Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών
-
Starseeds
- Μαθητευόμενος

Καλημερα σε ολο το forum!!!
Εχω μια απορια, στην προκηρηξη οταν λεει (2) μοναδες στον υποψηφιο που κατεχει αδεια οδηγησης αυτοκινητου Γ' ή Δ' ή Ε' ; Δηλαδη εγω που εχω Γ' και Δ' εχω (4) μοναδες αντιστοιχα;
Αυτο ισχυει και στις γνωσεις ξενης γλωσσας; Πχ. (3) μοναδες για την αριστη γνωση στα αγγλικα και αλλες (3) μοναδες στην αριστη γνωση γαλλικων αρα (6) μοναδες;
Εχω μια απορια, στην προκηρηξη οταν λεει (2) μοναδες στον υποψηφιο που κατεχει αδεια οδηγησης αυτοκινητου Γ' ή Δ' ή Ε' ; Δηλαδη εγω που εχω Γ' και Δ' εχω (4) μοναδες αντιστοιχα;
Αυτο ισχυει και στις γνωσεις ξενης γλωσσας; Πχ. (3) μοναδες για την αριστη γνωση στα αγγλικα και αλλες (3) μοναδες στην αριστη γνωση γαλλικων αρα (6) μοναδες;
-
dionisis87
- Μαθητευόμενος

Starseeds έγραψε:Καλημερα σε ολο το forum!!!
1.Όχι μοριοδοτείται μόνο το ένα δίπλωμα άρα δικαιούσαι μόνο 200 μόρια
2. Στις ξένες γλώσσες τα περισσότερα μόρια που μπορείς να πάρεις είναι τα 400..δηλαδή και σε 2 γλώσσες να έχεις άριστη γνώση..θα μετρήσει μόνο η μια και στην άλλη θα πάρεις 100 μόρια
-
Starseeds
- Μαθητευόμενος

-
dionisis87
- Μαθητευόμενος

-
dionisis87
- Μαθητευόμενος

-
iliasthesss
- Μόνιμος

-
steliosnikaia
- Δόκιμος

-
chris88
- Προϊστάμενος

standard έγραψε:εγω που ειμαι γυναικα να το ξεχασω?
Και γιατί να το ξεχάσεις? Δεν θα ήταν προτιμότερο να μας πείς σε ποιά κατηγορία ανήκεις και πόσα μόρια συγκεντρώνεις για να σε βάλουμε και εμείς λίγο στο κλίμα των βάσεων / μοριοδότησης παρά να μπαίνεις σε κλασσικά ''κλισέ'' του τύπου ''είμαι γυναίκα και σιγά μην με πάρουν κλπ κλπ''?
-
standard
- Μαθητευόμενος

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες