Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
zeus1984
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zeus1984 » Παρ Σεπ 10, 2010 10:37 pm

Taspo έγραψε:δεν αντιλεγω σε αυτο που λες αλλα εαν κοιταξεις την περσυνη κατασταση με τα μορια θα δεις οτι οσο ανεβαινουν τα μορια τοσα περισσοτερα παιδια ειναι γεννημενα το 81!

Φίλε Zeus84 αυτό που λές δεν είναι και τόσο σωστό γιατί αρκετοί ειναι του 84, 85. 86 γεννηθεις

εγω ειμαι του 84 κ θυμαμαι οτι οι γεννηθεντεσ το 82 εδιναν πρωτη φορα πανελληνιες σε ολατα μαθηματα οποτε θα ειχαν σε γενικες γραμμες χαμηλοτερο βαθμο απολυτηριου! οι γεννηθεντες το 83 εδιναν σε 9 μαθηματα πανελληνιες οσο θυμαμαι οι βασεις ειχαν πεσει! οποτε κ ο βαθμος του απολυτηριου! το ιδιο κ η γενια του 84 θυμαμαι ειχαν πεσει οι βασεις σε ολες τις σχολες εκτος απο την αστυφυλακων! ετσι επηρεαστηκαν κ τα απολυτηρια λυκειου! τωρα για αυτους που γεννηθηκαν μετα απο εμενα δε γνωριζω γιατι δεν ειχα ξαναδωσει πανελληνιες
αλλα πιστευω οι βαθμολογιες των απολυτηριων θα ειναι εκει κοντα!

zeus1984
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zeus1984 » Παρ Σεπ 10, 2010 10:41 pm

zeus1984 έγραψε:
Taspo έγραψε:δεν αντιλεγω σε αυτο που λες αλλα εαν κοιταξεις την περσυνη κατασταση με τα μορια θα δεις οτι οσο ανεβαινουν τα μορια τοσα περισσοτερα παιδια ειναι γεννημενα το 81!

Φίλε Zeus84 αυτό που λές δεν είναι και τόσο σωστό γιατί αρκετοί ειναι του 84, 85. 86 γεννηθεις

εγω ειμαι του 84 κ θυμαμαι οτι οι γεννηθεντεσ το 82 εδιναν πρωτη φορα πανελληνιες σε ολατα μαθηματα οποτε θα ειχαν σε γενικες γραμμες χαμηλοτερο βαθμο απολυτηριου! οι γεννηθεντες το 83 εδιναν σε 9 μαθηματα πανελληνιες οσο θυμαμαι οι βασεις ειχαν πεσει! οποτε κ ο βαθμος του απολυτηριου! το ιδιο κ η γενια του 84 θυμαμαι ειχαν πεσει οι βασεις σε ολες τις σχολες εκτος απο την αστυφυλακων! ετσι επηρεαστηκαν κ τα απολυτηρια λυκειου! τωρα για αυτους που γεννηθηκαν μετα απο εμενα δε γνωριζω γιατι δεν ειχα ξαναδωσει πανελληνιες
αλλα πιστευω οι βαθμολογιες των απολυτηριων θα ειναι εκει κοντα!

τωρα παιδια που ειναι στην ηλικια μου κ ειχαν βγαλει βαθμαρες στο λυκειο τα περισσοτερα ετσι συνεχισαν κ στο πανεπιστημιο κ τωρα κανουν μεταπτυχιακα δυσκολα καποιος απο αυτους να τα αφησει για να παει στην αστυνομια! οχι οτι δε το αποκλειω αλλα πολυ δυσκολα θα τα κανει τα χαρτια του!

osfp1925
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp1925 » Σάβ Σεπ 11, 2010 12:20 am

dimitris1579 έγραψε:paidia i prokiriksi leei oto stin proti katigoria einai ta likia kai osoi exoyn apolitirio epal.kai sthn deyterh autoi pou einai apo tee kai exoun ptyxio epal.poia i diafora ton dyo epal.

Τα πτυχια επας δεν λαμβανουν θεση στον διαγωνισμο γιατι ειναι σαν τα παλια τεε α κυκλου και σαν τις παλιες τες. Τωρα τα ΠΤΥΧΙΑ επαλ υπαγονται στην β κατηγορια γιατι ειναι σαν τα... παλια τεε β κυκλου. Τα ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ επαλ υπαγονται στην α κατηγορια επειδη θεωρουνται ισαξια των ενιαιων λυκειων. Με λιγα λογια οσοι εχουν ΠΤΥΧΙΟ επαλ ειναι για β κατηγορια ενω οσοι εχουν ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ επαλ ειναι για την α η αλλιως οσοι εχουν κανει 2 χρονια ΕΠΑΛ υπαγονται στην β και οσοι εχουν κανει 3 χρονια ΕΠΑΛ υπαγονται στην α

Πολυ απλα αυτοι που αποφοιτησαν το 2009 επειδη ηταν στην αλλαγη αποφοιτησαν με πτυχιο επαλ δηλαδη υπαγονται στην β κατηγορια. Οσοι συνεχισαν αλλο εναν χρονο δηλαδη αποφοιτησαν το 2010 πηραν απολυτηριο επαλ και υπαγονται στην α επειδη εκαναν ενα χρονο παραπανω για να γινουν ισαξιοι με τα ενιαια λυκεια και να μπορουν να δωσουν πανελληνιες.

staisy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό staisy » Κυρ Σεπ 12, 2010 8:12 pm

osfp1925 έγραψε:ψιτ κοριτσάκι την ειρωνία σου αλλού και αν σε χαλάνε οι απόψεις μας μην της διαβάζεις και τα αθλήματα είναι της πλάκας
ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΨΙΤ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!! Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ Κ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ????? ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

osfp1925
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp1925 » Κυρ Σεπ 12, 2010 8:21 pm

8 χρόνια μπάλα παίζω λες να έχω πρόβλημα με αυτά τα αστεία αθλήματα ? τώρα αν πηγαίνουνε μερικοί που είναι παρτάλια αδιαφορώ

osfp1925
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp1925 » Κυρ Σεπ 12, 2010 8:27 pm

staisy έγραψε:
osfp1925 έγραψε:ψιτ κοριτσάκι την ειρωνία σου αλλού και αν σε χαλάνε οι απόψεις μας μην της διαβάζεις και τα αθλήματα είναι της πλάκας
ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΨΙΤ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!! Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ Κ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ????? ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

μα είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις ? εμείς τις απόψεις μας λένε,πως μπήκες στην αστυνομία απορώ

iannis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iannis » Κυρ Σεπ 12, 2010 8:34 pm

osfp1925 έγραψε:
staisy έγραψε:

μα είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις ? εμείς τις απόψεις μας λένε,πως μπήκες στην αστυνομία απορώ

osfp1925 το έχεις *αμήσει το θέμα κάθε μέρα κράζεις κάποιον, κάθε μέρα ο διαχειριστής σβήνει τα μηνύματα και κάθε μέρα συνεχίζεις. και το κανείς καλά το παιχνίδι. δεν βρίζεις. γιατί αν έβριζες θα σου έσβηνε και το λογαριασμό. χαρά στο κουράγιο του πάντως (και στο δικό μας). άντε περαστικά σου.

osfp1925
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp1925 » Κυρ Σεπ 12, 2010 8:52 pm

κλαίω από τα γέλια με 2-3 τυπάκια εδώ μέσα γι'αυτό κράζω 8) η άλλη δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι η αποψή μας και λέει ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει την βάση και επιμένει..μιλάμε για iq ραδικιού :lol:

staisy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό staisy » Κυρ Σεπ 12, 2010 9:07 pm

[quote="osfp1925"]κλαίω από τα γέλια με 2-3 τυπάκια εδώ μέσα γι'αυτό κράζω 8) η άλλη δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι η αποψή μας και λέει ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει την βάση και επιμένει..μιλάμε για iq ραδικιού :lol:[/quote ΒΡΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..... ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΣΤΩ Κ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙΣ!!!! ΓΙΑΤΙ???? ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΜΟΡΙΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΤΟΣ!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ!!!! Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ Κ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ IG ΡΑΔΙΚΙΟΥ!!!!!!!!!!!! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΘΑ ΣΤΙΣ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Κ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ....

STA8HSSS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό STA8HSSS » Κυρ Σεπ 12, 2010 9:10 pm

staisy έγραψε:
osfp1925 έγραψε:κλαίω από τα γέλια με 2-3 τυπάκια εδώ μέσα γι'αυτό κράζω 8) η άλλη δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι η αποψή μας και λέει ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει την βάση και επιμένει..μιλάμε για iq ραδικιού :lol:[/quote ΒΡΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..... ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΣΤΩ Κ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙΣ!!!! ΓΙΑΤΙ???? ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΜΟΡΙΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΤΟΣ!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ!!!! Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ Κ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ IG ΡΑΔΙΚΙΟΥ!!!!!!!!!!!! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΘΑ ΣΤΙΣ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Κ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ....
eleos exw mpei apo x8es 10 fores... kai olo asxeta pragmata blepw. na hremhsoyme ligo paidia! kai kati sxetiko... ayrio teleytaia mera ypobolhs twn aithsewn!!! 8)

osfp1925
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp1925 » Κυρ Σεπ 12, 2010 9:12 pm

μπορεί κάλλιστα να μην δώσει σημασία σε αυτά που γράφω όπως και εγώ δεν δίνω σε πολλά..είναι σαν να μου λες ότι μπαίνουνε 2-3 τύποι και λένε ότι η βάση στην Α θα είναι 2600,όσο και να είναι ότι είναι να γίνει θα γίνει

iannis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iannis » Κυρ Σεπ 12, 2010 9:17 pm

osfp1925 έγραψε:κλαίω από τα γέλια με 2-3 τυπάκια εδώ μέσα γι'αυτό κράζω 8) η άλλη δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι η αποψή μας και λέει ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει την βάση και επιμένει..μιλάμε για iq ραδικιού :lol:

ώπα ρε κύριε πυρηνική φυσική για πες μας τα προσόντα σου εσύ που είσαι ο έξυπνος , πέρα ότι έχεις τελειώσει το τεχνικό λύκειο με 10..11...12 τι άλλο έχεις κάνει στη ζωή σου;

dimitris1579
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimitris1579 » Κυρ Σεπ 12, 2010 9:20 pm

paidia irema edo exoume oloi ena skopo.min kanete etsi o kathenas leei tin apopsi tou kai ta pisteuotoy.kali mas epitixia

osfp1925
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp1925 » Κυρ Σεπ 12, 2010 9:20 pm

ενιαίο έχω βγάλει με 15 και δεν νομίζω να πρέπει να θεωρούμε επιστήμονας επειδή καταλαβαίνω τα βασικά

iannis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iannis » Κυρ Σεπ 12, 2010 9:24 pm

osfp1925 έγραψε:ενιαίο έχω βγάλει με 15 και δεν νομίζω να πρέπει να θεωρούμε επιστήμονας επειδή καταλαβαίνω τα βασικά

τελείωσες το συγχωρεμένο ενιαίο με 15 ωωω τι προσόν. να σε κάνουμε ταξίαρχο με τόσα προσόντα το αξίζεις εσύ που δεν έχεις iq ραδικιού όπως εμείς.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες