Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Πέμ Ιούλ 22, 2010 2:12 pm

baiz έγραψε:
ALLEN έγραψε:
athina16 έγραψε:η αληθεια ειναι πως ακομα και τωρα πιστευω πως οι περισσοτεροι που μπηκαν,μπηκαν κανονικα.βεβαια οπως φαινετε υπηρχαν και εξαιρεσεις.για την συγκεκριμενη εμαθα πως ο μπαμπας της ειναι μεγαλο βυσμα!!! δεν με πειραζει που δεν περασα γιατι δεν επιασα τα ορια.τωρα ομως που τα πιανω αν γινει αλλη προκυρηξη και περασω τα αθληματα αλλα δεν μπω μεσα τοτε θα ειναι μεγαλη μαλ.....ια!!!

Αν και δεν σε γνωριζω θα σου πω κατι και αν θελεις το πιστευεις! απο τα 100 ατομα (π.χ.) που μπηκαν, τα 80 βυσμα ηταν. και τα ξερω απο πρωτο χερι. χωρις να σημαινει οτι εχω προβλημα με τα παιδια! ειχαν βυσμα και το χρησιμοποιησαν. καλα εκαναν!!!!! σαμπως αυτοι που εμειναν απ'εξω μπορουν να κανουν κατι να το αλλαξουν!

Εσυ ALLEN εισαι επιτυχων του διαγωνισμου? εισαι ηδη στη Δ.Α? εισαι υπαλληλος της περιφερειας? του δημου? του ασεπ? πως εισαι τοσο σιγουρος γιαυτο που λες? με τι στοιχεια? και πως γινεται αφου ηταν ολοι βυσματα να εμειναν κενες θεσεις σε πολλους δημους?? στην κατηγορια που εδινα εγω και στον δικο μου δημο εμειναν 30 θεσεις κενες! αν ηταν μονο θεσμα βυσματος οπως λες, γιατι με το 80 στους 100 αυτο εννοεις, γιατι να μην καλυπτοταν και αυτες οι θεσεις? Θα συμφωνησω οτι υπηρχαν και περιπτωσεις ατομων που δεν επιαναν το οριο ειτε στα αθληματα ειτε στο υψος και περασαν, αλλα μην τα ισοπεδωνεις ολα!!

Καταρχην δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι και να αντιδρας γιατι στην τελικη δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα. ειπα απο τους 100 οι 80 και μιλησα αν δεις με π.χ. που σημαινει οχι ολοι απλως μιλησα με σχημα λογου. υπηρχαν και δημοι οι μαλλον περιφερειες που ηταν αξιοκρατικοτατοι. αλλα ειδικα στην αθηνα παραεγινε το κακο. εκοψαν γνωστη που εβγαλε ολα τα αθληματα και περασε κοπελα που εδιναν μαζι αθληματα και κοπηκε και σφαιρα και χιλιαρι. και δεν φτανει αυτο αλλα ηταν 1.60 και οταν περασε απο υψομετρηση της λενε ενταξει 1.67. και η γνωστη μου με 1.70 ευτυχως την περασαν με 1.67 παλι! και το κορυφαιο : γνωριστηκαν στην υψομετρηση με αυτην την κοπελα και μαλιστα η συγκεκριμενη φοβοταν μην κοπει και λεει στην φιλη μου:τυχερη εσυ εισαι ψηλη και σε περασαν. εγω φοβαμαι οτι θα κοπω. φαινοταν καθαρα οτι ηταν κοντη! παρ'ολα αυτα την περασαν. αλλα δεν φτανει αυτο. ειδαν πολλα τα ματια μου στην σχολη!

athina16
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό athina16 » Πέμ Ιούλ 22, 2010 3:58 pm

ALLEN δηλαδη εσυ ησουνα μεσα,περασες? δεν νομιζω παντως καποιος που οντως περασε σε ολα τα αθληματα να μην μπηκε.πιστευω πως μπηκαν ολοι οσοι περασαν τα αθληματα και μπηκαν και καποια βυσματα.τωρα για το υψος που λες δεν χρειαζεται να εχεις βυσμα για να το περασεις,οι περισσοτερρες κοπελες που ειδα κοντουλες σηκωνοντουσαν λιγακι την τελευταια στιγμη και τις περναγανε.

davetasos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό davetasos » Πέμ Ιούλ 22, 2010 4:08 pm

Μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.Ναι ηταν ελαστικοι και στην υψομετρηση και στα αθληματα αλλα στην τελικη δεν ειμαστε και σωμα ασφαλειας.Οποιος ομως παραηταν αργος στα αθληματα η παραηταν κοντος τον κοβανε, κοντα στα ορια να ησουν σε περναγανε.Ναι υπαρχουν καποιοι που εχουν βυσμα αλλα ειναι ελαχιστοι.Τα πιο πολλα παιδια περασανε αξιοκρατικα.

athina16
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό athina16 » Πέμ Ιούλ 22, 2010 4:23 pm

συμφωνω απολυτα!

ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Παρ Ιούλ 23, 2010 10:56 am

athina16 έγραψε:ALLEN δηλαδη εσυ ησουνα μεσα,περασες? δεν νομιζω παντως καποιος που οντως περασε σε ολα τα αθληματα να μην μπηκε.πιστευω πως μπηκαν ολοι οσοι περασαν τα αθληματα και μπηκαν και καποια βυσματα.τωρα για το υψος που λες δεν χρειαζεται να εχεις βυσμα για να το περασεις,οι περισσοτερρες κοπελες που ειδα κοντουλες σηκωνοντουσαν λιγακι την τελευταια στιγμη και τις περναγανε.

Παιδια ο καθενας εχει την αποψη του!σεβαστη ειναι! αλλα μην περιμενετε να συμφωνησω. Ισως αλλα ειδαν τα δικα μου ματια και αλλα τα δικα σας. ο καθενας μιλαει συμφωνα με τα συμπερασματα τα δικα του. δυστυχως επειδη ετυχε να δω αρκετες περιπτωσεις που στην συνεχεια τις εξακριβωσα τυχαια, γι'αυτο λεω αυτα που λεω. Σας ξαναλεω ειδα και γνωρισα και ατομα που το αξιζαν και μπηκαν και αξιοκρατικα σαφως! αλιμονο αν ηταν ολοι βυσματα! αλλα ηταν και καποιοι κραχτοι! τι να σας πω! παντως ηταν αδικια για καποια παιδια που ενω ειχαν τα μορια και περασαν τα αθληματα κοπηκαν για να μπουν καποιοι που δεν τα περασαν . και το ειδα με τα ματια μου!

charlemagne
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό charlemagne » Παρ Ιούλ 23, 2010 1:20 pm

ALLEN έγραψε:
Καταρχην δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι και να αντιδρας γιατι στην τελικη δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα. ειπα απο τους 100 οι 80 και μιλησα αν δεις με π.χ. που σημαινει οχι ολοι απλως μιλησα με σχημα λογου. υπηρχαν και δημοι οι μαλλον περιφερειες που ηταν αξιοκρατικοτατοι. αλλα ειδικα στην αθηνα παραεγινε το κακο. εκοψαν γνωστη που εβγαλε ολα τα αθληματα και περασε κοπελα που εδιναν μαζι αθληματα και κοπηκε και σφαιρα και χιλιαρι. και δεν φτανει αυτο αλλα ηταν 1.60 και οταν περασε απο υψομετρηση της λενε ενταξει 1.67. και η γνωστη μου με 1.70 ευτυχως την περασαν με 1.67 παλι! και το κορυφαιο : γνωριστηκαν στην υψομετρηση με αυτην την κοπελα και μαλιστα η συγκεκριμενη φοβοταν μην κοπει και λεει στην φιλη μου:τυχερη εσυ εισαι ψηλη και σε περασαν. εγω φοβαμαι οτι θα κοπω. φαινοταν καθαρα οτι ηταν κοντη! παρ'ολα αυτα την περασαν. αλλα δεν φτανει αυτο. ειδαν πολλα τα ματια μου στην σχολη!

ρε ALLEN, τι πολλα ειδαν τα ματια σου στη σχολη?αφου στο πρωτο σου ποστ δυο σελιδες πισω λες:

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

μη διασπειρεις ανακριβειες ειτε απο προσωπικη πικρια ειτε για να εκμαιευσεις πληροφοριες.

ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Παρ Ιούλ 23, 2010 1:57 pm

charlemagne έγραψε:
ALLEN έγραψε:

ρε ALLEN, τι πολλα ειδαν τα ματια σου στη σχολη?αφου στο πρωτο σου ποστ δυο σελιδες πισω λες:

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

μη διασπειρεις ανακριβειες ειτε απο προσωπικη πικρια ειτε για να εκμαιευσεις πληροφοριες.

ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ. Ο ALLEN ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΠΗΚΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (ΚΩΔΙΚΟ) . ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ( Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΠΑΙΝΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ. ΤΙ ΩΦΕΛΟΣ ΕΙΧΑ? ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ? ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΚΡΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΗΘΕΛΕ ΝΟΥΜΕΡΟ SMALL. KAI ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ 1.70 ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ . ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ,ΑΥΤΑ ΛΕΩ. ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ!

charlemagne
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό charlemagne » Παρ Ιούλ 23, 2010 2:04 pm

ALLEN έγραψε:

ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ. Ο ALLEN ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΠΗΚΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (ΚΩΔΙΚΟ) . ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ( Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΠΑΙΝΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ. ΤΙ ΩΦΕΛΟΣ ΕΙΧΑ? ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ? ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΚΡΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΗΘΕΛΕ ΝΟΥΜΕΡΟ SMALL. KAI ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ 1.70 ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ . ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ,ΑΥΤΑ ΛΕΩ. ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ!

ναι ναι ξερω.εντελως ξαφνικα ο allen, εγινε κολλητος του allen.ασε τα εχουμε κανει κι εμεις αυτα σε παλιοτερες εποχες.
νοημων ανθρωπος που ηταν σε καποια απο τις σχολες αποκλειεται να ελεγε οτι οι 80 απο τους 100 ηταν βυσματα,κοντοι,χοντροι.εκτος κι αν υπαρχει και τεταρτη σχολη στο στρουμφοχωριο.

ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Παρ Ιούλ 23, 2010 2:21 pm

charlemagne έγραψε:
ALLEN έγραψε:

ναι ναι ξερω.εντελως ξαφνικα ο allen, εγινε κολλητος του allen.ασε τα εχουμε κανει κι εμεις αυτα σε παλιοτερες εποχες.
νοημων ανθρωπος που ηταν σε καποια απο τις σχολες αποκλειεται να ελεγε οτι οι 80 απο τους 100 ηταν βυσματα,κοντοι,χοντροι.εκτος κι αν υπαρχει και τεταρτη σχολη στο στρουμφοχωριο.

Ευτυχως που τα παραδεχεσαι και μονος σου /μονη σου οτι τετοια τα εχεις κανει εσυ στο παρελθον. απο αυτο που λες καταλαβαινουμε πολλα για το τι ατομο εισαι . αλλα αφου το πας ετσι και επιτηθεσαι προσωπικα , γιατι εγω μπηκα και μιλησα για κατι που ειδα μετα την διαπιστωση της ''athina16''. και οχι κατι που το φανταστηκα, με αυτα λοιπον καταλαβαινω οτι μαλλον εισαι και συ ενα απο αυτα τα ατομα που μπηκαν με βυσμα ειτε στην υψομετρηση ειτε στα αθληματα γι'αυτο σε ενοχλει τοσο αυτο που λεω. τι να κανουμε! καποια πραγματα πρεπει να μαθεις να τα ακους στην ζωη αυτη. ειτε σε συμφερει η αληθεια ειτε οχι!

charlemagne
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό charlemagne » Παρ Ιούλ 23, 2010 3:16 pm

ALLEN έγραψε:
charlemagne έγραψε:
ALLEN έγραψε:

Ευτυχως που τα παραδεχεσαι και μονος σου /μονη σου οτι τετοια τα εχεις κανει εσυ στο παρελθον. απο αυτο που λες καταλαβαινουμε πολλα για το τι ατομο εισαι . αλλα αφου το πας ετσι και επιτηθεσαι προσωπικα , γιατι εγω μπηκα και μιλησα για κατι που ειδα μετα την διαπιστωση της ''athina16''. και οχι κατι που το φανταστηκα, με αυτα λοιπον καταλαβαινω οτι μαλλον εισαι και συ ενα απο αυτα τα ατομα που μπηκαν με βυσμα ειτε στην υψομετρηση ειτε στα αθληματα γι'αυτο σε ενοχλει τοσο αυτο που λεω. τι να κανουμε! καποια πραγματα πρεπει να μαθεις να τα ακους στην ζωη αυτη. ειτε σε συμφερει η αληθεια ειτε οχι!

η athina16 ανεφερε την εξαιρεση που επιβεβαιωσε τον κανονα.εσυ εκανες κανονα την εξαιρεση και δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο.ή μαλλον μπορω και σου ανεφερα 2 σε προηγουμενο ποστ.
οσο για τα ορια, αντρας 1.79 , που παιζει ποδοσφαιρο σε ομαδα θελει λιγο προσπαθεια για να κοπει.και να φανταστεις ειχα βυσματα σε δυο περιφερειες γιατι περασα και στις δυο που εδωσα.
αυτο που με ενοχλει, δεν ειναι το οτι καποιοι περασαν με βυσμα.μαγκια τους, αμα ειχα κι εγω θεμα με υψος ή ημουν κουραδας και ειχα στη διαθεση μου βυσμα πιθανως να το χρησιμοποιουσα.το θεμα ειναι οτι κατα καιρους το φορουμ γινεται αποκουμπι του καθε (κυριολεκτικα και μεταφορικα) πικραμενου.κι αν εσυ εγινες μελος τον απριλη, ψαξε και δες τι εχει γραφτει δεκεμβρη-γεναρη-φλεβαρη, που ο καθενας πετουσε τη μπαρουφα του περι ολικης αναξιοπιστιας του διαγωνισμου και την εκανε.μεχρι ενα σημειο να καταλαβω την απογοητευση των παιδιων που κοπηκαν, αλλα οχι και να στερησουν τη χαρα απο τα παιδια που αξιοκρατικα μπηκαμε, γιατι με ποσοστα της ταξης του 80% που ανεφερες μας παιρνει η μπαλα ολους, πραγμα που ειναι περα ως περα ανακριβες.

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Παρ Ιούλ 23, 2010 3:58 pm

charlemagne ασε τον allen να πει οτι θελει...

πολλοι λενε πολλα....καλοθελητες υπαρχουν παντα κ παντου...

απο εκει και περα φιλε charle κανε την ωραια την πρακτικη σου και γεια σας.....

οσο για το 80 στα 100,Εισαι λαθος φιλε μου...

ολοι ηταν βυσματα και οι 100..........

charlemagne
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό charlemagne » Παρ Ιούλ 23, 2010 4:14 pm

djensar έγραψε:charlemagne ασε τον allen να πει οτι θελει...

πολλοι λενε πολλα....καλοθελητες υπαρχουν παντα κ παντου...

απο εκει και περα φιλε charle κανε την ωραια την πρακτικη σου και γεια σας.....

οσο για το 80 στα 100,Εισαι λαθος φιλε μου...

ολοι ηταν βυσματα και οι 100..........

ημουν σιγουρος οτι θα πεταγοσουν απο ωρα σε ωρα απο το λαγουμι σου :P

κωλοβυσμα :twisted:

athina16
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό athina16 » Παρ Ιούλ 23, 2010 4:40 pm

ρε παιδια δεν χρειαζεται να το παρατραβατε,και εμενα η αληθεια ειναι οτι ''allen'' με μπερδεψες λιγακι,γι'αυτο και σε ρωτησα αν ησουν στη σχολη αλλα δεν απαντησες....καλο θα ηταν να ενημερωνες απο την αρχη οτι εισαι φιλος του allen για να αποφυγεις τις παρεξηγησεις...λογικα τωρα ολοι θα σε ''βλεπουν'' καπως καχυποπτα και εσενα και τον φιλο σου...(αν υπαρχει)! τελοσπαντων,πιστευω οτι εδω μπαινουμε για να ανταλλασουμε αποψεις και πληροφοριες,ανταλλαξτε αν ειναι τηλεφωνα και πλακωθειτε,και φωναξτε με να κανω τη διαιτητη αν θελετε!! το συμπερασμα ειναι,οσο κιαν ο φιλος του allen διαφωνει οτι οι περισσοτεροι μπηκαν με το σπαθι τους και μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!! ας αλλαξουμε θεμα....κανα νεο για καινουρια προκυρηξη εχετε ακουσει? επισης ειναι κανεις απο εδω που περασε δημ.αστυνομια αιγαλεω?

kokkinos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kokkinos » Παρ Ιούλ 23, 2010 5:07 pm

Το 80-20 που αναφερθηκε παραπανω ειναι ψευδες και βγαζει ζηλεια-πικρια..

Δυστυχώς απο την αλλη υπήρξαν κατ'εξαίρεση κάποια μεγάλα βύσματα κοντοι,χοντροι-χοντρες (που κανουν μπαμ οτι δεν μπορουν να κουνησουν τον ποπο του) ακόμη και τελείως χαζοί ή και ψυχωσικοί τύποι..
και αυτό κυρίως στην Αθήνα όπου έπαιρναν πάρα πολλά άτομα..Στην επαρχία και ειδικά στη Θεσνίκη τα πράγματα ήταν αξιοκρατικά...

Επίσης με τους συναδέλφους που μίλησα άκουσα πολλές περιπτώσεις ατόμων που βάλαν βύσμα αλλά τους ανακαλύψανε άλλοι ή αυτοί οι υποψήφιοι,το κυνηγήσανε και σεν τους αφήσαν να τους φαν τις θέσεις...
Ίσως για τα βυσματα που περασανε δε βρέθηκε κάποιος να τους σταματήσει ή δεν μπορούσε...

Ότι και να λέμε όμως στην Ελλάδα είμαστε και παντού είναι έτσι και πολύ χειρότερα..τουλάχιστον εδώ έπεσε πολύ κόσκινο και το ξέρουν αυτο οι συνάδελφοι που περάσανε..

Καταλαβαίνω τους βυσματίες γονείς που θέλουν να χώσουν τα παιδάκια τους κάπου στο Δημόσιο να πληρώνονται κιόλας αλλά δε θέλω να σκεφτομαι να βγω δρομο μαζι με έναν τέτοιο τύπο..(ευτυχώς στο δήμο μου όσοι περάσανε,περάσαν καθαρά με την αξία τους και είναι έξυπνα παιδιά)
...ποσο θα σε καλυψει αυτός ο τύπος και τι πρόβλημα μπορεί να μου δημιουργήσει?...

kokkinos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kokkinos » Παρ Ιούλ 23, 2010 5:10 pm

athina16 έγραψε:ρε παιδια δεν χρειαζεται να το παρατραβατε,και εμενα η αληθεια ειναι οτι ''allen'' με μπερδεψες λιγακι,γι'αυτο και σε ρωτησα αν ησουν στη σχολη αλλα δεν απαντησες....καλο θα ηταν να ενημερωνες απο την αρχη οτι εισαι φιλος του allen για να αποφυγεις τις παρεξηγησεις...λογικα τωρα ολοι θα σε ''βλεπουν'' καπως καχυποπτα και εσενα και τον φιλο σου...(αν υπαρχει)! τελοσπαντων,πιστευω οτι εδω μπαινουμε για να ανταλλασουμε αποψεις και πληροφοριες,ανταλλαξτε αν ειναι τηλεφωνα και πλακωθειτε,και φωναξτε με να κανω τη διαιτητη αν θελετε!! το συμπερασμα ειναι,οσο κιαν ο φιλος του allen διαφωνει οτι οι περισσοτεροι μπηκαν με το σπαθι τους και μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!! ας αλλαξουμε θεμα....κανα νεο για καινουρια προκυρηξη εχετε ακουσει? επισης ειναι κανεις απο εδω που περασε δημ.αστυνομια αιγαλεω?

Σύμφωνα με πηγές απο το υπουργείο α επόμενα 3 χρόνια δε θα γίνει καμια πρόσληψη στη Δ.Α,μπορεί και παραπάνω και οι σχολές αυτές μάλλον θα κλείσουν.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες