Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
papadaki
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό papadaki » Παρ Οκτ 10, 2014 12:19 pm

demis82 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:Τελικα παιδια περιμενουμε καποια επιστολη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί τόσο άγχος Σοφία; Άντε παλιά είχες άγχος για το τι θα γίνει με τους επιτυχόντες, τώρα γιατί; :lol:
Ναι, περιμένουμε επιστολή (θα παραλάβουμε από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία μάλλον) όπου θα μας κοινοποιείται επίσημα ο διορισμός και όπου θα αναγράφεται η ακριβής προθεσμία. Το μέγιστο που μπορούν να δώσουν είναι 20 μέρες αλλά σκέφτονταν για λιγότερο όταν είχα μιλήσει, δεν είχαν αποφασίσει ακόμα..

@ Papadaki όπως βλέπεις ο πολύχρονος αγώνας μας με τα χίλια κύματα (πραγματικά 1000) έπιασε τόπο. Το γνωρίζαμε βέβαια από πέρυσι περίπου τέτοιον καιρό αυτό, απλώς τώρα επισφραγίστηκε.

Άντε καλή αρχή σε όλους!

Καλή δύναμη παιδί! Αυτός ο αγώνας είναι για να γραφτεί βιβλίο!!!!! :D
Καλή προσαρμογή σε όσους ξενιτεύεστε....

raniakechagia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό raniakechagia » Παρ Οκτ 10, 2014 5:45 pm

anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
raniakechagia έγραψε:
naty έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:Καλημερα παιδια! Μηπως ξερουμε ποσο χρονικο διαστημα μας δινεται για να παρουσιαστουμε, αφου βγει το φεκ; ειδικα αν ειμαστε αρκετα μακρια....
περίπου 5-10 ημέρες.......
Γεια σου Σοφία, σε περιμένω Μυτιλήνη! μην αγχώνεσαι, μετά το ΦΕΚ ακολουθεί και β' επιστολή που θα κάνει κάποιες μέρες κι από κει και έπειτα αρχίζει να μετράει ο χρόνος που πρέπει να παρουσιαστείς, που είναι γύρω στις 15 μέρες. Μπορεί και να σε πάρουν από την υπηρεσία για λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια για το διορισμό!

Καλησπερα ρανια! σε ευχαριστω! Συγχαρητηρια και σε εσενα! Εισαι σιγουρη για την επιστολη; γιατι ακουσα οτι πρεπει να παρουσιαστεις σε 5 μερες απο τη στιγμη που θα βγει το φεκ....και για εμενα ειναι πολυ δυσκολο αφου ειμαι απο θεσσαλονικη...παρεπιπτοντως εσυ εισαι απο μυτιληνη; Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω και σε ευχαριστω για την απαντηση!!
κοριτσια απογοητευση ... ΔΕΝ βρισκω σπιτι... Σοφια θα δυσκολευτεις παρα μα παρα πολυ ....
Σοφία για την επιστολή είμαι 100% σίγουρη, έχω ξαναδουλέψει στο δημόσιο και σήμερα το πρωί ήμουν στα δικαστήρια και μου το επιβεβαίωσαν κι από κει. Θα σε πάρουν τηλέφωνο όταν φτάσει η επιστολή κι έχεις περιθώριο 10 μέρες. Ναι, εγώ από Μυτιλήνη είμαι, ζω μόνιμα από το 2012.Αναστασία καλώς ήλθες, καλό κουράγιο με το ψάξιμο..είναι δύσκολη περίοδος, γιατί έχουμε φοιτητές κι αυτοί ήρθαν νωρίτερα..

demis82
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό demis82 » Παρ Οκτ 10, 2014 5:57 pm

papadaki έγραψε:
demis82 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:Τελικα παιδια περιμενουμε καποια επιστολη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί τόσο άγχος Σοφία; Άντε παλιά είχες άγχος για το τι θα γίνει με τους επιτυχόντες, τώρα γιατί; :lol:
Ναι, περιμένουμε επιστολή (θα παραλάβουμε από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία μάλλον) όπου θα μας κοινοποιείται επίσημα ο διορισμός και όπου θα αναγράφεται η ακριβής προθεσμία. Το μέγιστο που μπορούν να δώσουν είναι 20 μέρες αλλά σκέφτονταν για λιγότερο όταν είχα μιλήσει, δεν είχαν αποφασίσει ακόμα..

@ Papadaki όπως βλέπεις ο πολύχρονος αγώνας μας με τα χίλια κύματα (πραγματικά 1000) έπιασε τόπο. Το γνωρίζαμε βέβαια από πέρυσι περίπου τέτοιον καιρό αυτό, απλώς τώρα επισφραγίστηκε.

Άντε καλή αρχή σε όλους!

Καλή δύναμη παιδί! Αυτός ο αγώνας είναι για να γραφτεί βιβλίο!!!!! :D
Καλή προσαρμογή σε όσους ξενιτεύεστε....

Όντως είναι για βιβλίο, δε ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ..τέλος πάντων. Καλή δύναμη και σε σένα, στις υπηρεσίες που πάμε θα τη χρειαστούμε σίγουρα.. Καλή δύναμη σε όλους φυσικά!

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Παρ Οκτ 10, 2014 6:12 pm

quote]Σοφία για την επιστολή είμαι 100% σίγουρη, έχω ξαναδουλέψει στο δημόσιο και σήμερα το πρωί ήμουν στα δικαστήρια και μου το επιβεβαίωσαν κι από κει. Θα σε πάρουν τηλέφωνο όταν φτάσει η επιστολή κι έχεις περιθώριο 10 μέρες. Ναι, εγώ από Μυτιλήνη είμαι, ζω μόνιμα από το 2012.Αναστασία καλώς ήλθες, καλό κουράγιο με το ψάξιμο..είναι δύσκολη περίοδος, γιατί έχουμε φοιτητές κι αυτοί ήρθαν νωρίτερα..

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ? ΑΦΟΥ ΤΗ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ... ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Παρ Οκτ 10, 2014 10:34 pm

Καλη σταδιοδρομια σε ολους μας...

raniakechagia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό raniakechagia » Σάβ Οκτ 11, 2014 5:07 pm

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε:quote]Σοφία για την επιστολή είμαι 100% σίγουρη, έχω ξαναδουλέψει στο δημόσιο και σήμερα το πρωί ήμουν στα δικαστήρια και μου το επιβεβαίωσαν κι από κει. Θα σε πάρουν τηλέφωνο όταν φτάσει η επιστολή κι έχεις περιθώριο 10 μέρες. Ναι, εγώ από Μυτιλήνη είμαι, ζω μόνιμα από το 2012.Αναστασία καλώς ήλθες, καλό κουράγιο με το ψάξιμο..είναι δύσκολη περίοδος, γιατί έχουμε φοιτητές κι αυτοί ήρθαν νωρίτερα..

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ? ΑΦΟΥ ΤΗ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ... ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.
η επιστολή θα πάει στην υπηρεσία που παρουσιαζόμαστε. Την προηγούμενη φορά που διορίστηκα ( σε άλλο φορέα) ήρθε και στο σπίτι μου. Πολύ πιθανό να σε ειδοποιήσουν και τηλεφωνικά. Και το περιθώριο παρουσίασης είναι σε 10 μέρες από τότε που θα λάβεις γνώση.

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Σάβ Οκτ 11, 2014 5:42 pm

raniakechagia έγραψε:
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε:quote]Σοφία για την επιστολή είμαι 100% σίγουρη, έχω ξαναδουλέψει στο δημόσιο και σήμερα το πρωί ήμουν στα δικαστήρια και μου το επιβεβαίωσαν κι από κει. Θα σε πάρουν τηλέφωνο όταν φτάσει η επιστολή κι έχεις περιθώριο 10 μέρες. Ναι, εγώ από Μυτιλήνη είμαι, ζω μόνιμα από το 2012.Αναστασία καλώς ήλθες, καλό κουράγιο με το ψάξιμο..είναι δύσκολη περίοδος, γιατί έχουμε φοιτητές κι αυτοί ήρθαν νωρίτερα..

η επιστολή θα πάει στην υπηρεσία που παρουσιαζόμαστε. Την προηγούμενη φορά που διορίστηκα ( σε άλλο φορέα) ήρθε και στο σπίτι μου. Πολύ πιθανό να σε ειδοποιήσουν και τηλεφωνικά. Και το περιθώριο παρουσίασης είναι σε 10 μέρες από τότε που θα λάβεις γνώση.

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Δευ Οκτ 13, 2014 11:31 am

Καλημερα! Καλη εβδομαδα! Παιδια ειδοποιηθηκε κανεις απο την υπηρεσια του για να παρουσιαστει; :?:

ellie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ellie » Δευ Οκτ 13, 2014 11:32 am

καλημέρα κ καλή σταδιοδρομία σε όλους! όπως τυχόν παρατηρήσατε, κάποιοι, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε υπηρεσίες της Αθήνας, ΔΕΝ αποδέχθηκαν το διορισμό τους. Εγώ είχα δηλώσει Αθήνα στις πρώτες επιλογές, αλλά διορίζομαι σε επαρχία. Το ερώτημα είναι το εξής: μπορούν οι κενές θέσεις της Αθήνας να καλυφθούν από άτομα όπως εγώ ή πηγαίνουν αποκλειστικά στους επόμενους που θα κληθούν για αναπλήρωση??

merilia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό merilia » Δευ Οκτ 13, 2014 3:02 pm

Καλημέρα και καλό διορισμό σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την αμοιβαία μετάθεση; Πότε γίνεται χρονικά και ποιες οι προϋποθέσεις;

Chrysi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Chrysi » Δευ Οκτ 13, 2014 5:54 pm

Καλή μας σταδιοδρομία! Κι εγώ περιμένω , με τον υπεύθυνο του πρωτοδικείου εδώ που μιλάω μου είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο μόλις έχει νεότερο, περιμένει να τους ενημερώσουν υπηρεσιακά !

zouzounaki2012
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zouzounaki2012 » Δευ Οκτ 13, 2014 7:43 pm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :D

ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΔΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ

1) ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
2) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
3)ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
4) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩ
5) ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
6) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
7) ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ &
ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΕ 9 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ :

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ & ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ.

Electra1973
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Electra1973 » Δευ Οκτ 13, 2014 8:03 pm

ellie έγραψε:καλημέρα κ καλή σταδιοδρομία σε όλους! όπως τυχόν παρατηρήσατε, κάποιοι, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε υπηρεσίες της Αθήνας, ΔΕΝ αποδέχθηκαν το διορισμό τους. Εγώ είχα δηλώσει Αθήνα στις πρώτες επιλογές, αλλά διορίζομαι σε επαρχία. Το ερώτημα είναι το εξής: μπορούν οι κενές θέσεις της Αθήνας να καλυφθούν από άτομα όπως εγώ ή πηγαίνουν αποκλειστικά στους επόμενους που θα κληθούν για αναπλήρωση??

Σε ποια πόλη διορίστηκες ellie;Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και με διόρισαν Αθήνα. Απο ότι άκουσα οι θέσεις θα καλυφθούν από αναπληρωτές.Καλή αρχή σε όλους παιδιά!

fkdimosio
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό fkdimosio » Δευ Οκτ 13, 2014 8:44 pm

ellie έγραψε:καλημέρα κ καλή σταδιοδρομία σε όλους! όπως τυχόν παρατηρήσατε, κάποιοι, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε υπηρεσίες της Αθήνας, ΔΕΝ αποδέχθηκαν το διορισμό τους. Εγώ είχα δηλώσει Αθήνα στις πρώτες επιλογές, αλλά διορίζομαι σε επαρχία. Το ερώτημα είναι το εξής: μπορούν οι κενές θέσεις της Αθήνας να καλυφθούν από άτομα όπως εγώ ή πηγαίνουν αποκλειστικά στους επόμενους που θα κληθούν για αναπλήρωση??

Ολα γινονται. Αλλωστε υπαρχει προηγουμενο στον ιδιο διαγωνισμο, ακριβως ιδιο αιτημα με το δικο σου που ικανοποιηθηκε. Υπαρχει και η σχετικη αποφαση στη διαυγεια στους Διορισμους. Μπορει καποιος πολυ ευκολα να το διαπιστωσει αν συνδυασει μερικα πραγματα. Σορι αλλα δεν μπορω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερεις. Γνωμη μου, κυνηγησε το δεν εχεις να χασεις τιποτα. Αν εχεις και καποιον απο μεσα να "πιεσει" ακομα καλυτερα. :wink:

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τετ Οκτ 15, 2014 11:28 am

Καλημερα παιδια! Ειδοποιηθηκε κανεις; :D

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες