Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τρί Ιουν 03, 2014 10:47 pm

Vicky27 έγραψε:
ellie έγραψε:
evito έγραψε:Γεια σας παιδιά!!είχατε κάποια ενημέρωση?στο υπουργείο δεν βγάζω γραμμή..!

ούτε κ γω τα εχω καταφέρει ακόμη.. θα δοκιμάσω κ αύριο. Αν έχει μάθει κάποιος πότε θα γίνει το υπηρεσιακό συμβούλιο, που αποφασίζει για την τοποθέτηση ή ακόμη αν κανείς γνωρίζει πόσα άτομα δεν αποδέχθηκαν, εξαρχής, το διορισμό, ας το αναρτήσει..
. ! B b. b.

Γεια σας παιδιά.... Μίλησα σήμερα με το υπουργειο και μου είπαν ότι βρίσκονται στη φάση συγκέντρωσης των αιτήσεων και δεν γνωρίζουν ακόμα ποτέ θα αποφασίσουν για το που θα τοποθετηθούμε..... Ευελπιστώ να γίνει άμεσα.....

Αρα απο οτι φαινεται δεν ισχυει το μεσα Ιουνιου που ειχανε πει...παρακαλω οποιος εχει καποια πληροφορια ας την αναρτησει :(

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Τετ Ιουν 04, 2014 1:24 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
Vicky27 έγραψε:
ellie έγραψε:
evito έγραψε:Γεια σας παιδιά!!είχατε κάποια ενημέρωση?στο υπουργείο δεν βγάζω γραμμή..!

ούτε κ γω τα εχω καταφέρει ακόμη.. θα δοκιμάσω κ αύριο. Αν έχει μάθει κάποιος πότε θα γίνει το υπηρεσιακό συμβούλιο, που αποφασίζει για την τοποθέτηση ή ακόμη αν κανείς γνωρίζει πόσα άτομα δεν αποδέχθηκαν, εξαρχής, το διορισμό, ας το αναρτήσει..
. ! B b. b.

Γεια σας παιδιά.... Μίλησα σήμερα με το υπουργειο και μου είπαν ότι βρίσκονται στη φάση συγκέντρωσης των αιτήσεων και δεν γνωρίζουν ακόμα ποτέ θα αποφασίσουν για το που θα τοποθετηθούμε..... Ευελπιστώ να γίνει άμεσα.....

ΜΙΛΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ...ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

Αρα απο οτι φαινεται δεν ισχυει το μεσα Ιουνιου που ειχανε πει...παρακαλω οποιος εχει καποια πληροφορια ας την αναρτησει :(

sund
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sund » Τετ Ιουν 04, 2014 2:50 pm

Ego pira simera to ypoyrgeio kai moy eipan oti exoyn erthei oi aitiseis.elpizo na synedriasei to ypiresiako grigora gia tis topothetiseis mas.

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Τετ Ιουν 04, 2014 5:50 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
Vicky27 έγραψε:
ellie έγραψε:

. ! B b. b.

χωρις να θελω να παιξω με την αγωνια σας και με καθε επιφυλαξη, σας λεω οτι συμφωνα με την προσωπικη μου εμπειρια(ειμαι προς αναπληρωση της ΔΕ στην Μυτιληνη) δεν νομιζω να ειστε στις θεσεις σας πριν τον Σεπτεμβριο όπως κάποιοι νομίζουν. Να φανταστειτε οτι εγω έλαβα το χαρτι για την αναπληρωση στις 20 Μαρτιου και η διαδικασια για να ολοκληρωθει θέλει ακομη 1 μηνα μου είπαν. Δηλαδη 3 μηνες χωρίς καν να γινουν όλες οι διαδικασίες όπως σε εσας καθως ήμουν για αναπλήρωση απευθείας( δηλαδη δεν δηλωσα που θελω να παω , και τις εξετασεις τις ζητουσαν σε 10 ημερες ενω σε εσας δινουν πολυ μεγαλυτερο περιθωριο). θα πρεπει να υπολογιζεται περιπου 5-6 μηνες μετα τις δηλωσεις σας, ετσι μου ειχαν πει στο υπουργειο όταν ρωτησα (πριν μου έρθει η απευθειας θεση για Μυτιληνη, δηλαδη οταν νομιζα οτι ειμαι σαν εσας) ελπίζω να βγω ψευτρα αλλα σας τα λεω για ναμην αγχωνεσται.... υπομονη λοιπόν ...

Libra20
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Libra20 » Πέμ Ιουν 05, 2014 3:57 pm

anastasia τις ιατρικές εξετάσεις τις έστειλες?

merilia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό merilia » Πέμ Ιουν 05, 2014 4:45 pm

Γνώμη μου είναι δεν υπάρχουν στάνταρ χρονοδιαγράμματα στο διορισμό. Με βάση την κοινή λογική δεν υπόκεινται στους ίδιες κανόνες μια αναπλήρωση με το διορισμό 200 ατόμων. Αφετέρου αντιλαμβάνεται ο καθείς πως εφόσον κάποιες αιτήσεις έπρεπε να επιστραφούν & να ξανασταλουν, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνος. Θεωρητικά με το πέρας των διακοπών σταδιακά θα τοποθετηθούμε, μάλλον κατά το Σεπτέμβρη. Στο κάτω κάτω μιας και η διαδικασία έχει δρομολογηθεί δε νομίζω πως θα καθυστερήσει. Αισιόδοξα και θετικά σκεφτόμαστε!

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Πέμ Ιουν 05, 2014 5:35 pm

merilia έγραψε:Γνώμη μου είναι δεν υπάρχουν στάνταρ χρονοδιαγράμματα στο διορισμό. Με βάση την κοινή λογική δεν υπόκεινται στους ίδιες κανόνες μια αναπλήρωση με το διορισμό 200 ατόμων. Αφετέρου αντιλαμβάνεται ο καθείς πως εφόσον κάποιες αιτήσεις έπρεπε να επιστραφούν & να ξανασταλουν, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνος. Θεωρητικά με το πέρας των διακοπών σταδιακά θα τοποθετηθούμε, μάλλον κατά το Σεπτέμβρη. Στο κάτω κάτω μιας και η διαδικασία έχει δρομολογηθεί δε νομίζω πως θα καθυστερήσει. Αισιόδοξα και θετικά σκεφτόμαστε!

Τι να πω βρε παιδιά..! Ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτή η αγωνία..
Ευχαριστουμε παντως για την ενημέρωση!

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Πέμ Ιουν 05, 2014 7:20 pm

merilia έγραψε:Γνώμη μου είναι δεν υπάρχουν στάνταρ χρονοδιαγράμματα στο διορισμό. Με βάση την κοινή λογική δεν υπόκεινται στους ίδιες κανόνες μια αναπλήρωση με το διορισμό 200 ατόμων. Αφετέρου αντιλαμβάνεται ο καθείς πως εφόσον κάποιες αιτήσεις έπρεπε να επιστραφούν & να ξανασταλουν, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνος. Θεωρητικά με το πέρας των διακοπών σταδιακά θα τοποθετηθούμε, μάλλον κατά το Σεπτέμβρη. Στο κάτω κάτω μιας και η διαδικασία έχει δρομολογηθεί δε νομίζω πως θα καθυστερήσει. Αισιόδοξα και θετικά σκεφτόμαστε!
φυσικα και δεν υποκεινται στους ιδιους κανόνες... η αναπληρωση ειναι πολυ ταχυτερη και αυτο δεν το λεω εγω, έτσι ειναι καθως παραλειπονται πολλες διαδικασιες οι οποίες σε εσας θα γινουν και ειναι χρονοβορες... φυσικα και πρεπει να σκεφτόμαστε αισιοδοξα απλα μην αρπαζεσται κατευθείαν εγω δεν ήθελα να σας ριξω το ηθικό αλλά να σας δείξω την πραγματικότητα. ποτε δεν θα σας έλεγα κατι χωρίς να έχω την εμπειρία, οπότε ας ειστρ αισιόδοξοι και όλα θα γίνουν...

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Πέμ Ιουν 05, 2014 7:22 pm

Libra20 έγραψε:anastasia τις ιατρικές εξετάσεις τις έστειλες?
τις έστειλα αμέσως μολις μου ηρθε το χαρτι μου τις ζητούσαν μεσα σε 10 μερες, τις εχω στειλει και τις παρελαβαν 28/3 στο υπουργείο. εσυ δεν εισαι ΠΕ προς αναπλήρωσή?

Libra20
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Libra20 » Πέμ Ιουν 05, 2014 10:27 pm

Eμάς δε μας έστειλαν για ιατρικές εξετάσεις. Μόνο για να επιλέξουμε ππου θέλουμε να πάμε. Εσένα σου ζητήσανε και ιατρικές?

merilia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό merilia » Παρ Ιουν 06, 2014 8:57 am

Καλή μου Αναστασία, δεν αρπαχτηκα! Απλά είπα την άποψή μου... Η δική σου αναπλήρωση συνέπεσε με το δικό μας ΦΕΚ και όλοι μαζί εγκλωβιστηκαμε λόγω εκλογών και εξαιτίας των λανθασμένων αιτήσεων που κατέθεσαν κάποιοι υποψήφιοι. Εσύ ανά πάσα στιγμή, ίσωςκαι αύριο -τρόπος του λέγειν- αναλαμβάνεις υπηρεσία. Οι υπόλοιποι έχουμε ακόμη δρόμο...Τόσα χρόνια περιμέναμε λίγο ακόμη δεν πειράζει!!!

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Παρ Ιουν 06, 2014 10:19 am

Libra20 έγραψε:Eμάς δε μας έστειλαν για ιατρικές εξετάσεις. Μόνο για να επιλέξουμε ππου θέλουμε να πάμε. Εσένα σου ζητήσανε και ιατρικές?
ναι αμεσως τις εστειλα γιατι σε εμενα δεν χρειαζοταν να δηλωσω θεσεις και να αποφασισουν που θα παω καθως ηταν μονο μια ΔΕ θεση, αυτη την στιγμη ο διορισμος μου γυρισε απο το Διοικητικης μεταρυθμισης και εχει παει στο λογιστηριο του κρατους για να με εγραψουν στα μητρωα και μετα θα βγει ΦΕΚ , και μου ειπαν οτι θα κανει αλλον ενα μηνα. Εσεις επειδη οι θεσεις ηταν παραπανω θα πρεπει να γινει η διαδικασια ολη, να αποδεχτειτε την θεση στο μερος που θα σας πουν και μετα θα στειλετε εξετασεις. υπομονη ειναι χρονοβορο αλλα ενα ειναι το αποτελεσμα... διοριστηκαμε... :D

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Παρ Ιουν 06, 2014 5:53 pm

merilia έγραψε:Καλή μου Αναστασία, δεν αρπαχτηκα! Απλά είπα την άποψή μου... Η δική σου αναπλήρωση συνέπεσε με το δικό μας ΦΕΚ και όλοι μαζί εγκλωβιστηκαμε λόγω εκλογών και εξαιτίας των λανθασμένων αιτήσεων που κατέθεσαν κάποιοι υποψήφιοι. Εσύ ανά πάσα στιγμή, ίσωςκαι αύριο -τρόπος του λέγειν- αναλαμβάνεις υπηρεσία. Οι υπόλοιποι έχουμε ακόμη δρόμο...Τόσα χρόνια περιμέναμε λίγο ακόμη δεν πειράζει!!!
αυτο ειναι το σημαντικο αργα ή γρηγορα θα ειμαστε ολοι στις δουλειες μας... :D :D :D

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Παρ Ιουν 06, 2014 6:43 pm

anastasia10301 έγραψε:
Libra20 έγραψε:Eμάς δε μας έστειλαν για ιατρικές εξετάσεις. Μόνο για να επιλέξουμε ππου θέλουμε να πάμε. Εσένα σου ζητήσανε και ιατρικές?
ναι αμεσως τις εστειλα γιατι σε εμενα δεν χρειαζοταν να δηλωσω θεσεις και να αποφασισουν που θα παω καθως ηταν μονο μια ΔΕ θεση, αυτη την στιγμη ο διορισμος μου γυρισε απο το Διοικητικης μεταρυθμισης και εχει παει στο λογιστηριο του κρατους για να με εγραψουν στα μητρωα και μετα θα βγει ΦΕΚ , και μου ειπαν οτι θα κανει αλλον ενα μηνα. Εσεις επειδη οι θεσεις ηταν παραπανω θα πρεπει να γινει η διαδικασια ολη, να αποδεχτειτε την θεση στο μερος που θα σας πουν και μετα θα στειλετε εξετασεις. υπομονη ειναι χρονοβορο αλλα ενα ειναι το αποτελεσμα... διοριστηκαμε... :D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ή ΠΡΩΤΑ Θ'ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ?ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Σάβ Ιουν 07, 2014 8:34 am

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε:
anastasia10301 έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ή ΠΡΩΤΑ Θ'ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ?ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
απο οτι θυμαμαι απο τους προηγουμενους ειναι 2 διαφορετικες οι επιστολες( με καθε επιφυλαξη καθως αυτο μου το ειπε καποιος απο τους προηγουμενους) και οι ιατρικες εξετασεις ειναι μονο παθολογος και ψυχιατρος όχι ψυχολογος.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες