Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ThodorosDrama
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ThodorosDrama » Κυρ Σεπ 21, 2014 1:44 am

Γεια σας και απο εμένα!και εγω Νεαπολη πηγαινω..ειμαι βεβαια απο την ευρυτερη περιοχη αλλα θα χρειαστει να μετακομισω..και εγω περιμενω το φεκ και ακομα δεν εχω ψαξει για σπιτι...φανταζομαι ειμαστε πολλα ατομα στην ιδια κατασταση..αν χρειαστεις κατι ιδιαιτερα τωρα στην αρχη που θα ερθεις απο Δραμα πες μου..[/quote]

καλημέρα και χάρηκα πολύ για την γνωριμία :), θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το που πάμε, υπάρχει τρόπος να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε εκτός forum?

D.A
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό D.A » Κυρ Σεπ 21, 2014 6:50 pm

kat_gian έγραψε:
zouzounaki2012 έγραψε:@ kat_gian

εσένα είναι συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία σου πέρα από το ον/μο και το αφμ?
Ξέρεις γιατί στο λέω? διότι πατώντας στο 2ο βήμα κοκκινίζουν όλα και ζητούν συμπλήρωση...
Μήπως να τα συμπληρώναμε από μόνοι μας?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ναι, είναι όλα τα στοιχεία μου συμπληρωμένα γι'αυτό και με αφήνει να πάω στο επόμενο βήμα. Νομίζω ότι δεν θα πρέπει να συμπληρώσουμε κάτι από μόνοι μας, εκτός κι αν μας το πουν. Πάντως μην αγχώνεσαι, είναι θέμα χρόνου και αυτό...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ,ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ 2 ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ.ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ;ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ;ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ;

zouzounaki2012
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zouzounaki2012 » Τρί Σεπ 23, 2014 7:47 pm

@ kat_gian

σε ευχαριστώ για την απάντηση... :D

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τετ Σεπ 24, 2014 3:40 pm

@D.A
'Εχω την εντύπωση ότι στην παρούσα φάση δεν μπορείς να κάνεις αποθήκευση στοιχείων. Την επιβεβαίωση και το τελικό "save" το κάνει η Διεύθυνση Προσωπικού, όχι ο υπάλληλος. Εσύ μπορείς μόνο να εκτυπώσεις βεβαίωση απογραφής (το τελευταίο βήμα) που σου δίνει την εικόνα των στοιχείων σου, αλλά όχι τώρα. Νομίζω ότι πρέπει να περάσεις τα στοιχεία που σου είπαν (φαντάζομαι είναι τα προσωπικά σου) και μόνο αυτό. Βγες και ξαναμπές στην εφαρμογή και δες αν τα έχει κρατήσει...Όσο για αυτά που λες ότι δεν ξέρεις να συμπληρώσεις, σου είπαν να το κάνεις εσυ; Σε ρωτάω γιατί σε μένα που είναι συμπληρωμένα τα στοιχεία του φορέα είναι σε μη επεξεργάσιμη μορφή.
Επίσης, ρίξε μια ματιά στις Συχνές ερωτήσεις και στο Εγχειρίδιο χρήσης για υπαλλήλους του site της απογραφής μήπως και βρεις κάτι...
Αν δεν βρεις πουθενά φως, παρε τηλ στην υπηρεσία. Εγώ αυτό θα έκανα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... :?

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Τετ Σεπ 24, 2014 5:13 pm

Καλησπέρα παιδιά.... Εμένα είναι περασμένα μόνο το ονοματεπώνυμο,πατρώνυμο και αφμ..... Και δεν με έχουν καλέσει ακόμα απο την υπηρεσία μου..... Να ανησυχώ;;; Βρίσκεται κάποιος άλλος στην ίδια κατάσταση;;;;;;

D.A
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό D.A » Τετ Σεπ 24, 2014 6:01 pm

kat_gian έγραψε:@D.A
'Εχω την εντύπωση ότι στην παρούσα φάση δεν μπορείς να κάνεις αποθήκευση στοιχείων. Την επιβεβαίωση και το τελικό "save" το κάνει η Διεύθυνση Προσωπικού, όχι ο υπάλληλος. Εσύ μπορείς μόνο να εκτυπώσεις βεβαίωση απογραφής (το τελευταίο βήμα) που σου δίνει την εικόνα των στοιχείων σου, αλλά όχι τώρα. Νομίζω ότι πρέπει να περάσεις τα στοιχεία που σου είπαν (φαντάζομαι είναι τα προσωπικά σου) και μόνο αυτό. Βγες και ξαναμπές στην εφαρμογή και δες αν τα έχει κρατήσει...Όσο για αυτά που λες ότι δεν ξέρεις να συμπληρώσεις, σου είπαν να το κάνεις εσυ; Σε ρωτάω γιατί σε μένα που είναι συμπληρωμένα τα στοιχεία του φορέα είναι σε μη επεξεργάσιμη μορφή.
Επίσης, ρίξε μια ματιά στις Συχνές ερωτήσεις και στο Εγχειρίδιο χρήσης για υπαλλήλους του site της απογραφής μήπως και βρεις κάτι...
Αν δεν βρεις πουθενά φως, παρε τηλ στην υπηρεσία. Εγώ αυτό θα έκανα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... :?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ KAT.GIAN,ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣΤΟΣΟ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ.ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ 2-3-4 ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΠΩΣ Δ/ΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΚΛΠ.Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ.ΦΤΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΔΤ Δ/ΝΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΛΠ. ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!

D.A
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό D.A » Τετ Σεπ 24, 2014 6:04 pm

kat_gian έγραψε:@D.A

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!!!!

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τετ Σεπ 24, 2014 7:23 pm

Vicky27 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.... Εμένα είναι περασμένα μόνο το ονοματεπώνυμο,πατρώνυμο και αφμ..... Και δεν με έχουν καλέσει ακόμα απο την υπηρεσία μου..... Να ανησυχώ;;; Βρίσκεται κάποιος άλλος στην ίδια κατάσταση;;;;;;

Καλησπερα!και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι...υποθετω οτι θα μας ειδοποιησουν καποια στιγμη...

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τρί Σεπ 30, 2014 12:03 am

Ειχε κάποιος κατι νεοτερο;;; :?:

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τρί Σεπ 30, 2014 11:19 am

Καλημέρα! Από Εθνικό Τυπογραφείο είπαν ότι ακόμα δεν τους έχει σταλεί τίποτα και από το Υπουργείο απλά...δεν απαντάνε! :x

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τρί Σεπ 30, 2014 2:49 pm

kat_gian έγραψε:Καλημέρα! Από Εθνικό Τυπογραφείο είπαν ότι ακόμα δεν τους έχει σταλεί τίποτα και από το Υπουργείο απλά...δεν απαντάνε! :x

Ευχαριστω για την ενημερωση kat_gian. Απο τη στιγμη που θα τα στειλουν στο Εθνικο Τυπογραφειο θελει 30 μερες για να δημοσιευτει το ΦΕΚ ετσι δεν ειναι; :?: :?: :?:

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Τρί Σεπ 30, 2014 2:52 pm

kat_gian έγραψε:Καλημέρα! Από Εθνικό Τυπογραφείο είπαν ότι ακόμα δεν τους έχει σταλεί τίποτα και από το Υπουργείο απλά...δεν απαντάνε! :x

Σημερα ΦΕΚ 1304 για τις αναπληρωσεις των 3 ΠΕ. αυτα τα νεα τιποτα αλλο.

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τρί Σεπ 30, 2014 3:56 pm

Κατάφερε κανείς να μιλήσει με Υπουργείο; Πάντως σήμερα δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για τις αναπληρώσεις ΠΕ που εκκρεμούσαν. Οι ημερομηνίες εγγραφής τους στο Μητρώο Μισθοδοτουμένων είναι 16 και 17/9. Άρα λογικά, πλησιάζουμε...

papadaki
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό papadaki » Τρί Σεπ 30, 2014 4:48 pm

Άρχισαν πάντως να δημοσιεύονται οι αναπληρώσεις που εκκρεμούσαν οπότε είναι μάλλον θέμα ημερών....

wizard
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό wizard » Τρί Σεπ 30, 2014 7:27 pm

Έχω την εντύπωση ότι για να στείλουν τις καταστάσεις των διοριστέων στο Εθνικό Τυπογραφείο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απογραφής στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων.
Απ'ότι ξέρω δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε αν πρόκειται να βγει ένα ΦΕΚ για όλους θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες