raniakechagia έγραψε:κορίτσια καλώς να ορίσετε Μυτιλήνη! είμαι η επιτυχούσα ΠΕ και θα χαρώ να σας γνωρίσω, ελπίζω σύντομα!anastasia10301 έγραψε:ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:anastasia10301 έγραψε:ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:anastasia10301 έγραψε:ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:anastasia10301 έγραψε:kat_gian έγραψε:Καλημέρα! Από Εθνικό Τυπογραφείο είπαν ότι ακόμα δεν τους έχει σταλεί τίποτα και από το Υπουργείο απλά...δεν απαντάνε! :x
Σημερα ΦΕΚ 1304 για τις αναπληρωσεις των 3 ΠΕ. αυτα τα νεα τιποτα αλλο.
Καλημερα! Δες το ΦΕΚ 1301. Λογικα ειναι η αναπληρωση ΔΕ,για εσενα δεν ειναι; Καλη αρχη!
Ναι επιτέλους... με πήρανε τηλ και από το Υπουργείο. Και στα δικά Σας οι υπόλοιποι. ...
Καλη αρχη λοιπον σου ευχομαι! ποσες μερες για να παρουσιαστεις σου εδωσαν; Θα τα πουμε εκει! :D
Δεν ξερω περιμενω τηλ απο την υπηρεσια για να μου πουνε. Τι εννοεις θα τα πουμε εκει? Θα ερθεις Μυτιληνη?
Ναι,στην εισαγγελία. Αν μάθεις σε ποσες μερες θα πρέπει να παρουσιαστεις πες μου σε παρακαλώ... :-)
Εννοειται. Χαρηκα πολυ , θα τα πουμε και απο κοντα.
Καλησπέρα! Μήπως κανείς έχει ακούσει κάτι για τους 25-30 το πολύ επιτυχόντες που δεν βρίσκονται στους 200 που διορίζονται τώρα;