Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
KATERINA ZAKY NTHOS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό KATERINA ZAKY NTHOS » Πέμ Μάιος 15, 2014 10:07 am

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ;

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Παρ Μάιος 16, 2014 3:24 pm

Καλησπερα! Υπαρχει καποια νεα πληροφορηση για τη δρομολογηση των αιτησεων μας; :?:

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Παρ Μάιος 16, 2014 7:15 pm

Περιμενουμε ξανα επιστολη οσοι απαντησαν στην υπευθυνη δηλωση και συμπληρωσαν τιςθεσεις , οπου στην οποια θα υπαρχει ενα εντυπο που θα μας ζητειται να κανουμε καποιες εξετασεις με γνωματευσεις οτι ειμαστε σε θεση να αναλαβουμε καθηκοντα, και μετα παλι αλλη επιστολη που θα μας καλουν για διορισμο οπου σε 30 μερες θα πρεπει να αποδεχτουμε προσκομιζοντας παλι τα δικαιολογιτικα μας πχ πτυχιο..
good luck ....οσοι μαθουν κατι αλλο ας μας το πουν
και φυσικα οσοι λαβουν επιστολη sos να μας το πουν ....

dgbop
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dgbop » Παρ Μάιος 16, 2014 9:49 pm

Καλησπέρα! Καλή επιτυχία κ καλή αρχή σε όλους! έχω τοποθετηθεί ήδη στην Κοζάνη (ΠΕ) και ενδιαφέρομαι για Θεσνίκη. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για αμοιβαία μετάθεση Θεσνικη-Κοζάνη;Εφόσον κάποιος/α ενδιαφέρεται παρακαλώ να επικοινωνήσει.

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Παρ Μάιος 16, 2014 10:47 pm

dgbop έγραψε:Καλησπέρα! Καλή επιτυχία κ καλή αρχή σε όλους! έχω τοποθετηθεί ήδη στην Κοζάνη (ΠΕ) και ενδιαφέρομαι για Θεσνίκη. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για αμοιβαία μετάθεση Θεσνικη-Κοζάνη;Εφόσον κάποιος/α ενδιαφέρεται παρακαλώ να επικοινωνήσει.

Δεν γίνεται αμοιβαία μετάθεση στους δόκιμους δικαστκούς υπαλλήλους στα 3 πρώτα χρόνια επ ουδενί λόγω,εκτός απο πολυ σπουδαίους και σοβαρότατους λόγους υγείας!!!!

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Σάβ Μάιος 17, 2014 11:06 am

ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:Περιμενουμε ξανα επιστολη οσοι απαντησαν στην υπευθυνη δηλωση και συμπληρωσαν τιςθεσεις , οπου στην οποια θα υπαρχει ενα εντυπο που θα μας ζητειται να κανουμε καποιες εξετασεις με γνωματευσεις οτι ειμαστε σε θεση να αναλαβουμε καθηκοντα, και μετα παλι αλλη επιστολη που θα μας καλουν για διορισμο οπου σε 30 μερες θα πρεπει να αποδεχτουμε προσκομιζοντας παλι τα δικαιολογιτικα μας πχ πτυχιο..

Καλημερα! Περιπου το ποτε θα ερθει αυτη 2η επιστολη γνωριζουμε; Οποιος εχει καποιο νεο και θελει ας το αναρτησει παρακαλω.

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Σάβ Μάιος 17, 2014 4:12 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:Περιμενουμε ξανα επιστολη οσοι απαντησαν στην υπευθυνη δηλωση και συμπληρωσαν τιςθεσεις , οπου στην οποια θα υπαρχει ενα εντυπο που θα μας ζητειται να κανουμε καποιες εξετασεις με γνωματευσεις οτι ειμαστε σε θεση να αναλαβουμε καθηκοντα, και μετα παλι αλλη επιστολη που θα μας καλουν για διορισμο οπου σε 30 μερες θα πρεπει να αποδεχτουμε προσκομιζοντας παλι τα δικαιολογιτικα μας πχ πτυχιο..

Καλημερα! Περιπου το ποτε θα ερθει αυτη 2η επιστολη γνωριζουμε; Οποιος εχει καποιο νεο και θελει ας το αναρτησει παρακαλω.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Δευ Μάιος 19, 2014 11:40 am

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:

Καλημερα παιδιά!εχετε καθολου ενημέρωση?

zouzounaki2012
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δημοσίευσηαπό zouzounaki2012 » Δευ Μάιος 19, 2014 12:41 pm

@ ΕΙΡΗΝΗ@

ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ?

chrikera
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chrikera » Δευ Μάιος 19, 2014 3:22 pm

Την Παρασκευή πήρα στο υπουργείο και μου είπαν οτι μέσα Ιουνίου περιπου θα ξέρουμε που θα πάμε οπότε υπομονή για κανένα μήνα ακόμα.

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Δευ Μάιος 19, 2014 4:50 pm

Δε γνωριζω καθολου εμαθε κανεις κατι αλλο?

Συγνωμη απο ΠΕ εχετε λαβει διορισμό? Ή μήπως είστε από τους αρχικούς διορισθέντες?????
δε πιστευω να εχω χασει επεισοδια ?????

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Δευ Μάιος 19, 2014 8:50 pm

chrikera έγραψε:Την Παρασκευή πήρα στο υπουργείο και μου είπαν οτι μέσα Ιουνίου περιπου θα ξέρουμε που θα πάμε οπότε υπομονή για κανένα μήνα ακόμα.

Ευχάριστου με για την ενημέρωση!!

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τρί Μάιος 20, 2014 10:38 am

chrikera έγραψε:Την Παρασκευή πήρα στο υπουργείο και μου είπαν οτι μέσα Ιουνίου περιπου θα ξέρουμε που θα πάμε οπότε υπομονή για κανένα μήνα ακόμα.

Ευχαριστουμε για την ενημερωση chrikera. Θα ηθελα να ρωτησω, γιατι εγω δε μπορω να βγαλω γραμμη στο υπουργειο, πως θα ενημερωθουμε;απο το υπουργειο ή απο εκει που θα παμε;με επιστολη; στη συνχεια θα ειναι οι ιατρικες εξετασεις; :)

zouzounaki2012
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zouzounaki2012 » Τρί Μάιος 20, 2014 11:36 am

ευχαριστούμε παιδιά πολύ ! :D

Σασα 91
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Σασα 91 » Τρί Μάιος 20, 2014 7:30 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:

Ευχαριστουμε για την ενημερωση chrikera. Θα ηθελα να ρωτησω, γιατι εγω δε μπορω να βγαλω γραμμη στο υπουργειο, πως θα ενημερωθουμε;απο το υπουργειο ή απο εκει που θα παμε;με επιστολη; στη συνχεια θα ειναι οι ιατρικες εξετασεις; :)

chrikera σ΄αυχαριστούμε για την ενημερωση, αλλά μια διευκρίνηση σε παρακαλώ μια και μπόρεσες να μιλήσεις με το Υπουργείο, -πρώτα θα ανακοινωθούν τα ονόματα με το που τοποθετείται ο καθένας από μας και μετά θα ζητηθούν οι εξετάσεις? ή το αντίθετο? Ευχαριστώ!

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες