Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Σάβ Ιουν 07, 2014 1:27 pm

anastasia10301 έγραψε:
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
Libra20 έγραψε:Eμάς δε μας έστειλαν για ιατρικές εξετάσεις. Μόνο για να επιλέξουμε ππου θέλουμε να πάμε. Εσένα σου ζητήσανε και ιατρικές?
ναι αμεσως τις εστειλα γιατι σε εμενα δεν χρειαζοταν να δηλωσω θεσεις και να αποφασισουν που θα παω καθως ηταν μονο μια ΔΕ θεση, αυτη την στιγμη ο διορισμος μου γυρισε απο το Διοικητικης μεταρυθμισης και εχει παει στο λογιστηριο του κρατους για να με εγραψουν στα μητρωα και μετα θα βγει ΦΕΚ , και μου ειπαν οτι θα κανει αλλον ενα μηνα. Εσεις επειδη οι θεσεις ηταν παραπανω θα πρεπει να γινει η διαδικασια ολη, να αποδεχτειτε την θεση στο μερος που θα σας πουν και μετα θα στειλετε εξετασεις. υπομονη ειναι χρονοβορο αλλα ενα ειναι το αποτελεσμα... διοριστηκαμε... :D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ή ΠΡΩΤΑ Θ'ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ?ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
απο οτι θυμαμαι απο τους προηγουμενους ειναι 2 διαφορετικες οι επιστολες( με καθε επιφυλαξη καθως αυτο μου το ειπε καποιος απο τους προηγουμενους) και οι ιατρικες εξετασεις ειναι μονο παθολογος και ψυχιατρος όχι ψυχολογος.

ΟΚ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Σάβ Ιουν 07, 2014 2:18 pm

anastasia10301 έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:
Libra20 έγραψε:Eμάς δε μας έστειλαν για ιατρικές εξετάσεις. Μόνο για να επιλέξουμε ππου θέλουμε να πάμε. Εσένα σου ζητήσανε και ιατρικές?
ναι αμεσως τις εστειλα γιατι σε εμενα δεν χρειαζοταν να δηλωσω θεσεις και να αποφασισουν που θα παω καθως ηταν μονο μια ΔΕ θεση, αυτη την στιγμη ο διορισμος μου γυρισε απο το Διοικητικης μεταρυθμισης και εχει παει στο λογιστηριο του κρατους για να με εγραψουν στα μητρωα και μετα θα βγει ΦΕΚ , και μου ειπαν οτι θα κανει αλλον ενα μηνα. Εσεις επειδη οι θεσεις ηταν παραπανω θα πρεπει να γινει η διαδικασια ολη, να αποδεχτειτε την θεση στο μερος που θα σας πουν και μετα θα στειλετε εξετασεις. υπομονη ειναι χρονοβορο αλλα ενα ειναι το αποτελεσμα... διοριστηκαμε... :D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ή ΠΡΩΤΑ Θ'ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ?ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
απο οτι θυμαμαι απο τους προηγουμενους ειναι 2 διαφορετικες οι επιστολες( με καθε επιφυλαξη καθως αυτο μου το ειπε καποιος απο τους προηγουμενους) και οι ιατρικες εξετασεις ειναι μονο παθολογος και ψυχιατρος όχι ψυχολογος.

ΟΚ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
εννοειται :lol: :lol: :lol:

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Τρί Ιουν 10, 2014 3:52 pm

Γεια σας παιδιά! Είχατε μήπως τίποτα νεότερο? Ελπίζω τώρα που τελείωσε και η ορκωμοσία της κυβέρνησης να προχωρήσει και το δικό μας θέμα!

afrodh
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodh » Τετ Ιουν 11, 2014 12:38 am

24 Ιουνιου θα γινει το συμβουλιο για τις τοποθετησεις. :?:

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Τετ Ιουν 11, 2014 10:36 am

afrodh έγραψε:24 Ιουνιου θα γινει το συμβrουλιο για τις τοποθετησεις. :?:

Καλημερα!Από που είχες την πληροφορια? Επικοινωνησες με υπουργείο?

merilia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό merilia » Τετ Ιουν 11, 2014 10:39 am

Σίγουρη η πληροφορία;;; Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Τετ Ιουν 11, 2014 10:48 am

afrodh έγραψε:24 Ιουνιου θα γινει το συμβουλιο για τις τοποθετησεις. :?:

ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΑΡΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ?

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τετ Ιουν 11, 2014 12:13 pm

afrodh έγραψε:24 Ιουνιου θα γινει το συμβουλιο για τις τοποθετησεις. :?:

Ευχαριστουμε πολυ afrodh για την πληροφορηση.μιλησες με το υπουργειο; γιατι εγω γραμμη δε μπορω να βγαλω...

ellie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ellie » Πέμ Ιουν 12, 2014 9:19 am

καλημέρα παιδιά! επιβεβαιώνω κ γω για υπηρεσιακό συμβούλιο στις 24 Ιουνίου. πληροφόρηση από οδυε..

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Πέμ Ιουν 12, 2014 5:20 pm

ellie έγραψε:καλημέρα παιδιά! επιβεβαιώνω κ γω για υπηρεσιακό συμβούλιο στις 24 Ιουνίου. πληροφόρηση από οδυε..

Ευχάριστουμε για την ενημέρωση!μήπως γνωρίζει κανεις με τι κριτήρια θα γίνει η τοποθέτηση?
Μόνο η σειρά καταταξης θα παίξει ρόλο?

zouzounaki2012
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zouzounaki2012 » Παρ Ιουν 13, 2014 9:22 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ...

ThodorosDrama
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ThodorosDrama » Δευ Ιουν 16, 2014 12:36 pm

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω πως αντιμετωπίζεται κάποιος διοριστέος ο οποίος όταν έδωσε εξετάσεις ήταν κατηγορία ΔΕ , ενώ τώρα είναι κατηγορία ΠΕ.

-Μπαίνει κατευθείαν ως ΠΕ ή πρέπει να περιμένει να παρέλθουν κάποια χρόνια ;
-Το μεταπτυχιακό αναγνωρίζεται ; και αν ναι τι σου προσφέρει μισθολογικά ;

ευχαριστώ :)

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Δευ Ιουν 16, 2014 6:16 pm

Παιδιά τις 24 συνεδριάζει το υπηρεσιακό.25 θα μάθουμε νομίζω. Πιστεύω λογικά,την έχω πιάσει την αθήνα, .Προτίμησα διοικητικά δικαστήρια κατα αρχάς και μετά ειρηνοδικείο και εισαγγελία και τελευταία τα πρωτοδικεία. :wink:

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Δευ Ιουν 16, 2014 8:54 pm

nefeli32 έγραψε:Παιδιά τις 24 συνεδριάζει το υπηρεσιακό.25 θα μάθουμε νομίζω. Πιστεύω λογικά,την έχω πιάσει την αθήνα, .Προτίμησα διοικητικά δικαστήρια κατα αρχάς και μετά ειρηνοδικείο και εισαγγελία και τελευταία τα πρωτοδικεία. :wink:

ΣΤΙΣ 25 ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ? ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΥ? ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΛΙ Ή ΟΧΙ?

mbilly
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mbilly » Δευ Ιουν 16, 2014 9:51 pm

ThodorosDrama έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω πως αντιμετωπίζεται κάποιος διοριστέος ο οποίος όταν έδωσε εξετάσεις ήταν κατηγορία ΔΕ , ενώ τώρα είναι κατηγορία ΠΕ.

-Μπαίνει κατευθείαν ως ΠΕ ή πρέπει να περιμένει να παρέλθουν κάποια χρόνια ;
-Το μεταπτυχιακό αναγνωρίζεται ; και αν ναι τι σου προσφέρει μισθολογικά ;

ευχαριστώ :)

Το πτυχιο αναγνωρίζεται στο δημοσιο μετα από 8 χρονια υπηρεσίας. Η μόνη δυνατότητα για νωρίτερα είναι αν παρει κανεις πτυχίο μετα το διορισμό. Σε κάθε περίπτωση το αίτημα αναγνώρισης περνα από υπηρεσιακο συμβούλιο το οποίο και κρινει τι θα γίνει σε κάθε περίπτωση.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες