Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τετ Σεπ 17, 2014 4:46 pm

kat_gian έγραψε:
Vicky27 έγραψε:Παιδιά πήρανε κανέναν άλλον τηλέφωνο;;;;;εμένα τίποτα.....

Μην ανησυχείς...Ούτε και σε μένα τηλεφώνησαν, αλλά είδα ότι με απέγραψαν κανονικά! Προφανώς δεν χρειάζονται διευκρινήσεις από όλους...

Καλησπερα!μηπως μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πως ειδες οτι σε απεγραψαν kat_gian;

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τετ Σεπ 17, 2014 7:16 pm

Μπείτε www.apografi.gov.gr. Στη μέση της αρχικής σελίδας υπάρχει ένα γαλάζιο πλαίσιο που φέρει τον κύριο τίτλο (με μαύρα γράμματα):Είσοδος στις εφαρμογές. Επιλέγετε από εκεί (με κόκκινα γράμματα):Δημόσια Διοίκηση, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και στη συνέχεια Δείτε τα στοιχεία σας, μετά Είσοδος στην υπηρεσία όπου και θα βάλετε τους κωδικούς του TAXISNET, Είσοδος και τέλος Εξουσιοδότηση. Πάντως θα σας πρότεινα να το κάνετε βραδινές ώρες... :wink:

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Τετ Σεπ 17, 2014 9:26 pm

Είδες την απογραφή σου στο Internet με τους κωδικούς του taxisnet? μέχρι ποιο βήμα έχουν περαστεί τα στοιχεία σου ? επειδή δεν έχουμε ημερομηνία διορισμού δεν αφήνει να πας στο επόμενο βήμα....;έτσι δεν είναι?

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τετ Σεπ 17, 2014 11:00 pm

ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:Είδες την απογραφή σου στο Internet με τους κωδικούς του taxisnet? μέχρι ποιο βήμα έχουν περαστεί τα στοιχεία σου ? επειδή δεν έχουμε ημερομηνία διορισμού δεν αφήνει να πας στο επόμενο βήμα....;έτσι δεν είναι?

Ναι, έτσι είναι...Αλλά αρκέστηκα στο ότι είδα σωστά τα δικά μου στοιχεία και τα στοιχεία του φορέα: Πρωτοδικείο/Διεύθυνση Γραμματείας. Φαντάζομαι ότι η οριστικοποίηση θα γίνει μετά το ΦΕΚ οπότε και θα υπάρχει ημερομηνία διορισμού. Άντε υπομονή λίγο ακόμα κι έρχεται....!!!! :D :D :D

Melin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Melin » Πέμ Σεπ 18, 2014 8:33 am

[quote="kat_gian"][quote="ΕΙΡΗΝΗ@"]Είδες την απογραφή σου στο Internet με τους κωδικούς του taxisnet? μέχρι ποιο βήμα έχουν περαστεί τα στοιχεία σου ? επειδή δεν έχουμε ημερομηνία διορισμού δεν αφήνει να πας στο επόμενο βήμα....;έτσι δεν είναι?[/quote]
Ναι, έτσι είναι...Αλλά αρκέστηκα στο ότι είδα σωστά τα δικά μου στοιχεία και τα στοιχεία του φορέα: Πρωτοδικείο/Διεύθυνση Γραμματείας. Φαντάζομαι ότι η οριστικοποίηση θα γίνει μετά το ΦΕΚ οπότε και θα υπάρχει ημερομηνία διορισμού. Άντε υπομονή λίγο ακόμα κι έρχεται....!!!! :D :D :D[/quote]

Τα στοιχεία του φορέα που τα είδες γιατί εγώ βρήκα μόνο τα στοιχεία μου (ονοματεπώνυμο και αφμ);;;

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Πέμ Σεπ 18, 2014 9:01 am

kat_gian έγραψε:
ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:Είδες την απογραφή σου στο Internet με τους κωδικούς του taxisnet? μέχρι ποιο βήμα έχουν περαστεί τα στοιχεία σου ? επειδή δεν έχουμε ημερομηνία διορισμού δεν αφήνει να πας στο επόμενο βήμα....;έτσι δεν είναι?

Ναι, έτσι είναι...Αλλά αρκέστηκα στο ότι είδα σωστά τα δικά μου στοιχεία και τα στοιχεία του φορέα: Πρωτοδικείο/Διεύθυνση Γραμματείας. Φαντάζομαι ότι η οριστικοποίηση θα γίνει μετά το ΦΕΚ οπότε και θα υπάρχει ημερομηνία διορισμού. Άντε υπομονή λίγο ακόμα κι έρχεται....!!!! :D :D :D

Καλημερα...Τα δικα μου στοιχεια ακομα δεν υπαρχουν.... :(

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Πέμ Σεπ 18, 2014 4:16 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
kat_gian έγραψε:

Καλημερα...Τα δικα μου στοιχεια ακομα δεν υπαρχουν.... :(

Ευχαριστώ για την απάντηση...και σε εμένα μου είπαν ότι θα τα περάσουν ήταν πολύ ευγενική η κοπέλα...
στους υπόλοιπους υπομονή θα τα φτιάξουν και τα δικά σας...

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Πέμ Σεπ 18, 2014 5:49 pm

ΕΙΡΗΝΗ@ που πήρες τηλέφωνο;;;;;

esperanza
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό esperanza » Παρ Σεπ 19, 2014 10:07 am

ThodorosDrama έγραψε:
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε:
kat_gian έγραψε:Σήμερα μίλησα με το Εθνικό Τυπογραφείο και είπαν πως ο φορέας δεν τους έχει στείλει τίποτα ακόμα... :(

ΔΗΛ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Ή ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ? ΔΗΛ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ? ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Ή ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ?

Εγώ πηγαίνω Κρήτη (Νεάπολη) απο Δράμα......, ακόμη δεν έκανα τίποτα περιμένω το φεκ...και απο ότι φαίνεται καλά κάνω :(

Γεια σας και απο εμένα!και εγω Νεαπολη πηγαινω..ειμαι βεβαια απο την ευρυτερη περιοχη αλλα θα χρειαστει να μετακομισω..και εγω περιμενω το φεκ και ακομα δεν εχω ψαξει για σπιτι...φανταζομαι ειμαστε πολλα ατομα στην ιδια κατασταση..αν χρειαστεις κατι ιδιαιτερα τωρα στην αρχη που θα ερθεις απο Δραμα πες μου..

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Παρ Σεπ 19, 2014 10:58 am

Vicky27 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ@ που πήρες τηλέφωνο;;;;;

Δεν πήρα κάπου εγώ. Με πήραν από την υπηρεσία όπου πρόκειται να πάω για να ζητήσουν κάποια στοιχεία..
απλά μετά μπαίνεις με τους κωδικούς σου να δεις στη σελίδα που είπαν τα παιδιά

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Παρ Σεπ 19, 2014 12:40 pm

Μπήκα στη σελίδα και είναι συμληρωμενα μόνο το ονοματεπώνυμο και το αφμ.πρεπει να συμπληρώσουμε μόνοι μας τα υπόλοιπα στοιχεία;;;; Σας ενημέρωσαν για αυτό;;;;;;

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Παρ Σεπ 19, 2014 1:57 pm

Γεια σας και απο εμένα!και εγω Νεαπολη πηγαινω..ειμαι βεβαια απο την ευρυτερη περιοχη αλλα θα χρειαστει να μετακομισω..και εγω περιμενω το φεκ και ακομα δεν εχω ψαξει για σπιτι...φανταζομαι ειμαστε πολλα ατομα στην ιδια κατασταση..αν χρειαστεις κατι ιδιαιτερα τωρα στην αρχη που θα ερθεις απο Δραμα πες μου..[/quote]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ . Κ ΕΓΩ ΚΡΗΤΗ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΠΙΤΙ. ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΕΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ?

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Παρ Σεπ 19, 2014 4:13 pm

@Melin
Τα στοιχεία του φορέα (όχι όλα) αναγράφονται στην δεύτερη σελίδα (2ο Βήμα).

zouzounaki2012
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zouzounaki2012 » Παρ Σεπ 19, 2014 5:40 pm

@ kat_gian

εσένα είναι συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία σου πέρα από το ον/μο και το αφμ?
Ξέρεις γιατί στο λέω? διότι πατώντας στο 2ο βήμα κοκκινίζουν όλα και ζητούν συμπλήρωση...
Μήπως να τα συμπληρώναμε από μόνοι μας?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Σάβ Σεπ 20, 2014 10:32 am

zouzounaki2012 έγραψε:@ kat_gian

εσένα είναι συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία σου πέρα από το ον/μο και το αφμ?
Ξέρεις γιατί στο λέω? διότι πατώντας στο 2ο βήμα κοκκινίζουν όλα και ζητούν συμπλήρωση...
Μήπως να τα συμπληρώναμε από μόνοι μας?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ναι, είναι όλα τα στοιχεία μου συμπληρωμένα γι'αυτό και με αφήνει να πάω στο επόμενο βήμα. Νομίζω ότι δεν θα πρέπει να συμπληρώσουμε κάτι από μόνοι μας, εκτός κι αν μας το πουν. Πάντως μην αγχώνεσαι, είναι θέμα χρόνου και αυτό...

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες