kat_gian έγραψε:papadaki έγραψε:kat_gian έγραψε:Vicky27 έγραψε:Από ποιες περιοχές είναι τα παιδιά που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικως;;;;
Από Αθήνα και το τηλεφώνημα έγινε από την εισαγγελία Αθηνών, όχι από το υπουργείο. Σχετικά με το ECDL, ο νόμος που ισχύει σήμερα είναι αυτός που θεωρεί τα πιστοποιητικά μας ληγμένα από 1/7/2014. Ο νέος, σχετικά με την δια βίου ισχύ τους, ΘΑ ψηφιστεί...Άρα μέχρι τότε σπεύδουμε για ανανέωση...
Γιατί να το ανανεώσεις???? Αφού θα βγει η νέα ΚΥΑ που θα αναιρεί την προηγούμενη. Και εκτός αυτού, όποια κατάληξη και αν έχει το θέμα με τα πιστοποιητικά (είπαμε Ελλάδα είναι και ποτέ δεν ξέρεις!) έχει προβλεφθεί μεταβατική περίοδος μέχρι το Φεβρουάριο και για να μη χάσουμε τα λεφτά μας εκτός των άλλων.
Όλα αυτά τα γνωρίζει το υπουργείο.....
Άποψή μου είναι φυσικά και δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, αλλά εγώ θα περιμένω.....
Έχεις απόλυτο δίκιο! Όμως η μεταβατική περίοδος ισχύει για τους ήδη διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους (για την αξιολόγηση). Εμείς έχουμε την "τύχη" να είμαστε τώρα σε φάση διορισμού και γι'αυτό πρέπει όλα μας τα χαρτιά να είναι σε ισχύ. Αυτό με τον ισχυόντα νόμο σημαίνει ότι το ECDL είναι ληγμένο! Γνώμη μου είναι να μην το ρισκάρεις, κάνε το απαιτούμενο update και σύντομα γιατί τον Αύγουστο δεν διεξάγει εξετάσεις η ECDL...
Για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα την επιστολή, παραθέτω την σχετική παράγραφο: Επιπρόσθετα σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.7 του άρθρου 13 της με αριθμό 4204/13-5-2014 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄1263) "η διάρκεια ισχύος των Πιστοποιητικών γνώσης Πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ ανέρχεται σε τρία (3) έτη από την ημερομηνία έκδοσης ή ανανέωσής τους". Σε περίπτωση που κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας είχατε προσκομίσει σχετικό πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί από πιστοποιημένο φορέα και δεν είναι πλέον σε ισχύ, σας γνωρίζουμε ότι για να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού σας είναι απαραίτητο να προσκομίσετε εκ νέου πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ που να είναι σε ισχύ, καθόσον σύμφωνα και με το άρθρο 7 του ν.2812/2000 "ο υποψήφιος δικαστικός υπάλληλος πρέπει να έχει τα προσόντα διορισμού...και κατά την ημέρα δημοσίευσης της πράξης διορισμού".[/b]
Βεβαίωση σχολής με 4 μαθήματα υπολογιστών δεν δέχονται δηλαδή?