόντα ώστε να αλλάξουν υπηρεσία και μέρος..
DTINFINITY έγραψε:daphne12 έγραψε:Καλησπέρα σας, έχει κανείς κάποια ενημέρωση για το πότε περίπου θα βγούν τα αποτελέσματα της 2κ/2017 ή μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό χρειάζεται συνήθως;
Ευχαριστώ
Γι' αυτό θα ξεκινήσω ένα δεύτερο διδακτορικό ώστε να συνεχίσω να διορίζομαι για καμιά δεκαετία ακόμα! χαχαχα!![]()
![]()
Κάποια στιγμή όπως πάει το πράγμα θα θέλει πιστοποίηση ότι έχεις δουλέψει στη NASA για να διοριστείς στο Ελληνικό δημόσιο.
Πάντως πέρα από τη πλάκα, είναι κατάντια για τη χώρα, να μην έχει δομές να απασχοληθούν οι κάτοχοι διδακτορικών και να είναι "αναγκασμένοι" για τη διασφάλιση μιας σίγουρης εργασίας να μπαίνουν σε οποιαδήποτε θέση στο δημόσιο (και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου).
arpatr έγραψε:DTINFINITY έγραψε:daphne12 έγραψε:Καλησπέρα σας, έχει κανείς κάποια ενημέρωση για το πότε περίπου θα βγούν τα αποτελέσματα της 2κ/2017 ή μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό χρειάζεται συνήθως;
Ευχαριστώ
Γι' αυτό θα ξεκινήσω ένα δεύτερο διδακτορικό ώστε να συνεχίσω να διορίζομαι για καμιά δεκαετία ακόμα! χαχαχα!![]()
![]()
Κάποια στιγμή όπως πάει το πράγμα θα θέλει πιστοποίηση ότι έχεις δουλέψει στη NASA για να διοριστείς στο Ελληνικό δημόσιο.
Πάντως πέρα από τη πλάκα, είναι κατάντια για τη χώρα, να μην έχει δομές να απασχοληθούν οι κάτοχοι διδακτορικών και να είναι "αναγκασμένοι" για τη διασφάλιση μιας σίγουρης εργασίας να μπαίνουν σε οποιαδήποτε θέση στο δημόσιο (και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου).
Είναι πραγματικά κατάντια.. τρελαίνομαι να τελειώσω μέσα στο καλοκαίρι γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.. αλλά για δεύτερο ουτε αστείο δεν κάνω χαχα! Φοβερό, είμαι πολύ περίεργος για τους ΤΕ. Διδακτορικά πολλά δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν δυο μαστερ δυο πτυχία.. πιστεύω δύσκολα θα πέσουμε κάτω απο 1600-1650 μόρια για τις γενικές θέσεις.. Dtinfinity πως πάει ξεκινήσατε εσείς; εγκαταστάθηκες;
arpatr έγραψε:Είναι πραγματικά κατάντια.. τρελαίνομαι να τελειώσω μέσα στο καλοκαίρι γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.. αλλά για δεύτερο ουτε αστείο δεν κάνω χαχα! Φοβερό, είμαι πολύ περίεργος για τους ΤΕ. Διδακτορικά πολλά δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν δυο μαστερ δυο πτυχία.. πιστεύω δύσκολα θα πέσουμε κάτω απο 1600-1650 μόρια για τις γενικές θέσεις.. Dtinfinity πως πάει ξεκινήσατε εσείς; εγκαταστάθηκες;
kostas78 έγραψε:Ξέρει κανείς πόσο καιρό μπορεί να πάρει από τα προσωρινά μέχρι τα οριστικά αποτελέσματα;
arpatr έγραψε:Κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινώ, καλή αρχή λοιπόν. Αφού σας καθησύχασαν για το μισθό τι άλλο θέλετε![]()
Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα! italos πως είσαι; Εν αναμονή έτσι;
Επιστροφή σε “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης