City έγραψε:Μήπως έμαθε κανείς πότε περίπου να περιμένουμε τα αποτελέσματα?
Πήρα στο ΑΤ της γειτονιάς αλλά δεν μου είπαν.
φυσικα και δεν ξέρουν. στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης ζεις τι περιμένεις να βγουν τα αποτέλεσματα σε 5-10 μέρες?

Starseeds έγραψε:Ποπο παιδια διαβασα οτι ειναι 13.000 αιτησεις για 500 θεσεις
Θελω να ειμαι αισιοδοξος πως του χρονου πρωτα ο Θεος να γινει η προκυρηξη με 1500 θεσεις να εχουμε περισσοτερες ελπιδες. Εγω προσωπικα οπως το βλεπω
θα μπουν εκεινοι που εχουν μεγαλο βαθμο στο απολυτηριο λυκειου και στις 2 κατηγοριες. Εγω που εχω 13 απο τεε σκουρα τα πραγματα. Και εχω απολυτηριο στρατου απο ειδικες δυμανεις, αγγλικα και μοτοσυκλετα.
Τελοσπαντων, ευχομαι σε ολους μας καλη επιτυχια και με το καλο να μπουμε
στο Σωμα :)

kai ti sxesh exoyn oi aithseis me ta moria kai tis baseis??? apo tis 13000 oi 10000 einai katw apo 2000 moria!!! mhn agxoneis ta paidia!!!chris_I2 έγραψε:Starseeds έγραψε:Ποπο παιδια διαβασα οτι ειναι 13.000 αιτησεις για 500 θεσεις
Θελω να ειμαι αισιοδοξος πως του χρονου πρωτα ο Θεος να γινει η προκυρηξη με 1500 θεσεις να εχουμε περισσοτερες ελπιδες. Εγω προσωπικα οπως το βλεπω
θα μπουν εκεινοι που εχουν μεγαλο βαθμο στο απολυτηριο λυκειου και στις 2 κατηγοριες. Εγω που εχω 13 απο τεε σκουρα τα πραγματα. Και εχω απολυτηριο στρατου απο ειδικες δυμανεις, αγγλικα και μοτοσυκλετα.
Τελοσπαντων, ευχομαι σε ολους μας καλη επιτυχια και με το καλο να μπουμε
στο Σωμα :)
13.000 ΑΙΤΉΣΕΙΣ; ΟΠΟΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ; 19,5;! ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

angel85 έγραψε:οι αιτήσεις που εγιναν είναι γύρω στις 14.000 και από αυτές οι 9.500 είναι κάτω από 1.900 μόρια και δεν κανω υποθέσεις απλά τυχαίνει να το γνωρίζω......

angel85 έγραψε:Δεν έχω αυτή την πρόθεση,απλά τυχαίνει να έχω γνωστό στην αστυνομία και μου το είπε.......σε κανα δυο βδομάδες που θα βγουν τα αποτελέσματα θα δούμε αν ισχύει ή όχι.

[/quote]pigasos έγραψε:Paidia deite apla tis vaseis apo tous proigoumenous diagwnismous sta 400 atoma...apla twra tha prepei na prosthesete mia auxisi logw allagis twn moriwn kai isws na lavete ypopsin tin anergia kai tin katastasi pou epikratei pou einai safws xeiroteri apo autin ton persyno Maio.
Egw proswpika me 2230 pisteuw oti AN tha mpw tha einai poly oriaka....
Alla panta lew tin apopsi mou kai i agwnia mou einai exisou megali me olwn sas!

flamingos έγραψε:14600 aitiseis...perisoteres sti b katigoria!8000 peripou!2300 kai ligo pio kATW I VASI STIN A
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες