baiz έγραψε:ALLEN έγραψε:athina16 έγραψε:η αληθεια ειναι πως ακομα και τωρα πιστευω πως οι περισσοτεροι που μπηκαν,μπηκαν κανονικα.βεβαια οπως φαινετε υπηρχαν και εξαιρεσεις.για την συγκεκριμενη εμαθα πως ο μπαμπας της ειναι μεγαλο βυσμα!!! δεν με πειραζει που δεν περασα γιατι δεν επιασα τα ορια.τωρα ομως που τα πιανω αν γινει αλλη προκυρηξη και περασω τα αθληματα αλλα δεν μπω μεσα τοτε θα ειναι μεγαλη μαλ.....ια!!!
Αν και δεν σε γνωριζω θα σου πω κατι και αν θελεις το πιστευεις! απο τα 100 ατομα (π.χ.) που μπηκαν, τα 80 βυσμα ηταν. και τα ξερω απο πρωτο χερι. χωρις να σημαινει οτι εχω προβλημα με τα παιδια! ειχαν βυσμα και το χρησιμοποιησαν. καλα εκαναν!!!!! σαμπως αυτοι που εμειναν απ'εξω μπορουν να κανουν κατι να το αλλαξουν!
Εσυ ALLEN εισαι επιτυχων του διαγωνισμου? εισαι ηδη στη Δ.Α? εισαι υπαλληλος της περιφερειας? του δημου? του ασεπ? πως εισαι τοσο σιγουρος γιαυτο που λες? με τι στοιχεια? και πως γινεται αφου ηταν ολοι βυσματα να εμειναν κενες θεσεις σε πολλους δημους?? στην κατηγορια που εδινα εγω και στον δικο μου δημο εμειναν 30 θεσεις κενες! αν ηταν μονο θεσμα βυσματος οπως λες, γιατι με το 80 στους 100 αυτο εννοεις, γιατι να μην καλυπτοταν και αυτες οι θεσεις? Θα συμφωνησω οτι υπηρχαν και περιπτωσεις ατομων που δεν επιαναν το οριο ειτε στα αθληματα ειτε στο υψος και περασαν, αλλα μην τα ισοπεδωνεις ολα!!
Καταρχην δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι και να αντιδρας γιατι στην τελικη δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα. ειπα απο τους 100 οι 80 και μιλησα αν δεις με π.χ. που σημαινει οχι ολοι απλως μιλησα με σχημα λογου. υπηρχαν και δημοι οι μαλλον περιφερειες που ηταν αξιοκρατικοτατοι. αλλα ειδικα στην αθηνα παραεγινε το κακο. εκοψαν γνωστη που εβγαλε ολα τα αθληματα και περασε κοπελα που εδιναν μαζι αθληματα και κοπηκε και σφαιρα και χιλιαρι. και δεν φτανει αυτο αλλα ηταν 1.60 και οταν περασε απο υψομετρηση της λενε ενταξει 1.67. και η γνωστη μου με 1.70 ευτυχως την περασαν με 1.67 παλι! και το κορυφαιο : γνωριστηκαν στην υψομετρηση με αυτην την κοπελα και μαλιστα η συγκεκριμενη φοβοταν μην κοπει και λεει στην φιλη μου:τυχερη εσυ εισαι ψηλη και σε περασαν. εγω φοβαμαι οτι θα κοπω. φαινοταν καθαρα οτι ηταν κοντη! παρ'ολα αυτα την περασαν. αλλα δεν φτανει αυτο. ειδαν πολλα τα ματια μου στην σχολη!


