Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών
-
osfp7
- Δόκιμος

angel85 έγραψε:osfp7 τι μια μας λες οτι ''δεν είναι λίγα τα 2400 αν υπολογίσεις πόσο καιρό έκανε να βγει η προκήρυξη....'' την άλλη οτι........
μην πρωτρέχεις, όταν βγουν τα αποτελέσματα τότε έλα και μίλα μου για κοροιδία και ασχετοσύνη.........
αυτους που μπήκαν τους εχουν ήδη παρει τηλέφωνο εσένα? με 2.900 μόρια που λες οτι έχεις .......??? μάλλον δεν εχουν προλάβει να τους ειδοποιήσουν όλους ακόμα, οπότε μην αγχώνεσαι όπου να είναι θα κτυπήσει το τηλέφωνό σου.......
Όταν θα βγει ο πίνακας των αποτελεσμάτων αρχίζουνε τα τηλέφωνα..αν ασχολήθηκες με την προκήρυξη φέτος για πρώτη φορά..σταμάτα να εκτίθεσαι
-
ea2010
- Μαθητευόμενος

tzikass έγραψε:stelios27 έγραψε:σε καλεσαν για κληρωση φιλαρακι?tzikass έγραψε:ανακοινωθηκε η κληρωση για τους ισοβαθμουντες θα γινει την παρασκευη και απο εβδομαδα τα αποτελεσματα.
καλη τυχη!!!!!
ειναι το ονομα μου για κληρωση αλλα καμια ειδοποιηση μεχρι στιγμης
Φίλε μου να σε ρωτήσω, πόσα μόρια έχεις και σε ποια κατηγορία? ρωτάω γιατί αν είσαι ά κατηγορία θέλω να ξέρω αν υπάρχουν ελπίδες!
-
ZOZETSAK
- Μαθητευόμενος

ea2010 έγραψε:tzikass έγραψε:stelios27 έγραψε:σε καλεσαν για κληρωση φιλαρακι?tzikass έγραψε:ανακοινωθηκε η κληρωση για τους ισοβαθμουντες θα γινει την παρασκευη και απο εβδομαδα τα αποτελεσματα.
καλη τυχη!!!!!
Φίλε μου να σε ρωτήσω, πόσα μόρια έχεις και σε ποια κατηγορία? ρωτάω γιατί αν είσαι ά κατηγορία θέλω να ξέρω αν υπάρχουν ελπίδες!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΣΑΝ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΦΕΕΑ. ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ.
-
ea2010
- Μαθητευόμενος

ZOZETSAK έγραψε:ea2010 έγραψε:tzikass έγραψε:stelios27 έγραψε:σε καλεσαν για κληρωση φιλαρακι?tzikass έγραψε:ανακοινωθηκε η κληρωση για τους ισοβαθμουντες θα γινει την παρασκευη και απο εβδομαδα τα αποτελεσματα.
καλη τυχη!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΣΑΝ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΦΕΕΑ. ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ.
Θα βοηθήσει να ξέρω τα μόρια που έχει γιατί θα μπορώ να δω αν είμαι μακριά απο τα μόρια αυτά επομένως δεν έχω τύχη και αν είμαι κοντά να ελπίζω ακόμα!
-
tzikass
- Μαθητευόμενος

Re: ...
Antonia έγραψε:Που τα μαθαίνετε όλα αυτά? Ποιά ιστοσελίδα βγάζει τους ισοβαθμούντες?
Η διαδικασία δεν είναι να βγει η κατάσταση να γίνουν οι ενστάσεις? Δεν είναι μέσω ΑΣΕΠ?
επειδη σε κοβω λιγο ασχετη διαβασε πρωτα την προκηρυξη εδω http://www.sefeaa.gr/downloads/2010/ef2010.pdf και μετα δες τους ισοβαθμουντες εδω http://www.sefeaa.gr/ κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι θεση εχει μονο με ποσους ισοβαθμη δηλαδη οσοι εχουν ιδια μορια και ιδιο βαθμο απολυτηριου μπαινουν σε κληρωση επιτυχοντες και μη δηλαδη και αυτοι που εχουν 3000 αλλα και αυτοι που εχουν 1200
-
ea2010
- Μαθητευόμενος

-
Tracker
- Μαθητευόμενος

Για να καταλάβω λίγο τι γίνεται.
Φωνάζουν και όσους ισοβαθμούντες έχουν πχ 3000 μόρια και όσους πχ ισοβαθμούν με 2000 μόρια?
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ!!
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ 3000 ΜΟΡΙΑ?
Για να έρθει η ελληνική αστυνομία να του πει ότι θα μπει σε κλήρωση?
Να βάλουν σε κληρωση αυτούς που βρισκονται στη βάση.
Ο διαγωνισμός είναι με διορισμό βάση προτεραιότητας ή όχι?
Αλλά τι πειρμένεις από μια διαλυμένη υπηρεσία...ούτε τα στοιχειώδη δε μπορούν να κάνουν.
Φωνάζουν και όσους ισοβαθμούντες έχουν πχ 3000 μόρια και όσους πχ ισοβαθμούν με 2000 μόρια?
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ!!
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ 3000 ΜΟΡΙΑ?
Για να έρθει η ελληνική αστυνομία να του πει ότι θα μπει σε κλήρωση?
Να βάλουν σε κληρωση αυτούς που βρισκονται στη βάση.
Ο διαγωνισμός είναι με διορισμό βάση προτεραιότητας ή όχι?
Αλλά τι πειρμένεις από μια διαλυμένη υπηρεσία...ούτε τα στοιχειώδη δε μπορούν να κάνουν.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 18 επισκέπτες