Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Ioulia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Ioulia » Δευ Μάιος 14, 2007 9:44 pm

Αν και μου φαίνεται λάθος να σχολιάζω δημοσίως τους καθηγητές, γιατί σίγουρα έχουνε άκρες και μαθαίνουνε τι λεγεται, θα σου πω τι άκουσα από μία κοπέλα που πέρασε πέρσι. Κατά τη γνώμη της, ο Σαρρής είναι κορυφή. Μετά Παντουβάκη και μαύρο στον Μπαμπαλιούτα -πάντα κατά τη γνώμη της κοπέλας- γιατί ψείριζε πολύ τα πράγματα και δεν παρουσίαζε σφαιρικά τα θέματα, όπως ζητάει η Σχολή να τα ξέρεις . Αυτά.

Peterv
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό Peterv » Τετ Μάιος 16, 2007 6:43 am

Για το βιβλίο

"Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική" του κ.Κωσταντίνου Κωσταντίνου (Μπόνιας)

τι γνώμη έχετε; Βοηθάει;

thx!

Ioulia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Ioulia » Τετ Μάιος 16, 2007 8:17 am

Μου έχουν πει ότι το βιβλίο αυτό αξίζει να το διαβάσεις αλλά επειδή είναι πυκνογραμμένο σαν επιτομή, κολλάει να το διαβάσεις καλύτερα στο τέλος, στην επανάληψη, όταν θα έχεις ήδη περάσει όλη την ύλη και θα έχεις ήδη εξοικειωθεί με τις έννοιες.

Για Οικονομικά όλοι προτείνουν Καράγιωργα, Γεωργακόπουλο και Κώττη.

Εγώ θα πρότεινα Τσιτουρίδη που τα ξέρει καλά! :D

haer7
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό haer7 » Τετ Μάιος 16, 2007 8:54 am

Λοιπόν, επειδή έκανα μαθήματα στο Μπόνια 3 μήνες, έχω περάσει στο δεύτερο στάδιο αλλά τελικά δεν πέρασα έχω να πώ τα εξής:

- Βιβλίο Κωνσταντίνου: ο χριστός και η παναγία. Πάρτε κανένα σοβαρό βιβλίο να διαβάσετε πχ σαν του Κώττη. Για να καταλάβετε, ο Μπόνιας έδωσε σημειώσεις από το βιβλίο του Κώττη. Το βιβλίο του Κωνσταντίνου έχει πράγματα που ανοίγεις άλλα τρία βιβλία για να καταλάβεις τι λέει, είναι πολύ κακογραμμένο. Και επίσης, το να κάνεις διορθώσεις στο βιβλίο μέ χαρτάκια, ε είναι απαράδεκτο.

- Ο Σαρρής είναι απίστευτος σε σύγκριση με Παπαλιούτα, Καρβούνη και Παντουβάκη. Οι σημείωσεις του είναι πολύ καλές και ο τύπος είναι πολύ επεξηγηματικός. Ένας από τους καλύτερους καθηγητές στο Μπόνια.

- Τέλος, αυτός που έκανε την ξένη γλώσσα ήταν επίσης πολύ καλός απλά δεν θυμάμαι το όνομα του. Πάντως έχει PhD.

Πάντως μην εμπιστεύεστε τα φροντιστήρια. Όλα εξαρτώνται από εσάς. Απλά βρείτε καλά βιβλία στυλ Χρυσόγονου για Συνταγματικό ή Κώττη για Πολιτική Οικονομία.

Καλό διάβασμα.

alex4
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό alex4 » Τετ Μάιος 16, 2007 11:51 am

lete oi ekloges na ephrreasoun thn hmeromhnia diagwnismoy? noembrio den tha ginei logika?......

Ioulia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Ioulia » Πέμ Μάιος 17, 2007 8:21 pm

Συγνώμη, αλλά με αγχώνει αυτή η συζήτηση περί ημερομηνιας εξετάσεων και δεν θέλω να την πιάσω. Πάντως, έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα θα κινηθούν όπως πέρσι, δηλαδή αρχές Δεκέμβρη (είχες, δεν είχες, με άγχωσες!) :D

elf
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elf » Τρί Ιουν 05, 2007 1:32 pm

Γεια σε ολους.Θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε βιβλιογραφια για ΕΣΣΔ.Τωρα αρχιζω το διαβασμα, θα προλαβω λετε?

ath_isand
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ath_isand » Τρί Ιουν 05, 2007 1:35 pm

elf έγραψε:Γεια σε ολους.Θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε βιβλιογραφια για ΕΣΣΔ.Τωρα αρχιζω το διαβασμα, θα προλαβω λετε?

ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ. ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΥΧΗ.

xristinak
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό xristinak » Τρί Ιουν 05, 2007 2:14 pm

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ; :) ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ;ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Π.Χ. ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ;ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ; ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ;ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ. :roll:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :lol:
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ!! :!: :!:

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό ioazon » Τρί Ιουν 05, 2007 2:15 pm

Κάντε κανένα διερευνητικό τηλεφώνημα στην Σχολή γιατί νομίζω πως δεν θα γίνει διαγωνισμός φέτος.

ath_isand
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ath_isand » Τρί Ιουν 05, 2007 2:17 pm

ioazon έγραψε:Κάντε κανένα διερευνητικό τηλεφώνημα στην Σχολή γιατί νομίζω πως δεν θα γίνει διαγωνισμός φέτος.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ; ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ

xristinak
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό xristinak » Τρί Ιουν 05, 2007 2:20 pm

XA! EINAI EPEIDH SKEFTIKA NA DVSV EGV!!

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό ioazon » Τρί Ιουν 05, 2007 3:07 pm

ath_isand έγραψε:
ioazon έγραψε:Κάντε κανένα διερευνητικό τηλεφώνημα στην Σχολή γιατί νομίζω πως δεν θα γίνει διαγωνισμός φέτος.

Επειδή έχω γνωστούς μέσα και μου το είπανε.
Δεν γίνεται κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει κανένας νόμος να λέει οτι γίνεται κάθε χρόνο.
Κάντε ένα τηλεφωνάκι ή καλύτερα, εγώ στη θέση σας θα έκανα γραπτό ερώτημα προς τη Σχολή [υποχρεούνται να σας απαντήσουν στο γραπτό ερώτημα]. Απλά ρωτήστε για να μην διαβάζετε τσάμπα.

ath_isand
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ath_isand » Τρί Ιουν 05, 2007 3:10 pm

ioazon έγραψε:
ath_isand έγραψε:

Επειδή έχω γνωστούς μέσα και μου το είπανε.
Δεν γίνεται κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει κανένας νόμος να λέει οτι γίνεται κάθε χρόνο.
Κάντε ένα τηλεφωνάκι ή καλύτερα, εγώ στη θέση σας θα έκανα γραπτό ερώτημα προς τη Σχολή [υποχρεούνται να σας απαντήσουν στο γραπτό ερώτημα]. Απλά ρωτήστε για να μην διαβάζετε τσάμπα.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ. ΓΙΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό ioazon » Τρί Ιουν 05, 2007 3:27 pm

Επειδή έχω περάσει αυτό που περνάτε, σας λέω αυτό που σας λέω. Δεν στοιχίζει τίποτα ένα τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα ένα γραπτό ερώτημα. Γιατί να τρώτε τον χρόνο σας τσάμπα αν είναι να μην γίνει διαγωνισμός;

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες