Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Λουλούδης Γιώργος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Λουλούδης Γιώργος » Πέμ Οκτ 02, 2014 8:42 pm

raniakechagia έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
kat_gian έγραψε:Καλημέρα! Από Εθνικό Τυπογραφείο είπαν ότι ακόμα δεν τους έχει σταλεί τίποτα και από το Υπουργείο απλά...δεν απαντάνε! :x

Σημερα ΦΕΚ 1304 για τις αναπληρωσεις των 3 ΠΕ. αυτα τα νεα τιποτα αλλο.

Καλημερα! Δες το ΦΕΚ 1301. Λογικα ειναι η αναπληρωση ΔΕ,για εσενα δεν ειναι; Καλη αρχη!

Ναι επιτέλους... με πήρανε τηλ και από το Υπουργείο. Και στα δικά Σας οι υπόλοιποι. ...

Καλη αρχη λοιπον σου ευχομαι! ποσες μερες για να παρουσιαστεις σου εδωσαν; Θα τα πουμε εκει! :D

Δεν ξερω περιμενω τηλ απο την υπηρεσια για να μου πουνε. Τι εννοεις θα τα πουμε εκει? Θα ερθεις Μυτιληνη?

Ναι,στην εισαγγελία. Αν μάθεις σε ποσες μερες θα πρέπει να παρουσιαστεις πες μου σε παρακαλώ... :-)

Εννοειται. Χαρηκα πολυ , θα τα πουμε και απο κοντα.
κορίτσια καλώς να ορίσετε Μυτιλήνη! είμαι η επιτυχούσα ΠΕ και θα χαρώ να σας γνωρίσω, ελπίζω σύντομα!

Καλησπέρα! Μήπως κανείς έχει ακούσει κάτι για τους 25-30 το πολύ επιτυχόντες που δεν βρίσκονται στους 200 που διορίζονται τώρα;

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Παρ Οκτ 03, 2014 12:02 am

raniakechagia έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
kat_gian έγραψε:Καλημέρα! Από Εθνικό Τυπογραφείο είπαν ότι ακόμα δεν τους έχει σταλεί τίποτα και από το Υπουργείο απλά...δεν απαντάνε! :x

Καλημερα! Δες το ΦΕΚ 1301. Λογικα ειναι η αναπληρωση ΔΕ,για εσενα δεν ειναι; Καλη αρχη!

Ναι επιτέλους... με πήρανε τηλ και από το Υπουργείο. Και στα δικά Σας οι υπόλοιποι. ...

Καλη αρχη λοιπον σου ευχομαι! ποσες μερες για να παρουσιαστεις σου εδωσαν; Θα τα πουμε εκει! :D

Δεν ξερω περιμενω τηλ απο την υπηρεσια για να μου πουνε. Τι εννοεις θα τα πουμε εκει? Θα ερθεις Μυτιληνη?

Ναι,στην εισαγγελία. Αν μάθεις σε ποσες μερες θα πρέπει να παρουσιαστεις πες μου σε παρακαλώ... :-)

κορίτσια καλώς να ορίσετε Μυτιλήνη! είμαι η επιτυχούσα ΠΕ και θα χαρώ να σας γνωρίσω, ελπίζω σύντομα!
εννοειται. σε ποια υπηρεσια εισαι εσυ?

Electra1973
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Electra1973 » Παρ Οκτ 03, 2014 11:41 am

Καλησπέρα! Μήπως κανείς έχει ακούσει κάτι για τους 25-30 το πολύ επιτυχόντες που δεν βρίσκονται στους 200 που διορίζονται τώρα;[/quote]

Τι είναι αυτοί οι 25;Εκτός της λίστας των 200;Εxtra άτομα;

raniakechagia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό raniakechagia » Παρ Οκτ 03, 2014 1:57 pm

anastasia10301 έγραψε:
raniakechagia έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:

δεν πήρα ακόμη ΦΕΚ, τοποθέτηση σε τμήμα φαντάζομαι θα γίνει μετά την ορκωμοσία.

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Παρ Οκτ 03, 2014 2:34 pm

@ Electra1973
Οι πίνακες επιτυχόντων δεν έχουν εξαντληθεί. Απομένουν ακόμα περίπου 35 άτομα (ΠΕ, ΔΕ)...Σε αυτά τα άτομα αναφέρεται. Άραγε, πόσο δύσκολο ήταν να προστεθούν και αυτοί στους 200 και να κλείσουν οι πίνακες;;;;;;;

Λουλούδης Γιώργος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Λουλούδης Γιώργος » Παρ Οκτ 03, 2014 2:43 pm

Electra1973 έγραψε:Καλησπέρα! Μήπως κανείς έχει ακούσει κάτι για τους 25-30 το πολύ επιτυχόντες που δεν βρίσκονται στους 200 που διορίζονται τώρα;

Τι είναι αυτοί οι 25;Εκτός της λίστας των 200;Εxtra άτομα;[/quote]

Ε βέβαια εκτός! Εγώ ας πούμε δεν είμαι στους 200! Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των ατόμων που έχουν απομείνει γιατί δεν υπάρχει ακόμα το ΦΕΚ! Το σίγουρο είναι ότι ο πίνακας δεν εξαντλείται με εσάς τους 200! Δε νομίζω ότι δεν το γνωρίζει κανείς αυτό! Περίπου είναι 25-27 άτομα! Γι αυτό ρωτάω αν κανείς ξέρει τι θα γίνει με εμάς! Δυστυχώς δεν έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας παρά μόνο ελάχιστα άτομα από τους 25 και βρίσκουμε κλειστές πόρτες σε όσες προσπάθειες έχουμε κάνει προς το Υπουργείο για να μάθουμε κάτι για μας! Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι πρέπει να παλέψουμε για την παράταση του πίνακα για το 2015! Αυτό μας έχουν πει! Και όλα αυτά για 25 άτομα!!

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Παρ Οκτ 03, 2014 2:54 pm

@ Λουλούδης Γιώργος
Κατά τη γνώμη μου, είναι άδικο το ότι δεν συμπεριλήφθηκαν τόσοι λίγοι στους πίνακες διοριστέων, με δεδομένες τις ανάγκες που υπάρχουν στο χώρο της Δικαιοσύνης!!!Πέρα από αυτό όμως, αν ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο θα βρεις, από τα πρακτικά σχετικής ερώτησης στη Βουλή το Δεκέμβρη του 2013 (όταν δόθηκε το πράσινο φως για την πρόσληψη των 200), ότι το ΥΔΜΗΔ δέχθηκε αίτημα από το υπ. Δικαιοσύνης μόνο για 200 και αν υπήρχε συμπληρωματικό αίτημα για τους υπόλοιπους 35 θα το ενέκριναν. Βέβαια αυτά ήταν πολιτικά λεγόμενα ένα χρόνο πριν...Πάντως, ακριβώς επειδή είσαστε λίγοι (κι επομένως ασκείται μικρότερη πίεση συγκριτικά με των 200), καλό θα ήταν να λάβετε κάποιες πρωτοβουλίες και ίσως πετύχετε ή επισπεύσετε κάτι ξεκινώντας από την παράταση ισχύος του πίνακα η οποία λήγει τέλος Δεκεμβρίου 2014!

Λουλούδης Γιώργος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Λουλούδης Γιώργος » Παρ Οκτ 03, 2014 6:40 pm

kat_gian έγραψε:@ Λουλούδης Γιώργος
Κατά τη γνώμη μου, είναι άδικο το ότι δεν συμπεριλήφθηκαν τόσοι λίγοι στους πίνακες διοριστέων, με δεδομένες τις ανάγκες που υπάρχουν στο χώρο της Δικαιοσύνης!!!Πέρα από αυτό όμως, αν ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο θα βρεις, από τα πρακτικά σχετικής ερώτησης στη Βουλή το Δεκέμβρη του 2013 (όταν δόθηκε το πράσινο φως για την πρόσληψη των 200), ότι το ΥΔΜΗΔ δέχθηκε αίτημα από το υπ. Δικαιοσύνης μόνο για 200 και αν υπήρχε συμπληρωματικό αίτημα για τους υπόλοιπους 35 θα το ενέκριναν. Βέβαια αυτά ήταν πολιτικά λεγόμενα ένα χρόνο πριν...Πάντως, ακριβώς επειδή είσαστε λίγοι (κι επομένως ασκείται μικρότερη πίεση συγκριτικά με των 200), καλό θα ήταν να λάβετε κάποιες πρωτοβουλίες και ίσως πετύχετε ή επισπεύσετε κάτι ξεκινώντας από την παράταση ισχύος του πίνακα η οποία λήγει τέλος Δεκεμβρίου 2014!

Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε αλλά ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα ότι είμαστε λίγοι, δεν έχουμε τρόπο επικοινωνίας μεταξύ μας και βρίσκουμε πόρτες κλειστές! Αυτό είναι το τίμημα του ότι είμαστε λίγοι αλλά και από την άλλη το ότι μας βάζουν σε τέτοιες διαδικασίες και σε τέτοια αβεβαιότητα ενώ είμαστε 25 άτομα είναι τουλάχιστον άδικο και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό νομίζω! Ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα το αίτημα για 200 και όχι 235! Ποια η σκοπιμότητα!Θα δούμε τι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει! Πλέον εδώ που φτάσαμε κάθε βοήθεια κάθε είδους είναι καλοδεχούμενη!

Λουλούδης Γιώργος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Λουλούδης Γιώργος » Παρ Οκτ 03, 2014 6:44 pm

Μην ξεχνάμε επίσης ότι τον Φεβρουάριο του 2014 όταν συναντήθηκε η ΟΔΥΕ με τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Διοικητικής Μεταρρύθμισης μεταξύ των αποτελεσμάτων της συνάντησης ήταν και η "εξασφάλιση της πρόσληψης και των τελευταίων 35 επιτυχόντων"! Αυτό υπάρχει και στο site της ΟΔΥΕ!

raniakechagia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό raniakechagia » Παρ Οκτ 03, 2014 8:31 pm

raniakechagia έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
raniakechagia έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:

δεν πήρα ακόμη ΦΕΚ, τοποθέτηση σε τμήμα φαντάζομαι θα γίνει μετά την ορκωμοσία.
η θέση είναι για Πρωτοδικείο, αν ρωτάς αυτό.

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Παρ Οκτ 03, 2014 9:46 pm

@ Λουλούδης Γιώργος
Έχεις απόλυτο δίκιο και σε κατανοώ πλήρως...Θα έπρεπε να βρισκόμαστε στην ίδια θέση ΟΛΟΙ και πίστεψέ με δεν μιλάω εκ του ασφαλούς. Μπορεί να "τακτοποιήθηκα", αλλά το συναίσθημά σου και η αγωνία σου μου είναι γνωστά. Όπως και σε όλους εδώ μέσα...Μακάρι να εξελιχθούν όπως ΠΡΕΠΕΙ τα πράγματα και για εσάς. Και αν υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε, πολύ ευχαρίστως! Άλλωστε και για εμάς, κάποιοι άλλοι αγωνίστηκαν και άνοιξαν τον δρόμο. Μην πτοείσαι πάντως, λίγη ακόμα υπομονή και δύναμη! Οι ανάγκες είναι πολλές και αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί δεξαμενή δυναμικού για τον συγκεκριμένο φορέα. Θα τον αξιοποιήσει πλήρως! Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

Λουλούδης Γιώργος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Λουλούδης Γιώργος » Σάβ Οκτ 04, 2014 3:16 pm

Έχεις απόλυτο δίκιο και σε κατανοώ πλήρως...Θα έπρεπε να βρισκόμαστε στην ίδια θέση ΟΛΟΙ και πίστεψέ με δεν μιλάω εκ του ασφαλούς. Μπορεί να "τακτοποιήθηκα", αλλά το συναίσθημά σου και η αγωνία σου μου είναι γνωστά. Όπως και σε όλους εδώ μέσα...Μακάρι να εξελιχθούν όπως ΠΡΕΠΕΙ τα πράγματα και για εσάς. Και αν υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε, πολύ ευχαρίστως! Άλλωστε και για εμάς, κάποιοι άλλοι αγωνίστηκαν και άνοιξαν τον δρόμο. Μην πτοείσαι πάντως, λίγη ακόμα υπομονή και δύναμη! Οι ανάγκες είναι πολλές και αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί δεξαμενή δυναμικού για τον συγκεκριμένο φορέα. Θα τον αξιοποιήσει πλήρως! Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε την υποστήριξη όσων επιθυμούν να την προσφέρουν και με όποιον τρόπο μπορούν! Όπως καταλαβαίνεις ακόμα και η όποια πληροφορία για εμάς είναι πολύ χρήσιμη δεδομένου ότι δεν βρισκόμαστε κοντά στα κέντρα των αποφάσεων αλλά κυρίως επειδή εμείς είμαστε πλέον πολύ λίγοι και ελάχιστοι έχουμε τρόπο επικοινωνίας μεταξύ μας! Απο εμάς τους λίγους αυτή τη στιγμή απ' όσα ξέρω δεν είναι πάνω 3-4 άτομα που ασχολούνται και προσπαθούν! Τώρα τι κάνουν οι υπόλοιποι δεν το γνωρίζω! Μακάρι και αυτοί να προσπαθούν με τον τρόπο τους και ας μην το ξέρουμε εμείς! Τέλος πάντων το θέμα μας τώρα είναι η παράταση του πίνακα για το 2015 για την οποία κανείς δεν έχει ακόμη δεσμευτεί ότι θα γίνει! Εκεί στρέφονται οι προσπάθειές μας δεδομένου ότι αποκλείεται όπως φαίνεται να γίνει κάτι και με εμάς εντός του 2014! Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Κυρ Οκτ 05, 2014 6:05 pm

Καλησπέρα παιδιά!!Μήπως γνωρίζετε από πότε θα αρχίσουν να μας πληρώνουν? Με το που θα ορκιστουμε ή θα πάρει κάποιους μήνες?

raniakechagia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό raniakechagia » Δευ Οκτ 06, 2014 1:48 pm

evito έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!!Μήπως γνωρίζετε από πότε θα αρχίσουν να μας πληρώνουν? Με το που θα ορκιστουμε ή θα πάρει κάποιους μήνες?
Καλησπέρα, επειδή έχω ξαναδουλέψει στο δημόσιο, θυμάμαι ότι ορκίστηκα τέλη Ιουνίου και πληρώθηκα πρώτη φορά αναδρομικά τέλη Οκτώβρη. Δεν ξέρω αν τώρα η διαδικασία παίρνει τόσο καιρό, πάντως σίγουρα απαιτείται ένα διάστημα.

Dejan
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Dejan » Δευ Οκτ 06, 2014 2:25 pm

evito έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!!Μήπως γνωρίζετε από πότε θα αρχίσουν να μας πληρώνουν? Με το που θα ορκιστουμε ή θα πάρει κάποιους μήνες?

Συνήθως κάνει 1.5 με 2 μήνες η πρώτη πληρωμή...

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες