Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Libra20
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Libra20 » Παρ Ιούλ 18, 2014 4:56 pm

Το ΣΤΕ συνεδρίασε εκτάκτως αρχές αυτής της εβδομάδας.

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Σάβ Ιούλ 19, 2014 8:37 am

Libra20 έγραψε:Το ΣΤΕ συνεδρίασε εκτάκτως αρχές αυτής της εβδομάδας.

Οποτε εγιναν υποθετω και οι τοποθετησεις των παιδιων στα διοικητικα δικαστηρια, ετσι δεν ειναι;;;
Ευχαριστουμε για την πληροφορια Libra20 :)

afrodite10
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodite10 » Δευ Ιούλ 21, 2014 10:14 am

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Μίλησα πριν λίγο με την γραμματεία του ΣτΕ και μου είπαν οτι όντως έγινε η συνεδρίαση την περασμένη εβδομάδα για τις τοποθετήσεις και πως την Τετάρτη θα δημοσιευθεί η απόφαση και αν οχι ως το τέλος της εβδομάδας, τότε την άλλη εβδομάδα θα σταλλεί η απόφαση στο Υπουργείο.
Ελπίζω να προχωρήσουν οι διαδικασίες μήπως και μέσα στον Σεπτέμβρη πιάσουμε δουλειά...

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Δευ Ιούλ 21, 2014 12:48 pm

Καλησπέρα! Σήμερα ειδοποιήθηκα τηλεφωνικώς να πάω να παραλάβω τα χαρτιά μου το αργότερο έως την Πέμπτη. Άρα άδικα περιμέναμε συστημένη επιστολή...Το σίγουρο είναι ότι η διαδικασία προχωράει!!! :D

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Δευ Ιούλ 21, 2014 2:55 pm

afrodite10 έγραψε:Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Μίλησα πριν λίγο με την γραμματεία του ΣτΕ και μου είπαν οτι όντως έγινε η συνεδρίαση την περασμένη εβδομάδα για τις τοποθετήσεις και πως την Τετάρτη θα δημοσιευθεί η απόφαση και αν οχι ως το τέλος της εβδομάδας, τότε την άλλη εβδομάδα θα σταλλεί η απόφαση στο Υπουργείο.
Ελπίζω να προχωρήσουν οι διαδικασίες μήπως και μέσα στον Σεπτέμβρη πιάσουμε δουλειά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠ' ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΕΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ...ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΠΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΕΚ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

afrodite10
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodite10 » Δευ Ιούλ 21, 2014 4:18 pm

Καλησπέρα!
Τελικά μου τηλεφώνησαν σήμερα! και πήγα στην Εισαγγελία και παρέλαβα το έγγραφο για την υποβολή δικαιολογητικών για το διορισμό!!!!
Είναι το ίδιο με αυτό που είχαν ανεβάσει στο site της ΟΔΥΕ μόνο που ζητάνε τελικά να καταθέσουμε εκ νέου πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ που να είναι σε ισχύ! και όλα αυτά σε 20 ημέρες από τη λήψη του εγγράφου!

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Δευ Ιούλ 21, 2014 6:26 pm

Παιδιά σας ειδοποιησανε σε σταθερό η Κινητο;;;;;οπότε τα χαρτιά δεν θα μας τα στείλει το υπ δικαιοσυνης αλλά η υπηρεσία στην οποία τοποθετήθηκαμε....

wizard
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό wizard » Δευ Ιούλ 21, 2014 6:28 pm

Δηλαδή τηλεφωνούν από το Υπουργείο και ζητούν να πάμε στην Εισαγγελία της πόλης που κατοικούμε για να παραλάβουμε τα έγγραφα;
Θα μας τρελάνουνε με τα ecdl ρε παιδιά!
Να υποθέσω ότι το έγγραφο το συνέταξαν πριν τη νέα αλλαγή που λέει ότι θα ισχύουν δια βίου;

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Δευ Ιούλ 21, 2014 6:34 pm

Από ποιες περιοχές είναι τα παιδιά που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικως;;;;

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Δευ Ιούλ 21, 2014 7:02 pm

Vicky27 έγραψε:Από ποιες περιοχές είναι τα παιδιά που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικως;;;;

Από Αθήνα και το τηλεφώνημα έγινε από την εισαγγελία Αθηνών, όχι από το υπουργείο. Σχετικά με το ECDL, ο νόμος που ισχύει σήμερα είναι αυτός που θεωρεί τα πιστοποιητικά μας ληγμένα από 1/7/2014. Ο νέος, σχετικά με την δια βίου ισχύ τους, ΘΑ ψηφιστεί...Άρα μέχρι τότε σπεύδουμε για ανανέωση...

afrodite10
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodite10 » Δευ Ιούλ 21, 2014 7:34 pm

Μένω στην Αθήνα και μου τηλεφώνησαν από την Εισαγγελία Αθηνών (στο κινητό, ούτως ή άλλως δεν ήμουν στο σπίτι για να ξερω αν πήραν κ στο σταθερό) για να παραλάβω το έγγραφο από το κτίριο 16 , γραφείο 108 στην Ευελπίδων οπου ουσιαστικά πήγα στο γραφείο των δικαστικών επιμελητών της εισαγγελίας και παρέλαβα το έγγραφο με την επίδειξη της ταυτότητάς μου και αφού υπέγραψα στο σχετικό αποδεικτικό. Εκεί ήταν και 2 άλλες κοπέλες που είχαν ενημερωθεί και παρέλαβαν και εκείνες το έγγραφο.
Το έγγραφο έχει ημερομηνία 15.7.2014. Δεν έχω υπόψην μου την νέα διάταξη που λέτε οτι θα ισχύει δια βίου το πιστοποιητικό Η/Υ. Σε κάποια εκπαιδευτήρια που τηλεφώνησα μου είπαν οτι μάλλον θα καταργηθεί η 3ετής ισχύ αλλά ακόμη το περιμένουν. Προσωπικά δεν θέλω να περιμένω και να γίνει καμμιά στραβή αφού πρέπει να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά σε 20 ημέρες, οπότε και σκοπεύω να πάω να κάνω την επανεξέταση και να πληρώσω τα, μετα συγχωρήσεως, ''κερατιάτικα'' και να είμαι ήσυχη.
Καλά τρεξίματα και καλή δύναμη σε όλους και με το καλό να πιάσουμε δουλειά!

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Δευ Ιούλ 21, 2014 8:50 pm

afrodite10 έγραψε:Καλησπέρα!
Τελικά μου τηλεφώνησαν σήμερα! και πήγα στην Εισαγγελία και παρέλαβα το έγγραφο για την υποβολή δικαιολογητικών για το διορισμό!!!!
Είναι το ίδιο με αυτό που είχαν ανεβάσει στο site της ΟΔΥΕ μόνο που ζητάνε τελικά να καταθέσουμε εκ νέου πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ που να είναι σε ισχύ! και όλα αυτά σε 20 ημέρες από τη λήψη του εγγράφου!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ECDL ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ Ή ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΟΤΙ Η ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ?

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Δευ Ιούλ 21, 2014 9:32 pm

Vicky27 έγραψε:Παιδιά σας ειδοποιησανε σε σταθερό η Κινητο;;;;;οπότε τα χαρτιά δεν θα μας τα στείλει το υπ δικαιοσυνης αλλά η υπηρεσία στην οποία τοποθετήθηκαμε....

Στο κινητό πήραν. Τα χαρτιά τα παραλαμβάνεις από την Εισαγγελία και τα υποβάλεις στο Υπουργείο. Ακόμα δεν έχει εμπλακεί καθόλου η υπηρεσία όπου έχεις τοποθετηθεί...

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Δευ Ιούλ 21, 2014 10:13 pm

Οπότε τα παραλαμβάνουμε απο την εισαγγελία του τόπου όπου μένουμε.....σωστά;;;;;

papadaki
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό papadaki » Δευ Ιούλ 21, 2014 10:19 pm

kat_gian έγραψε:
Vicky27 έγραψε:Από ποιες περιοχές είναι τα παιδιά που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικως;;;;

Από Αθήνα και το τηλεφώνημα έγινε από την εισαγγελία Αθηνών, όχι από το υπουργείο. Σχετικά με το ECDL, ο νόμος που ισχύει σήμερα είναι αυτός που θεωρεί τα πιστοποιητικά μας ληγμένα από 1/7/2014. Ο νέος, σχετικά με την δια βίου ισχύ τους, ΘΑ ψηφιστεί...Άρα μέχρι τότε σπεύδουμε για ανανέωση...

Γιατί να το ανανεώσεις???? Αφού θα βγει η νέα ΚΥΑ που θα αναιρεί την προηγούμενη. Και εκτός αυτού, όποια κατάληξη και αν έχει το θέμα με τα πιστοποιητικά (είπαμε Ελλάδα είναι και ποτέ δεν ξέρεις!) έχει προβλεφθεί μεταβατική περίοδος μέχρι το Φεβρουάριο και για να μη χάσουμε τα λεφτά μας εκτός των άλλων.
Όλα αυτά τα γνωρίζει το υπουργείο.....
Άποψή μου είναι φυσικά και δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, αλλά εγώ θα περιμένω.....

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 9 επισκέπτες