Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
mbilly
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mbilly » Δευ Οκτ 06, 2014 9:15 pm

Dejan έγραψε:
evito έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!!Μήπως γνωρίζετε από πότε θα αρχίσουν να μας πληρώνουν? Με το που θα ορκιστουμε ή θα πάρει κάποιους μήνες?

Συνήθως κάνει 1.5 με 2 μήνες η πρώτη πληρωμή...

KΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΨΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Τρί Οκτ 07, 2014 4:46 pm

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!ελπίζω να μας πληρώσουν άμεσα πάντως!!

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Τρί Οκτ 07, 2014 8:18 pm

πόσο είναι ο καθαρός μισθός για ΔΕ γνωρίζει κανείς?
σε πόσες μέρες υπολογίζει το ΕΤ να δημοσιεύσει το ΦΕΚ, αν ρώτησε κανείς? ευχαριστώ

naty
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

κάθε μέρα από εδώ και πέρα είναι πίθανή......

Δημοσίευσηαπό naty » Τετ Οκτ 08, 2014 7:51 am

ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:πόσο είναι ο καθαρός μισθός για ΔΕ γνωρίζει κανείς?
σε πόσες μέρες υπολογίζει το ΕΤ να δημοσιεύσει το ΦΕΚ, αν ρώτησε κανείς? ευχαριστώ[/quo
:oops:

vana_del
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vana_del » Τετ Οκτ 08, 2014 8:02 am

Γεια σας, παιδιά!! Θα ήθελα να μάθω αν όλοι όσοι έχουν περάσει από προφορική συνέντευξη έχουν διοριστεί ή υπήρξαν και επιπλέον άτομα;

Λουλούδης Γιώργος έγραψε:
kat_gian έγραψε:@ Λουλούδης Γιώργος
Έχεις απόλυτο δίκιο και σε κατανοώ πλήρως...Θα έπρεπε να βρισκόμαστε στην ίδια θέση ΟΛΟΙ και πίστεψέ με δεν μιλάω εκ του ασφαλούς. Μπορεί να "τακτοποιήθηκα", αλλά το συναίσθημά σου και η αγωνία σου μου είναι γνωστά. Όπως και σε όλους εδώ μέσα...Μακάρι να εξελιχθούν όπως ΠΡΕΠΕΙ τα πράγματα και για εσάς. Και αν υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε, πολύ ευχαρίστως! Άλλωστε και για εμάς, κάποιοι άλλοι αγωνίστηκαν και άνοιξαν τον δρόμο. Μην πτοείσαι πάντως, λίγη ακόμα υπομονή και δύναμη! Οι ανάγκες είναι πολλές και αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί δεξαμενή δυναμικού για τον συγκεκριμένο φορέα. Θα τον αξιοποιήσει πλήρως! Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε την υποστήριξη όσων επιθυμούν να την προσφέρουν και με όποιον τρόπο μπορούν! Όπως καταλαβαίνεις ακόμα και η όποια πληροφορία για εμάς είναι πολύ χρήσιμη δεδομένου ότι δεν βρισκόμαστε κοντά στα κέντρα των αποφάσεων αλλά κυρίως επειδή εμείς είμαστε πλέον πολύ λίγοι και ελάχιστοι έχουμε τρόπο επικοινωνίας μεταξύ μας! Απο εμάς τους λίγους αυτή τη στιγμή απ' όσα ξέρω δεν είναι πάνω 3-4 άτομα που ασχολούνται και προσπαθούν! Τώρα τι κάνουν οι υπόλοιποι δεν το γνωρίζω! Μακάρι και αυτοί να προσπαθούν με τον τρόπο τους και ας μην το ξέρουμε εμείς! Τέλος πάντων το θέμα μας τώρα είναι η παράταση του πίνακα για το 2015 για την οποία κανείς δεν έχει ακόμη δεσμευτεί ότι θα γίνει! Εκεί στρέφονται οι προσπάθειές μας δεδομένου ότι αποκλείεται όπως φαίνεται να γίνει κάτι και με εμάς εντός του 2014! Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

chrikera
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chrikera » Τετ Οκτ 08, 2014 9:22 am

Καλημερα σε ολους. Την προηγουμενη βδομαδα μιλησα με μια κοπελα που διοριστηκε με τους 50 σαν ΔΕ και μου ειπε οτι ο καθαρος μισθος ειναι 693 €. Οσο για το ΦΕΚ αν δε δημοσιευθει μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας σιγουρα θα ειναι μεσα στην επομενη. Λιγη υπομονη ακομα λοιπον και καλη αρχη σε ολους!!!

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Τετ Οκτ 08, 2014 10:39 am

chrikera έγραψε:Καλημερα σε ολους. Την προηγουμενη βδομαδα μιλησα με μια κοπελα που διοριστηκε με τους 50 σαν ΔΕ και μου ειπε οτι ο καθαρος μισθος ειναι 693 ?. Οσο για το ΦΕΚ αν δε δημοσιευθει μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας σιγουρα θα ειναι μεσα στην επομενη. Λιγη υπομονη ακομα λοιπον και καλη αρχη σε ολους!!!

Ευχαριστούσε για την πληροφορία! Να ρωτησω αν ξέρει κάποιος τι γίνετε με την αναγνώριση πτυχίου?Αν κατα την αίτηση μας στον διαγωνισμό δεν ειχαμε πτυχίο και το αποκτήσαμε μετα σε ποσά χρόνια αναγνωρίζεται?

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Τετ Οκτ 08, 2014 12:40 pm

chrikera έγραψε:Καλημερα σε ολους. Την προηγουμενη βδομαδα μιλησα με μια κοπελα που διοριστηκε με τους 50 σαν ΔΕ και μου ειπε οτι ο καθαρος μισθος ειναι 693 €. Οσο για το ΦΕΚ αν δε δημοσιευθει μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας σιγουρα θα ειναι μεσα στην επομενη. Λιγη υπομονη ακομα λοιπον και καλη αρχη σε ολους!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΤΑ 693€ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΗΝΩΝ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ) Ή Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ?

chrikera
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chrikera » Τετ Οκτ 08, 2014 7:12 pm

Η κοπελα που μπηκε με τους 50 μου ειπε για αναγνωριση πτυχιου μετα απο επτα χρονια, οσο για τα 693€ ειναι ο πρωτος μισθος

fuzz
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό fuzz » Τετ Οκτ 08, 2014 9:42 pm

chrikera έγραψε:Η κοπελα που μπηκε με τους 50 μου ειπε για αναγνωριση πτυχιου μετα απο επτα χρονια, οσο για τα 693? ειναι ο πρωτος μισθος

Μήπως ξέρουμε περίπου σε πόσες μέρες πρεπει να παρουσιαστούμε, μετα την δημοσίευση του ΦΕΚ; Περιμένουμε έξτρα επιστολή ή τηλεφωνο;

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Πέμ Οκτ 09, 2014 9:54 am

Καλημερα παιδια! Μηπως ξερουμε ποσο χρονικο διαστημα μας δινεται για να παρουσιαστουμε, αφου βγει το φεκ; ειδικα αν ειμαστε αρκετα μακρια....

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Πέμ Οκτ 09, 2014 9:56 am

Επισης μηπως γνωριζει κανεις αν ισχυει το επιδομα παραμεθοριου; και αν ναι, ποσο περιπου ειναι;

naty
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό naty » Πέμ Οκτ 09, 2014 12:09 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:Καλημερα παιδια! Μηπως ξερουμε ποσο χρονικο διαστημα μας δινεται για να παρουσιαστουμε, αφου βγει το φεκ; ειδικα αν ειμαστε αρκετα μακρια....
περίπου 5-10 ημέρες.......

zouzounaki2012
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zouzounaki2012 » Πέμ Οκτ 09, 2014 2:32 pm

Βγηκε :D :D :D

ΦεκΓ αρ.φυλ 1341 :D

papadaki
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό papadaki » Πέμ Οκτ 09, 2014 2:39 pm

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ :D :D :D :D!!!!!!!!!!!

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες