;Όχι δεν είναι κακό...τελοσπάντων, καλή σου συνέχεια...osfp7 έγραψε:φίλε μου 5 χρόνια γνωρίζω για την προκήρυξη κακό είναι αυτό ? :shock: πριν μερικούς μήνες τελείωσα με τον στρατό και κατάφερα και έδωσα φέτος..
Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών
-
Nikos_electro
- Μαθητευόμενος

-
basilis.lok
- Μαθητευόμενος

hi
geia sas kai apo mena..eimai ligo kato apo tous 120 tis b katigorias!!lete na exo kamia elpida na na kopoun pano apo 20 atoma re paides? :(
-
angel85
- Μαθητευόμενος

osfp7 έγραψε:angel85 έγραψε:Καλημέρα καλη επιτυχια στους επιτυχόντες..........
osfp7 μην προτρέχεις γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί………. πάντως σου εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα για να μην πανε τα 5 χρόνια που το σχεδίαζες χαμένα........αλλα τι ξέρω εγώ, "ο κάθε άσχετο εδώ μέσα" !!!! εσυ τα ξέρεις καλύτερα άλλωστε έχεις μελαγώσει σε οικογενεία αστυνομικών.......
angel85 εσύ ξεκίνησες να λες πράγματα που τελικά ήτανε λανθασμένα...και δεν το έχεις παραδεχτείς ακόμα..
εγώ!!!!!!!! στο μόνο που μπορεί να έκανα λάθος ήταν για τα τηλέφωνα στις ισοψηφίες......., ότι άλλο είπα ήταν σωστο, μη μου πεις ότι δε θυμάσαι?εσύ πρώτος πρώτος τα σχολίαζες.........
-
Antonia
- Μαθητευόμενος

osfp7 έγραψε:Antonia έγραψε:chris_I2 έγραψε:Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους ειδικούς φρουρούς (15/10/2010).
2.450 μόρια η βάση του τελευταίου (400) στην Α κατηγορία.
2.764,286 μόρια η βάση του τελευταίου (100) στην Β κατηγορία.
Δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια τους περνούν στην Α ή στην Β κατηγορία. Ξαναδιάβασα την προκήρυξη και δεν κατάλαβα.
τι το παλεύεις ? αφού δεν μπορείς..
Αν ξέρεις απάντησέ μου συγκεκριμένα διαφορετικά μη μου απαντάς....
-
osfp7
- Δόκιμος

angel85 έγραψε:osfp7 έγραψε:angel85 έγραψε:Καλημέρα καλη επιτυχια στους επιτυχόντες..........
osfp7 μην προτρέχεις γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί………. πάντως σου εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα για να μην πανε τα 5 χρόνια που το σχεδίαζες χαμένα........αλλα τι ξέρω εγώ, "ο κάθε άσχετο εδώ μέσα" !!!! εσυ τα ξέρεις καλύτερα άλλωστε έχεις μελαγώσει σε οικογενεία αστυνομικών.......
angel85 εσύ ξεκίνησες να λες πράγματα που τελικά ήτανε λανθασμένα...και δεν το έχεις παραδεχτείς ακόμα..
εγώ!!!!!!!! στο μόνο που μπορεί να έκανα λάθος ήταν για τα τηλέφωνα στις ισοψηφίες......., ότι άλλο είπα ήταν σωστο, μη μου πεις ότι δε θυμάσαι?εσύ πρώτος πρώτος τα σχολίαζες.........
και ότι θα βγούνε την τετάρτη... :lol:
-
osfp7
- Δόκιμος

Antonia έγραψε:osfp7 έγραψε:Antonia έγραψε:chris_I2 έγραψε:Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους ειδικούς φρουρούς (15/10/2010).
2.450 μόρια η βάση του τελευταίου (400) στην Α κατηγορία.
2.764,286 μόρια η βάση του τελευταίου (100) στην Β κατηγορία.
Δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια τους περνούν στην Α ή στην Β κατηγορία. Ξαναδιάβασα την προκήρυξη και δεν κατάλαβα.
τι το παλεύεις ? αφού δεν μπορείς..
Αν ξέρεις απάντησέ μου συγκεκριμένα διαφορετικά μη μου απαντάς....
δεν είνα κάτι δύσκολο..δεν είναι μαθηματικά..ότι απολυτήριο έχεις ανήκεις στην Α η στην Β κατηγορία..με το απολυτήριο μόνο δεν πρόκειται να μπεις..άρα ψάξε και δες αν έχεις ξένες γλώσσες,διπλώματα οδήγησης η αν ανήκεις σε τρίτεκνη η πολύτεκνη κατηγορία
-
George P.
- Μαθητευόμενος

Πρέπει πρώτα να καθαρίσουν τον κόπρο του Αυγεία...
http://piperistostoma.blogspot.com/2010 ... t_807.html
Εγώ βασικά ένας απλός συμβασιούχος είμαι και χωρίς γλύψιμο, χωρίς παρανομίες. Αλλά αποδεικνύεται πως τα "ρουσφέτια" και οι πλαστογράφοι, κάνουν κουμάντο παντού! Και επειδή το κράτος είναι ανίκανο να τους "καθαρίσει" αυτούς τους όποιους, μένει η ρετσινιά σε όλους...
http://piperistostoma.blogspot.com/2010 ... t_807.html
Εγώ βασικά ένας απλός συμβασιούχος είμαι και χωρίς γλύψιμο, χωρίς παρανομίες. Αλλά αποδεικνύεται πως τα "ρουσφέτια" και οι πλαστογράφοι, κάνουν κουμάντο παντού! Και επειδή το κράτος είναι ανίκανο να τους "καθαρίσει" αυτούς τους όποιους, μένει η ρετσινιά σε όλους...
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες