Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Τετ Ιουν 25, 2014 8:56 pm

mbilly έγραψε:kat_gian ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΚΙΜΟΙ(2 ΧΡΟΝΙΑ) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ.ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΛ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ...

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Τ'ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΜΑΖΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τετ Ιουν 25, 2014 11:49 pm

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε:
mbilly έγραψε:kat_gian ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΚΙΜΟΙ(2 ΧΡΟΝΙΑ) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ.ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΛ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ...

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Τ'ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΜΑΖΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?

Κατά την γνώμη μου, πρέπει να σκεφτείς λογικά και όχι συναισθηματικά (όσο αυτό γίνεται...). Η δική σου επαγγελματική εξασφάλιση συνεπάγεται και καλύτερο μέλλον για το παιδί σου. Αν είναι σε μικρή ηλικία, η προσαρμογή του θα είναι ηπιότερη από το αν είναι μεγαλύτερο και έχει ήδη διαμορφωμένο κύκλο. Σίγουρα η παρουσία κάποιου από τον στενό οικογενειακό σου κύκλο (π.χ. γιαγιά) θα βοηθούσε στο πρακτικό κομμάτι. Αν είναι σε ηλικία που μια τέτοια συζήτηση είναι εφικτή, τότε το συζητάς μαζί του. Όπως καταλαβαίνεις είμαι υπέρ του να έρθει το παιδί μαζί σου. Να σκέφτεσαι ότι μια τέτοια αλλαγή δεν ταυτίζεται υποχρεωτικά με αρνητικές συνέπειες. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά όχι απαραίτητα κακό. Βέβαια εσύ θα ζυγίσεις τα πλην και τα συν της κάθε περίπτωσης...Και να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζεις αυτό το δίλημμα...

mbilly
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mbilly » Πέμ Ιουν 26, 2014 12:25 am

ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Πέμ Ιουν 26, 2014 2:44 pm

mbilly έγραψε:

ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ Θ'ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ?

Dimitris anas.
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Dimitris anas. » Πέμ Ιουν 26, 2014 3:09 pm

Καλησπέρα,είμαι απο τους 148 αρχικούς διοριστέους σε πρωτοδικείο.Στα δικαστήρια έχει παρα πολύ δουλειά και καλώς να έρθετε. Τώρα όσο για τις υπηρεσίες που ρωτήσατε σαφώς το Εφετείο έχει πολυ δουλειά,δύσκολες έδρες και οι δικαστές είναι μεγάλης ηλικίας και πιο λεπτολόγοι.Μετα στα πρωτοδικεία γίνεται ενας γενικός χαμός με εξίσου πάραααα πολύ δουλειά καθώς έχουν κατέβει πολλά αντικείμενα και αρμοδιότητες του εφετείου στα πρωτοδικεία.Στις εισαγγελίες είναι κάπως καλύτερα,δεν κάνεις εδρα αλλα κατ επίφασιν μετατρέπεσαι απο δικαστικός υπάλληλος σε εναν απλό διοικητικό υπάλληλο διότι εκτος του γραφείου σου δεν έχεις την επαφή με το κόσμο και ούτε να καθήσεις στην έδρα μαζί με τους δικαστές.Στα ειρηνοδικεια έχουν παει καποια αντικείμενα του πρωτοδικείου μα τα περισσότερα τα έχει κρατήσει το πρωτοδικείο και είναι καλύτερα απο τα πρωτοδικεία διότι οι έδρες του τελειώνουν πολύ γρήγορα περίπου κατα τις 12 το μεσημέρι.Επίσης ενεργούν αυτοψία ειρηνοδίκης με γραμματέα σε εξωτερικούς χώρους,αλλα και εδώ έχει δουλίτσα ,μάλιστα αν λειτουργεί και ως πταισματοδικείο.Τα διοικητικα δικαστήρια μετα απ όσο ξερω είναι οι πιο <κυριλέ> δικαστικές υπηρεσίες και δεν υπάρχει το <έλα να δείς > το τι γίνεται με τους δικηγόρους και με τους διαδίκους.Μετά η έδρα τους ειναι παρα πολύ εύκολη!.Παιδιά καλό διορισμό να χετε και με το καλό.

Dodi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Dodi » Πέμ Ιουν 26, 2014 4:16 pm

Τα παντα στη ζωη ειναι θεμα επιλογων ,δυστυχώς κανενας δν μπορει να σε βοηθήσει καλυτερα απο την οικογενεια σου γιατι οτι κι αν επιλεξεις οπως κ οι συνεπειες του, εσας θα επηρεάσουν! Παντως οτι και να αποφασισεις (με ολο το θάρρος) μην αποχωριστείς , κυριως το παιδι σου αλλα αν ειναι εφικτό και τον αντρα σου , η παρ τους μαζι σου η κατσε σπιτι σου... Κ παλι συγνωμη για το θαρρος δεν ειναι του τυπου μου να κανω τετοιες κουβεντες δημοσια αλλα το ζητησες. οπως κ να χει σου ευχομαι να παρεις την σωστότερη αποφαση!

daphne2013
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό daphne2013 » Παρ Ιουν 27, 2014 1:48 pm

Από το 210- 6419103 ενημερωθήκατε για τις τοποθετήσεις σας;
Πήρα πολλές φορές σήμερα και είτε δεν χτυπούσε καθόλου είτε χτυπούσε και δεν απαντούσαν. Σας έχουν πει αν θα αναρτηθούν κάπου τα ονόματα ή αν θα επικοινωνήσουν σύντομα μαζί μας;

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Παρ Ιουν 27, 2014 5:14 pm

Εκεί ναι, απαντουν να επιμείνεις....είναι πολύ ευγενικοί κ εξυπηρετικοί
καλορίζικοι σ όλους μας. καλή σταδιοδρομία,,...

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Παρ Ιουν 27, 2014 8:27 pm

ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:Εκεί ναι, απαντουν να επιμείνεις....είναι πολύ ευγενικοί κ εξυπηρετικοί
καλορίζικοι σ όλους μας. καλή σταδιοδρομία,,...

ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ Θ'ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ?

MariaKarditsa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MariaKarditsa » Παρ Ιουν 27, 2014 9:02 pm

Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους και όλα να πάνε καλά στη νέα σας δουλειά..Εγώ είμαι από Καρδίτσα και πήρα τηλ. σε αυτό το νούμερο χθες και έμαθα που με τοποθέτησαν.. Διορίστηκα στον Πειραιά ως ΠΕ. Σε γενικές γραμμές η θέση είναι καλή, απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να διορίστηκε πιο κοντά στην πόλη μου, δηλαδή Θεσσαλία (Λάρισα,Τρίκαλα,Βόλος) ή Λαμία ή έστω τελικά και Αθήνα ή Χαλάνδρι, και θα τον διευκόλυνε καλύτερα ο Πειραιάς σαν περιοχή για οποιονδήποτε λόγο, ώστε να κάνουμε αμοιβαία μετάθεση πριν την αποδοχή της θέσης...Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα μην. μέσα από τη σελίδα αυτή.

ThodorosDrama
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ThodorosDrama » Παρ Ιουν 27, 2014 9:40 pm

παιδιά καλησπέρα, μπορούμε να κάνουμε αμοιβαία μετάθεση πριν την αποδοχή της θέσης ; η αποδεχόμαστε όπου μας βάλανε για τα επόμενα τρία χρόνια; Παρακαλώ να το απαντήσει κάποιος υπεύθυνα ώστε να μην τρελαθούμε ψάχνοντας αμοιβαίες αλλαγές....

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Σάβ Ιουν 28, 2014 9:54 am

MariaKarditsa έγραψε:Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους και όλα να πάνε καλά στη νέα σας δουλειά..Εγώ είμαι από Καρδίτσα και πήρα τηλ. σε αυτό το νούμερο χθες και έμαθα που με τοποθέτησαν.. Διορίστηκα στον Πειραιά ως ΠΕ. Σε γενικές γραμμές η θέση είναι καλή, απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να διορίστηκε πιο κοντά στην πόλη μου, δηλαδή Θεσσαλία (Λάρισα,Τρίκαλα,Βόλος) ή Λαμία ή έστω τελικά και Αθήνα ή Χαλάνδρι, και θα τον διευκόλυνε καλύτερα ο Πειραιάς σαν περιοχή για οποιονδήποτε λόγο, ώστε να κάνουμε αμοιβαία μετάθεση πριν την αποδοχή της θέσης...Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα μην. μέσα από τη σελίδα αυτή.

Μαρία μίλησες με το υπουργείο και ρώτησες για αμοιβαία ανταλλαγή πριν την αποδοχή διορισμού? Ή το υποθέτεις λογικά. Επειδή εμείς είμαστεσε άλλο καθεστώς....
Σε παρακαλώ απάντησέ μας είναι πολύ σημαντικό...

MariaKarditsa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MariaKarditsa » Κυρ Ιουν 29, 2014 11:24 am

Καλημέρα. Καταρχήν για να είμαι και εγώ ξεκάθαρη απέναντί σας δεν ρώτησα τίποτα σε κανέναν φορέα (Υπουργείο,κλπ.) ούτε σε κάποιον που θα μπορούσε να μου πει με ασφάλεια τι συμβαίνει στις περιπτώσεις των δικαστικών υπαλλήλων από τον πρώτο χρόνο του διορισμού τους..Εγώ έμαθα μόνο που με πήραν και επειδή σίγουρα θα είναι μια αλλαγή, σκέπτηκα μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να έρθω πιο κοντά..Είδα ότι και άλλοι ρωτούσαν για μετάθεση γι'αυτό είπα να ρωτήσω και εγώ..Αν βρισκόταν κάποιος που ήθελε να κάνουμε ανταλλαγή θέσης, τότε θα ρωτούσα υπεύθνα στο Υπουργείο τι γίνεται ή όχι σε αυτές τις περιπτώσεις!Ξέρει κάποιος τί ισχύει? Κατά τ'άλλα,πότε περίπου θα μας στείλουν την επιστολή, έμαθε κανείς?

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Δευ Ιουν 30, 2014 7:30 pm

Καλησπέρα παιδιά! ! Καλή σταδιοδρομία να έχουμε.
Μήπως ξέρει κανείς πόσο είναι ο βασικος μισθός ΔΕ και αν υπάρχουν ακόμα κάποια επιδόματα?

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Τρί Ιούλ 01, 2014 11:25 am

Καλημέρα παιδιά.γνωριζει κανείς ποτέ θα γίνει το ΣτΕ;;;;

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες