Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
antonissifnos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό antonissifnos » Κυρ Απρ 04, 2010 1:37 pm

Χριστός ανέστη συνάδελφοι. Υγεία κι ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Η εκπαίδευση στην Πτολεμαϊδα συνεχίζεται κανονικά. Το πιθανότερο είναι τα μαθήματα να εξεταστούν με ερωτήσεις ανάπτυξης κι όχι με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (όπως πέρυσι). Αύριο ξανά μέσα για τα μαθήματα. Να περνάτε καλά...

Αντώνης

Vaggelis88
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vaggelis88 » Κυρ Απρ 11, 2010 4:50 pm

Paidia exete kamia idea gia to pote mporei na vgei i epomeni prokiriksi tis dimotikis astunomias? Ennow ean vgainei gia paradeigma kathe xrono/2xronia, twra vevaia einai kai i oikonomiki krisi stin mesi opote den einai tipota ksekatharo apla an exei parei kati to auti sas.

sergio_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sergio_2004 » Τρί Απρ 13, 2010 8:51 am

για νεα προκηρυξη λιγο χλωμο οπως φαινεται. Εδω δεν ειναι 100% σιγουρο για αυτους που ειναι ηδη στην σχολη. Ετσι που ειναι το γενικοτερο κλιμα , υπαρχει αβεβαιοτητα για ολα. Θα φανει απο το επομενο διαστημα αλλα κ το το θα γινει με τον Καλλικρατη

sergio_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sergio_2004 » Τρί Απρ 13, 2010 6:10 pm

η εγκυκλιος αυτη μας εχει στους μεσα η στους εξω?

http://www.gspa.gr/(5702425905226252)/eCPortal.asp?id=6146&nt=60&lang=1&pID=431

ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Πέμ Μάιος 20, 2010 9:13 am

sergio_2004 έγραψε:η εγκυκλιος αυτη μας εχει στους μεσα η στους εξω?

http://www.gspa.gr/(5702425905226252)/eCPortal.asp?id=6146&nt=60&lang=1&pID=431

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ Η ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ!

Smaro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Smaro » Πέμ Ιουν 10, 2010 6:50 am

Δεν γνωρίζει κανένας αν τα καινουργια μέτρα που αφορούν το παγωμα προκηρύξεων αφορά και την προκήρυξη της δημοτικής αστυνομίας?

thanos_80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thanos_80 » Παρ Ιουν 25, 2010 11:55 pm

Παιδια προχωραμε κανονικα. Οσοι ειμαστε μεσα στις σχολες τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβριου ορκιζομαστε. Οι δημοι μας χρειαζονται...Τα χαιρετισματα μου σε ολους και καλη επιτυχια στις εξετασεις... 17 και σημερα

thanos_80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thanos_80 » Σάβ Ιουν 26, 2010 12:19 am

Για οσους και οσες περιμενετε νεα προκυρηξη μολις ακουσω κατι θα ενημερωσω. Ημουνα και εγω στην θεση σας περυσι και καταλαβαινω πως ειναι. Υπομονη και ψαχτειτε γιατι ειναι δυσκολοι οι καιροι...

athina16
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό athina16 » Σάβ Ιούλ 17, 2010 3:29 pm

καλησπερα σε ολους,εχω καιρο να γραψω γιατι στα αθληματα δεν ειχα περασει και σταματησα να ασχολουμαι μετα γιατι απογοητευτηκα...αλλα σημερα συνεβη κατι αξιοπεριεργο που αληθεια οταν το εμαθα τρελαθηκα!!!!! ειχα γνωρισει μια κοπελα που σε ολη τη διαδικασια των εξετασεων και στα αθληματα και στα υπολοιπα ημασταν μαζι,τρεξιμο δωσαμε σχεδον μαζι ηταν στην επομενη σειρα απο εμενα και οταν βγηκε μου ειπε οτι εκανε 5 λεπτα,και ειναι σιγουρο οτι το εκανε τοσο γιατι με μια αλλη κοπελα ειχαμε κατσει απο εξω και τη χρονομετρουσαμε για να την βοηθησουμε.εμαθα λοιπον σημερα οτι εχει περασει!!!! πειτε μου βρε παιδια πως γινεται αυτο????? μαλλον κοπηκε μονο στο χιλιαρι,αλλα κ πολλοι αλλοι κοπηκαν μονο σε ενα αθλημα και δεν περασαν στην τελικη καταταξη,πως γινεται η συγκεκριμενη να περασε και τωρα να εχει τελειωσει και την εκπαιδευση? δεν κατηγορω κανεναν,εννοειτε οτι αν ημουν στη θεση της θα πηγαινα κ εγω αν με καλουσαν και ας μην ειχα περασει τα αθληματα,απλα αναρωτιεμαι!!!! τι γνωμη εχετε για το θεμα?

ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Τετ Ιούλ 21, 2010 7:45 am

athina16 έγραψε:καλησπερα σε ολους,εχω καιρο να γραψω γιατι στα αθληματα δεν ειχα περασει και σταματησα να ασχολουμαι μετα γιατι απογοητευτηκα...αλλα σημερα συνεβη κατι αξιοπεριεργο που αληθεια οταν το εμαθα τρελαθηκα!!!!! ειχα γνωρισει μια κοπελα που σε ολη τη διαδικασια των εξετασεων και στα αθληματα και στα υπολοιπα ημασταν μαζι,τρεξιμο δωσαμε σχεδον μαζι ηταν στην επομενη σειρα απο εμενα και οταν βγηκε μου ειπε οτι εκανε 5 λεπτα,και ειναι σιγουρο οτι το εκανε τοσο γιατι με μια αλλη κοπελα ειχαμε κατσει απο εξω και τη χρονομετρουσαμε για να την βοηθησουμε.εμαθα λοιπον σημερα οτι εχει περασει!!!! πειτε μου βρε παιδια πως γινεται αυτο????? μαλλον κοπηκε μονο στο χιλιαρι,αλλα κ πολλοι αλλοι κοπηκαν μονο σε ενα αθλημα και δεν περασαν στην τελικη καταταξη,πως γινεται η συγκεκριμενη να περασε και τωρα να εχει τελειωσει και την εκπαιδευση? δεν κατηγορω κανεναν,εννοειτε οτι αν ημουν στη θεση της θα πηγαινα κ εγω αν με καλουσαν και ας μην ειχα περασει τα αθληματα,απλα αναρωτιεμαι!!!! τι γνωμη εχετε για το θεμα?

Δεν μου κανει καθολου εντυπωση! εσυ τι νομιζες? οτι εγιναν ολα αξιοκρατικα? εαν δεις τι ατομα ηταν μεσα στις σχολες θα καταλαβαινες!!!!!!

athina16
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό athina16 » Τετ Ιούλ 21, 2010 4:20 pm

η αληθεια ειναι πως ακομα και τωρα πιστευω πως οι περισσοτεροι που μπηκαν,μπηκαν κανονικα.βεβαια οπως φαινετε υπηρχαν και εξαιρεσεις.για την συγκεκριμενη εμαθα πως ο μπαμπας της ειναι μεγαλο βυσμα!!! δεν με πειραζει που δεν περασα γιατι δεν επιασα τα ορια.τωρα ομως που τα πιανω αν γινει αλλη προκυρηξη και περασω τα αθληματα αλλα δεν μπω μεσα τοτε θα ειναι μεγαλη μαλ.....ια!!!

ALLEN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ALLEN » Πέμ Ιούλ 22, 2010 11:19 am

athina16 έγραψε:η αληθεια ειναι πως ακομα και τωρα πιστευω πως οι περισσοτεροι που μπηκαν,μπηκαν κανονικα.βεβαια οπως φαινετε υπηρχαν και εξαιρεσεις.για την συγκεκριμενη εμαθα πως ο μπαμπας της ειναι μεγαλο βυσμα!!! δεν με πειραζει που δεν περασα γιατι δεν επιασα τα ορια.τωρα ομως που τα πιανω αν γινει αλλη προκυρηξη και περασω τα αθληματα αλλα δεν μπω μεσα τοτε θα ειναι μεγαλη μαλ.....ια!!!

Αν και δεν σε γνωριζω θα σου πω κατι και αν θελεις το πιστευεις! απο τα 100 ατομα (π.χ.) που μπηκαν, τα 80 βυσμα ηταν. και τα ξερω απο πρωτο χερι. χωρις να σημαινει οτι εχω προβλημα με τα παιδια! ειχαν βυσμα και το χρησιμοποιησαν. καλα εκαναν!!!!! σαμπως αυτοι που εμειναν απ'εξω μπορουν να κανουν κατι να το αλλαξουν!

baiz
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό baiz » Πέμ Ιούλ 22, 2010 11:38 am

ALLEN έγραψε:
athina16 έγραψε:η αληθεια ειναι πως ακομα και τωρα πιστευω πως οι περισσοτεροι που μπηκαν,μπηκαν κανονικα.βεβαια οπως φαινετε υπηρχαν και εξαιρεσεις.για την συγκεκριμενη εμαθα πως ο μπαμπας της ειναι μεγαλο βυσμα!!! δεν με πειραζει που δεν περασα γιατι δεν επιασα τα ορια.τωρα ομως που τα πιανω αν γινει αλλη προκυρηξη και περασω τα αθληματα αλλα δεν μπω μεσα τοτε θα ειναι μεγαλη μαλ.....ια!!!

Αν και δεν σε γνωριζω θα σου πω κατι και αν θελεις το πιστευεις! απο τα 100 ατομα (π.χ.) που μπηκαν, τα 80 βυσμα ηταν. και τα ξερω απο πρωτο χερι. χωρις να σημαινει οτι εχω προβλημα με τα παιδια! ειχαν βυσμα και το χρησιμοποιησαν. καλα εκαναν!!!!! σαμπως αυτοι που εμειναν απ'εξω μπορουν να κανουν κατι να το αλλαξουν!

Εσυ ALLEN εισαι επιτυχων του διαγωνισμου? εισαι ηδη στη Δ.Α? εισαι υπαλληλος της περιφερειας? του δημου? του ασεπ? πως εισαι τοσο σιγουρος γιαυτο που λες? με τι στοιχεια? και πως γινεται αφου ηταν ολοι βυσματα να εμειναν κενες θεσεις σε πολλους δημους?? στην κατηγορια που εδινα εγω και στον δικο μου δημο εμειναν 30 θεσεις κενες! αν ηταν μονο θεσμα βυσματος οπως λες, γιατι με το 80 στους 100 αυτο εννοεις, γιατι να μην καλυπτοταν και αυτες οι θεσεις? Θα συμφωνησω οτι υπηρχαν και περιπτωσεις ατομων που δεν επιαναν το οριο ειτε στα αθληματα ειτε στο υψος και περασαν, αλλα μην τα ισοπεδωνεις ολα!!

Groommer
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Groommer » Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:58 pm

Τώρα μπορείς να βγάζεις έως και 5000$ το μηνά χωρίς να βγαίνεις από το σπίτι σου
Μάθε πως Τώρα
email: DohodInterneta.Ru@gmail.com
Τηλέφωνο: +302106437719

antonissifnos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό antonissifnos » Πέμ Ιούλ 22, 2010 2:11 pm

Groommer έγραψε:Τώρα μπορείς να βγάζεις έως και 5000$ το μηνά χωρίς να βγαίνεις από το σπίτι σου
Μάθε πως Τώρα
email: DohodInterneta.Ru@gmail.com
Τηλέφωνο: +302106437719

Groommer ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΟΡΟΥΜ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ...

Αφού πλέον τελειώσαμε την εκπαίδευση είμαστε στους Δήμους για την πρακτική. Μερικοί από εμάς περιμένουμε ακόμη τις (ομολογουένως κακής ποιότητας) στολές...

Αντώνης

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες