anastasia10301 έγραψε:απο οτι θυμαμαι απο τους προηγουμενους ειναι 2 διαφορετικες οι επιστολες( με καθε επιφυλαξη καθως αυτο μου το ειπε καποιος απο τους προηγουμενους) και οι ιατρικες εξετασεις ειναι μονο παθολογος και ψυχιατρος όχι ψυχολογος.ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε:anastasia10301 έγραψε:ναι αμεσως τις εστειλα γιατι σε εμενα δεν χρειαζοταν να δηλωσω θεσεις και να αποφασισουν που θα παω καθως ηταν μονο μια ΔΕ θεση, αυτη την στιγμη ο διορισμος μου γυρισε απο το Διοικητικης μεταρυθμισης και εχει παει στο λογιστηριο του κρατους για να με εγραψουν στα μητρωα και μετα θα βγει ΦΕΚ , και μου ειπαν οτι θα κανει αλλον ενα μηνα. Εσεις επειδη οι θεσεις ηταν παραπανω θα πρεπει να γινει η διαδικασια ολη, να αποδεχτειτε την θεση στο μερος που θα σας πουν και μετα θα στειλετε εξετασεις. υπομονη ειναι χρονοβορο αλλα ενα ειναι το αποτελεσμα... διοριστηκαμε... :DLibra20 έγραψε:Eμάς δε μας έστειλαν για ιατρικές εξετάσεις. Μόνο για να επιλέξουμε ππου θέλουμε να πάμε. Εσένα σου ζητήσανε και ιατρικές?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ή ΠΡΩΤΑ Θ'ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ?ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΟΚ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.