Διαγωνισμός Υπουργείου Οικονομικών

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
PETALOUDA
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 200
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 23, 2009 7:11 pm

Δημοσίευσηαπό PETALOUDA » Πέμ Σεπ 23, 2010 11:15 pm

Μμμμ... Δηλαδή καμιά φορά μας κάνουν τη χάρη και ανεβάζουν και τον αριθμό της προκήρυξης...

Συνέχισε την ενημέρωση Παύλο, για όλους εμάς που σε διαβάζουμε.

pavlos-thess
Γενικός Διευθυντής
Γενικός Διευθυντής
Δημοσιεύσεις: 2577
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 03, 2009 4:32 am

Δημοσίευσηαπό pavlos-thess » Παρ Σεπ 24, 2010 4:47 pm

PETALOUDA έγραψε:Μμμμ... Δηλαδή καμιά φορά μας κάνουν τη χάρη και ανεβάζουν και τον αριθμό της προκήρυξης...

Συνέχισε την ενημέρωση Παύλο, για όλους εμάς που σε διαβάζουμε.


Yπαρχουν και της 10Κ. Απλα ενδεικτικα εκρινα σκοπιμο να τονισω το 5Κ/2008, πρωτον διοτι ειναι μεσω ΑΣΕΠ και δευτερον για να διαλυσω την ψευδαισθηση σε μερικους οτι υπαρχει πληρες, απολυτο, καθολικο παγωμα κατ'επιταγην της treukkas. κλπ.
Θυμαστε φανταζομαι και το διορισμο του προσωπικου καθαριοτητας στο πρωθυπουργικο γραφειο τον Ιουλιο(εκτος ΑΣΕΠ). κριμα κριμα....
Να διαβαζετε το ειδησεογραφικο δικτυο που ανηκουμε εδω ολοι μαζι, γιατι ειναι ο μονος δημοκρατικος, αξιοπιστος και πληρως ελευθερος ιστοτοπος που παρεχει χρησιμη και εγκυρη πληροφορηση. Αρκει να εχεις μια στοιχειωδη ικανοτητα να διαχειριστεις την πληροφορια και να διακρινεις το βασιμο απο το αβασιμο. Τυχαιο ειναι που εχει ξεπερασει ακομα και τη σελιδα του ΑΣΕΠ σε επισκεψιμοτητα(ακομα και στις δοξες του)? Δε νομιζω.
ΒΤW, διαβαστε και το ιστολογιο που αντιστοιχει σε ενα υποσυνολο ιδιαιτερα ενθερμων υποστηρικτων του diorismos.gr, καποιων εναγαμμιτων που εχουν νιωσει εντονα ολη την ταλαιπωρια, την αγωνια, την εξαψη, τη στενοχωρια, τη συμπαρασταση, την αμεση πληροφορηση κλπ που συνδεονται αναποφευκτα με τη συμμετοχη σε διαγωνισμους ΑΣΕΠ ή γενικοτερα την αγορα εργασιας:

http://1gamma2008.******.com/

pavlos-thess
Γενικός Διευθυντής
Γενικός Διευθυντής
Δημοσιεύσεις: 2577
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 03, 2009 4:32 am

Δημοσίευσηαπό pavlos-thess » Δευ Σεπ 27, 2010 10:31 am

ΦΕΚ 311 τ.ΥΟΔΔ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
(2)
Με την αριθμ. 313/17−9−2010 απόφαση του Υπουργού
Επικρατείας, ΧΧΧ ΥΥΥ, που εκδόθηκε
σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55−57 και 77
του π.δ. 63/2005 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 98) όπως ισχύει, διορίζεται,
από 20.9.2010, ο Χ. Α του Ε,
σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Πολιτικό Γραφείο
του Υπουργού Επικρατείας, ΧΧΧ ΥΥΥ, με
μισθολογικό κλιμάκιο 13° κατηγορίας ΔΕ.
Στον ανωτέρω θα καταβάλλονται τα κάθε είδους επι−
δόματα και προσαυξήσεις των μονίμων υπαλλήλων της
αντίστοιχης κατηγορίας και κλάδου.
(Αριθμ. βεβ. ΥΔΕ 3530/20−9−2010).

Με ποια κριτηρια επιλεχτηκε ο Χ. Α του Ε? Μπορει να μας απαντησει ο αξιοτιμος κυριος Υπουργος Επικρατειας? Επιπλεον, υφίσταται ή οχι συγγενικη σχεση του Χ. Α του Ε με καποιο αλλο ανωτατο στελεχος του Δημοσιου?
Μη μας απαντησει, οπως η ΥΠΑ στο diorismos.gr, οτι δηλαδη ετσι λεει ο νομος, οτι θελουμε κανουμε επειδη μας επιτρεπεται.
Τετοιου ειδους απαντησεις ειναι καθολα νομιμες αλλα πολιτικα και κοινωνικα απαραδεκτες.

pavlos-thess
Γενικός Διευθυντής
Γενικός Διευθυντής
Δημοσιεύσεις: 2577
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 03, 2009 4:32 am

Δημοσίευσηαπό pavlos-thess » Δευ Σεπ 27, 2010 10:36 am

Στο ιδιο ΦΕΚ:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Με την υπ’ αριθμ. 11567/21−09−2010 απόφαση του
Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, που εκδόθηκε
σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55, 56 και 57 του
Π.Δ. 63/2005 (ΦΕΚ 98/Α/22−4−2005), διορίζεται, από 26−07−
2010 ο ΖΖΖ , κατηγο−
ρίας Δ.Ε. σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Πολιτικό
Γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού.
(Αριθμ. βεβ. Υ.Δ.Ε./Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρι−
σμού 1384/21−9−2010).
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
*** ***

και πολλα αλλα στο ιδιο ΦΕΚ αλλα και στο υπ'αριθμ. 314 αντιστοιχα ΥΟΔΔ.

Και μην πει κανεις, α μετακλητοι ειναι δεν τρεχει τιποτα. Ποιος τους πληρωνει? Αυτοπληρωνονται? ολοι εμεις οι φορολογουμενοι πολιτες.

armandomvb
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 01, 2008 9:39 pm

Δημοσίευσηαπό armandomvb » Παρ Οκτ 01, 2010 9:05 am

Εξίσωση μισθολογικών διαφορών προς τα κάτω
Με το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο

Από την πλευρά της, η ΑΔΕΔΥ καλείται να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων που τέθηκαν από την κυβέρνηση στο πλαίσιο του διαλόγου, όπως για παράδειγμα αν η εφαρμογή του νέου μισθολογίου θα πρέπει να περιλαμβάνει διαφοροποίηση ανάμεσα σε νεοεισερχόμενους και υπηρετούντες υπάλληλους

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...

giannoulaki
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: Τετ Φεβ 10, 2010 10:54 am

Δημοσίευσηαπό giannoulaki » Παρ Οκτ 01, 2010 6:51 pm

armandomvb έγραψε:Εξίσωση μισθολογικών διαφορών προς τα κάτω
Με το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο

Από την πλευρά της, η ΑΔΕΔΥ καλείται να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων που τέθηκαν από την κυβέρνηση στο πλαίσιο του διαλόγου, όπως για παράδειγμα αν η εφαρμογή του νέου μισθολογίου θα πρέπει να περιλαμβάνει διαφοροποίηση ανάμεσα σε νεοεισερχόμενους και υπηρετούντες υπάλληλους

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...


Οι ξεπουλημένοι άρχοντες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ είναι οι πρωτεργάτες της οπισθοδρομησης μας και της ανυπαρξίας μέλλοντος στην χώρα-προτεκτοράτο-επενδυτικό παγκόσμιο παράδεισο που ζούμε.

Και αν κάποιοι πριν από 4-5 μήνες ήθελαν μόνο να διοριστούν ασχέτως του μισθού που θα έπαιρναν, τώρα οι μισθοί και στο πολύπαθο Υπουργείο Οικονομικών, θα είναι μισθοί πεινας...

Πλήρης απαξίωση του εφοριακού, του τελωνειακού, του Υπουργείου, της χώρας, της ζωής μας!

Αν κάποιους τους ενδιαφερει ακόμη και σήμερα μόνο ο διορισμός, τότε δυστυχώς είναι αξιολύπητοι.

Γιατί τα 1100 και τα 1200 επί 12 αντιστοιχούν σε 1.000 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, μισθό που προσεγγίζει το μέσο σε άτομα πανεπιστημιακού επιπέδου.

Αρα μιλάμε για την ελίτ των ηλιθίων, πλέον, αφού η εξαπάτηση είναι εμφανής αλλά η κοροιδία και η μηδενική συνεχίζονται!

ΥΓ. Που είναι οι συνδικαλισταράδες (στελέχη του ΠΑΣΟΚ) να πρωτοστατήσουν σε απεργείες και διαμαρτυρίες διαρκείας? ΠΟυ είναι η στήριξη προς την κατρακύλα και την πλήρη ξεφτίλα των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα;
Αλλά ξέχασα... μέχρι πέρυσι, όλα ήταν καλα!

ΠΑΣΟΚ να σαι και μη φοβάσαι, λοιπόν!

liza
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: Τετ Σεπ 03, 2008 6:30 pm

Δημοσίευσηαπό liza » Δευ Οκτ 04, 2010 10:14 am

Καλημέρα σε όλους.

Να ρωτήσω κάτι, όταν είχε πει η ΝΔ για διαφορετικό νέο μισθολόγιο για νέους ΔΥ δεν είχαμε αντιδράσει όλοι καταψηφίσαμε τη ΝΔ για αυτό το λόγο. Θυμάμαι τότε επαιρναν τηλέφωνο σε διάφορους και στο γραφείο του Καστανίδη και απαντούσαν πως είναι απαράδεκτο να κάνει τέτοιο η ΝΔ.

Πάλι τα ίδια λοιπόν. Επαναφέρουν το θέμα το νέων ΔΥ για μισθολόγιο πείνας. Είναι απαράδεκτοι. Η ΑΔΕΔΥ σήμερα θα παρουσιάσει προτάσεις. Πρέπει να βομβαρδίσουμε με email που να θέτουμε ως απαράδεκτο κάθε προσπάθειά για διάκριση νέων και παλιών.

www.adedy.gr

Επίσης διαμαρτυρία σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με email κτλ.

Παίζεται άσχημο παιχνίδι εις βάρος μας.

Καλημέρα.

pavlos-thess
Γενικός Διευθυντής
Γενικός Διευθυντής
Δημοσιεύσεις: 2577
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 03, 2009 4:32 am

Δημοσίευσηαπό pavlos-thess » Δευ Οκτ 04, 2010 11:08 am

Διαβαστε το αρθρο 7 του ν.3717/2008 και επειτα το σημερινο ΦΕΚ Γ' 921:

Άρθρο 7
Μεταφορά προσωπικού
1. Το παρόν άρθρο αναφέρεται στην περίπτωση υπα γωγής των εταιρειών που ορίζονται ως Σημερινοί Εργο δότες σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14Α του ν. 3429/2005 (ΦΕΚ 314 Α΄) που προστέθηκε με το άρθρο 40 του ν. 3710/2008 (ΦΕΚ 216 Α΄).
2. Το κατά την Κρίσιμη Ημερομηνία Τακτικό Προσω πικό των Σημερινών Εργοδοτών, ανεξάρτητα εάν έχει λυθεί ή όχι η σχέση εργασίας του, μεταφέρεται με την ίδια σχέση εργασίας, σε Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύονται από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, δημόσιες υπηρεσίες, αυτοτελείς ή ανεξάρτητες αρχές, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμίδας, ύστερα από αίτησή του. Η μεταφορά γίνεται σε φορέα ή υπηρεσία, αποκλειστικά σε νομό επιλογής του υπαλλήλου, εφόσον υπάρχει κενή θέση ή ανάγκη σε φορέα του νομού αυτού.
3. Από τη σύμφωνα με το παρόν άρθρο μεταφορά εξαιρούνται όσοι απολύθηκαν συνεπεία τελέσεως ποι νικού αδικήματος ή συνεπεία τελέσεως σοβαρής παρα βιάσεως συμβατικής υποχρεώσεως.
4. Για την κατά τα ανωτέρω μεταφορά θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να υποβάλει αίτηση στο Υπουργείο Με ταφορών και Επικοινωνιών, με την οποία εκφράζεται η βούλησή του για μεταφορά, στην οποία θα αναφέρεται και ο νομός επιλογής του, εντός προθεσμίας δύο μηνών από την Κρίσιμη Ημερομηνία.
5. Η μεταφορά γίνεται εντός τετραμήνου από την αίτηση σε κενές οργανικές θέσεις αντίστοιχης ή πα-ρεμφε-ρούς ειδικότητας, της ίδιας εκπαιδευτικής βαθ μίδας με αυτή που ανήκει ο μεταφερόμενος ή με βάση τα τυπικά προσόντα που κατέχει ο μεταφερόμενος. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αντίστοιχες κενές θέσεις, η μεταφορά γίνεται σε συνιστώμενη προσωπο παγή θέση με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορί στου χρόνου αντίστοιχη των τυπικών προσόντων του μεταφερόμενου. Η προσωποπαγής θέση καταργείται με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποχώρηση αυτού που την κατέχει.
6. Η μεταφορά του προσωπικού του άρθρου αυτού γίνεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Οικονομικών, Μεταφορών και Επικοινω νιών και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού.
7. Εφόσον στον φορέα υποδοχής προβλέπεται βαθ μολογική εξέλιξη για το προσωπικό με την ίδια σχέση εργασίας, το μεταφερόμενο προσωπικό κατατάσσεται σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο ανάλογο με το συ νολικό χρόνο υπηρεσίας που διανύθηκε σε οποιαδήποτε εταιρεία η οποία είναι Σημερινός Εργοδότης ή Αρχικός Εργοδότης και το χρόνο βαθμολογικής εξέλιξης που προβλέπεται για το προσωπικό του φορέα υποδοχής.
Τυχόν επιπλέον τακτικές αποδοχές, όπως αυτές προσ διορίζονται στο άρθρο 1 παράγραφος 5 του παρόντος, διατηρούνται ως προσωπική διαφορά, η οποία δεν μπο ρεί να υπερβαίνει το ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ μηνιαίως και η οποία μειώνεται με οποιαδήποτε αύξηση των αποδοχών ή απολαβών από οποιαδήποτε αιτία και αν προέρχεται μέχρι πλήρους εξισώσεώς τους με τις αποδοχές και απολαβές της νέας θέσης.
8. Ο συνολικός χρόνος υπηρεσίας που έχει διανυθεί σε οποιαδήποτε εταιρεία που είναι Σημερινός Εργοδότης ή Αρχικός Εργοδότης θεωρείται χρόνος πραγματικής υπηρεσίας για τα θέματα μισθολογικής εξέλιξης.
9. Το προσωπικό που μεταφέρεται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος εξακολουθεί, για τους σκοπούς της κύριας και επικουρικής ασφάλισης, να υπάγεται στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης στους οποίους είχε υπαχθεί κατά το χρόνο εργασίας του στους Ση μερινούς Εργοδότες.
10. Όσοι ζητήσουν τη μεταφορά τους σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος, εφόσον δεν παρουσιαστούν εντός μηνός από τη δημοσίευση της πράξης μεταφοράς τους για ανάληψη υπηρεσίας, θεωρείται ότι κατήγγειλαν τη σύμβασή τους και δεν δικαιούνται αποζημίωση για την αιτία αυτή.
11. Η διαδικασία μεταφοράς του προσωπικού το οποίο διατηρείται στους Σημερινούς Εργοδότες για το σκοπό της εκκαθάρισης ολοκληρώνεται μετά την αποδέσμευσή του από τον κατά περίπτωση εκκαθαριστή.
12. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Οικονομικών και Μεταφορών και Επι κοινωνιών ρυθμίζονται θέματα διαδικασίας, επιλογής υπηρεσίας ή φορέα, κριτηρίων που αφορούν στη σειρά προτεραιότητας των μεταφερομένων, συγκρότησης επι τροπών για τη διάθεση στους φορείς υποδοχής, καθώς επίσης αμοιβής των μελών των επιτροπών αυτών και προσδιορισμός του φορέα που θα καταβάλει τις αμοι βές, όπως και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος άρθρου.
13. Η κατά το παρόν άρθρο μεταφορά διενεργείται κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθρου 9 του ν. 2266/1994 (ΦΕΚ 218 Α΄), των διατάξεων του ν. 2190/ 1994 (ΦΕΚ 28 Α΄) και του άρθρου 13 του ν. 3429/2005 (ΦΕΚ 314 Α΄).

ANIFOREISON
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 753
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 28, 2009 3:48 pm

Δημοσίευσηαπό ANIFOREISON » Δευ Οκτ 04, 2010 11:11 am

ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ , Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ 2008 , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ,ΜΕ ΤΟ ΕΝΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ.

pavlos-thess
Γενικός Διευθυντής
Γενικός Διευθυντής
Δημοσιεύσεις: 2577
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 03, 2009 4:32 am

Δημοσίευσηαπό pavlos-thess » Δευ Οκτ 04, 2010 11:30 am

ANIFOREISON έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ , Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ 2008 , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ,ΜΕ ΤΟ ΕΝΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ.


Παντως, αυτες τις τοποθετησεις που εγραψα πριν, ουτε καν τις αγγιζουν.
Βλεπετε την υποκρισια εδω. Οι μετατασσομενοι της πρωην Ο.Α θα εχουν σχεδον παρομοιες αποδοχες(αρ.7 ν3717/2008)..ποιο νεο μισθολογιο....Αλλα μετρα και αλλα σταθμα? Δεν εχει εμπιστοσυνη σε καμια ανεξαιρετως εξαγγελια, σε κανεναν ανεξαιρετως πολιτικο ολων των κομματων. Αυτο καταλαβα εγω.

pavlos-thess
Γενικός Διευθυντής
Γενικός Διευθυντής
Δημοσιεύσεις: 2577
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 03, 2009 4:32 am

Δημοσίευσηαπό pavlos-thess » Δευ Οκτ 04, 2010 12:01 pm

Θα ζητησω τιμητικα απο τον αναρμοδιο προισταμενο διευθυνσης να μου προσδωσει τον τιτλο : ΔΕ Εφοριακων-ΦΕΚολογων

Επισης υπαρχουν διαθεσιμες οι τιμητικες ειδικοτητες:
ΤΕ-Δημοσιονομικων-Ασεπολογων
ΤΕ-Εφοριακων-ΔιοριστικουΔικαιου
ΠΕ-Τελωνειακων-Εγκυκλιολογων
ΠΕ-Εφοριακων-Μνημονιολογων
ΤΕ-Εφοριακων-Επικοινωνιολογων
ΔΕ-Δημοσιονομικων-Προπαγανδιστων

Loukas30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 31, 2009 1:39 am

Δημοσίευσηαπό Loukas30 » Δευ Οκτ 04, 2010 5:09 pm

ANIFOREISON έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ , Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ 2008 , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ,ΜΕ ΤΟ ΕΝΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ.


Μηπως εννοεις αυτο?
http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic ... 2fe1aba59e

giannoulaki
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: Τετ Φεβ 10, 2010 10:54 am

Δημοσίευσηαπό giannoulaki » Τρί Οκτ 05, 2010 12:13 am

pavlos-thess έγραψε:
ANIFOREISON έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ , Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ 2008 , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ,ΜΕ ΤΟ ΕΝΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ.


Παντως, αυτες τις τοποθετησεις που εγραψα πριν, ουτε καν τις αγγιζουν.
Βλεπετε την υποκρισια εδω. Οι μετατασσομενοι της πρωην Ο.Α θα εχουν σχεδον παρομοιες αποδοχες(αρ.7 ν3717/2008)..ποιο νεο μισθολογιο....Αλλα μετρα και αλλα σταθμα? Δεν εχει εμπιστοσυνη σε καμια ανεξαιρετως εξαγγελια, σε κανεναν ανεξαιρετως πολιτικο ολων των κομματων. Αυτο καταλαβα εγω.


Παιδιά εμείς δεν είμαστε γλείφτες, ούτε κομματικά στελέχη!

Θα μας συμπεριφερθούν όπως μας αρμόζει! Ως ζώα δηλαδή! Είναι και η παγκόσμια ημέρα σήμερα!

Περαστικά σε όλους όσους διάλεξαν ένα πράσινο μελλον για τη χώρα!

liza
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: Τετ Σεπ 03, 2008 6:30 pm

Δημοσίευσηαπό liza » Τρί Οκτ 05, 2010 11:41 am

Κατά την γνώμη μου, ο στόχος είναι το νέο μισθολόγιο. Δηλαδή θέλουν τους νεοεισερχόμενους με μισθό πείνας. Γι αυτό αν και από το Β' εξάμηνο μπορούσε να ξεκινήσει διορισμούς δεν το έκανε.

Χαρακτηριστικό το post στους διοριστέους ΤΕ Πληροφορικής όπου η υπαλληλος από το τμήμα προσωπικού, είπε ότι πλεον το νέο μισθολόγιο δεν το γλυτώνουμε διότι και σήμερα να έδιναν το ΟΚ ο διορισμός θα γινόταν εντός του 2011.

Να και το λινκ

http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic ... &start=150

tsitsios
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 166
Εγγραφή: Δευ Οκτ 06, 2008 1:26 pm

Δημοσίευσηαπό tsitsios » Τρί Οκτ 05, 2010 11:42 am

ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1


Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Θα αφορά τους νεοεισερχόμενους, επαναφέρω το ερώτημα ή όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και τους υπηρετούντες;

Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση. Σίγουρα θα αφορά στους νεοεισερχόμενους. Εμείς θα θέλαμε να μην περιμένουμε 30 χρόνια, για να αλλάξουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, για να έχουμε ένα πλήρες σύστημα. Θα θέλαμε, για παράδειγμα, να ενσωματώσουμε επιδόματα. Προσέξτε, η ενσωμάτωση επιδομάτων στο βασικό μισθό και, άρα, η εκλογίκευση αυτού που έχουμε σήμερα, είναι κάτι θετικό για ορισμένους υπαλλήλους, θα το δουν σε αυξημένες συντάξεις αργότερα. Άρα, έχουμε θετικά πράγματα, τα οποία μπορούμε να συνεισφέρουμε στο διάλογο.

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Θα διατηρήσετε μόνο το οικογενειακό και τις θέσεις απ’ ότι τουλάχιστον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Αυτό είναι ένα σενάριο. Αυτό θα το κουβεντιάσουμε με την ΑΔΕΔΥ, θα κάνουμε μια σοβαρή δουλειά. Και προτού κάνουμε οποιεσδήποτε ανακοινώσεις, θα γίνει μια σοβαρή δουλειά συζήτησης και διαβούλευσης.


Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες